Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

en ucuz bizim burda sanırım 75e geliyor. geldiğim yerde de öyleydi. hatta geldiğim yerde kadın tam gün geliyordu 50 alıyordu öyle anlaşmıştık. ama eve giderken meyvesine, etine kadar birşeyler vermeye çalışıyordum. geçen gün beni arıyor dertsiz hanım ben seni çok özledim evinin önünden geçerken içim cız ediyor diyor. iyi kadındı yaaa....

Crosh haklı, benim KV hep der ben çok merhametliyim, ben çok iyi niyetliyim diye. Benim gelinlerim çok şanslı der.
Buna ancak eşşek şansı derim ben.
Eşlerimizle iyiyiz diye kendinden sanıyor her halde.
Annem hep der göz kendini görmez diye. Mutlaka vardır bizimde yanlışlarımız ama büyük olarak idare etmek birazda onlara düşmüyor mu?
Daha ağzından bir defa kızım lafı çıkmamıştır.
Ama bize ettiğini kızında görsün istemem. Görümcem hiç benzemez annesine. Onun kv si yok, kp ilede görüşmezler hiç. Eşi ile çok sorun yaşıyor ve gerçekten üzülüyorum ona. KV de kıyaslıyor sürekli oğulları ile damadını.

adımız gelin sonuçta. çokta bişey beklememek lazım aslında
Doğru diyorsun, haksızlık edildiğine inandığımız için içimize sindiremiyoruz. Yoksa dış kapının dış mandalı.
Hiç bağlı bir aile değiller. KV memlekete gider 3-4 ay kalır. Eşime anneni aradın mı demesem aramak aklına gelmez.
Oda sağolsun aaumut aramızı buluyor demez. Sanıyor kendiliğinden oluyor.

Haklıymışsın biraz fazla olmuş da anlamayana söylemek faydasız canım. Oğlunu kullansan biraz seni özlüyor. Eve gelemen gecikince huzursuzlanıyor falan desen. Onunla vakit geçirmek için gitmez belki

voltajım hayırlı olsun okulunuz sevindim valla

aaumut nasıl bir insandır kv. ya yazdıklarını şaşkınlıkla okuyorum Allah yardımcın olsun

dertsiz banada ters geliyor canım daha yeni taşındınız kimseyi tanımaz etmezsin gece yarılarına kadar çocukla seni evde yalnız bırakmasın eşin ya Allah korusun ben yalnız kalamam o saatlere kadar korkarım

:))))
Zapzup kabul edince gorursun sanirim.
bekliiim.
grubu begenmissin ordan şey ettim

Dertsiz seninki cook abartmis oyle gitse uc tel saci var onuda ben yolarim.

ben 12 senedir musaade etmedim desem yeri.yani giderse ya kizdim ya tartistim falan.
gittigi yer belli ayda yilda iki defa gitti.
biri sirketi kurarken birde gecen aksam.5 senede 2 defa.yeter :) ortaklarla gitti onlarda oyle icelim gezelim tipler degildir.hepsinin ayri dertleri var.
birinin 5 birinin 4 cocugu var.birinin 17 yasinda kizi hasta annesi tek bakamiyor adam oyle gezmeye ne firsat buluyor ne moral. Digeri farkli sorunlariyla ugrasiyor.

5 senedir gordugum bu.yapmaz yapamaz diyemem cunku ne dersek seytan isini birakip yaptirana kadaR ugrasir.

esim annemler gittiginden beri daha fazla dusup yardimci olmaya calisiyor ha olabildigi kadar.

bir ark. Vardi oda ali.e devamlida sorun sikayet biz boguluyoruz.boylesi daha bir orta yol.

zapzup sıkılmadik emin ol.
seninki maraz dogurtan merhamet olmus.
gun gelir gorursun herseyi allah var kaygi yok.

Aaumut inan cok ayni bu kv ler klonlanmis bence.
ve inan 5 lira olayina kadar bizde yasadik.

gercekten mutlulugu onlar sagliyor saniyorlar.yada yolunda giden isten pay cikarma çabası.

Her geldiginde bana der ki x sirketi acarken beni aradi müsaade aldi.o kadar cok derki sanki o dedi diye acildi ve ondan hersey iyi.1 gr satis yapsa sayesinde saniyor.

ama ahdim var.bir daha beni arayip musaade aldi derse,aa evet seni aramak icin de benden musaade istemisti diyecegim.

ben nasil kv degil gorumce olurum onu kestiremiyorum daha :))

Ycl gecmis olsun canim.

aaumut benim de aklima mantar geldi bu kadar inat pisik olsa artik yanik gibi sulu yaraya cevirirdi.
sabunla mi yikiyorlar altini acaba?

canım ben doğuda aylarca yalnız kaldım terör bölgesiydi hemde. akşam kalmaya alışkınım ondan korkmuyorum bizimle ilgilenmediği için yakınıyorum sadece.

bizimkininde yediği bal baklava börek.alkol almaz eşim.o konuda rahatım nerde olduğunu gittiği yeride biliyorum ama bu kadarı fazla.

eşimde bana misilleme yapıyor. biraz önce ev sahibi geldi eşiyle. duşa kabin istiyordum onu yaptıracaklarmış ölçü almaya gelmişler.
eşimi aramışlar ilçe dışındayım demiş. onlarda eve gelmişler tabi benim haberim yok.
banyom dağınık dedim sokmadım banyoya fırça kova falan vardı sadece döndüler gittiler
usta gönderelim onlar alsın ölçüyü dediler
insan bi haber verir dimi üstüm başım dağınık göğsümde kalkanım
hey allahım ya kötü yakalandım.

Dertsiz cok iyi anliyorum seni.
bazi esler vardir cocukla anne gibi ilgilenir.herkea bir degil iste.
senin istediğini anladim ben yarenlik etsin sana can yoldasi arkadas olsun istiyorsun esini.

sana lazim olan cok yakin bir dost.herseyini paylasabilecegin acaba burayi begenmedi mi veya yok cani gonulden demedi yahu demeyecegin ast ust davasina dusmeyen kibretmeyen bir dost.

inan cok sevdigin bir arkadasin olsa aramazsin bu kadar hatta esin gelince bekletip oyalanirsin.yasadim ben bunu.

erkekler biraz daha kadini eve birakip gozunu ustune diktirtmeyi seviyor baba modelleri bu cunku.onlarda oyle gordu.daha gec olgunlasiyorlar birde.

kendi ustune cok gelme canim.senden onemli hic birsey yok hayatta.oglun buyudugunde inan goreceksin kimseye cok bel baglamamayi.

akil veya nasihat vermek olarak algilama canim benim.ama tavsiye istersen,
1-ev islerinde kendini eve kole etme cok nankor hemen satar seni.
2-Dostun Allah olsun gerisi emin ol hikaye.

ben gece kalkip mutfak cami siliyordum yahu.neydi ki derdim?
pis diyecek kisi zaten en ufak seyde der.diyen de gelmesin zaten.
ben cekinen birini gorunce de rahatsiz oluyorum demekki dikkatini cekiyor ve bende de ariyor kusur.cook oldu cocuklarin var deyip arkadan bidirdayan.
bak hala gecememis ki beni arkamda konusuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…