Hayırlı günler herkese kızlar.
Rüveyda cım yeni okulunun manzarasına bayıldım :) hangi branstasin?
Zapzupcum mesajını gördüm grubu kapatma bence kapalı yap bizi de ekle başka dışardan görenler de olursa eklersin paylaşımlar yaparsın
günaydın bayanlar yorucu bir hafta sonundan sonra yine geldik iş başına herkese iyi haftalar
hava bulutlu tam uyku havası keyif yapılacak hava
şekerim ben grup göründü kapatayım dedim kapatmayı bulamadım kişileri sileyim grubu gizli ayarına getirmiştim zaten aceleyle tüm kişleri daha silemeden kendimi sildim neyse öyle çıkmış oldum olsun burdan görüşürüz sende hoş geldin evine döndün mü türkiyede olunca pek giremedin gezdin tozdun keyif yaptın mı
Ycl canim Allah kolaylik versin hafta ilerledikçe birak birseyler yapmak,işe gitmek insanin yerinden kalkasi gelmiyor birde uzerine sicaklar...
Voltaj nerelerdesin?
Dertsiz sen nasılsın canim?
Zapzup işyerinde degisikler olacagindan bahsetmissin hayırlı olsun ins.canim.
günaydın kızlar, dün kızlarımın odası boyandı, yeni perdeler takıldı, oda temizlendi, mobilyalar bekleniyor. haftaya pazartesi mobilyalar gelip eşyalar yerleşince son halini foto atarım inşallah :)
ohh mis gibi olmuş ne renk yaptınız odayı mobilyaları da çok güzeldi zaten harika olacak güle güle keyifle kullansınlar odalarını mışıl mışıl uyusunlar yataklarında
serin hava en çok sana iyi geldi desene yağmur yağdı mı antalyaya da bu hafta sonu düğün var başka şehirde oraya gideceğiz bende şık abiye ama taşı boncuğu olmayan bir kıyafet alayım dedim kararsız kaldım 2 gün gez dolaş kara verdim gibi ama hava bozuldu tüm hafta yağmur olacakmış düğün açıkhava da mı olacak öğreneyim bari.... hevesim kursağımda kaldı resmen hava serin olursa birde kır düğünü olursa ceketi giyer otururuz elbiseye de bir ton para vermiş yazık etmiş olurum
Yeni egitim,ogretim yili tum miniklere ve ailelere hayirli,ugurlu olsun.
Hem cocuklar,hem anneler icin maraton basladi.Allah bizede nasip etsin ins.o günleri...Okulun bahçesinde ağaçların arkasindan gözetleme,tost,ayran;kurabiye vb.yapıp götürme hallerini
Hayali bile güzel. Bonus kafamın saçlarına tokalar takıp elinden tutup götürürüm.
Seninkiler sınıftada arkadaş olacaklar bir birlerine.
Ilk gun ayni siraya otururlar sonra kalem,silgi vs kavgasi,itis kakis baslar kesin
Yorucu sinir bozucu mutlu heyecanli bir gun.
hala bitmis degil...
kizimdan cok oğlum tedirgindi.heyecan yapti degisik okul ark.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?