Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

Ycl canim Allah kolaylik versin hafta ilerledikçe birak birseyler yapmak,işe gitmek insanin yerinden kalkasi gelmiyor birde uzerine sicaklar...

Voltaj nerelerdesin?

Dertsiz sen nasılsın canim?

Zapzup işyerinde degisikler olacagindan bahsetmissin hayırlı olsun ins.canim.

Yeni egitim,ogretim yili tum miniklere ve ailelere hayirli,ugurlu olsun.

Hem cocuklar,hem anneler icin maraton basladi.Allah bizede nasip etsin ins.o günleri...Okulun bahçesinde ağaçların arkasindan gözetleme,tost,ayran;kurabiye vb.yapıp götürme hallerini

Hoş geldin Lena
Nasılsın? Betüş hanım nasıl?

Selam canım,
İş yerinde nasıl durum, yerin netleşti mi?

Voltajın bugün okul telaşı vardır. Oğlanı, kızı götürüp bırakırım diyordu ama kız bırakmadı onu anlaşılan.

günaydın kızlar, dün kızlarımın odası boyandı, yeni perdeler takıldı, oda temizlendi, mobilyalar bekleniyor. haftaya pazartesi mobilyalar gelip eşyalar yerleşince son halini foto atarım inşallah :)

Çok sıkıntı yapmıştın alınamadı diye, şimdide getiremediler bir türlü :)
Erken getirsinlerde biraz havalansın mobilya.
Kıyafetleri, hastane çantanı toparladın mı?

Zapzup Halil'in doğum günü nasıl geçti. Neler hazırladınız

Hayali bile güzel. Bonus kafamın saçlarına tokalar takıp elinden tutup götürürüm.
Seninkiler sınıftada arkadaş olacaklar bir birlerine.

Ilk gun ayni siraya otururlar sonra kalem,silgi vs kavgasi,itis kakis baslar kesin

Başkasına karşı korurlar bir birlerini ama kendi aralarında olunca iyi kavga ederler.
Ben bir büyük ablamla kavga ettiğim kadar kimse ile etmemişimdir. of of ne kavgalar
Dışarı çıkıncada toz kondurmazdık bir birimize.

Yorucu sinir bozucu mutlu heyecanli bir gun.
hala bitmis degil...

kizimdan cok oğlum tedirgindi.heyecan yapti degisik okul ark.

Hayırlı olsun
Bu hafta biraz stresten baş ağrısı ile döner eve ama haftaya kadar iki arkadaş bulur canavar kesilir.
Kızın nasıldı, gitmem etmem dedi mi?

Oglanin sinif ark. Komsu ve ilk okul ark var.
sinifin suan gecici hali bu.
10 sube 47 ogrenci.
degisecekmis bakalim.

kizim sukur iyi gitti gelirken servis getirdi.
halasi bizde .aksam getirdik.
minikle evde kaldilar.
arabam yolda stop etti.tam okulun yokusunda.
Bosta geri meri derken kenara cekildim sukur.

git gel yoruldum az.
kizimi ozledim oda nasil sevindi kuzum.

kreste 2. Yili ogrt. Degisik ama ogrencilerin bir kaci ayni.birde tanidik ogrt. Vardi sinifta.

gidebilirsin dedi.
suan icin boyle.

Voktajim canim hoşgeldin. Yas ilerledikce tedirgin olma,sıkılma,cekinme durumu artıyor,normal oyle davranmasi.En gec 1 haftaya kadar adapte olur endiselenme.Hayirli olsun,cok basarili bir yil olsun ins. canım♡

Mergen aaumut işyerindeki durum daha belli değil bakalım nasıl ne olacak aynı yerimde mi olacağım 1-2 haftaya belli olur o da geriyor insanı haliyle bekliyorum sonucu

halilin doğum günü güzel geçti foto paylaşayım size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…