Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

En cokta su testlere verdigim paraya acirim..simdiye kadar verdigim paralara 2nci el araba almistim galiba:)
ben 1 tane alsam yeterli olur sanırım :)

voltaj sende var mısın yoksa ? yoksanda katıl lüsseenn merak ediyorum senii

Yeterli olur:) ben mazidede cook almistim aah ahh positifi gormek icin dua ederke simdi bambaska endiseler icindeyim:)

Allah kimseye aratmasın isteyen herkese sağlıkla versin inş ben 1 kez kullandım ondada pozitifi gördüm çok şükür şimdi ise korkuyorum, hamile olsam hissederim aslında

Toz mu? O da ne?

Biz artık cayirda yasiyoz, patika oluştu evde, çimenler yetişiyor:)

Oooh çayır çimen geziyoz diyosun :) süpermiş chosy cimmmm
ben ben beeennn 5gün önce süpürmüştüm en son :)))

seninki de iyiymiş canım :)
5 gün önce mi

ben 10 gün önce süpürdüm sildim, tozu en son ne zman aldım bilmiyorum ama daha 1 ay olmamıştır

pasaklı hatun

Anam napalım bebekli analarız biz pasaklı olalım azıcık bebiş olunca çok göze batmaz toz falan dimi?

Canım çok geçmiş olsun.Allah korumuş.senin bebiş yüzüstü dönmeyi seviyor sanırım.ya da uykuluyken anlamadı döndüğünü.tekrar geçmiş olsun canım

geçmiş olsun canım...

çok geçmiş olsun bi sadaka ver Allah esirgesin. ben de çok korkuyorum böyle durumlardan.

Benimkide dönüyor bende korkuyorum
Allahım göstermesin
Bizde geçen bi kaza atlatmıştık sadaka verdm
sende ver bence

emin ol o bazısı da seni çok merak ediyor

geçmiş olsun canım benim allah korumuş

çok geçmiş olsun cnm verilmiş sadakanız varmış

hanipeks canım okurken tüylerim diken diken oldu. çok geçmiş olsun tatlım.

pembe canım size de geçmiş olsun. ne zamandr sorucam fırsat bulup yazamadım. kızın oyun halısını sevdi mi?

Hanipeks cok gecmis olsun cnm Allah gostermesin bi daha.

Kizlar benim bebegim de yuz ustu donup oyle uyuyor. engellemek mumkun degil yatiriyorum iki dk sonra hoop donmus. kafa yoruldukca saga sola ceviriyor. sert yatakta ve yastikdiz yatirmaktan baska care bulamadim

hep bahsediliyordu da benim bilgim yoktu

istek gönderdik bakalım kabul edecek mi sayfa yöneticisi

voltajım sensiz olmaz hemen geeellllllllllllllllllllllllll

Hanipeks gecmis olsun cinarima benim bebe de kaza atlatti pazartesi gunu. Yatagimin ustune koyup yastiklarla cevirmistim ki yastiklarim kaz tuyu agirlar dusa girdim agladigini duydum sıkildi ondan agliyordur dedim hemen cikmaya calistim sonra aklima kuvete deterjan sıkip oyle cikarim dedim bir anlik gaflet ama icim rahat etmedi bir bakayim hemen dedim ciktm gordugum manzara yastik yere dusmus enisin kafasi yatagin ucunda sen nasil sirtustu 180 derece dondun nasol yastigi dusurdun bir sonraki cirpinis Allah korusun ki korudu cok sukur kafa ustu gitmisti cocuk nasil kucagima aldim bilemedim o da korka korka agliyordu sanki dusecegini anlamis gibi cok kizdim kendime ya deterjan sikmaya kalksaydim iyi halt yerdim . Kizlar siz siz olun bebisleri artik yuksek yerlere koymayin 5dkyi birak 5 sn bile onlar icin tehlike, bir anlik.

cok geçmiş olsun canım iyi kurtarmışsınız. biz maalesef o kadar şanslı olamadık ve enes kanepeden düştü. pazar günü eşim koltuğun üstüne koymuştu. bi baktım ayaklar sarkıyor hemen aldım. 1-2 saat sonra mutfaktayken acı bir ağlama bi koştum babası almış kucağına noldu dedim koltuktan düştü. ee nasıl düştü?? yine koltuğun üstüne yatırıp yalnız bırakmış. zavallı kuzum çok ağladı Allahtan halı var koltuğun dibine kadar. artık beşiğinden başka yere bırakmamaya karar verdim ne yapacakları hiç belli değil.

geçen sene bugün hamile olduğumu öğrendim Allahım ne güzel bi duygudur bu mucizem benimle birlikte çok şükür....
...Büyüdüm Büyüdüm Bende ANNE oldum...
Rabbim isteyen herkese nasip etsin

banada hayırlısıyla 2 tane daha çocuk nasip etsin Rabbim inşallah amin :)

ben 1 tane alsam yeterli olur sanırım :)

voltaj sende var mısın yoksa ? yoksanda katıl lüsseenn merak ediyorum senii
Yokum gizliden bakıyordum tek tek profil profil
Sen hankisin
emin ol o bazısı da seni çok merak ediyor
Sen sen sen
Bilemedim valla seni.
hep bahsediliyordu da benim bilgim yoktu

istek gönderdik bakalım kabul edecek mi sayfa yöneticisi

voltajım sensiz olmaz hemen geeellllllllllllllllllllllllll
Hee dur hele.
Hani senin kızın adı ayseydi leeeennnn
Zirt ,direkt Rana koymusun,copy paste.

Bu ara ofpufun koltuktan
Ofelyamin unutamadığım kızın sapkali halinden.
Zapzupu kızın adından ... daha var suan aklıma gelmiyor
Çok feci araştırmalar icerisindeyim tam chosy ile beraber yapmalıydım gizemli bilmeceli falan
Pempee senide bildim zor oldu ama bildim
Bebeciylen hanipeksi bilemedim tek
Dmt senide gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…