Burda 120 lira tam gün yarım gün 60 lira. Bana bir arkadaş 100 liraya anlaşmaya çalış dedi ama zaten oğluna kendi bakan bir anne baba yok onunla pazarlık mı yapılır dedim. Yeter ki istediğim şeyleri yapsın yeter ki memnun olayım.Ruveyda bence de soyleme ama o gorur camlari silerken filan.
kesinlikle al bayan hele de fiyatta ve temizlikte anlasirsan hic dusunme.
kizlar sizin oldugunuz yerde ne kadara geliyor bu hatunlar?
Bana yakin sadece bir bayan var herkes cok memnun ama cok dolu.fiyati 150 160 civari.yarim gune 80 diyor ve cok nadir yarim gune gidiyor.
haftada bir cagirmayi dusunmustum ama pahali geldi bana. Evim zaten kucuk yapacagi cogu seyde ben de olursam iyice canim sıkılır. 2 hafta da bir mi cagirsam?
bende senin gibi düşünüp kendim çocukla evde durdum daha iş başlamamıştım gece gündüz evde çocukla olduğum vakitler bunlar erkekler çabuk bunalırya çocuk evlilik sorumluluk ee arkadaşla konsol oyunu oynayacağız dışarı gidelim gidin arkadaşla iki tek içiçez için sonuç ben evde pineklerken adam sevgilide yapmış bende saflığıma doymayayım onlara hiçbirşey hak değil şekerim bu şimdinin zamanındaki erkekler bunalıyor benim babam hiç evde bunalmazdı hep akşamları bizle olurdu camiye giderdi o kadar namazını kılar evine döner çoluk çocuğu ile hanımıyla vakit geçirirdiDertsiz biz de bir 10 gun kadar evvel tartıştık. Ne var ne yok doktuk.cit derken çaat oldu.orda bana laf arasında dedi ki;cok hesap soruyorsun cocuk gibi oldum korkuyorum resmen , gec gelecegimi haber veriyorum nerdesin ne isin cikti ne kadaR surer vs vs tlf sesini kisarak konusuyorum ark. Yenge kizdi herhalde istersen cikmayalim dedi.
ben tabi sok oldum . Ben sesli konuşmam fazla egeR gurultulu yerdeyse belki. Bir de ne zaman sorumun amaci yemege bekleyim mi beklemeyim midir.basina birsey gelse bana nerdeydi deseler bilmiyorum demek mantiksiz geliyor diye Izah ettim.baktim olacak gibi degil . Bundan sonra bitti kesinlikle sormayacagim dedim ve inadimdir. Gecen msj atti gec gelecegim dedi tmm dedim baska tek kelime etmedim.
gece 1 de geldi. Dolaniyor pesim sira. "Hee sey hatun takildik oyle, okeye gittik ." Iyi yapmissin dedim kinayesiz normal sekilde.
Daha ozedi iyi olduda bilmem ne de hiiic orali olmadim.
Inanamayacaksin hak verdim :)
Biz kokune kadaR hakliyiz.gurbette kimsemiz yok vs vs.onlarin da oyle.arkadaslariyla vakit gecirsin biraz.cocuklar bazen boguyor aksama kadar evde tikilip kalmak agir ama onlarida gelip sikayet duymasi rutin ev hayati bayiyor.onlarin da inan ki nefes almaya ihtiyaclari var.ha hergun olmaz bu is.hergun olursa tlf sesini kismak paklamaz komple kapatmasi lazim :) gelince de acik kapi bulursa.aaumut gene geldi aklima :))
Evi hepimizden önce tuttu ama daha taşınmadan vazgeçti kız. Üşenmez ama iki defa nakliye parası vermez hayatta :)Aaumut senin KV de maşallah tasinmaya gelince de 18lik. O ne öyle bura olmadi sura. Ben usenirim valla..
Ruveyda söyleme tabi, ben artik hic konusmuyom KV ile. O sorarsa cvp veriyom. Ama o kadar çokkonusyoki benim suratimin farkında mi bilmiyom
Dertsiz bence salgin olabilir, sen oglana dikkat et
Bu arada bana da sordu aaaumut, begenmek iatediginize eminmisini diye
Bide begeni kralicesi olmusum bennnn
Kapanisa geldim :)
Mergen ben de bulamadim canim. sanirim cok gizli yaptik, birbirimizi bulamayacak kadar cok
aaumut kv ile birbirinizin icine sinmiyorsunuz sanirim.suyuna kadar veriyorsun oda kabul ediyor.ona gore gelin bizim sudan vermiyor herseyi titizleniyor gibi.evinde de efe hani yatagini toplatacak kadar.biz de oyleyiz.sinmeyiz birbirimizin icine.sindiremem yaptiklarini filan.
bak burda iyiki benimkilere bakmiyor kv.hemen cocuklarimi bana doldururdu.cok bencil bu konuda.dogumda ortancaya yalvar yakar bir corba yaptırdım da kizim agladi annem yedirsin diye.verdigi cevap:corbayi ben pisiriyom da niye annen yedircekmis?
Yarista hep benle.simdi konusmuyoruZ ama hala aklimda hersey.
seninki gercekten sabirli oldugunu sezmis bir de.
birde msjimin sonunda fatura isineaklimda o benim demisim.sanki hesaplasacagim
Ruveyda bence de soyleme ama o gorur camlari silerken filan.
kesinlikle al bayan hele de fiyatta ve temizlikte anlasirsan hic dusunme.
kizlar sizin oldugunuz yerde ne kadara geliyor bu hatunlar?
Bana yakin sadece bir bayan var herkes cok memnun ama cok dolu.fiyati 150 160 civari.yarim gune 80 diyor ve cok nadir yarim gune gidiyor.
haftada bir cagirmayi dusunmustum ama pahali geldi bana. Evim zaten kucuk yapacagi cogu seyde ben de olursam iyice canim sıkılır. 2 hafta da bir mi cagirsam?
canım öyle mi acaba? benim annemde çok çekti babaannemden ne zaman halamlar evlendi onların evinde huzursuzluklar başladı babanannemin davranışları değişti. annemde kendi çektiği için geline ağzını açmaz. sanırım bende yapmam gibi geliyor tabi kimlerle karşılaşıcaz bilmiyoruz. Allah o günlerimizi göstersin inşallah.Ruveyda ben olsam aciklama yapmazdim merak etsin dursun
Dertsiz tamamen bakis acisi aslinda, bize kotu ama baskalarina iyi, kv ler gelinken de hakli goruyodurlar kebdilerini kv oluncada. Bizde oyle olucaz Bence
adımız gelin sonuçta. çokta bişey beklememek lazım aslındaBen hergün kızımın kahvaltısını, sütünü, çorbasını götürüyorum. Haftalık meyvesini, içme suyunu alıp koyuyorum. Sadece yoğurt götürmüyorum. Onlarda ev yoğurdu yapıyorlar onu veriyorlar.
Akşam kızımı almaya gittiğimde de onlar masayı indirmeden evden çıkmaya özen gösteriyorum.
Kayınpederim köye gittiğinde evde yanlız kalamıyor diye bir ay bende kaldı. Bir gün bile bir yemek yapmadı. İşe gitmeden erken kalkıp onun yatağını bile ben topluyordum.
Geline yapmaz o, ama kızının evinde de iki dakika oturmaz. Sanırsın 18 lik
hayırlı sabahlar herkese
çok teşekkür ederim kızlar, elif yüzündekiler sinek ısısrığıymış yüzünde olduğu için elliyor ve mikrop kapmış intihap olmuş krem verdi, vücudu da bizim tarafta yakarca sineği çok dr. her yerini sinek yemiş dedi, eve ilaç sıktık inşallah faydası olur
bende ondan korkuyordum canım çok şükür oğlanda bişey yok. benimki de geçti.Aaumut senin KV de maşallah tasinmaya gelince de 18lik. O ne öyle bura olmadi sura. Ben usenirim valla..
Ruveyda söyleme tabi, ben artik hic konusmuyom KV ile. O sorarsa cvp veriyom. Ama o kadar çokkonusyoki benim suratimin farkında mi bilmiyom
Dertsiz bence salgin olabilir, sen oglana dikkat et
Burda 120 lira tam gün yarım gün 60 lira. Bana bir arkadaş 100 liraya anlaşmaya çalış dedi ama zaten oğluna kendi bakan bir anne baba yok onunla pazarlık mı yapılır dedim. Yeter ki istediğim şeyleri yapsın yeter ki memnun olayım.
Daha önce de bir kadın bulmuştu kv. Bulduğu kadın sadece camları silerek akşam etti. Başka hiç bir iş yapmadı aldı 100 lirayı gitti bir daha cagirmadim.
Oysa benim evin çok işi yok fayanslarim dolaplarim hep yeni tasinmadan önce ben yaptırdım. Bezle bir kere silse yeterli ovalamaya gerek yok çocuk ayağıma bağ olmasa hiç almam ama hem çalış hem hamile hemde cocukla gözüm kesmiyor
Inşallah bu sefer memnun kalırım da devamı gelir
Ben senin adını hatırlıyorum diğer gruptan. Sana davet gönderdim şimdi.ben dr bulamadım ya grubu, ne kadar gizli olmuş böyle :)
voltaj ben uzakta olduğumuz için şükrediyorum. yakın olsak nolurdu bilmiyorum senin kv de aynı şekilde.çocukları doldurmalar falanKapanisa geldim :)
Mergen ben de bulamadim canim. sanirim cok gizli yaptik, birbirimizi bulamayacak kadar cok
aaumut kv ile birbirinizin icine sinmiyorsunuz sanirim.suyuna kadar veriyorsun oda kabul ediyor.ona gore gelin bizim sudan vermiyor herseyi titizleniyor gibi.evinde de efe hani yatagini toplatacak kadar.biz de oyleyiz.sinmeyiz birbirimizin icine.sindiremem yaptiklarini filan.
bak burda iyiki benimkilere bakmiyor kv.hemen cocuklarimi bana doldururdu.cok bencil bu konuda.dogumda ortancaya yalvar yakar bir corba yaptırdım da kizim agladi annem yedirsin diye.verdigi cevap:corbayi ben pisiriyom da niye annen yedircekmis?
Yarista hep benle.simdi konusmuyoruZ ama hala aklimda hersey.
seninki gercekten sabirli oldugunu sezmis bir de.
birde msjimin sonunda fatura isineaklimda o benim demisim.sanki hesaplasacagim
voltajım geçen hafta cuma gecesi yoktu,pazar güzndüz yoktu, pazartesi,salı,çarşamba akşam yoktu ayrıca 2 gün öğldende gelmedi. haftada 1 olsa bişey demiyorum zaten.burda etrafımızda park falan yok büyük bir park var sadece hadi bu akşamda oraya gidelim çocuk oyalansın demiyor. ben dediğimde yorgunum bilmem ne binbir türlü naz niyaz. 1 haftadır evden çıkmadık kolundan tutup yürüyelim diyebileceğim bir yerde yok. biz ancak balkonda geçen otobüslere, arabalara bakıyoruz. biraz önce mesaj atmış öğlen yokum akşamda yemek var demiş. gelde sinir olma haftayı kapattık.Dertsiz biz de bir 10 gun kadar evvel tartıştık. Ne var ne yok doktuk.cit derken çaat oldu.orda bana laf arasında dedi ki;cok hesap soruyorsun cocuk gibi oldum korkuyorum resmen , gec gelecegimi haber veriyorum nerdesin ne isin cikti ne kadaR surer vs vs tlf sesini kisarak konusuyorum ark. Yenge kizdi herhalde istersen cikmayalim dedi.
ben tabi sok oldum . Ben sesli konuşmam fazla egeR gurultulu yerdeyse belki. Bir de ne zaman sorumun amaci yemege bekleyim mi beklemeyim midir.basina birsey gelse bana nerdeydi deseler bilmiyorum demek mantiksiz geliyor diye Izah ettim.baktim olacak gibi degil . Bundan sonra bitti kesinlikle sormayacagim dedim ve inadimdir. Gecen msj atti gec gelecegim dedi tmm dedim baska tek kelime etmedim.
gece 1 de geldi. Dolaniyor pesim sira. "Hee sey hatun takildik oyle, okeye gittik ." Iyi yapmissin dedim kinayesiz normal sekilde.
Daha ozedi iyi olduda bilmem ne de hiiic orali olmadim.
Inanamayacaksin hak verdim :)
Biz kokune kadaR hakliyiz.gurbette kimsemiz yok vs vs.onlarin da oyle.arkadaslariyla vakit gecirsin biraz.cocuklar bazen boguyor aksama kadar evde tikilip kalmak agir ama onlarida gelip sikayet duymasi rutin ev hayati bayiyor.onlarin da inan ki nefes almaya ihtiyaclari var.ha hergun olmaz bu is.hergun olursa tlf sesini kismak paklamaz komple kapatmasi lazim :) gelince de acik kapi bulursa.aaumut gene geldi aklima :))
canım bizi sıktığını düşünme sakın. içine atma anlat ki rahatlayasın.bende senin gibi düşünüp kendim çocukla evde durdum daha iş başlamamıştım gece gündüz evde çocukla olduğum vakitler bunlar erkekler çabuk bunalırya çocuk evlilik sorumluluk ee arkadaşla konsol oyunu oynayacağız dışarı gidelim gidin arkadaşla iki tek içiçez için sonuç ben evde pineklerken adam sevgilide yapmış bende saflığıma doymayayım onlara hiçbirşey hak değil şekerim bu şimdinin zamanındaki erkekler bunalıyor benim babam hiç evde bunalmazdı hep akşamları bizle olurdu camiye giderdi o kadar namazını kılar evine döner çoluk çocuğu ile hanımıyla vakit geçirirdi
sizi çok sıkıyorum ama inananın kendimden nefret ettim ben yaşadıklarımdan dolayı halbuki suçum yok ne kadar aptalmışım benim düşünceli tavrım sonunda bana atılan bir sürüüüüü kazıklar oldu çok anlayış bunlara ters ipin ucu kaçıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?