- 10 Ekim 2012
- 238
- 100
- 123
ben 1 tane alsam yeterli olur sanırım :)En cokta su testlere verdigim paraya acirim..simdiye kadar verdigim paralara 2nci el araba almistim galiba:)
O gurubu gördüm ben
Hatta bazısını çok merak ettim kim ki acep bu diyecogunu özellikle 2 çocuklu olanları tahmin ettim kim olduğunu bazısını nick isim uyumundan
Bebis az daha büyüsün eski haline donersin :) 
ben 1 tane alsam yeterli olur sanırım :)
voltaj sende var mısın yoksa ? yoksanda katıl lüsseenn merak ediyorum senii
Yeterli olur:) ben mazidede cook almistim aah ahh positifi gormek icin dua ederke simdi bambaska endiseler icindeyim:)
Allah kimseye aratmasın isteyen herkese sağlıkla versin inş ben 1 kez kullandım ondada pozitifi gördüm çok şükür şimdi ise korkuyorum, hamile olsam hissederim aslında
Toz mu? O da ne?
Biz artık cayirda yasiyoz, patika oluştu evde, çimenler yetişiyor:)
ben ben beeennn 5gün önce süpürmüştüm en son :)))
5 gün önce mi
ben 10 gün önce süpürdüm sildim, tozu en son ne zman aldım bilmiyorum ama daha 1 ay olmamıştır
pasaklı hatun
ben varım ben...
kvler gideli 1 hafta oluyor daha fırsat bulup evi süpürememiştim.
cumartesi 3 tane cam sildim (bi de sandalyeden düştüm)
dünde iftardan sonra salonu süpürdüm
kadın almıcam diye pintiliğim tuttu.
benim bu haftasonu kvler geliyor nasıl olsa evi bişey götürcek yine
onlar gitsin bayram geçsin yine kadın çağırıcam.
Bence de canım iyi düşünmüşsün.
Ben aksamlari kizimi uyutunca yapiyorum ev islerini..hafta sonu en rahati oluyor..esim kizima bakiyor ben evleri temizliyorum...gunluk supuruyorum supurge sesini seviyor cunki:)
Benim evim yaklaşık 10 m2 olduğu için süpürge de yatak odasında olduğu için en ufak sese uyanıyor benim zilli
Lohusa yatağına lohusadan evvel girenler gibi mı
Aynen iste.sakinan göze çöp misali.
Ben değilim bu konuda bak .
Ev dağılınca ben hasta oluyorum,moralim bozuluyor .ev küçük biz kalabaligiz kardesimde bende yaklaşık bir aydır.2+1 hepsinde yatak var.toz hergün almazsam tam yol ağzı mahvoluyoruz.hasta olursam yada ev çok batık degilse yapmam sadece.
Aksam iftarı yapalım çay verene kadar bulaşığı yerleştiriyorum,çay dan sonra sahura kadar ütü çamaşır vs halletmeye çalışıyorum .ki ütü olayım su aralar zirvede.
Sahuru hazırlayıp yatıyorum .toplayip toplamamak onlara genelde bırakırlar tabi.cocuklar kalkinca sabah kahvaltısı ,onları topla supur toz al hergun yer silerdim şimdi haftada bir veya ikiye düştü.aksam yemeğini koy.sofra ser yine aynı düzen.
Bu arada hasta degilsem asla pijamayla gezmem .esofman olsun giyerim yoksa daraliyorum hasta gibi oluyorum.tabi bunları yaparken inanın belki 1 kg ter cikiyordur.pestil oluyorum.ben yapmasam yapan bakan yok.mecburen iste.
Canım biliyor musun ben de senin gibiyim.Benim yaşadığım şehir aşırı derecede rüzgarlı.saatte 150 km diyim ben sana.balkonumda inşaata bakıyor.geçen gece fırtına çıkmış.Balkon kapısı da açık kalmış.Sabah bir uyandıM.yerdeki fayansa 'beni yıka' yazasım geldi.öyle bir toz.moralim bozuldu.çünkü rahatsız oluyorum silmeden duramıyorum:122:
canım ya zor oluyor kucak isteyen çocukla işler..
anakucağı yok mu koy ona al yanına ben iş yaparken her odaya yanıma koyuyorum.yoksa yemekte yapamazsın evde temizleyemezsin.yada bi yakından komşudan yardım isteyeceksin o çocukla oynarken sen işlerini yapacaksın :)
Vitamincim ana kucağı var.üstelik de birsürü oyuncak asılı.ama 5 dakikadan fazla durmuyor.yokilla kucakta durucam duvara kapıya bakıcam....
Merhaba herkese
gece çınar ağliyordu, ilk basta bakmadim kalkmadan besigini salladim yavas yavas, sonra sesi degisti. Kalktim bir de ne goreyim yuzustu donmus cirpiniyor. Betim benzim atti, ciglik atmamla cinari tutup sirt ustu cevirmem bir oldu, resmen savurdum bebegimi can haliyle. Esim panikle kalkti ve lambayi acti. Emin misin ruya gormeyesin dedi. Cok kotu oldum cok. Bir bucuk saattir uyuyor ben de basinda bekliyorum.
Merhaba herkese
gece çınar ağliyordu, ilk basta bakmadim kalkmadan besigini salladim yavas yavas, sonra sesi degisti. Kalktim bir de ne goreyim yuzustu donmus cirpiniyor. Betim benzim atti, ciglik atmamla cinari tutup sirt ustu cevirmem bir oldu, resmen savurdum bebegimi can haliyle. Esim panikle kalkti ve lambayi acti. Emin misin ruya gormeyesin dedi. Cok kotu oldum cok. Bir bucuk saattir uyuyor ben de basinda bekliyorum.
Merhaba herkese
Merhaba herkese
O gurubu gördüm ben
Hatta bazısını çok merak ettim kim ki acep bu diyecogunu özellikle 2 çocuklu olanları tahmin ettim kim olduğunu bazısını nick isim uyumundan
Bebis az daha büyüsün eski haline donersin :)
Çok gecmis olsun sezercige( çok üzüldüm iste bir anlık dalsan bitti allahım korumuş verilmiş sadakan varmış çok şükür.op yerime 
Merhaba herkese
Merhaba herkese
O gurubu gördüm ben
Bebis az daha büyüsün eski haline donersin :)
Çok gecmis olsun sezercige( çok üzüldüm iste bir anlık dalsan bitti allahım korumuş verilmiş sadakan varmış çok şükür.op yerime 
Hanipeks gecmis olsun cinarimabenim bebe de kaza atlatti pazartesi gunu. Yatagimin ustune koyup yastiklarla cevirmistim ki yastiklarim kaz tuyu agirlar dusa girdim agladigini duydum sıkildi ondan agliyordur dedim hemen cikmaya calistim sonra aklima kuvete deterjan sıkip oyle cikarim dedim bir anlik gaflet ama icim rahat etmedi bir bakayim hemen dedim ciktm gordugum manzara yastik yere dusmus enisin kafasi yatagin ucunda sen nasil sirtustu 180 derece dondun nasol yastigi dusurdun bir sonraki cirpinis Allah korusun ki korudu cok sukur kafa ustu gitmisti cocuk nasil kucagima aldim bilemedim o da korka korka agliyordu sanki dusecegini anlamis gibi cok kizdim kendime ya deterjan sikmaya kalksaydim iyi halt yerdim . Kizlar siz siz olun bebisleri artik yuksek yerlere koymayin 5dkyi birak 5 sn bile onlar icin tehlike, bir anlik.
Yokum gizliden bakıyordum tek tek profil profilben 1 tane alsam yeterli olur sanırım :)
voltaj sende var mısın yoksa ? yoksanda katıl lüsseenn merak ediyorum senii
Sen sen senemin ol o bazısı da seni çok merak ediyor
Hee dur hele.hep bahsediliyordu da benim bilgim yoktu
istek gönderdik bakalım kabul edecek mi sayfa yöneticisi
voltajım sensiz olmaz hemen geeellllllllllllllllllllllllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?