rabbim yardımcın olsun çok güzel kolay bir doğumun olsun ağrısız acısız çabucak iyileş ayağa kalk gelsin bakalım aişe hanımKızlar yarın saat 9 : 15 te sezaryen olacağım dualarinizi bekliyorum.
Evet gaz ve açlıktan uyuamamis yavrum şimdi hastanede Fototerapi görüyoruz sarılık yüzündenEyvah uykusuz bir bebek mi geldi yoksainş. Şaka yapmıştır Aişe hanıma bol uyku sana bol süt diliyorum
kötüymüş o zaman her koyduğumuz yayınlanacaksa yandık yani hiçbirşey yazmadan foto paylaşılırsa o zmaan google da çıkmaz sanırımYaa kızlar ben ne farkettim buraya koyduğum kapı süsü google korsan kapı süsü aramalarında çıkıyor sayfayi ziyaret et dediğinde hersey dökülüyor meydana böyle olduğunu bilmiyordumrahatsız oldum artık burdan foto koymam
işallah bol bol sütün olur canım uykusuzlukta yoluna girer bir süre ilk başlarda uykusuzluk oluyor tabi ama allah sana güç kuvvet ve bol süt versinEvet gaz ve açlıktan uyuamamis yavrum şimdi hastanede Fototerapi görüyoruz sarılık yüzünden
Evet gaz ve açlıktan uyuamamis yavrum şimdi hastanede Fototerapi görüyoruz sarılık yüzünden
Teşekkürler canım dün çıktık bugünde sarılığı 10.9 düştü. Mama da veriyorum.çok geçmiş olsun canım. inşallah sütün bol olur da bir an önce atlatır sarılığı minik kız.
merhaba bende 2013 nisan ve 2015 ocak.annesiyim yavrulariniza koydugunuz Isimler dikkatimi cekti en sevdigim iki isim kizima isim koyarken baabasina elif yada zeynep olsun dedim elifi koyduk Allah isimleriylee guzel gunler gormeyi nasip etsinAllaha cok şükür iyiki dIğurmuşum :) ilk iki ayınımız cok fena geçti kolik ti ağlamaları falan bayagı çektik telefonuma fön makinesi sesi olan bi uygulama yükledim o sesle en fazla yarım saat uyuyordu gece iyi uyuyordu o ses sayesinde ama gündüz ve akşam 22,30 a kadar fenaydık işe başlamam gerektiği belli olunca o sesi bıraktırdım şimdi çok şükür iyi kolik liği geçti. rapor alıcaktım ama müdür gel çalış 12 ye kadar deyince başlamak zorunda kaldım.iki çocuklu hal gerçekten çok başkaymış elif daha kolaydı bebekliği Zeynep in daha zor ama herşey unutuluyor o gülünce Rabbim tüm çocuklarımızı korusun bizlere bağışlasın.
Amin canim çok teşekkür ederim Rabbim anne babasina bagislasin tüm yavruları. Isimleri cok onceden Eşimle görüştüğümüz yıllarda belirlemiştik çocuklarımızın isimlerini elif zeynep kadir olsun diye konuşuyorduk ilk ikiyi tutturduk bakalım üçüncü de kadir olursa ne mutlu bize ☺merhaba bende 2013 nisan ve 2015 ocak.annesiyim yavrulariniza koydugunuz Isimler dikkatimi cekti en sevdigim iki isim kizima isim koyarken baabasina elif yada zeynep olsun dedim elifi koyduk Allah isimleriylee guzel gunler gormeyi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?