Genele bakarsan yaptığın yorum çok yerinde ama şunu unutma herkes aynı şeyi yaşayacak değil. Şükürler olsun ki bir kızın var ve iyiki kızın olmuş sana ömür boyu arkadaş olacak. Erkek çocukları bir yaştan ve hele de evlendikten sonra anneden kopuyor ama kız öyle olmuyor.iyi yapmışsın dinlen tabi yanında oldun mu devamlı senden ilgi ister uzanmanı istemez kv insaflı davranmış takdir ettim onu :)
canbebeyi dene bence prima gibi yüzeyi mercanın cildi çok hassas ben ona ıslak mendil bile kullanamıyorum hemen pişik yapıyor epey bir süre pamuk ve su kullandık bu yüzden şimdide yıkayarak temizliyoruz bir problem olmuyor böyle fırsatları gördükçe çevremdekilere söylemek hoşuma gidiyor herkes yararlansın istiyorum malum 2 çocuklu olanların daha da fazla bir bez olayı oluyor benim bu şekilde kazandığım indirimle 56 lı paket fiyat 18 liraya gelmiş oldu şu an için bu fiyata en uygun bez olarak düşündüm siparişim eve teslim edilmiş bugün 2. gün gelmiş oldu çabuk teslim edildi
bilmiyorum ama bu yaşadıklarımdan sonra bir daha hiç evlenmeyi düşünmüyorum sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş hayatımı kızım ve kendim için güzel bir şekilde yaşamayı istiyorum evlilikler artık çok zor tüm yük kadının üzerinde çocuk olunca çoğu erkek zorluğa katlanmayıp ayrılmayı seçiyor apartmanımızda bir kız var eşi 40 günlük bebeğiyle kızı baba evine göndermiş ayrıca o kızında iki arkadaşı da biri 5 aylık biri 2 yaşında çocuğuyla baba evine gönderilmiş adamlara bir çocuğa bakması zor geliyor hayat lay laylom sanıyorlar işine gelmedi mi atıyorlar başından bunları da duydukça evlilikten soğuyor insan hayat ne gösterir bilmem ama çok isterdim kalabalık bir aile olmayı 2 çocuğumla mutlu mesut yaşamayı neyse ki evlat tadını kızım sayesinde yaşadım bu duygudan eksik kalmadım böyle mutluyum umarım hep mutlu oluruz kızımla
benim kızım biberon da kabul etmedi, sütü 3 günde bir ister, yarım çay bardağı içer. o kadar. yemiyor da pek. 11 kg yu geçemedik :)Emzik hiç kullanmadi uyanık oğlum. Ama biberonla süt içiyor. 2 ay öncesine kadar ağzına aldığında emiyordu.
Dün beni hiç görmedi hastanede idim. Akşam eve gittiğimde ilk işi nenni diye memeleri açmak oldu.
Aslında emzirmek istemem ama psikolojisi olumsuz etkileyeceğine tadimlik ta olsa emsin emerse
hadi inşallah :)Nts çekildi sancim çıkmadı çok şükür. Dayan kızım en azından 37. Haftayı doldurana kadar
ohh canım ya bende seni merak ediyordum nasılsın diye şükür sancı çıkmamış bu haftalarda biliyorsun yalancı sancılar olabiliyor vaktiyle gelsin kuzucuk azıcık daha sabretsin hadi gelmiş geçmiş olsun
emzik kullanmıyorsa zaten iyi emme refleksi gitmiştir istersede verirsin emzirirsin olur yani senin için çok seviniyorum ilki tüp bebek ama ne güzel ikincisi kendiliğinden olmuş işallah arabbim böyle isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın evlat sevgisi bambaşka çok güzel
Sütte içse senide emse yemeyen çocuk kilo almıyor canım. Benim oğlum süt içer yemek yemez. Bizde 12 kg idik en son ama zayifladi kuzumbenim kızım biberon da kabul etmedi, sütü 3 günde bir ister, yarım çay bardağı içer. o kadar. yemiyor da pek. 11 kg yu geçemedik :)
hadi inşallah :)
amin. en güzel günler mercan ile senin olsun :)
yese de 5-6 kaşık en fazla. arada abur cubur yer ama bir gofret bitirdiğini görmedim. demek ki az şeyle doyuyor. aç olsa yer.Sütte içse senide emse yemeyen çocuk kilo almıyor canım. Benim oğlum süt içer yemek yemez. Bizde 12 kg idik en son ama zayifladi kuzum
allah hayırlı bol satışlar nasip etsin işallah artar işleri de o da sizde mutlu olursunuz onun işçinde kötüdür evine ailesine yetememek en azından çalışmaya gayret ediyor hiçbirşey yapmadan dursa daha sinir bozucu olur rabbim büyüktür hayırlı kapılar açar işallah sizlereBenim kaynana delidir canımiyilik yapar ama azıcık kırılma da başa kakar. Hiç sevmediğim özellikler. Ne yapalım bir şekilde idare ediyoruz. Eşimin hala düzenli geliri yok. Şuan süt sipariş eden olursa ona gidiyor. (Bu arada köy sütü ve yumurtası satıyor ). Gelen siparis şimdilik götür getir masrafı nı ancak karşılıyor.
benim kide azıcık süt içer en son rahatsızlandığında doktor kan tahlili yaptırdı kan değerleri düşük çıktı bir ilaç verdi demir ilacı o iyi oluyor onu içti mi ertesi gün yemek yiyor içmezse yemek istemiyor azıcık yese sorun etmiyorum ama bazen hiç yemek istemiyor ağlasada zorla tepiyorum ağzına 2-3 kaşık sonra bırakıyorum yedirmesem meyve kraker onları yiyecek bari yemekle doyursun karnını diyorum ama klilomuz iyi allaha şükür 14 kiloydu geçen ay tartıldığında çok kilolu bir çocuktu şimdi böyle az kilo alması ilk başlarda garip geldi ama şişko olmasından iyidir diye düşünüyorum artıkSütte içse senide emse yemeyen çocuk kilo almıyor canım. Benim oğlum süt içer yemek yemez. Bizde 12 kg idik en son ama zayifladi kuzum
teşekkür ederim arkadaşım amin işallahzapzup canım doğum günün kutlu olsun arkadaşım kızınla ve ailenle nice mutlu senelere inşallah
teşekkür ederim çok sağol canımIyi pazarlar herkese.
zapzup nice mutlu yıllar herşey gönlünce olsun.
kızlar Cuma günü taburcu oldum annem aramış duymadım uyuyordum sonra aradım onu, aklıma acaba söylemeden ameliyat mı oldu diye geldi dedi bende evet dedim. Ağladı babanla geliriz birazdan dedi geldiler 45 dk sonra gittiler evde yalnızdım eşim işe gitmişti Durmadılar yanımda. Neyse cumartesi tekrar geldiler Kayra ile ben uyuyorduk ben zile uyandım 20 dk durdular gittiler. Montlarını bile çıkarmadılar. Yaa insan durmaz mı bu kız yeni ameliyat olmuş çocuk uyansa Yardımımız dokunur biraz oturalım demez mi yok el gibi gelip gidiyorlar birde söylemedim diye kızıyorlar. iyi ki soylememisim
zapzup doğum günün kutlu olsun, ailenle sevdiklerinle nice mutlu günler görmeni dilerim :)
teşekkür ederim canım amin işallah
benim büyük kız da hiç uyanmadan sabaha kadar uyurdu, şimdi kardeşinden daha çok uyanıyor neredeyse meme için.bu hafta yoğunluktan anca girebildim ama buraları sakin gördüm okullar başladı soğuklar geri geldi off offf
mercana yaklaşık 10 gündür uyku eğitimi veriyorum önceleri kucağımda meme elleyerek uyurdu buda canımı acıtırdı birgün uyku tulumunu giydirdim yatağına yatırdım uykusu da çok gelmişti hadi burda yatağında yat bakalım kızım dedim battaneni de örteyim nevresimi denizkızlı denizkızları ile uyu sen dedim lambayı kapattım gece lambasını yaktım sırtına pış pış yaparak uyudu 10 dk bile sürmedi ohh be dedim yarım saat 1 saat uyutmaya çalışırken bu harika oldu ve o şekilde devam ediyoruz bazen yine kucak istiyor alıyorumö kıyamıyorum onu üzmeden ağlatmadan büyüdüğünü ve yatağında uyuması gerektiğini söyleyerek uyutuyorum ve sabaha kadar yatağında uyuyor gece kalkması da bitti bende o da rahat uyuyoruz
anladım ki iletişim konuşma bu çocuklar için önemli anlıyorlar ve uyguluyor ha bunu 3 ay önce yapsam çok ağlardı anne bağı daha fazlaydı büyüdükçe kendine güven ve yapılabilirlik isteği geliyor şu dadı programında da görürdüm çok hoşuma giderdi neyse ki bende denedim ve başardım darısı başınıza işallah uyanmadan geçen geceler bir harika :)
Canım teşekkür ederim. Kızımın ismi Aişe Meryem olacak inşallah.http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-bilinen-isimler-ecrin-aleyna-irem-vs.270920/
ruveyda bu linkte dinimizce uygun olmayan isimlerin anlamaları var bazı iyi bildiğimiz isimler meğer kötü anlamları varmış senin kız henüz doğmadı o yüzden bilgi edinebilirsin diye paylaşmak istedim canım
canım keşke bir şeyler yese emzirmeyim diyorum da süt ikisini de doyuruyor ki (çok şükür, maşallah diyeyim) keyifleri yerinde.
doğru ya aişe meryem demiştin benim kusuruma bakam artık çabuk unutuyorum canımCanım teşekkür ederim. Kızımın ismi Aişe Meryem olacak inşallah.
Maşallah mercana akıllı kızım benim. Kendi kendine uyurmusta.
Artık izne ayrıldım evdeyim. Dr calismami istemiyor. Erken doğum riskide olunca aldım izni.
benim sütüm azalmaya başladığında gece yatmadan önce gece maması veriyordum mercana ama gece yine de kalkıyordu çünkü anneyi hissetmek meme emmek istiyordu karnı aç olmasa bile kalkar meme saati geldiği için uykusu bölünür sigara krizi gibi birşey bu içmeden duramıyorsun yine sen bilirsin küçük yavrunun daha çok ihtiyacı var hemde artık büyük olanın normal yemek yemeğe alışması lazım 2 yaşına girecekler kendi beslenmelerini bile bence yapmaları lazım ama benim kızım hizmet ettirsin seviyor benden ilgi istediği için kendi yemez benden ister bende veriyorum arada kendi de çabalıyorcanım keşke bir şeyler yese emzirmeyim diyorum da süt ikisini de doyuruyor ki (çok şükür, maşallah diyeyim) keyifleri yerinde.
yemek yese tok yatsa zaten uyanmaz diye düşünüyorum.
sütüm azken kendi bırakıp yemek yemeye başlamıştı çünkü doymuyordu, ama şimdi doyuyor olmalı ki yemek aramıyor.benim sütüm azalmaya başladığında gece yatmadan önce gece maması veriyordum mercana ama gece yine de kalkıyordu çünkü anneyi hissetmek meme emmek istiyordu karnı aç olmasa bile kalkar meme saati geldiği için uykusu bölünür sigara krizi gibi birşey bu içmeden duramıyorsun yine sen bilirsin küçük yavrunun daha çok ihtiyacı var hemde artık büyük olanın normal yemek yemeğe alışması lazım 2 yaşına girecekler kendi beslenmelerini bile bence yapmaları lazım ama benim kızım hizmet ettirsin seviyor benden ilgi istediği için kendi yemez benden ister bende veriyorum arada kendi de çabalıyor
yaza oyun grubu bulup günde 3-4 saat bu oyun grubuna göndermeyi düşünüyorum diğer çocuklarla kaynaşır paylaşmayı yemek yemeyi öğrenir bakalım yaz gelsin nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?