şu kullandığın bingo sıvı mı toz deterjan mı bende de deterjan hastalığı var temizlik deterjan yumuşatıcı bayılıyorum siz bahsedince gözlerim açıl burnuma miss gibi temizlik kokusu geldi sankiKizlar rabbim bizlere merhamet etsin yavrularimiza merhamet versin...
kiyafetten yana ben de cok muzdaribim.deterjanlarimi bile degistirdim.bodyler hep leke giyince sakallari cikmis gibi kahverengimsi sarimsi.
esim bunlar yikanmadi mi diyor bir de
Biz genelde kirli sepetinden giyeriz.
deterjan sey kullaniyordum renkliye perwoll veya bingonun siyah renkli, beyaza omo active.
Gecen hafta bingo nar lekesine bile etkili yaziyordu ondan aldim hakikaten temiz yikiyor.ben bingocuyum reklam ucretimi isterim.
bizim kiyafetler de kucuk geliyor.bu hafta ve belkide az sonra alirim.cikmam.lazim.kizima okul ayakkabısı lazim. Bugun istediler.Gecen senekiler kucuk geliyor.
Pantif tarzi kisin iyi de yazin terletiyor.bir kac parca da ortancaya alsam iyi olur.hergun ayna karsisinda yakisti yakismadi derdimiz var birde.
hatta bir Converse ivardikucuk geliyor topallwya topallaya yuruyor.kucuk giyme cikar filan deyince ondan almamiz lazim yakismiyor yoksa diyor.
oglum da daha bir suslenir oldu bir ayna karsisina gecmeler parfum sikmalar 50 kere dis fircalamalar.
ne etcez boyle geccek .
hoş geldin canım elif hep ince bir çocuktu yapısı böyleydi sende çok kilolu bir insan değilsin sende ince yapılısın aslında sana benziyor bence kızın ama iştahı gherçekten azsa belki vitamin takviyesi yapabilirsin yemek yemiyorsa hazır kaşık maması alabilir onlardan verebilirsin bende mercana kan tahlili yaptırdım geçenlerde şimdi zinco ve supravit vitamin kullanıyoruz önceki haline göre çok zayıfladı ama boyları uzadı hareketliler devamlı oynuyorlar o yüzden inceliyor çocuklar çok takamamaya çalış canım hasta olmasın yeter bünyesi böyle demek kiSelam kızlar beni soran herkese iyiyim çok sağolun diyorum :))
KK ya girmek çok zorlaştı neden bilemiyorum. evde pc yok mobil uygulamasını indirdim hata verip duruyor.Anlamadim telefondan çok zor giriliyor bu siteye duyurulur
Elif Betüş çok yaramaz oldu teyzeler. Çok çok zor. Kıçı yer görmüyor Afedersiniz. Imtihanim herhalde ama cakıcam bu sınavdan galiba. Çok sabırsızim sinir kalmadı. Yemek yemiyor. Uyutmak için 1 saat ugrasmam lazım. Yemek yaptirmiyor tezgaha oturtuyorum düşecek diye ödüm kopuyor. Oyuncaklariyla oynamaz. Zavallı kuşlar bucak bucak kaçıyor kızım dan.
Kilosu iyi olsa yine hiç takmiyacagim ama kurban olam kızlar ne yedireyim de bu kız kilo alsın. Paranoyak oldum ne zaman parka insem gözüm başka bebeklerde.karsilastirip duruyorum. Hepsi bundan kilolu. Boyu da 82 cm iyice kürdan gibi duruyor. Tabi ki her bebek kendine özeldir ama üzülüyorum işte. Doktora dedim kalorili mamalardan yaz. Yazmadi. Yapısı böyleymis. Ne yapcam ben kızlar?
LCW den kızıma hediye geldi. Citcitli badi 6-9 ay almışlar yanlışlıkla. Değiştiremedim de.giydirdim OLDU.....
Voltaj yeni eğitim öğretim yılında başarılar dilerim evlatlarına. Kaca gidiyorlar?
Bir postta klimam yok yazmissin. Benim de bulasik makinam yok.inan o daha beter. Geceleri ek iş olarak bulaşıkçılık yapıyorum
Hamiscikler nasıl gidiyor Allah kolaylik versin. Yazın hamile olmak nasıl birsey ?
günaydın canım ruveyda canım senin de ikiz gebelik miydi ?Günaydın sevgili arkadaşlarım
Voltaj kizcenin kıyafetleri hayırlı olsun. Güle güle kullansın.
Mergen@ canım senin şirinler gözümde canlandırıyorum çok ciciler maşallah. Benim diğeri 10.haftada beni birakmasaydi. Şimdi büyümüş olacaklardı.
Lena kızın çok tatlı maşallah. Sanki bebekken de ince ve narin bir kızdı. Kafana takma sağlıklı olsunlar yeter
canım bende üzüldüm bu hastalığı bilen daha çok üzülüyor inan banaKizlar bugun cok yorucu gecti ama guzeldi.
kizim kresten gelince dışarı ciktik hep beraber gezdik dolastik yedik ictik neyse geldik eve.
halasi voltaj benim valizim nerde kuzum dedi.
Ben cantani gordum, valiz derken onu diyorsan kardesine giderken goturmustun dedim.
yok valizle geldim kizim cantam ayri falan dedi.evde valiz aradim durdum.
acaba vardi da ben mi farketmedim ranzalarin altina dolaplara portmantoya her bir yana baktim.ev ne kadar ki zaten.
izah ediyorum cantan vardi hatta giymediklerini kapinin ustune birakmissin yikanan kiyafetlerini duzledim valizin yok diye posetledim.
yok bitanem vardi siyah kulplu dedi durdu.
hic bu kadar kotu hissetmedim kendimi.
kiz kardeşini aradim getirdimi diye yok dedi.esimi aradim bagajda falan mi kaldi diye yok dedi.
en son gelinini aradim beraber yasiyorlar.valizle mi geldi dedim yok canim cantasiyla gitti dedi daha sukur diyemeden Voltaj fazla ustunde durmasin ben derim simdi gitmedin diye annem unutuyor varsayiyor anladin demi dedi.
keske anlamasaydim cok uzuldum.ilac kullaniyordu ama bakmadim ne diye.tansiyon vs diye.
ne zor birsey bu hastalik.
biraz sakinlesince artik dedim yaprak getirmistin hala sanirim valiz kaldi aklinda vs.hmm oyle mi yapmistim yaprak hıı valizi nereye biraktim dedi.
esime msj attim gelince konustu halam seni almistim yaninda bunlar vardi vs anlatti.
aa evet ya aklim dagildi filan dedi.az sonra aman 2 caput zaten nolcak dedi.
esim de artik cikin yarin birseyler alda en azindan gidip valizini gorene kadar takmasin dedi.
hem uzgunum haline hem moralim bozuldu beklemedigim bir durumdu.allah var hic kirip incitmez.kotu birsey dedigini duymadim.
uzun oldu ama moralim bozuldu ya.
amin canım inşallah. tamam canım bekliyorum fotoğrafıTesekkur ederim canim allah razi olsun.
amin, insallah guzel mutlu gunlerini goruruz dertsiz .oglusum, oglusun hep ilk goz agrisi olarak kalacak.yarenim oldu hep.
Formaliyi en kısa zaman da yollarim sana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?