Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

hayırlı sabahlar herkese
çok teşekkür ederim kızlar, elif yüzündekiler sinek ısısrığıymış yüzünde olduğu için elliyor ve mikrop kapmış intihap olmuş krem verdi, vücudu da bizim tarafta yakarca sineği çok dr. her yerini sinek yemiş dedi, eve ilaç sıktık inşallah faydası olur

Burda 120 lira tam gün yarım gün 60 lira. Bana bir arkadaş 100 liraya anlaşmaya çalış dedi ama zaten oğluna kendi bakan bir anne baba yok onunla pazarlık mı yapılır dedim. Yeter ki istediğim şeyleri yapsın yeter ki memnun olayım.
Daha önce de bir kadın bulmuştu kv. Bulduğu kadın sadece camları silerek akşam etti. Başka hiç bir iş yapmadı aldı 100 lirayı gitti bir daha cagirmadim.
Oysa benim evin çok işi yok fayanslarim dolaplarim hep yeni tasinmadan önce ben yaptırdım. Bezle bir kere silse yeterli ovalamaya gerek yok çocuk ayağıma bağ olmasa hiç almam ama hem çalış hem hamile hemde cocukla gözüm kesmiyor
Inşallah bu sefer memnun kalırım da devamı gelir

ben dr bulamadım ya grubu, ne kadar gizli olmuş böyle :)

bende senin gibi düşünüp kendim çocukla evde durdum daha iş başlamamıştım gece gündüz evde çocukla olduğum vakitler bunlar erkekler çabuk bunalırya çocuk evlilik sorumluluk ee arkadaşla konsol oyunu oynayacağız dışarı gidelim gidin arkadaşla iki tek içiçez için sonuç ben evde pineklerken adam sevgilide yapmış bende saflığıma doymayayım onlara hiçbirşey hak değil şekerim bu şimdinin zamanındaki erkekler bunalıyor benim babam hiç evde bunalmazdı hep akşamları bizle olurdu camiye giderdi o kadar namazını kılar evine döner çoluk çocuğu ile hanımıyla vakit geçirirdi

sizi çok sıkıyorum ama inananın kendimden nefret ettim ben yaşadıklarımdan dolayı halbuki suçum yok ne kadar aptalmışım benim düşünceli tavrım sonunda bana atılan bir sürüüüüü kazıklar oldu çok anlayış bunlara ters ipin ucu kaçıyor

ycl iyi bari canım sinek ısırığıymış ne olduğunu öğrendin sonuçta

kızlar grup fazla kapalı sanırım bulamadınız biraz değişiklik yapacağım ondan sonra denermisiniz diye size buradan yazarım

Evi hepimizden önce tuttu ama daha taşınmadan vazgeçti kız. Üşenmez ama iki defa nakliye parası vermez hayatta :)

Bizim akrabanın 6-7 yaşında oğlu sudan hastalandı. Zehirli ishalmi yapmış ne. Bende şu küçük bebek suları varya kızıma ondan içiriyorum sadece. O yüzden alıyorum suyu.
Huyudur da zaten hesaplar bir bardak suyunu bile. Düğünden sonra annemleri yemeğe çağırmıştı. Diğer günde bana geldi yemek için markete borç yazdırdım diyerek yemeğin parasını almıştı. Değil kızımınkini her gün ona yapıp götürsem yazıktır demez o, tanımanız lazım.
Kaynımın oğluna bakıyordu bir ara çocuk sehpanın elinde 5 lira görmüş eline almış kaynımın yanında birşey dememiş parayı vermiş çocuğa. Sonra yanlız kalınca hemen çocuktan geri almış birde gelip bana gülerek anlatıyordu bunu. İnsan torununun cebinden 5 liraya tenezzül edip alır mı ama benimki alır.
Kızıma bir çeyrek aldı artık yanına gelen herkese diyor torunuma altın aldım diye. Altın değil o çeyrek
Gelinlere acımaz benimki. Benden büyük 3 gelini var. Sadece bayramdan bayrama gelirler. En büyüğü onda bile gelmez. Ama emin olun hak ediyor.
Kızım ilk önce benim adımı söylemişti. anne değil ama adımı söylemişti. Kızım aaumut dedikçe o babasının ismini söylüyordu. Fırsat bulsa doldurur beklerim.

Ben hamileyken 15 günde bir çağırıyordum. Yarım gün geliyordu, yetiyordu oda. Camları silip, evi silip süpürüyordu. Halıları silkeliyordu. Birde banyoyu yıkıyordu. Mutfak dolaplarının kapaklarını siliyordu. Sabah 9 da başlayıp öğlen 2 de giderdi. Güvenirdim ona, ben işteyken gelirdi hatta. 60 liraya
Ama şimdi taşındı. Başkada onun kadar güveneceğim biri yok etrafımda. Bu taşınacağım evi temizlemeye iki kadın gelmişti. Boş eve. 150 lira vermiştim onlara ama beğenmedim onların işini.

Ruveyda ben olsam aciklama yapmazdim merak etsin dursun

Dertsiz tamamen bakis acisi aslinda, bize kotu ama baskalarina iyi, kv ler gelinken de hakli goruyodurlar kebdilerini kv oluncada. Bizde oyle olucaz Bence
canım öyle mi acaba? benim annemde çok çekti babaannemden ne zaman halamlar evlendi onların evinde huzursuzluklar başladı babanannemin davranışları değişti. annemde kendi çektiği için geline ağzını açmaz. sanırım bende yapmam gibi geliyor tabi kimlerle karşılaşıcaz bilmiyoruz. Allah o günlerimizi göstersin inşallah.

adımız gelin sonuçta. çokta bişey beklememek lazım aslında

Geçmiş olsun canım. Şu prize takılan sinek ilaçlarından kullanıyor musun? Birde limon yağı veya lavanta yağıda kullanabilirsin sinekten korumak için.
Kızımında bacak aralarında bir süredir bir sürü kırmızı kırmızı benekler var. Yarın doktora götüreceğim. Ben pişik sandım. Sudokrem, oksizinc, bepantol, zeytinyağı, vücut yağı bir sürü şey kullandım ama hiç biri geçirmedi. Görümcem acaba mantar mı diyor. Yarın gideceğiz doktora bakalım.

bende ondan korkuyordum canım çok şükür oğlanda bişey yok. benimki de geçti.

İnşallah içine sinen birini bulursun.

voltaj ben uzakta olduğumuz için şükrediyorum. yakın olsak nolurdu bilmiyorum senin kv de aynı şekilde.çocukları doldurmalar falan
benim oğlumda anne diye vurgulayarak söylüyor kv yeter anneni öğrendik baba de biraz da diyor

hepsi aynı y

voltajım geçen hafta cuma gecesi yoktu,pazar güzndüz yoktu, pazartesi,salı,çarşamba akşam yoktu ayrıca 2 gün öğldende gelmedi. haftada 1 olsa bişey demiyorum zaten.burda etrafımızda park falan yok büyük bir park var sadece hadi bu akşamda oraya gidelim çocuk oyalansın demiyor. ben dediğimde yorgunum bilmem ne binbir türlü naz niyaz. 1 haftadır evden çıkmadık kolundan tutup yürüyelim diyebileceğim bir yerde yok. biz ancak balkonda geçen otobüslere, arabalara bakıyoruz. biraz önce mesaj atmış öğlen yokum akşamda yemek var demiş. gelde sinir olma haftayı kapattık.

geçen akşam biri benim eşim kızıyor yalnız kalmak istemiyor demiş. bizimki de eşini bize bırak demiş. o da olur demiş. eşim eve geldi bayanı ara da eve davet et ben eşine söyledim diyor. aramam dedim aramadım da. kime sordun dedim. ben ona o bana böyle gelip gitmeler başlarsa eşler dha rahat olcak. bırakacak kapı var nasıl olsa. mahcup oldum da beni rezil ettin de dedi banane dedim. benim çocuğum günüdz bir dk oturmuyor gece yarısına kadar kimseyle uğraşamam.

2 hafta önce yemeğe gitmiştik biriyle karşılaştık personelden. o yalnız gelmiş buraya eşi gelmemiş çocukların okul durumundan dolayı.beraber yemek yedik
yenge hanım biz okey oynuyoruz akşamları komutanım da katılır bundan sonra dedi.orda direk hoşlanmadığımı söyledim.
kaymakamla tanışmadık henüz valla hiç utanmadan da söylerim bıktırdınız diye.

canım bizi sıktığını düşünme sakın. içine atma anlat ki rahatlayasın.
edene eder bulunur canım sanıyor musun ki o bayanla da mutlu olacak
gün olup devran dönecek o da belasını bulacak. yuva yıkanın yuvası olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…