Hanipeks gecmis olsun cinarimabenim bebe de kaza atlatti pazartesi gunu. Yatagimin ustune koyup yastiklarla cevirmistim ki yastiklarim kaz tuyu agirlar dusa girdim agladigini duydum sıkildi ondan agliyordur dedim hemen cikmaya calistim sonra aklima kuvete deterjan sıkip oyle cikarim dedim bir anlik gaflet ama icim rahat etmedi bir bakayim hemen dedim ciktm gordugum manzara yastik yere dusmus enisin kafasi yatagin ucunda sen nasil sirtustu 180 derece dondun nasol yastigi dusurdun bir sonraki cirpinis Allah korusun ki korudu cok sukur kafa ustu gitmisti cocuk nasil kucagima aldim bilemedim o da korka korka agliyordu sanki dusecegini anlamis gibi cok kizdim kendime ya deterjan sikmaya kalksaydim iyi halt yerdim . Kizlar siz siz olun bebisleri artik yuksek yerlere koymayin 5dkyi birak 5 sn bile onlar icin tehlike, bir anlik.
kızlar geçmişler olsuncok geçmiş olsun canım iyi kurtarmışsınız. biz maalesef o kadar şanslı olamadık ve enes kanepeden düştü. pazar günü eşim koltuğun üstüne koymuştu. bi baktım ayaklar sarkıyor hemen aldım. 1-2 saat sonra mutfaktayken acı bir ağlama bi koştum babası almış kucağına noldu dedim koltuktan düştü. ee nasıl düştü?? yine koltuğun üstüne yatırıp yalnız bırakmış. zavallı kuzum çok ağladı Allahtan halı var koltuğun dibine kadar. artık beşiğinden başka yere bırakmamaya karar verdim ne yapacakları hiç belli değil.
gel sayfaya tanışalım dostummmYokum gizliden bakıyordum tek tek profil profil
Sen hankisin
görüp katılanlarda varkızlar bişey sorucam.
faceteki gruba kkdaki konuştuğumuz kişiler mi katılıyor.
yoksa grubu görüp katılanlarda var mı?
heee..ben de atladım ya tanımadın diyeee:)))Hahah,Kiz dur hele.
Ben saka dedim.bebeciyle hergün konuşuyoruz zaten bir tek seyimizi görmedik
Hanipeksi biliyordum.
Albümünden gormuştum zaten
Ordada girip baktim cinara sipacik ya maşallah subhanallah
Birde senin ki mı denissahin mı dilem in mı foruma biri eklemişti resmini saçlı bir bebek onuda çok sevmiştim.oda tam bir sipacikti ya.Annesini hatırlamasam da
Çözemediğim az kisi kaldı
heee..ben de atladım ya tanımadın diyeee:)))Hahah,Kiz dur hele.
Ben saka dedim.bebeciyle hergün konuşuyoruz zaten bir tek seyimizi görmedik
Hanipeksi biliyordum.
Albümünden gormuştum zaten
Ordada girip baktim cinara sipacik ya maşallah subhanallah
Birde senin ki mı denissahin mı dilem in mı foruma biri eklemişti resmini saçlı bir bebek onuda çok sevmiştim.oda tam bir sipacikti ya.Annesini hatırlamasam da
Çözemediğim az kisi kaldı
heee..ben de atladım ya tanımadın diyeee:)))
ben kimseyi anlamadım yaaa beee...ben yokum face te.resim eklemedim foruma da başka bi arkadaştır.chosy sarı saçlı bebeğini eklemişti o da çok tatlıydı çınar da tam sevmelik sevimli sıpa:))))nisan bebeleri pek bi sevimli canımmmmm
bir itirafda sana hep sen hangisisin diye merakla baktım...tek tek çok merak ediyordum seni
facedeki grupta 2 kişi ile 1 er ortak arkadaşımız varama onlar burda var mı bilmiyorum?? ben çok kolay anlaşılıyorum zaten soyadım pempe... ama herkesi ben de merak ettim...
Valla artik adinizi soyadinizi suraya yazin bir gizliligi kalmadi.aslında gerilere gidip öğrenebilirsiniz kızlar çünkü hanipeks kimler olduğumuzu yazalım demişti şimdi kk da olmayanlarda var
Bakiyom o guzel baayan sen misin?:)bir ipucu aklima geldi ben senin guzel oldugunu tahmin etmistim zaten konusmalarindan :) ne alakaysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?