Doğru diyorsun, haksızlık edildiğine inandığımız için içimize sindiremiyoruz. Yoksa dış kapının dış mandalı.adımız gelin sonuçta. çokta bişey beklememek lazım aslında
voltajım geçen hafta cuma gecesi yoktu,pazar güzndüz yoktu, pazartesi,salı,çarşamba akşam yoktu ayrıca 2 gün öğldende gelmedi. haftada 1 olsa bişey demiyorum zaten.burda etrafımızda park falan yok büyük bir park var sadece hadi bu akşamda oraya gidelim çocuk oyalansın demiyor. ben dediğimde yorgunum bilmem ne binbir türlü naz niyaz. 1 haftadır evden çıkmadık kolundan tutup yürüyelim diyebileceğim bir yerde yok. biz ancak balkonda geçen otobüslere, arabalara bakıyoruz. biraz önce mesaj atmış öğlen yokum akşamda yemek var demiş. gelde sinir olma haftayı kapattık.
geçen akşam biri benim eşim kızıyor yalnız kalmak istemiyor demiş. bizimki de eşini bize bırak demiş. o da olur demiş. eşim eve geldi bayanı ara da eve davet et ben eşine söyledim diyor. aramam dedim aramadım da. kime sordun dedim. ben ona o bana böyle gelip gitmeler başlarsa eşler dha rahat olcak. bırakacak kapı var nasıl olsa. mahcup oldum da beni rezil ettin de dedi banane dedim. benim çocuğum günüdz bir dk oturmuyor gece yarısına kadar kimseyle uğraşamam.
2 hafta önce yemeğe gitmiştik biriyle karşılaştık personelden. o yalnız gelmiş buraya eşi gelmemiş çocukların okul durumundan dolayı.beraber yemek yedik
yenge hanım biz okey oynuyoruz akşamları komutanım da katılır bundan sonra dedi.orda direk hoşlanmadığımı söyledim.
kaymakamla tanışmadık henüz valla hiç utanmadan da söylerim bıktırdınız diye.
Peki ben neden seni göremiyorum.Buldum Girdim ben
Aaaaaaaumuttt
gördüm ben senii
oğlum arkasından ağlıyor zaten ama yine de gidiyor...Haklıymışsın biraz fazla olmuş da anlamayana söylemek faydasız canım. Oğlunu kullansan biraz seni özlüyor. Eve gelemen gecikince huzursuzlanıyor falan desen. Onunla vakit geçirmek için gitmez belki
canım ben doğuda aylarca yalnız kaldım terör bölgesiydi hemde. akşam kalmaya alışkınım ondan korkmuyorum bizimle ilgilenmediği için yakınıyorum sadece.voltajım hayırlı olsun okulunuz sevindim valla
aaumut nasıl bir insandır kv. ya yazdıklarını şaşkınlıkla okuyorum Allah yardımcın olsun
dertsiz banada ters geliyor canım daha yeni taşındınız kimseyi tanımaz etmezsin gece yarılarına kadar çocukla seni evde yalnız bırakmasın eşin ya Allah korusun ben yalnız kalamam o saatlere kadar korkarım
bizimkininde yediği bal baklava börek.alkol almaz eşim.o konuda rahatım nerde olduğunu gittiği yeride biliyorum ama bu kadarı fazla.Dertsiz seninki cook abartmis oyle gitse uc tel saci var onuda ben yolarim.
ben 12 senedir musaade etmedim desem yeri.yani giderse ya kizdim ya tartistim falan.
gittigi yer belli ayda yilda iki defa gitti.
biri sirketi kurarken birde gecen aksam.5 senede 2 defa.yeter :) ortaklarla gitti onlarda oyle icelim gezelim tipler degildir.hepsinin ayri dertleri var.
birinin 5 birinin 4 cocugu var.birinin 17 yasinda kizi hasta annesi tek bakamiyor adam oyle gezmeye ne firsat buluyor ne moral. Digeri farkli sorunlariyla ugrasiyor.
5 senedir gordugum bu.yapmaz yapamaz diyemem cunku ne dersek seytan isini birakip yaptirana kadaR ugrasir.
esim annemler gittiginden beri daha fazla dusup yardimci olmaya calisiyor ha olabildigi kadar.
bir ark. Vardi oda ali.e devamlida sorun sikayet biz boguluyoruz.boylesi daha bir orta yol.
zapzup sıkılmadik emin ol.
seninki maraz dogurtan merhamet olmus.
gun gelir gorursun herseyi allah var kaygi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?