Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

12-18 lerin altlari tam oluyor,18-24 lerin ustleri LCW kalıplarına göre. Ama farkli mağazalardan aldiklarimi hep degistirmek zorunda kaliyorum.Gecenlerde ugradim LC ye talandi,dogru dürüst birsey kalmamışti.Body ve gömleklerimiz hep meyve lekesi,benimde birara birseyler almam lazım ama internetten alicam sanırım.

Zapzup olur daha bence değiştirme bekle, ama değiştirirler bu konuda LC super:)
Bizimde altları büyük geliyor yaz nasi bi pantolon aldim 12-18 kapri oluyo katlaninca biz hala kapri halini pantolon diye giyiyoz:) güdük dedim size: )

Mergen bide unuttum biraz önce simdi dikkat ediyorum da ikizleri genelde ayri sinifa veriyorlar. Ama bu konuda karar sana kalmis. Velinin isteğiyle yani. Su anki okulunda ikiz kizlar var maşallah diyim super anlasiyolar.. Ozeniyo insan biz 3 kardeş öyleolamadik: )

Chosy canim evet uzmanlarda farkli sınıflarda olmalarini öneriyor. Ama bence bu kararı verirken cocuklarin istekleride goz önünde tutulmali.Her ne kadar kavga,kıskançlık olsada biri uyaninca direkt kardesini arıyor.Biri babasıyla digeri benimle disari cikinca hep birbirlerinin isimlerini soyleyip,huzursuzlaniyorlar.ikiz bagi başka bir şey sanırım.

Evet cocuklarin karakterlerinde önemli. Mesela ikizlerden biri daha çekinik olabiliyor . öyle olunca kendi sosyal çevresini oluşturabilmesi acisindan daha iyi olabilir.
Bende gecen sene bitleri gördükçe oğlan geldi aklima. Bizim sipa ne yapar bakalim

Kizlar rabbim bizlere merhamet etsin yavrularimiza merhamet versin...

kiyafetten yana ben de cok muzdaribim.deterjanlarimi bile degistirdim.bodyler hep leke giyince sakallari cikmis gibi kahverengimsi sarimsi.
esim bunlar yikanmadi mi diyor bir de
Biz genelde kirli sepetinden giyeriz.
deterjan sey kullaniyordum renkliye perwoll veya bingonun siyah renkli, beyaza omo active.
Gecen hafta bingo nar lekesine bile etkili yaziyordu ondan aldim hakikaten temiz yikiyor.ben bingocuyum reklam ucretimi isterim.

bizim kiyafetler de kucuk geliyor.bu hafta ve belkide az sonra alirim.cikmam.lazim.kizima okul ayakkabısı lazim. Bugun istediler.Gecen senekiler kucuk geliyor.

Pantif tarzi kisin iyi de yazin terletiyor.bir kac parca da ortancaya alsam iyi olur.hergun ayna karsisinda yakisti yakismadi derdimiz var birde.
hatta bir Converse ivardikucuk geliyor topallwya topallaya yuruyor.kucuk giyme cikar filan deyince ondan almamiz lazim yakismiyor yoksa diyor.

oglum da daha bir suslenir oldu bir ayna karsisina gecmeler parfum sikmalar 50 kere dis fircalamalar.
ne etcez boyle geccek .

Selam kızlar beni soran herkese iyiyim çok sağolun diyorum :))

KK ya girmek çok zorlaştı neden bilemiyorum. evde pc yok mobil uygulamasını indirdim hata verip duruyor.Anlamadim telefondan çok zor giriliyor bu siteye duyurulur

Elif Betüş çok yaramaz oldu teyzeler. Çok çok zor. Kıçı yer görmüyor Afedersiniz. Imtihanim herhalde ama cakıcam bu sınavdan galiba. Çok sabırsızim sinir kalmadı. Yemek yemiyor. Uyutmak için 1 saat ugrasmam lazım. Yemek yaptirmiyor tezgaha oturtuyorum düşecek diye ödüm kopuyor. Oyuncaklariyla oynamaz. Zavallı kuşlar bucak bucak kaçıyor kızım dan.

Kilosu iyi olsa yine hiç takmiyacagim ama kurban olam kızlar ne yedireyim de bu kız kilo alsın. Paranoyak oldum ne zaman parka insem gözüm başka bebeklerde.karsilastirip duruyorum. Hepsi bundan kilolu. Boyu da 82 cm iyice kürdan gibi duruyor. Tabi ki her bebek kendine özeldir ama üzülüyorum işte. Doktora dedim kalorili mamalardan yaz. Yazmadi. Yapısı böyleymis. Ne yapcam ben kızlar?

LCW den kızıma hediye geldi. Citcitli badi 6-9 ay almışlar yanlışlıkla. Değiştiremedim de.giydirdim OLDU.....

Voltaj yeni eğitim öğretim yılında başarılar dilerim evlatlarına. Kaca gidiyorlar?

Bir postta klimam yok yazmissin. Benim de bulasik makinam yok.inan o daha beter. Geceleri ek iş olarak bulaşıkçılık yapıyorum

Hamiscikler nasıl gidiyor Allah kolaylik versin. Yazın hamile olmak nasıl birsey ?

Ben de bingocuyum sıvısı pek leke çıkarmiyor toz daha iyi. Konsantre yumuşatıcı da çok kötü koku yo diğerleri iyi. Bulaşık deterjanı da süper. Ayrıca bu firmanın bebek bezi de çok iyi

Hee bende ne kelimeler var daha çekinik gibi , arada attiririm
Kiz lena hosgeldin, kizina masallah, ac olsa enerjisi olmasa o kadar harekete hali kalmaz bence, ne yediyosan devam baci.. 6-9 ay nasi oldu kiz boy 82. Bizim boy 81di en son 18-24 tam oliy

Ayyyy voltaj bak bu senin icin cok biyendim..

Oo lena

Kiza oyun havalari misketler oynata oynata dal gibi ettin.

kiz bulasik mak. Yoklugunu bilmem mi.
hamileyken bozulmustu ya 15 20 gun elimde yikadim.bingonun beyaz deterjani var losyonlu kokusi cok guzel ondan kullanirim
cook zorlanmistim.hatta o zamanlar bak aklima geldi sanirim ofelyanin da buz dolabi bozuktu balkona diziyorum zeytin peyniri derdi:)

allahim kimseyi alistigindan geri koymasin.
simdi de buz dolabim bozuk kiz.90 dereceden fazla acilirsa kapagi duserdi hep
Simdi dereceyi hesaplamadim ama devamli dusuyor.sular akiyor altina.msj veriyor bana

Cocuklar icin tesekkur ederim sana da nasip olsun bugunlerini gormek.Oglusum 5. Sinif kizim anaokulunda.seneye ana sinifi oteki sene 1.

Mobil prog gecersiz artik sildiriyorlar gerek yokmus.bende digerinden hic giremiyorum.

Bugun alis veris yaptim.lc ye gittim sonbahar kis baslamis yagmurluklar vs.
Bej yagmurluk var orda ben gecen sene almistim buyuk kizima cok guzel ve iyi cikti.cokta yakisiyor kokos hatuna.
yine tabiki buyuge aldim paso.oglum krizlere giriyor alis veriste.hadi annee tmm annee . Kendime alsam yedigim tribe yanmam.

beli kurdeleli pantolon aldik cok seker.
body t shirt pantif body derken tabii vazgecilmezimiz taytlar...

birde ordan ciktik ayakkabi aldik matmazele.kupe toka sac bandi .
halamiza birseyler derken donduk sukur.

kizlar ben cmtesi kizceme canta yaptim keceden.d. gününden kalan 2 karis bir parca vardi inci tul cicek.taktim diktim.acemi isi oldu ama basi disi agrimaz :))

Hee unuttUM demin,
Mergen benim sultanimin da disi cikiyor.kopek disi o da
Canim benim sana rabbim merhamet etsin kuzulara sukunet versin.ikili kombo

Cok.uykum var ama basimda sarki caliyor kopegi

Günaydın sevgili arkadaşlarım
Voltaj kizcenin kıyafetleri hayırlı olsun. Güle güle kullansın.
Mergen@ canım senin şirinler gözümde canlandırıyorum çok ciciler maşallah. Benim diğeri 10.haftada beni birakmasaydi. Şimdi büyümüş olacaklardı.

Lena kızın çok tatlı maşallah. Sanki bebekken de ince ve narin bir kızdı. Kafana takma sağlıklı olsunlar yeter

şu kullandığın bingo sıvı mı toz deterjan mı bende de deterjan hastalığı var temizlik deterjan yumuşatıcı bayılıyorum siz bahsedince gözlerim açıl burnuma miss gibi temizlik kokusu geldi sanki

büyüdükçe bunların süsü püsü başlıyor desene

hoş geldin canım elif hep ince bir çocuktu yapısı böyleydi sende çok kilolu bir insan değilsin sende ince yapılısın aslında sana benziyor bence kızın ama iştahı gherçekten azsa belki vitamin takviyesi yapabilirsin yemek yemiyorsa hazır kaşık maması alabilir onlardan verebilirsin bende mercana kan tahlili yaptırdım geçenlerde şimdi zinco ve supravit vitamin kullanıyoruz önceki haline göre çok zayıfladı ama boyları uzadı hareketliler devamlı oynuyorlar o yüzden inceliyor çocuklar çok takamamaya çalış canım hasta olmasın yeter bünyesi böyle demek ki

kasaptan kemik suyu falan al onunla çorba yap pilav yap biraz daha besin değerini artır tarif falan bişeyler düşüneyim bende yazarım sana

günaydın canım ruveyda canım senin de ikiz gebelik miydi ?

canım bende üzüldüm bu hastalığı bilen daha çok üzülüyor inan bana
benim babaannemde alzheimerdı, sanırım babaannende öyle galiba
Allah yardımcısı olsun, Allah herkese hayırlı evlat versin
doktorada götürmemişler demişsin dra götürülse ilaçların belki faydası olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…