Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

canım annem bi dünya kıyafet almıştı 4 yaşına kadar kıyafeti var nerdeyse ve hala almaya da devam ediyor
bir de hediye çok geldi hepte lcden. bazılarını değiştirip büyük almıştım
hırkalar, eşofman takımları, kot pantolanlar badiler
renklerine göre de ayırınca 2 makina oldu.kışlıklar da var bunların içinde
acilen uyku tulumu almam azım. gündüz çok sıcak 30 derecelerde
gece 7 dereceye kadar düşüyor. umarım burda bulabilirim

oyy kuzulara geçmiş olsun. inşallah bir an önce çıkarırlar canım

ben hala dalin kullanıyorum değiştirdiğim anda egzama tekrar başlıyor

süsününz püsünüz başlamış maşallah ya onları karşıdan izlemek ne kadar keyif vericidir.

canım zayıflığını dert etme sağlıklı olsun canı içinde olsun yeter.

chosy göçmen miydin sen?
biyendim kelimesini göçmenler kullanır
anneannem rahmetli babaannem nasıl olmuş diye sorduğumda "biyendim pek güzel"derdi.

güle güle giysinler canım.
çantayı merak ettim ben foto istiyorum.

Cok sagolun kizlar.gulerek giyip gitti bakalim:))

chosy oglanin saati alistirma saatini 10.30-12 yaptilar.

zapzup ben de feci takintiliyim.temiz olsa bile kokmali.buda cok yipratiyor herseyi.
toz olan dan aldim.yumusaticiyi hep bingo beyaz kullanıyordum son demler de yumosun mor olan konsantre var gardenya ve menekse yaziyor cook guzel parfum gibi.
bingonun mor olan da guzel buda konsantre mor cicekler yaziyor.mavisi berbat ama iyyy.

hele ben ne ettim bacilar
Beyazlara arap sabunu katiyorlarmis daha beyazliyormus filan.sivisini aldim bir kapak ekledim allahimmmm
o nasil yagli koku.berbat birsey.
Parkeye koltuga vs iyi ama camasira nasla.
kokuyu cikarana kadar gobegim catladi.
Ama beyaz sabun rendeleyip katinca beyazlatiyor ugrasamam simdi eskidendi onlar.

Erdemine kolay gelsin canim.
allahim alistiklarimizdan geri koymasin.
Ben de hep sicak suya sukrederim.hatta suya sukrederim. kuraklik filan beni dehsete dusuruyor.elektriksiz bir parca idare edilir ama susuz asla .

bingoyu aklıma yazdım bende bir dahakine onu denerim kokusu da güzel oluyormu hangi çeşidini kullanıyorsun
yumuşatıcı vernel kırmızı renk olanı kullanıyordum ama kokusu değişti gibi bende değiştirdim yumoş mor lavantalı aldım miss gibi kokuyor senle zevklerimiz çok benziyor cancazım kaybettiğim ikizim misin benim :)
bingo moru da denerim bakalım nasılmış

aman sabun işi bana ters alerji var hele beyaz sabunhiç kokusuna gelemem katı el sabunu hiç asla kullanmam hep sıvı sabun olacak illa sıvı sabun olacak beyazlara arada çamaşır suyu bas süper olur ben şöyle yıkardım bir kere 60 dercede bir sonrakinde 90 da arada da çamaşır suyuna basardım kar gibi bembeyaz olurdu çamaşırlar göz kamaştıran cinsinden :) her zaman 90 da yıkamak çamaşıra zarar veriyor

Birde sezonu actik biz.
abla krese gitti - kucugun bugun burnu akiyor benim genzim yaniyor.

Mayisa hazirana kadar hapşu - öhö gecirirler .

hayırlı olsun sezon erken açıldı sizin belki ilerlemeden atlatırsınız nane limon ıhlamur için ana kız

Kiz aynen zapzup ben de bir ara ona takmistim ama cidden kokuyu civzittilar.
yumos mor gardenya ve menekse kesinlikle al ama az koy zaten konsantre 1 kapak fazlasi yakiyor.

Bingonunda moru adi da mor cicekler oda kucuk konsantre olandan.

Ben de sabunu kati kullanamam hatta kati sabunun lavaboya biraktigi izler kuruluk boyle yagli goruntu cildirtir beni.vucutta bile hep jel kullaniyorum hatta bulursan avonun jeli var dus jeli diyorlar ama kuvet kopugu mantiken ayni islemi yapiyor lavanta kokulu harika o.digerleri cok acimsi kokuyor.avonu sevmem ama bu jeli harika.
Lavanta kokusu cok guzel ama oda spreyi ve yumusaticida biraz agir geliyor.
muhtemelen senin yumusatici lavanta ve vanilyadir o cok hos kokuyor.

amma koktuk he :))

Ben grip olmam pek cok isterim oyle gripten burnum yara olana dek silsem ama sadece siddetli bas agrisi ve geniz yanmasi halsizlik.

Gecmis olsun voltaj. Ben de grip olmayi cok severdim ilginc ama ssverdim böyle sesim kisilsin falan bayılırdim. Taa ki anne olana kadar. Simdi hissettigim an yesillik yemeye, bal limon icmeye, tavuk corbasi icmeye, balik yemeye falan baslarim...

Bu arada ev de ve is yerinde olan arkadaslarim hepinize kolay gelsin bu isler hic bitmiyor ya.

ycl çok yorma kendini yapabildiğin kadar yap, herşeyi yetiştiricem diye yıpratma kendini.

canım arkadaşım benim, şimdi iki dakka bi bakayım sizlere dedim, müdürlük bütçesini yapıyorum çok yoğun kafa yorucu mali hizmetler müdürlüğüne inip çıkıyorum yorucu yazını okuyunca kendime geldim.... ama iş beni bekler yine yazarım inşallah

bende avon lavantalı banyo köpüğünü kullanıyorum :) çileklisi de çok güzel kokuyor tavsiye ederim yani

sağol canım sana da kolay gelsin bende grip olunca naz niyaz yapmayı severdim şimdi grip olmamız bile lüks bize aman şaka bir yaan olmayalım zaten
kolay gelsin canım yoğunluk zor ama gün çabuk biter hemen eve kızına gidersin işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…