Iki si bir emiyor ya sütün cogalmistir. Bizde maşallah diyelim. Sağlıkla beslenir kizcelerin inşallah. Benimki emmedigi halde uyanıyor. Seninkinin uyanmsi normalcanım keşke bir şeyler yese emzirmeyim diyorum da süt ikisini de doyuruyor ki (çok şükür, maşallah diyeyim) keyifleri yerinde.
yemek yese tok yatsa zaten uyanmaz diye düşünüyorum.
teşekkür ederiz darısı başınıza işallah sabaha kadar deliksiz uykularınız olsun hepinizinR ruveyda12 sevindim izne ayrılmışsın dinlen ama yorma kendini bebiş mümkün olduğunca geç gelsin
zapzup maşallah Mercan hanim a darısı bizlere inş. Gerçi artık Kayra yi babası uyutuyor gece uyandığında da o ilgileniyor nöbet bana geçene kadar uyku düzenimiz otursa ne güzel olar
B Began benim oğlumda hicbirsey yemez sadece emerdi şimdi mecburi kestim ve yiyor çok şükür. Bizde yeme sorunu en baştan beri vardı önce çok geriliyordum sonra bıraktım yerse yesin yemezse zaten emiyor derdim tabağını önüne koydum dağıttı üstünü başını batırdı tek lokma ağzına götürmezdi ama çatal kaşık kullanmayı öğrendişimdi de önüne koyuyorum kendi yiyor. az belki ama stres yapmıyorum artık
maşallah maşallah sütün bol bol olsun doysun kızların yarasın kilo yapsın kuzunasütüm azken kendi bırakıp yemek yemeye başlamıştı çünkü doymuyordu, ama şimdi doyuyor olmalı ki yemek aramıyor.
zaten yaşından beri kaşık çatal kullanan, dökse de kendi yemeğini yiyen bir çocuk.
ben de oyun grubu düşünüyorum ama bakalım kısmet.
T tomurcugumm ne güzel günlerdi o günler. kızım yemeğini kendi yer, sabaha kadar uyurdu. tabi ben de uyurdum. artık seneye inşallah :)
ok senden haber bekleyeceğimzapzup canım unutmuş olabilirsin. Doğurunca haber vereceğim. Sana face den mesaj atarım. 10 gün daha dayansin sonra ne zaman isterse. Iyiki doğum iznine ayrılmışim evde bile yoruluyorum. Abdullah mutlu evde olmamdan.
T tomurcugumm saol canım kilosu o kadar önemli değil de sağlık problemi olmasın diye dursun diyorum.
Yapmasın öyle kıskançlık yoksa bile oluşturur. Aferin Azra ya ne güzel Serra da biraz büyüyünce ne güzel oyun oynayacaklar. Sen bakma annenin lafına. Ben yazın bir haftaligina gittim memlekete annem ve babam çocuğumun hareketlerine 3 gün dayanamadılar. Burada deli kv gene iyi.hani kızım kardeşini kıskanıyor diyordum ya
annem geldi torunlarını sevmek için (yine sizin için değil sadece torun için geliyorum dedi tabi)
giderken Serra yı aldı gidiyoruz kızım dedi Azra ya. Azra kızkardeşini götürecek diye anneannesine bir öfkelendi, kızdı, kardeşini ondan çekip almaya çalıştı.
sevindim, meğer kardeşini ne kadar sahiplenmiş :)
sadece annem değil ki toplumun geneli kıskansın diye uğraşıyor :)Yapmasın öyle kıskançlık yoksa bile oluşturur. Aferin Azra ya ne güzel Serra da biraz büyüyünce ne güzel oyun oynayacaklar. Sen bakma annenin lafına. Ben yazın bir haftaligina gittim memlekete annem ve babam çocuğumun hareketlerine 3 gün dayanamadılar. Burada deli kv gene iyi.
Çocuklar kıskansada sahiplenme duygularına da sahipler artık o eve ait bunun bilincedeler. Ben Kayra ya soruyorum kardeşin olsun mu diye çok net kararlı bir şekilde Hayır cevabını alıyorumolsa ne yapar çok merak ediyorum. Dün halasina gitti, halasinin görümcesinin kızı ordaydi 1 yasinda,görünce yüzü düşmüş kiskanip halasinin kucağından inmemiş .
Kızlar istanbulda su çiçeği salgını var 3 yegenimden sonra 37 yaşında ablam da çiçek çıkardı şaşkınım.
aferim azra ya kardeşini sahiplenmiş çocuklar çevresindeki kişileri objeleri herşeyi çabuk benimsiyor ve kaybetmek istemiyorlar kardeşini kıskansada eminim çok seviyordur onu azıcık büyüsün emeklesin falan güzelce oynarlar ablası kucağından indirmez serra yı ama annenin yaptığı yanlış insanlar neden çocuklarda şiddet eğilimi görmekten mutlu oluyor kendini savunmasını bilsin hayır tüm çocuklar şiddetten uzak kalsın sakin ılımlı akıllı bireyler olsunlar ben kızıma ses yükselsin yada hayır denilsin müdahale ederim bırak yapsın ellesin dağıtsın ben toplarım istekleri olmadıkça ağlayıp sinirlenecek hiç gerek yok amahani kızım kardeşini kıskanıyor diyordum ya
annem geldi torunlarını sevmek için (yine sizin için değil sadece torun için geliyorum dedi tabi)
giderken Serra yı aldı gidiyoruz kızım dedi Azra ya. Azra kızkardeşini götürecek diye anneannesine bir öfkelendi, kızdı, kardeşini ondan çekip almaya çalıştı.
sevindim, meğer kardeşini ne kadar sahiplenmiş :)
Ay maşallah.Kızlar dün dr kontrolümuz vardı. 6 Mart doğum tarihimiz tabi benim cadı o kadar beklerse
yeni gördüm bunu canım. kusura bakma.zapzup tebrik ediyorum seni canım tabii kızının hakkını yememek lazım. Benim oğlan artık askere giderken uyur kendi başına
Kızım bir gelsin onu örnek göstererek belki alıştırabilirim.
B Began senin hamiş ligin son günleri nasıl geçti bilmiyorum ama ben son günler çok bunaldim. Biran önce doğsun diyorum ama sonrası yusuf yusuf
Ne desen haklısın canım bir kere baba ocagindan çıkmaya gör bir daha eskisi gibi mümkün değil olmuyor hele çocukla daha zor. Ben yazın sadece 10 günlüğüne ziyarete gittim onda bile ağır geldim daha 15 aylık çocuğun her hareketi gözlerine battı annem evde durmadı. Babamla yan yana gelip bizim dedikodumuzu yaptı. Sonra ben evime dönünce yeniden kıymetlileri oldum. Seni çok iyi anlıyorum. Kızın daha küçük gene annene emanet etmekten başka Şansın yok. Büyüsün bir bakarsın duruma ona göre tavır alırsın. Hayat kimilerine daha zor maalesef canım. Sabır dua başka bir şey gelmez elimizden.günaydın iyi haftalar kızlar
hafta sonu kötü geçti sabah uyandık kahvaltı yaptık annem babam çıktı gitti evden gezdiler dolaştılar kardeşimi aldılar pazar sabah evden çıkmadan yarım ağız bana da sordular gelmicem dedim öyle bırakıp gittiler akşam yatmaya sadece geldiler benim çocuğumda gezmek ister hergün evde bende araba yok anca yakınlarda bir yerlere otobüsle gidiyorum o kadar
nasıl bir hayattır ki herkese ağır gelir insan zor be kendim olsam tutarım 1 oda ev otururum içinde ama çocuk olunca elim mahkum kalmak durumundayım sabah işe gideceğim kimse kalkmaz hem kendim hazırlanırım hem çocuğu hazırlarım tabi haliyle geç kalırım
Allah kimseye muhtaç etmesin birde böyle kendini yük gibi hissettiriyorlar ya hayat daha bir zindan oluyor
amin canım. Rabbim ana baba da olsa evlat da olsa kimseye muhtaç etmesin. zamanla gönlüne göre olacak her şey inşallah. ben buna inanıyorum.günaydın iyi haftalar kızlar
hafta sonu kötü geçti sabah uyandık kahvaltı yaptık annem babam çıktı gitti evden gezdiler dolaştılar kardeşimi aldılar pazar sabah evden çıkmadan yarım ağız bana da sordular gelmicem dedim öyle bırakıp gittiler akşam yatmaya sadece geldiler benim çocuğumda gezmek ister hergün evde bende araba yok anca yakınlarda bir yerlere otobüsle gidiyorum o kadar
nasıl bir hayattır ki herkese ağır gelir insan zor be kendim olsam tutarım 1 oda ev otururum içinde ama çocuk olunca elim mahkum kalmak durumundayım sabah işe gideceğim kimse kalkmaz hem kendim hazırlanırım hem çocuğu hazırlarım tabi haliyle geç kalırım
Allah kimseye muhtaç etmesin birde böyle kendini yük gibi hissettiriyorlar ya hayat daha bir zindan oluyor
çok zoruma gidiyor canım ya mercan öyle yaramaz mızmız bir çocuk değildir arada yapıyor hiç yapmıyor değil ama önce babası bıraktı bizi sonra ailem bu şekilde davranmaya başladı ben evde olunca kimse eve uğramıyor annem mercana sanki mecburiyetten bakıyor çocuğa sevgi ilgi kalpten göstermiyor mercanda ondan uzak duruyor dedesi evden çıksın dede diye ağlar ama annem için hiç birşey demez banyo yapınca biz mercanı koklarız gelir koklatır anneme gitmez çünkü sevgi göstermiyor bana bile çocukken göstermedi annemin bana sarıldığını öptüğünü bilmem bende o yüzden kızıma hep onu çok sevdiğimi söylerim insan hasret olduğu şeyleri evladına gösteriyor bunu kalpten yapıyorum canım o benim ama biz kimsenin canı olamamışız demek ki bizleri çabuk unutup atıyorlarNe desen haklısın canım bir kere baba ocagindan çıkmaya gör bir daha eskisi gibi mümkün değil olmuyor hele çocukla daha zor. Ben yazın sadece 10 günlüğüne ziyarete gittim onda bile ağır geldim daha 15 aylık çocuğun her hareketi gözlerine battı annem evde durmadı. Babamla yan yana gelip bizim dedikodumuzu yaptı. Sonra ben evime dönünce yeniden kıymetlileri oldum. Seni çok iyi anlıyorum. Kızın daha küçük gene annene emanet etmekten başka Şansın yok. Büyüsün bir bakarsın duruma ona göre tavır alırsın. Hayat kimilerine daha zor maalesef canım. Sabır dua başka bir şey gelmez elimizden.
harika olmuş. ellerine sağlık :)Eki Görüntüle 1428433 Eki Görüntüle 1428434 Eki Görüntüle 1428435 Eki Görüntüle 1428436 Eki Görüntüle 1428437 Eki Görüntüle 1428438
yiğenlere yaptığım kapı süsüm bende sıkıntıdan kafa dağıtmak için bunları yapıyorum değer buluyormuyum hayır buda benim saflığım ama içime sinen güzel birşey yapmak beni mutlu ediyor sıfırdan üretip böyle bir forma sokmak güzel birşey :)
Anne konusunda seninle kaderimiz aynı canım maalesef annemde bana hiç sevgi göstermeden büyüttü. Biz Evdeyken hep bir gün başımdan gittiginizi görsem diye dua ederdi. Hiç bir kardeşime sevgisini vermedi. Babam dersen kendi egolari için yaşayan vurdumduymaz biri. Eğer para verirsen çok kıymetli oluyorsun yoksa hiç değerin yok.çok zoruma gidiyor canım ya mercan öyle yaramaz mızmız bir çocuk değildir arada yapıyor hiç yapmıyor değil ama önce babası bıraktı bizi sonra ailem bu şekilde davranmaya başladı ben evde olunca kimse eve uğramıyor annem mercana sanki mecburiyetten bakıyor çocuğa sevgi ilgi kalpten göstermiyor mercanda ondan uzak duruyor dedesi evden çıksın dede diye ağlar ama annem için hiç birşey demez banyo yapınca biz mercanı koklarız gelir koklatır anneme gitmez çünkü sevgi göstermiyor bana bile çocukken göstermedi annemin bana sarıldığını öptüğünü bilmem bende o yüzden kızıma hep onu çok sevdiğimi söylerim insan hasret olduğu şeyleri evladına gösteriyor bunu kalpten yapıyorum canım o benim ama biz kimsenin canı olamamışız demek ki bizleri çabuk unutup atıyorlar
rabbim evlatlarımızdan yüzümüzü güldürsün şimdi mecburum böyle yaşamaya ama hayat böyle geçmez işallah iyi bir iş denk gelirde bende kendime kızıma bakabilirim Allah kimseye muhtaç etmesin insan eti ağır derler gerçekten öyleymiş bunları yüzlerine söylesen ne alakası var derler ama hareketler bunu anlatıyor bunu bilmezler
Çok güzel olmuş ben doguracagim daha bebek şekeri bile yaptirmadim. Böyle şeyler elimden gelmez çok yabaniyimEki Görüntüle 1428433 Eki Görüntüle 1428434 Eki Görüntüle 1428435 Eki Görüntüle 1428436 Eki Görüntüle 1428437 Eki Görüntüle 1428438
yiğenlere yaptığım kapı süsüm bende sıkıntıdan kafa dağıtmak için bunları yapıyorum değer buluyormuyum hayır buda benim saflığım ama içime sinen güzel birşey yapmak beni mutlu ediyor sıfırdan üretip böyle bir forma sokmak güzel birşey :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?