Senin kaynana söylenmesinde ne yapsın anam tembel bu gelinHizli yasa genç ölgrup bitti mi simdi? Ben daha face acacaktim
Ekranda açıkta bir rapor hazırladım, okuyamadım o arada.O Chosy ye taştı
ya bende voltajı çok merak ediyom göster bize kendini voltaj sen nerdeyse hepimizi gördünKız bu kafayla terfiyi kaçırma :)
Bir yüzünü yıka kendine gel. Hayırlısı olsun senin için
Bencede burası güzel. Daha önce bir gurup kuruldu. Ben keyif alamamıştım oradan hem çok guruplaşma oldu. Hemde burası boş kaldı bir çok kişi yazmayı bıraktı. Yeni yeni hareketlendik bence de dokunmayalım buraya.
Birtek voltaj bizi görebildi ama ben yine göremedim
Mezdeke gibi yüzünü örtüp bir resim koysaydın bari
Hosbuldum canim tesekkurlerHoş geldin ErdeminE
Hehe ben seni görmüştüm.ya bende voltajı çok merak ediyom göster bize kendini voltaj sen nerdeyse hepimizi gördün
Sen çalışıyor musun? Kızın mı var, oğlun mu? Biraz anlatsanaHosbuldum canim tesekkurler
eveett haksızlık ama bende seni görmek istiyorum:)Hehe ben seni görmüştüm.
canım iyi birisi ama benden 8 yaş küçük onun aklı fikri eşime kim baktı?sabah bekar öğr. aynı asansörde mi indi onun derdi bu. beni de sıktı açıkçası bu konular. inşallah yoluna girer herşeyDaha çok yenisin orada, elbet orada da bir düzen kurarsın. Geçen haftalarda çocuklu birine gitmiştin sen. Nasıl anlaşabileceğin biri mi?
ben de beğenmek istiyor musun çıkmıyor düzeltme mi yaptın yoksaEkranda açıkta bir rapor hazırladım, okuyamadım o arada.
Chosy zaten beni beğenmiyor. Kimse beni beğenmiyor.
Çok çalışmam lazım çoook
Ycl ♡
Tuh kacirdin iste biz gorustuyduk
Takipte kal
Aaumut grup acik diye eklemedim .
de sonrasi var
Ben tam ekleyecekkene yonetici bile düştü
Anammm, Voltaj ve Chosy beni sevmiyor derten ycl sırtımdan vurdu.ben de beğenmek istiyor musun çıkmıyor düzeltme mi yaptın yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?