bu da bizim kaderimiz desene canım annem başımızdan gitse diye düşünmez belki ama sevgisini hiç göstermez bana karşı ama oğluna sevgisi vardır oğlu hep haklıdır bende okudum çalıştım hep başarılı biri oldum kardeşim okumadı düzgün işte çalışmadı 7-8 aydır düzenli bir işte çaalıştı ama yinede onu çok korur annem öyle yapınca babam da annem gibi davranır birbirlerini etkiliyorlar sanırım eve yardımcı olurum iş olarak ve maddi yönden ama yaranamam bir türlü evde bir sürü şey aldım düzelttim yaptım ama onlar görünmez bir akşam bulaşıkları yıkamayayım hemen surat asar ne yapayım çocuk da benden ilgi istiyor anne diye ağlıyor paçamdan çekiştiriyor aman bitmez çektiklerimiz huzur nerde bize neden uğramıyorAnne konusunda seninle kaderimiz aynı canım maalesef annemde bana hiç sevgi göstermeden büyüttü. Biz Evdeyken hep bir gün başımdan gittiginizi görsem diye dua ederdi. Hiç bir kardeşime sevgisini vermedi. Babam dersen kendi egolari için yaşayan vurdumduymaz biri. Eğer para verirsen çok kıymetli oluyorsun yoksa hiç değerin yok.
Kızın kreş yaşına gelsin kreşe gönder yada kreş tarzı bir yerde işe gir kızını beraber götür getir sana tavsiyem. Kızın büyüdüğünde ayrı eve çıkarsınız olur biter.
Dur Allah ne kapılar açar ümitsiz olma canım.
Benim deli kv inan bizimkilerden bir tık daha iyi en azından Oğluma sevgi dolu bakıyor.
sağol canım teşekkür ederim beğenmenize sevindim çok emek verdim bunları yapmaya kaç saatler uğraştım ama değdi güzel olduÇok güzel olmuş ben doguracagim daha bebek şekeri bile yaptirmadim. Böyle şeyler elimden gelmez çok yabaniyim
sağol canım benim teşekkür ederim şımartıyorsun beni elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum başka yerlerden esinleniyorum ama kendim de tabi ki birşeyler katıyorum ve böyle oluyor sevgiyle istekle yapıyorum ben :)Zapzupcum keçe tütü işini senin kadar harika yapan başka birini görmedim. Çok güzel..
teşekkür ederim canım evet keçe grubundayım bende orada paylaştım senin paylaştıklarını da gördüm çok güzeller ellerine sağlık kapı süsünü koymadın sanırım onu görmedim ellerine sağlık çok güzel yapmışsın senin olduğunu bilmiyordum bende isme dikkat etmedim görüşürüz oradan da :)R ruveyda12 Allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin az kalmış ben heyecanlandım
zapzup insan bir kere çıkınca babaocağından el oluyormuş ben bunu anladım bekarken çok farklıydı hersey ya da uzaktan bakınca mi anlıyorum gerçekleri bilmiyorum. Eşim bile Sizinkiler seni hiç sevmiyorlarmis diyor düşünün artık. Sevmediğim kayinvalidemi ailemle kıyaslayıp sevmeye başlıyorum. anneme hiç bırakmadım desem yeridir Kayra yı çok küçüktü o zamanlar. Sonra hep artık bakamam küçük değil kucağıma alamıyorum bir sürü laf ederdi. şimdi abimin eşi bırakıyor her yere gidiyor 8 aylık. Annem o benim arkadaşım biz onunla duruyoruz evde diyo. Ama kayinvalideme gönül rahatlığı ile emanet ediyorum. Pazar günleri genelde ondadir.
Bu arada kapı süsü harika olmuş ben sanki bir keçe grubunda aynısını gördüm yegenlerime diye hemde sen miydin acaba isim dikkatimi çekmedi hiç. bende yaptıklarımın bazilarini göstereyim Eki Görüntüle 1430865 Eki Görüntüle 1430865 Eki Görüntüle 1430866
hahhaaaa çok sevindim senin adına hak adalet yerini bulmuş bu da o doktora ders olmuştur insanları mağdur edip rencide edip birde üzerine soruşturma başlatıyorlar ohh olsun o doktora halay çeksen havayi fişek patlatsan anca keyfini çıkarırsın ama değmez hak adalet yerini buldu dmekki haklıymışım davamda desen yeter ona :) peki doktor için uyarı cezası disiplin cezası gibi birşey çıkmış mı karşı tarafa ne oldu şimdi hak yerini bulması açısından ona gerekli ceza verilmesi lazım benceKızlar belki hatırlarsınız, bir aile doktoru ile mahkemelik olmuştuk, daha doğrusu beni yalan ifadelerle mahkemeye vermişti. ilk duruşmaya lohusa olduğum için gidememiştim. ikinci duruşmada da yollar kardan kapandığı için gidememiştim ama sonuçlanmış bensiz.
tabi ki beraat karar verilmiş hakkımda.
şimdi ben bu doktorun çalıştığı asm ye gidip karşısına gidip halay mı çeksem, laf mı atsam?
onu soracağım halk sağlığı merkezine. ona idari ceza verilmesini isteyeceğim.hahhaaaa çok sevindim senin adına hak adalet yerini bulmuş bu da o doktora ders olmuştur insanları mağdur edip rencide edip birde üzerine soruşturma başlatıyorlar ohh olsun o doktora halay çeksen havayi fişek patlatsan anca keyfini çıkarırsın ama değmez hak adalet yerini buldu dmekki haklıymışım davamda desen yeter ona :) peki doktor için uyarı cezası disiplin cezası gibi birşey çıkmış mı karşı tarafa ne oldu şimdi hak yerini bulması açısından ona gerekli ceza verilmesi lazım bence
Kızlar günaydın bir nts bağlantısindan hepinize sevgiler
Dr suyumun biraz azaldığını 5 Mart Perşembe günü bebeği alacağını söyledi.
zapzup canım teşekkür ederim. Bebek şekerini birazdan eve giderken hazır olanlardan alacağım. Aslında kızıma kristal mumluktan bebek şekeri yapacaktım ama şu parasizligin gözü kör olsun.
T tomurcugumm hem heyecan hemde endişe var. Oğlumun tepkisi ne olacak 2 çocukla hayatın zorlukları çok düşündürüyor. Oysa Oğlumda Güle oynaya gitmiştim doğuma
B Began canım davayı kazanmana çok sevindim. Takibini yap şikayetçi ol.
B Began çok sevindim inş. Kendisi bir ceza alır Iste o zaman hak yerini bulur.
zapzup gördüm seni foto mu beğendin grupta
R ruveyda12 inan empati kuruyorum ve aynı duyguları yaşıyorum. 2. Çocuk hem çok istiyorum evde onların cıvıltısı olsun istiyorum bir yandan da nasıl olur altından kalabilir miyim diye düşünüyorum. Allah kolaylık verir elbet içini rahat tut
günaydın :)Hayirli sabahlar Nasılsıniz kızlar
İş başı yaptım dört ay çok çabuk geçti kızlarimi çok özlüyorum. Müdüre hanımın insiyatifinde öğlen 12 ye kadar çalışıyorum bakalım bu ne kadar devam edecek.bizden haberler boyle
Allaha cok şükür iyiki doğurmuşum :) ilk iki ayınımız cok fena geçti kolik ti ağlamaları falan bayagı çektik telefonuma fön makinesi sesi olan bi uygulama yükledim o sesle en fazla yarım saat uyuyordu gece iyi uyuyordu o ses sayesinde ama gündüz ve akşam 22,30 a kadar fenaydık işe başlamam gerektiği belli olunca o sesi bıraktırdım şimdi çok şükür iyi kolik liği geçti. rapor alıcaktım ama müdür gel çalış 12 ye kadar deyince başlamak zorunda kaldım.iki çocuklu hal gerçekten çok başkaymış elif daha kolaydı bebekliği Zeynep in daha zor ama herşey unutuluyor o gülünce Rabbim tüm çocuklarımızı korusun bizlere bağışlasın.günaydın :)
iki çocuk ayrı güzel değil mi? Allah yardımcın olsun :)
hadi hayırlısı arkadaşım perşembe doğumda olacaksın rabbim ikinizi de korusun çok güzel kolay bir doğum olsun sağlıkla sıhhatle minik mucize bebeğin dünyaya gelsin işallahKızlar günaydın bir nts bağlantısindan hepinize sevgiler
Dr suyumun biraz azaldığını 5 Mart Perşembe günü bebeği alacağını söyledi.
zapzup canım teşekkür ederim. Bebek şekerini birazdan eve giderken hazır olanlardan alacağım. Aslında kızıma kristal mumluktan bebek şekeri yapacaktım ama şu parasizligin gözü kör olsun.
T tomurcugumm hem heyecan hemde endişe var. Oğlumun tepkisi ne olacak 2 çocukla hayatın zorlukları çok düşündürüyor. Oysa Oğlumda Güle oynaya gitmiştim doğuma
B Began canım davayı kazanmana çok sevindim. Takibini yap şikayetçi ol.
evet beğendim :) bende seni gördümB Began çok sevindim inş. Kendisi bir ceza alır Iste o zaman hak yerini bulur.
zapzup gördüm seni foto mu beğendin grupta
R ruveyda12 inan empati kuruyorum ve aynı duyguları yaşıyorum. 2. Çocuk hem çok istiyorum evde onların cıvıltısı olsun istiyorum bir yandan da nasıl olur altından kalabilir miyim diye düşünüyorum. Allah kolaylık verir elbet içini rahat tut
keşke az daha izin verselerdi iyi olurdu gerçi 12 ye kadar çalışmakda iyi pek uzun değil insaflı davranmış en azındanHayirli sabahlar Nasılsıniz kızlar
İş başı yaptım dört ay çok çabuk geçti kızlarimi çok özlüyorum. Müdüre hanımın insiyatifinde öğlen 12 ye kadar çalışıyorum bakalım bu ne kadar devam edecek.bizden haberler boyle
canım benim kolik olan bebekler zor diyorlar ben burda ilk grupta kimyonu kaynatıp süzün içirin demişti biri nette araştırdım ve aynı şekilde tarifler vardı ve kızımda yiğenimde denedik hiç gaz sancısı olmadı çocukların kendi yediğim yemeklerin hepsine koydum hem sütümü artırdı hemde gazı rahat çıkardı R ruveyda12 bak aklında olsun hergün öğlen gibi 3çay kaşığı ver sende çocukta sıkıntı çekmesin canım ilaç yerine birkiler baharatlar daha sağlıklıAllaha cok şükür iyiki doğurmuşum :) ilk iki ayınımız cok fena geçti kolik ti ağlamaları falan bayagı çektik telefonuma fön makinesi sesi olan bi uygulama yükledim o sesle en fazla yarım saat uyuyordu gece iyi uyuyordu o ses sayesinde ama gündüz ve akşam 22,30 a kadar fenaydık işe başlamam gerektiği belli olunca o sesi bıraktırdım şimdi çok şükür iyi kolik liği geçti. rapor alıcaktım ama müdür gel çalış 12 ye kadar deyince başlamak zorunda kaldım.iki çocuklu hal gerçekten çok başkaymış elif daha kolaydı bebekliği Zeynep in daha zor ama herşey unutuluyor o gülünce Rabbim tüm çocuklarımızı korusun bizlere bağışlasın.
12 de ciktigima dua ediyorum böyle bi kaç ay devam etse iyi olucak. 3,5 aylık tam sıkmalik olduk başta cok cektirdi kuzum şimdi kendi de rahat bende daha rahatımhadi hayırlısı arkadaşım perşembe doğumda olacaksın rabbim ikinizi de korusun çok güzel kolay bir doğum olsun sağlıkla sıhhatle minik mucize bebeğin dünyaya gelsin işallah
evet beğendim :) bende seni gördüm
keşke az daha izin verselerdi iyi olurdu gerçi 12 ye kadar çalışmakda iyi pek uzun değil insaflı davranmış en azından
kaç aylık oldu şimdi 3 mü
canım benim kolik olan bebekler zor diyorlar ben burda ilk grupta kimyonu kaynatıp süzün içirin demişti biri nette araştırdım ve aynı şekilde tarifler vardı ve kızımda yiğenimde denedik hiç gaz sancısı olmadı çocukların kendi yediğim yemeklerin hepsine koydum hem sütümü artırdı hemde gazı rahat çıkardı R ruveyda12 bak aklında olsun hergün öğlen gibi 3çay kaşığı ver sende çocukta sıkıntı çekmesin canım ilaç yerine birkiler baharatlar daha sağlıklı
saol canım. Rabbim senide sağlıkla hayırla kurtarsın hiç endişe etme inşallah gönlüne göre olur herşey :)Selam kızlar Y ycl2012 işe baslamissin canım. Kızların iyi olmasına sevindim.
zapzup kimyon aldım rezene aldım. Kimyon çayını kendimde icecegim bebeğe de veririm. Korku var artık tecrübe ettiğimiz için. Birde oğlumdan ayrı kalmak düşündürüyor ister istemez. Doğum sonrası çabuk toparlanabilirmiyim çocuklara yetermiyim hep bu sorular kafamda. Kendimi çok karmaşık duygular içinde hissediyorum.
Rabbim acısız ağrısız nekahet dönemi versin inşallah. Hayırlısıyla alırsın kucağına.Kızlar yarın saat 9 : 15 te sezaryen olacağım dualarinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?