Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

Hersey sahane gözüküyor ellerinize saglik canim.Resimlerden anlaşıldigi uzere keyifli geçmiş. Nice sağlıklı,mutlu yaslara...

hayırlı olsun canım ohhh mis gibi olmuştur odaları güle güle kullansın kızların inşallah foto bekliyoruz:)

inşallah canım. pazartesi olsa bir an önce :)

ohh mis gibi olmuş ne renk yaptınız odayı mobilyaları da çok güzeldi zaten harika olacak güle güle keyifle kullansınlar odalarını mışıl mışıl uyusunlar yataklarında
amin inşallah canım.
aslında uçuk pembe düşünmüştüm ama odayı boğar diye düşünüp mat beyazda karar kıldım. inşallah pişman olmam :)

Grill odaniz cok sirin olmustur eminim Saglikla,mutlulukla,bebis gulucukleriyle dolu olsun ins.

boş hali bile hoş geliyor göze :) amin inşallah canım.

Çok sıkıntı yapmıştın alınamadı diye, şimdide getiremediler bir türlü :)
Erken getirsinlerde biraz havalansın mobilya.
Kıyafetleri, hastane çantanı toparladın mı?
zaten özel sipariş olduğu için 1 aydan önce teslim olmuyormuş. pazartesiye ne kaldı şurada? :)
mobilyalar gelince ablasının (abla bile oldu şimdiden yavrum :)) elbiselerini eleyeceğim, sonra kızımın eksiklerini tamamlayacağım inşallah.
hastane çantasına sıra gelmedi ki :)

Aaumut canim inşallah kardeslik baglari kuvvetli olur,bir ömür birbirlerinin acısına,tatlisina ortak olurlar.Kavgalar olmazsa olmaz isin tuzu,biberi
bazen diyorum abla kardeş aynı anda mı okula başlasa? biri 5, diğeri 6 yaşındayken. birbirlerine yoldaş olurlar.
inşallah bu günleri görürüz :)
voltaj hayırlı olsun yeni eğitim öğretim yılınız :)

Mergencim çok sağol canım iyiyim sen nasılsın. geçmiş olsun kuzucuklara noldu?
bizim burası gece çok serin oluyor gece dışarıya çıkarken uzun kollu bişeyler bakayım dedim
hepsi küçük kalmış. yeni kıyafetlere baktım 18 ay olanları ayırdım yıkadım hala da yıkananlar var
bugün öyle geçti gitti

grill yetişmeyecek diye stres yapıyordun inşallah mobilyada bir an önce gelirde kıyafetleri falan da yerleştirirsin

voltaj eğitim öğretim yılında sana başarılar canım.performans, proje Allah kolaylık versin.cimcimeye maşallah hiç sorun çıkartmamış kocaman oldu artık.

ycl allah güç kuvvet versin sana ve tüm hamile arkadaşlara.

zapzup eline sağlık herşey çok güzel. fotolara bakarken aklıma şey geldi
mercan bebekken "gelinimizin mercanı kasıtlı yere düşürdüğünü hatta ittirdiğini düşünüyorum" diye yazmıştın.
gelininiz Halil'in annesi miydi?

Mergen cok sagol canim benim.kuzularininda bugunleri mutlu bir sekilde gor insallah.cok gecmis olsun yerim onlari benn.
nazar degmistir size

Zapzup sagol canim hayırlıolsun yeni yasiniz.

grill sagol sizlere de nasip olsun insallah.

dertsiz sagol canim,
Aman hatirlatma odevleri filan
Dertsiz oglusumu formayla gor,iki kat hayran olursun ben sabah cok duygulandim.
Rabbim e sukrettim ben ne yaptim da bu guzellikleri verdi bana .

oglum canimin ici ya kar tanem.

canım benim maşallah oğluşuna zaten yakışıklı, efendi, ağırbaşlı duruyor ne kadar hayran kaldım bilemezsin
eminim dediğin gibi formada çok yakışmıştır. Rabbim diğer evlatlarına da göstersin ve bizlere de inşallah
ne mutlu sana,.

Hersey sahane gözüküyor ellerinize saglik canim.Resimlerden anlaşıldigi uzere keyifli geçmiş. Nice sağlıklı,mutlu yaslara...
keyifli geçti çocuklar çok eğlendi hediyelik olarak şu balon çıkaran şeylerden almıştım baloncuklar yaptık zıpladılar oynadılar iyi geçti beğenmene sevindim
güzel olmuştur beyaz ferahlık verir aydınlık yapar renkli objelerle de oda renklenir zaten kızların yeter oraya onlar orada oynayıp uyuyunca onların varlığıyla daha da güzel olur

sağol canım beğenmen mutlu etti beni elimizden geldiğince yaptık pasta, aslanlı ve 1 şeklinde kurabiye gelinin kuzeninden süslemeler afişler aslan konsepti benden tişört süsleme ikramlıklar gelinden ama aslan şekli patates püresi benim fikrim kendimce birşeyler yaptım :)
evet o gelin ama o konuda benim hissettiğim o şekilde ama gerçeği o ve allah biliyor ama zaman içerisinde de çok şeyler değişti kızıma karşı çok çok sevgi dolu kendi kızı gibi seviyor sadece biraz kıskançlık durumu olabiliyor yine de sağolsun her zaman o bana ben ona koşarız önemli olan o

sağol canım benim işallah sağlıklı uzun ömürlü olur çocuklarımız

Kızımla salata yaptık ama ben kaseye, o halıya doğramayı tercih etti. Halıyı süpürmek istedim, engel olmak için çok uğraştı, süpürgenin fişini prizden çekti sürekli. :)

Eklentiler

• bb.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 83
Kizlar bugun cok yorucu gecti ama guzeldi.
kizim kresten gelince dışarı ciktik hep beraber gezdik dolastik yedik ictik neyse geldik eve.

halasi voltaj benim valizim nerde kuzum dedi.
Ben cantani gordum, valiz derken onu diyorsan kardesine giderken goturmustun dedim.
yok valizle geldim kizim cantam ayri falan dedi.evde valiz aradim durdum.
acaba vardi da ben mi farketmedim ranzalarin altina dolaplara portmantoya her bir yana baktim.ev ne kadar ki zaten.

izah ediyorum cantan vardi hatta giymediklerini kapinin ustune birakmissin yikanan kiyafetlerini duzledim valizin yok diye posetledim.

yok bitanem vardi siyah kulplu dedi durdu.
hic bu kadar kotu hissetmedim kendimi.
kiz kardeşini aradim getirdimi diye yok dedi.esimi aradim bagajda falan mi kaldi diye yok dedi.
en son gelinini aradim beraber yasiyorlar.valizle mi geldi dedim yok canim cantasiyla gitti dedi daha sukur diyemeden Voltaj fazla ustunde durmasin ben derim simdi gitmedin diye annem unutuyor varsayiyor anladin demi dedi.

keske anlamasaydim cok uzuldum.ilac kullaniyordu ama bakmadim ne diye.tansiyon vs diye.
ne zor birsey bu hastalik.

biraz sakinlesince artik dedim yaprak getirmistin hala sanirim valiz kaldi aklinda vs.hmm oyle mi yapmistim yaprak hıı valizi nereye biraktim dedi.

esime msj attim gelince konustu halam seni almistim yaninda bunlar vardi vs anlatti.
aa evet ya aklim dagildi filan dedi.az sonra aman 2 caput zaten nolcak dedi.
esim de artik cikin yarin birseyler alda en azindan gidip valizini gorene kadar takmasin dedi.

hem uzgunum haline hem moralim bozuldu beklemedigim bir durumdu.allah var hic kirip incitmez.kotu birsey dedigini duymadim.

uzun oldu ama moralim bozuldu ya.

Son düzenleme:
Tesekkur ederim canim allah razi olsun.
amin, insallah guzel mutlu gunlerini goruruz dertsiz .oglusum, oglusun hep ilk goz agrisi olarak kalacak.yarenim oldu hep.

Formaliyi en kısa zaman da yollarim sana :)

Günaydın kızlar.
Voltaj hayırlı olsun ilk gününüz
Allah damatligini da göstersin inşallah.
Ben hep ilk çocuklar anne baba için çok farklı olur derdim. Sen bunu teyit ettin.

Kızlar dün misafiri m vardı. Girip yazamadım. Özlemişim beya sizi

hayırlı sabahlar herkese ben yine çook yoğunum fırsat buldukça girmeye çalışıyorum,

zapzup canım halilin doğum günü kutlu olsun hayırlı sağlıklı mutlu yaşları olsun çok güzel şeyler hazırlamışsın ne güzel senin gibi halası olduğu için şanslı, ellerine emeğine sağlık

Mergen; aynen canım hiç bişey yapasım gelmiyor, bi kaç gündür hava sabahları akşamları güzel serinlik var inşallah artık bunaltıcı sıcaklıklar kalmadı inşallah

voltajım; canım hayırlı olsun ilk günleri ben bile heyecanlandım düşündükçe insan çok mutlu oluyor çocuklarının büyüyüp okullara gittiğini görmek maşallah size, halanın durumuda üzücü Allahım kimseyi şirin akıldan etmesin çok zor Rabbim yardımcısı olsun

Kızımla salata yaptık ama ben kaseye, o halıya doğramayı tercih etti. Halıyı süpürmek istedim, engel olmak için çok uğraştı, süpürgenin fişini prizden çekti sürekli. :)
vay vay vay yaramaza bak fişi çekince makina kapanır istediği olur çok akıllı bıdık bunlar maşallah bir kase içine kuru fasülye koyuyorum yanına tatalı kaşığı ve fincan veriyorum tabaktaki fasülyeleri kaşıkla fincana dolduruyor fincan dolunca yere tüm fasülyaleri boşaltım kafasına göre takılıyor :) bu oyunu da dene hoşuna gider belki kızının

allah yardımcısı olsun canım zor iş akıl gitti mi çok zor allah o durumlara düşürmesin kimseyi
neyse etrafında iyi insanlar olsun hep de hoş görüyle karşılansın
teşekkür ederim canım sağol sana da kolay gelsin

Selam kizlar.
ruveyda ycl cok sagolun kizlar darisi sizlere olsun yavrularinizin bugunleri gorun.

kizlar gercekten cok uzuldum ben hic ustune konduramiyordum.hele esim annesi gibi sever.hatta keske sen benim annem olsaydin der hep.
oglu cok merhametsizdir.esim aksam konusayim diye aradi sacma sapan zirvaladi kafa ayik degil ki konussun.bosver yeaa diyor.daha cok uzuldum.ilaclarina baktim biri agri kesici biri oksuruk surubu.yani hic götürmemisler.

Bana msj geliyor kizim ne diyorlar dedi.baktim ki ohoo banka kredi odemesi icin takip baslatmis.diyemedim ama.odemeyi aksatmissiniz dedim ama pek cozemiyor durumu.

esim konustu yapilandirmaya gidecekler bilmem ne.maas karti dahi oglunda kesinlikle yapilandirma yapilmayacak diye zipliyor ordan hasta midir nedir.
5 lira vermiyormus annesine.annesi de nerdeyse eliyle besler.

evlat yetistirmek cok zor.
Hayirli evlat daha zor.
diger halasi daha farkinda biraz daha mantikli dusunuyor.merhameti mantigini bastirmiyor.

evi buraya getirtmeye calisiyorlar.evi yok zaten de 2 ay birinde 3 ay birinde oyle işte.
Oglani getirtecekler.is guc baksin diye.
bu oglu 8 sene sonra olmus.
cokta fazla girmek istemiyorum .ogluna birsey deyince kiriliyor.kiz kardesi kizdi da aman deme oyle kalbi temizdir filan dedi.
oyy Basim agridi valla.

Slm kizlar
Benimde misafirim var cumadan beri. Bugün gitti bi kismi annem kaldi. Ereni uyutup ortalik toplicam hemen.
Voltaj hayirli olsun yeni okulunuz. Allah güzel ve basarili günlerini göstersin inşallah. Kaça kadar durdu neler yapmislar kopya ver bakim
Zapzup ellerine saglik, yeni yasi kutlu olsun halilin, hersey cok guzel olmis, dokturmussun yinr
Grill mobilyalari bende merak ettim. Bizim sipanin bi sifonyeri varresim bekliyorum bende..
Dertsiz kiz yeni kiyafeti ne kadar varki senin oglanin hem yikandi hem yikaniyo benmi yanlis anladim. Benim kaynanam lcw den t shirt almis bu yaz kucucuk onu drgistirdim dun ikili uzun kollu penye aldim ince . 2-3 esofman alti. 2 hirka 1 yelekbunlarla idare edet kislik alirim artik

böyle hayırsız evlatlar da var işte annesini senin kadar düşünmez pes doğrusu rabbim evlatlarımızı hayırlı aklı başında bir insan olmasına vesile olsun bende çok üzüldüm halanın durumuna kadının maaşını al birde ilgilenip umursama ne diyelim aklı başına gelsin oğlunun merhamet sahibi olsun hiçbirşey için geç değil yaptığı hatalı davranışlarını düzeltir umarım

sağol canım benim yaptık birşeyler işte :)

kız bende geçen kış sonu kıza kıyafetler aldım bu kış gisin diye geçen yıl 5 aylıkken 9 aylık kıyafetler giydi bazı kıyafetleri kullanamadan kaldırdım bende kışlıkları büyük aldım anaaa çocuğun büyümesi yavaşladı ne bileyim ben şimdi ayına uygun veya 2 yaşlar oluyor ben 2-3 yaş almıştım şimdi onları değiştirmem lazım umarım değişim yaparlar lcw den almıştım o pantolanlar taytlar ooo çok üzüldüm bu kadar büyük gelmesine

Merhaba kızlar

Dertsizim canim sanırım usutmusler birde üzerine diş sıkıntısı eklendi...Ne yapacagimi şaşırdım ne uyuyorlar,ne yiyip iciyorlar...Bizde artik aksamlari uzun kollulara gectik.Ustlerini örtturmuyorlar...

Voltajim üzüldüm halaciga kıyamam...Allah herkesin yuzunu bir yerden gulduruyor,bir yer acıtıyor,yasamin dengesi boyle galiba,hersey ayni anda iyi olmuyor.iyi,tatli bir insan ama evladı sorumsuz.Ne annecikler,babaciklar var,evlatlari pirlanta gibi...Allah yar ve yardımcısi olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…