canım annem bi dünya kıyafet almıştı 4 yaşına kadar kıyafeti var nerdeyse ve hala almaya da devam ediyorSlm kizlar
Benimde misafirim var cumadan beri. Bugün gitti bi kismi annem kaldi. Ereni uyutup ortalik toplicam hemen.
Voltaj hayirli olsun yeni okulunuz. Allah güzel ve basarili günlerini göstersin inşallah. Kaça kadar durdu neler yapmislar kopya ver bakim
Zapzup ellerine saglik, yeni yasi kutlu olsun halilin, hersey cok guzel olmis, dokturmussun yinr
Grill mobilyalari bende merak ettim. Bizim sipanin bi sifonyeri varresim bekliyorum bende..
Dertsiz kiz yeni kiyafeti ne kadar varki senin oglanin hem yikandi hem yikaniyo benmi yanlis anladim. Benim kaynanam lcw den t shirt almis bu yaz kucucuk onu drgistirdim dun ikili uzun kollu penye aldim ince . 2-3 esofman alti. 2 hirka 1 yelekbunlarla idare edet kislik alirim artik
oyy kuzulara geçmiş olsun. inşallah bir an önce çıkarırlar canımMerhaba kızlar
Dertsizim canim sanırım usutmusler birde üzerine diş sıkıntısı eklendi...Ne yapacagimi şaşırdım ne uyuyorlar,ne yiyip iciyorlar...Bizde artik aksamlari uzun kollulara gectik.Ustlerini örtturmuyorlar...
Voltajim üzüldüm halaciga kıyamam...Allah herkesin yuzunu bir yerden gulduruyor,bir yer acıtıyor,yasamin dengesi boyle galiba,hersey ayni anda iyi olmuyor.iyi,tatli bir insan ama evladı sorumsuz.Ne annecikler,babaciklar var,evlatlari pirlanta gibi...Allah yar ve yardımcısi olsun inşallah.
ben hala dalin kullanıyorum değiştirdiğim anda egzama tekrar başlıyorKizlar rabbim bizlere merhamet etsin yavrularimiza merhamet versin...
kiyafetten yana ben de cok muzdaribim.deterjanlarimi bile degistirdim.bodyler hep leke giyince sakallari cikmis gibi kahverengimsi sarimsi.
esim bunlar yikanmadi mi diyor bir de
Biz genelde kirli sepetinden giyeriz.
deterjan sey kullaniyordum renkliye perwoll veya bingonun siyah renkli, beyaza omo active.
Gecen hafta bingo nar lekesine bile etkili yaziyordu ondan aldim hakikaten temiz yikiyor.ben bingocuyum reklam ucretimi isterim.
bizim kiyafetler de kucuk geliyor.bu hafta ve belkide az sonra alirim.cikmam.lazim.kizima okul ayakkabısı lazim. Bugun istediler.Gecen senekiler kucuk geliyor.
Pantif tarzi kisin iyi de yazin terletiyor.bir kac parca da ortancaya alsam iyi olur.hergun ayna karsisinda yakisti yakismadi derdimiz var birde.
hatta bir Converse ivardikucuk geliyor topallwya topallaya yuruyor.kucuk giyme cikar filan deyince ondan almamiz lazim yakismiyor yoksa diyor.
oglum da daha bir suslenir oldu bir ayna karsisina gecmeler parfum sikmalar 50 kere dis fircalamalar.
ne etcez boyle geccek .
canım zayıflığını dert etme sağlıklı olsun canı içinde olsun yeter.Selam kızlar beni soran herkese iyiyim çok sağolun diyorum :))
KK ya girmek çok zorlaştı neden bilemiyorum. evde pc yok mobil uygulamasını indirdim hata verip duruyor.Anlamadim telefondan çok zor giriliyor bu siteye duyurulur
Elif Betüş çok yaramaz oldu teyzeler. Çok çok zor. Kıçı yer görmüyor Afedersiniz. Imtihanim herhalde ama cakıcam bu sınavdan galiba. Çok sabırsızim sinir kalmadı. Yemek yemiyor. Uyutmak için 1 saat ugrasmam lazım. Yemek yaptirmiyor tezgaha oturtuyorum düşecek diye ödüm kopuyor. Oyuncaklariyla oynamaz. Zavallı kuşlar bucak bucak kaçıyor kızım dan.
Kilosu iyi olsa yine hiç takmiyacagim ama kurban olam kızlar ne yedireyim de bu kız kilo alsın. Paranoyak oldum ne zaman parka insem gözüm başka bebeklerde.karsilastirip duruyorum. Hepsi bundan kilolu. Boyu da 82 cm iyice kürdan gibi duruyor. Tabi ki her bebek kendine özeldir ama üzülüyorum işte. Doktora dedim kalorili mamalardan yaz. Yazmadi. Yapısı böyleymis. Ne yapcam ben kızlar?
LCW den kızıma hediye geldi. Citcitli badi 6-9 ay almışlar yanlışlıkla. Değiştiremedim de.giydirdim OLDU.....
Voltaj yeni eğitim öğretim yılında başarılar dilerim evlatlarına. Kaca gidiyorlar?
Bir postta klimam yok yazmissin. Benim de bulasik makinam yok.inan o daha beter. Geceleri ek iş olarak bulaşıkçılık yapıyorum
Hamiscikler nasıl gidiyor Allah kolaylik versin. Yazın hamile olmak nasıl birsey ?
chosy göçmen miydin sen?Hee bende ne kelimeler var daha çekinik gibi , arada attiririm
Kiz lena hosgeldin, kizina masallah, ac olsa enerjisi olmasa o kadar harekete hali kalmaz bence, ne yediyosan devam baci.. 6-9 ay nasi oldu kiz boy 82. Bizim boy 81di en son 18-24 tam oliy
Ayyyy voltaj bak bu senin icincok biyendim..
güle güle giysinler canım.Bugun alis veris yaptim.lc ye gittim sonbahar kis baslamis yagmurluklar vs.
Bej yagmurluk var orda ben gecen sene almistim buyuk kizima cok guzel ve iyi cikti.cokta yakisiyor kokos hatuna.
yine tabiki buyuge aldim paso.oglum krizlere giriyor alis veriste.hadi annee tmm annee . Kendime alsam yedigim tribe yanmam.
beli kurdeleli pantolon aldik cok seker.
body t shirt pantif body derken tabii vazgecilmezimiz taytlar...
birde ordan ciktik ayakkabi aldik matmazele.kupe toka sac bandi .
halamiza birseyler derken donduk sukur.
kizlar ben cmtesi kizceme canta yaptim keceden.d. gününden kalan 2 karis bir parca vardi inci tul cicek.taktim diktim.acemi isi oldu ama basi disi agrimaz :))
Hee unuttUM demin,
Mergen benim sultanimin da disi cikiyor.kopek disi o da
Canim benim sana rabbim merhamet etsin kuzulara sukunet versin.ikili kombo
Cok.uykum var ama basimda sarki caliyor kopegi
günaydın canım, kolay gelsin sana.Gunaydinlar hepinize...
bizim de kombimiz bozulmus simdi su isitiyorum oglumu yikayim diye. Gercekten sicak suyun gelmesi ile buyuk luksmus varken degerini bilemiyoruz
bingoyu aklıma yazdım bende bir dahakine onu denerim kokusu da güzel oluyormu hangi çeşidini kullanıyorsunCok sagolun kizlar.gulerek giyip gitti bakalim:))
chosy oglanin saati alistirma saatini 10.30-12 yaptilar.
zapzup ben de feci takintiliyim.temiz olsa bile kokmali.buda cok yipratiyor herseyi.
toz olan dan aldim.yumusaticiyi hep bingo beyaz kullanıyordum son demler de yumosun mor olan konsantre var gardenya ve menekse yaziyor cook guzel parfum gibi.
bingonun mor olan da guzel buda konsantre mor cicekler yaziyor.mavisi berbat ama iyyy.
hele ben ne ettim bacilar
Beyazlara arap sabunu katiyorlarmis daha beyazliyormus filan.sivisini aldim bir kapak ekledim allahimmmm
o nasil yagli koku.berbat birsey.
Parkeye koltuga vs iyi ama camasira nasla.
kokuyu cikarana kadar gobegim catladi.
Ama beyaz sabun rendeleyip katinca beyazlatiyor ugrasamam simdi eskidendi onlar.
Birde sezonu actik biz.
abla krese gitti - kucugun bugun burnu akiyor benim genzim yaniyor.
Mayisa hazirana kadar hapşu - öhö gecirirler .
ycl çok yorma kendini yapabildiğin kadar yap, herşeyi yetiştiricem diye yıpratma kendini.
bende avon lavantalı banyo köpüğünü kullanıyorum :) çileklisi de çok güzel kokuyor tavsiye ederim yaniKiz aynen zapzup ben de bir ara ona takmistim ama cidden kokuyu civzittilar.
yumos mor gardenya ve menekse kesinlikle al ama az koy zaten konsantre 1 kapak fazlasi yakiyor.
Bingonunda moru adi da mor cicekler oda kucuk konsantre olandan.
Ben de sabunu kati kullanamam hatta kati sabunun lavaboya biraktigi izler kuruluk boyle yagli goruntu cildirtir beni.vucutta bile hep jel kullaniyorum hatta bulursan avonun jeli var dus jeli diyorlar ama kuvet kopugu mantiken ayni islemi yapiyor lavanta kokulu harika o.digerleri cok acimsi kokuyor.avonu sevmem ama bu jeli harika.
Lavanta kokusu cok guzel ama oda spreyi ve yumusaticida biraz agir geliyor.
muhtemelen senin yumusatici lavanta ve vanilyadir o cok hos kokuyor.
amma koktuk he :))
Ben grip olmam pek cok isterim oyle gripten burnum yara olana dek silsem ama sadece siddetli bas agrisi ve geniz yanmasi halsizlik.
sağol canım sana da kolay gelsin bende grip olunca naz niyaz yapmayı severdim şimdi grip olmamız bile lüks bize aman şaka bir yaan olmayalım zatenGecmis olsun voltaj. Ben de grip olmayi cok severdim ilginc ama ssverdim böyle sesim kisilsin falan bayılırdim. Taa ki anne olana kadar. Simdi hissettigim an yesillik yemeye, bal limon icmeye, tavuk corbasi icmeye, balik yemeye falan baslarim...
Bu arada ev de ve is yerinde olan arkadaslarim hepinize kolay gelsin bu isler hic bitmiyor ya.
kolay gelsin canım yoğunluk zor ama gün çabuk biter hemen eve kızına gidersin işte :)canım arkadaşım benim, şimdi iki dakka bi bakayım sizlere dedim, müdürlük bütçesini yapıyorum çok yoğun kafa yorucu mali hizmetler müdürlüğüne inip çıkıyorum yorucu yazını okuyunca kendime geldim.... ama iş beni bekler yine yazarım inşallah
Evet ikizdi. Ama benimki tüp bebek tigünaydın canım ruveyda canım senin de ikiz gebelik miydi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?