Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

Konuyu okuyan kullanıcılar (Üyeler: 6, Ziyaretciler: 2)

Yuksek_Voltajycl2012ErdeminEaaumutchosydertsiz

1 uyeyle 2 ziyaretci kesin cruzy
zam'a gelll

voltaj eşim evdeyken biz hiç tv izlemeyiz sohpet ederiz. konuşacak konu illaki buluruz
çay kahve ne yersek ne içersek içelim ikili koltuğa sıkış tepiş otururuz
böyle yapınca ben boşlukta gibi oluyorum

sanırım geldiğimiz yeri de unutamıyorum
orda da giderdi orda da sinir olurdum ama dert ortağım vardı apartmanda
yarım saat bile görüşmek iyi gelirdi bana
ayrıca evimiz kocaman bahçe içindeydi 3 tane ev bahçeye bakıyordu
sandalye alıp çıkardım illaki biri gelirdi yanıma
bahçede koşturan çocuklarda olurdu
hem oğlum oyalanır hem ben sıkılmazdım
burda geldik 5.kata çıktık ne in ne cin
alışma devresi 1 yıl zaten 1 yıl sonrada yine tayin telaşı
hakkımızda hayırlısı voltajcım

Detsiz bide şöyle düşün ben KV ye hep iyi niyetli davrandim sonic ortada, kendi gelinim olurda o günleri gorursem ona da iyi niyetli davransam acaba anlar mi?
Misal senin annen iyi niyetli davraniyo geline ama gelin bunu ne derece anliyo?
Herkes kendi bildiği, gördüğü , yasadigi kadar iste.
Bu arada benim esinde geçtiğimiz yol cuma aksamlari hali saha ve king e gidiyordu. Benim o gün dersim full haftanin son günü kaç defa dedim çocuk buyuyince git ama simdi lazimsin diye. En son 2 .dönem ortasi tamam gitmicem dedi. Bir hafta sonra gidiymmi dedi
Her hafta sordu
Bu sene de o lafimi kullanir heralde..

o zaman gelince bakıcaz artık devir değişiyor baksana. saygı falan yok zaten şimdiki nesilde.

senin eşinde gidiyordu hatırlıyorum, bizde kendimize bir faaliyet bulalım bence

Kizlar katilin da gizlensin gayri.
kendimi cok açık hissettim suan :)

Cocuklari alalim,Mergen hanimi piste davet ediyoruz

Konuyu okuyan kullanıcılar (Üyeler: 6, Ziyaretciler: 2)

Yuksek_Voltajycl2012ErdeminEaaumutchosydertsiz

1 uyeyle 2 ziyaretci kesin cruzy
zam'a gelll

:) benim sayfa masaüstünde açık kalıyor bende hem işime bakıyorum hemde arada girip okuyorum yazabilirsem yazıyorum :)
ee sende yazıyorsun ama kullanıcılar arasında görünmüyon bacıım nassıl oluyor

kızlar işlerim çok yoğun bugün pek giremiyorum sayfayı bulun diye açık yaptım ama bu sefer arkadaşlarım olan herkes görmüş deşifre oldu yani bende gizliye getirdim ve sayfayı kapatmaya karar verdim ama kapatmayı bulamadım açması kadar kapatmak kolay değilmiş neyse herkesi sileyim tek tek dedim yanlışlıkla kendimi de sildim :) gülmeyin haa 2 kişi sayfada kaldı ben çıkmış oldum kafam çok karışık işlerimi yetiştirmeye çalışıyorum ondan dikkat etmemişim neyse biz burdan devam edelim ben beceremedim bu işi bazı arkadaşlarda katılamayacaktı aramıza ayrı gayrı olmasın biz burdan güzel sohbetimize devam edelim
sizlerden özür diliyorum benim dikkatsizliğim oldu kusuruma bakamayın biraz gerginim işyerinde köklü değişiklikler oluyor belki benim yerim bile değişecek ne olacak belli değil ondan keyfim kaçık dalgınlıkla yanlış yaptım o kalan 2 arkadaşlar sizlerden gruptan ayrıl derseniz herhalde kapanır gider siz bilirsiniz sizleri durumdan haberdar etmek istedim

Sizi okumak cok keyifli...

hatirlayanlar vardir baslarda yazardim hep sonra olaylar oldu sayfada ben sayfayi kaybettim gec buldum. Simdi de Allah bozmasin birbirinizle iliskiniz mubabbetiniz harika araya girip maydonoz olmak istemiyorum :)

Bu arada beni hatirladigin icin tesekkurler voltaj. Senin yazdiklarindan da hayat dersleri cikartiyorum Allah razi olsun...

Bu arada gruba kabul edilirsem sevinirim. aslinda baya yakin takipcinizim.

Daha çok yenisin orada, elbet orada da bir düzen kurarsın. Geçen haftalarda çocuklu birine gitmiştin sen. Nasıl anlaşabileceğin biri mi?

Kız bu kafayla terfiyi kaçırma :)
Bir yüzünü yıka kendine gel. Hayırlısı olsun senin için
Bencede burası güzel. Daha önce bir gurup kuruldu. Ben keyif alamamıştım oradan hem çok guruplaşma oldu. Hemde burası boş kaldı bir çok kişi yazmayı bıraktı. Yeni yeni hareketlendik bence de dokunmayalım buraya.
Birtek voltaj bizi görebildi ama ben yine göremedim
Mezdeke gibi yüzünü örtüp bir resim koysaydın bari

Hoş geldin ErdeminE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…