Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

ruveyda bebeşini kucağına almış gayet iyilermiş abisine çok benzeyen bir bebekmiş raabim iyilikler versin hepimize sağlıklı sıhhatli ve mutlu büyüsün evlatlarımız

Ruveydacim hayırlı ugurlu olsun sağlıkla bereketle huzurla analı babali büyüsün Aişe kizimiz☺

Eyvah uykusuz bir bebek mi geldi yoksa inş. Şaka yapmıştır Aişe hanıma bol uyku sana bol süt diliyorum

Yaa kızlar ben ne farkettim buraya koyduğum kapı süsü google korsan kapı süsü aramalarında çıkıyor sayfayi ziyaret et dediğinde hersey dökülüyor meydana böyle olduğunu bilmiyordum rahatsız oldum artık burdan foto koymam

kötüymüş o zaman her koyduğumuz yayınlanacaksa yandık yani hiçbirşey yazmadan foto paylaşılırsa o zmaan google da çıkmaz sanırım

zapzup
B Began
Y ycl2012
T tomurcugumm
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Uykusuz bir gecemiz geçti. Minik prenses şimdi uyuyor. Akşam eve çıkmayı istiyorum.

Evet gaz ve açlıktan uyuamamis yavrum şimdi hastanede Fototerapi görüyoruz sarılık yüzünden
işallah bol bol sütün olur canım uykusuzlukta yoluna girer bir süre ilk başlarda uykusuzluk oluyor tabi ama allah sana güç kuvvet ve bol süt versin

geçmiş olsun kaç çıktı sarılık sen endişe etme biliyorsun neredeyse her bebekte sarılık oluyor bizde 17 sınırda çıkmıştık bol bol güneş aldır arada su ver kzıımda uyku yapmıştı uykudan uyandırıp saat başı emzirdim geçti bir gecede 13 e düştü işallah çabuk düşer sizinde

Evet gaz ve açlıktan uyuamamis yavrum şimdi hastanede Fototerapi görüyoruz sarılık yüzünden

çok geçmiş olsun canım. inşallah sütün bol olur da bir an önce atlatır sarılığı minik kız.

günaydın hanımlar
şimdiden tatlı bir telaşa düştüm. kızımın 1 ay sonra doğum günü var. inanamıyorum ama 2 yaşına basıyor :)
onun doğum günü vesilesiyle de küçük için de Kuran okutayım istiyorum.
şimdiden bazı planlamalar yapıyorum inşallah hayal ettiğim gibi olur :)
düşündüğüm menüye ait bazı resimler attım. öneriye açığım. yaş pastayı resimdeki gibi değil de 3-4 kat yapmayı düşünüyorum inşallah :)

B Began gayet güzel görünüyor herşey geçenlerde bir tatlı tarifi denedim harika oluyor süper ötesi hem sütlü tatlı olduğu için hafif ve leziz onun tarifini vereyim size yaz ayları için benim favorim olacak kesin :)
PORTAKALLI İRMİK TATLISI

Alt taban için;
  • 250 gr bisküvi (yulaflı, fındıklı, kepekli. )
  • Kakao
  • 3 kaşık tereyağı
  • 1 çay bardağı süt
  • Tarçın
  • Çekilmiş ceviz veya fındık
Ara kat için;
  • 14 kaşık irmik
  • 1 kg süt
  • 1 paket vanilya
  • 10 kaşık şeker
  • 4 kaşık pınar labne
  • Portakal kabuğu rendesi
Üst kat için;
  • 2 bardak meyve suyu (ben taze sıkılmış portakal suyu tercih ettim daha sağlıklı daha lezzetli )
  • 2 kaşık şeker
  • 2 kaşık nişasta

HAZIRLANIŞI
Önce en alt bisküvili kısmı yapıyoruz. Tüm malzemeyi robota koyup hızlı devirde 5 dk çekelim, kelepçeli kek kalıbının içine dökelim (altına yağlı kağıt koyabilirsiniz almak kolay oluyor) Ellerimizle iyice bastıralım, sıkı ve dümdüz olsun. Biz ara kısmı hazırlayıncaya kadar buzdolabında beklesin.
Orta boy bir tencereye 1 litre süt koyuyoruz. İrmik, şeker, vanilya, labne peynirini sırasıyla ilave ediyoruz. Kaynayıncaya kadar orta ateşte sürekli karıştırıyoruz. En son mikser kullanabilirsiniz daha pürüzsüz oluyor. Hazırladığımız muhallebi karışımını dolapta bekleyen bisküvili alt tabanım üzerine dökelim.
Meyve suyu (süzülmüş) şeker ve nişastayı orta ateşte sürekli karıştırarak kaynatıyoruz. İlk başta bulanık oluyor ama kaynadıkça şeffaflaşıyor rengi, bu karışımı da muhallebinin üzerine döküp buzdolabına kaldırabiliriz. 4-5 saat soğumadan sonra servis yapabiliriz.
Afiyet olsun.
( Evde labne peyniri yoktu bende labnesiz yaptım çok güzel oldu) üzerine portakal sosunu yaparken ekşi portakal kullandım tatlı ekşi güzel bir tat verdi

Kızlar bakıyorum da 2 . Yaş günü hazırlıkları başlamış. Benim oğlumun yaş gününe kızımın kırkı çıkıyor. Kendi aramızda kutlama yaparız artık.

merhaba bende 2013 nisan ve 2015 ocak.annesiyim yavrulariniza koydugunuz Isimler dikkatimi cekti en sevdigim iki isim kizima isim koyarken baabasina elif yada zeynep olsun dedim elifi koyduk Allah isimleriylee guzel gunler gormeyi nasip etsin

Merhaba
merhaba bende 2013 nisan ve 2015 ocak.annesiyim yavrulariniza koydugunuz Isimler dikkatimi cekti en sevdigim iki isim kizima isim koyarken baabasina elif yada zeynep olsun dedim elifi koyduk Allah isimleriylee guzel gunler gormeyi nasip etsin
Amin canim çok teşekkür ederim Rabbim anne babasina bagislasin tüm yavruları. Isimleri cok onceden Eşimle görüştüğümüz yıllarda belirlemiştik çocuklarımızın isimlerini elif zeynep kadir olsun diye konuşuyorduk ilk ikiyi tutturduk bakalım üçüncü de kadir olursa ne mutlu bize ☺
Senin diger çocuğun cinsiyeti nedir

Hayirli sabahlar. Ben çok telastayim ne güzel saat oniki de çıkıyorum şimdi personel kart okutma sistemi geldi mesai saatlerine çok dikkat ediyorlar kart basınca yüzünü de alıyor kameraya.oyke olunca mudur bunu daha fazla devam ettirmeyi bende zor durumda kalırım dedi bu hafta içim yıllık izin aldim sonrasında rapor alicam.
Doğum günümüz üç nisan elif tam Pepee hastası konseptini öyle olsun istiyorum tabak bardak pastasi peçete süslemeleri hallederim bulunur da. Kıyafet nasıl olucak bilemedim.kuzenimin düğünü Mayıs ta Lsw da çok güzel süslü elbise ler gelmiş ordan alsam düğün de de giyer yoksa bir defaya mahsus parti evleri var ordan kostüm mu ayarlayayim bilemedim fikir verin kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…