Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

ya bende voltajı çok merak ediyom göster bize kendini voltaj sen nerdeyse hepimizi gördün

Erdemine hatirliyoruz canim herkesi hem de.
gelen bizle geldi devam ediyor.yani bizle derken siz biz olmadi sadece oyle hissedenler oldu.

bu baslikta cok sey paylasildi unutan gitti unutmayan devam etti mesgul olanlar oldu Kızan kusen ohoo.
Aldigim msjlar ithamlar cabasi hatta uyeligimi iptal ettirdim.
site guncelleme yapinca banlar kalkti girdim oyle devam ettim.
oyle boyle gecti.biz hala devam edecegiz surdugu muddetce.

yanlis anlamalar ithamlar her yerde var.
yanlis anlasilmis olsam bile beni bir yerde baglamiyor.anlayabildikleri kadar.

bu baslikta 2 kisi disinda ne kirginligim ne de kizginligim var.zaten onlar hic girmeyecek kisiler.sadece paylastiklarima uzuluyorum samimiyetime ve guvenime.

ben kimseyi didiklemedim.gordugum ve duydugum kadardi.gosterilen ve soylenen kadardi.

bir yildir hic acmadigim acmak istemedigim konuydu bu vesileyle yazip sonlandirmis oldum.

gruplasmayi yadirgamam.yakin olan sempati duyan oyle yapmak istemiştir.
Birde herkes herkesi sevemiyor yada guvenemiyor iste.

Kisacasi sen oyle dusunme:)

Daha çok yenisin orada, elbet orada da bir düzen kurarsın. Geçen haftalarda çocuklu birine gitmiştin sen. Nasıl anlaşabileceğin biri mi?
canım iyi birisi ama benden 8 yaş küçük onun aklı fikri eşime kim baktı?sabah bekar öğr. aynı asansörde mi indi onun derdi bu. beni de sıktı açıkçası bu konular. inşallah yoluna girer herşey

Dertsiz biberleri kizart domatesleri soy at sularini tuz ekle ceksin az kalsin suyu kavanozlara sicakken koy kapat sıkıca. Soguyana kadar ters cevir.hava alan belli eder zaten kabarcik cikar.
buzluk seklini sevmem hic kavanoz seklini cok severim ama midem mahvediyor yiyemiyorum.

fasulye kisminda haklisin hic kilciksiz yok denecek kadar az.hele gecen bir almis esim kilcigi masallah ayakkabima bag yapsam tutar.

baslarindan kir belli oluyor ya.

Ben oglumu martta beklerken nisan 4 de geldi. Aslinda hamileligimi ogrendigimden beri mart2013 takipcisiydim sonra baktim oglanin gelecegi yok sizleri buldum ara ara takip ettim, okudum, yazdim, eglendim. Mart grubumuzla aktivitelerimiz oluyor anneler ve cocuklari olarak bulusmalar yapiyoruz. Yani yaklaşık 2 senedir yazistigimiz arkadaslarla yuzyuze gelip tanisma, bebeklerimizi buluşturma fırsatı bulduk. Sizler de bence yapmalisiniz hatta kesin ilk katilimciniz olarak haziriz oglumla:) istanbul avr yakasindayiz biz...

Ben matematik öğretmeniyim. Daha calismaya başlamadım seneye artik insallah. Oglumla vakit geciriyorum sadece. Yorucu oluyor en az sizlerinki kadar tabiki...

Erdemine istanbulda olan pek yok sanirim.Olan da karsida.

belki olur bulusma.

Kizlar benim kizim ziplamayi cok seviyor.
ablasi çünkü kucuk bir kanguru gibi yurumuyor adeta hep ziplar.

bende 3 unu cokturdum kendim de.
misiriz patliyoruz diye.sirayla zipladik ama minik sirayi kah bekledi kah beklemedi :))
oglumda patlamayan dipte kalan tane gibi zorlandi :))
Tontisim.

Kizim suan kendi de zipliyor bıd bıd diyerek :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…