Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

Dogru disardan bakanlar da var ben dusunemedim ama gene de merak ediyom:) beni de ekleyin de sonra nickinizi mesaj atin bari

kızlar geçmişler olsun

Yokum gizliden bakıyordum tek tek profil profil
Sen hankisin
gel sayfaya tanışalım dostummm

kızlar bişey sorucam.
faceteki gruba kkdaki konuştuğumuz kişiler mi katılıyor.
yoksa grubu görüp katılanlarda var mı?
görüp katılanlarda var

heee..ben de atladım ya tanımadın diyeee:)))
ben kimseyi anlamadım yaaa beee...ben yokum face te.resim eklemedim foruma da başka bi arkadaştır.chosy sarı saçlı bebeğini eklemişti o da çok tatlıydı çınar da tam sevmelik sevimli sıpa:))))

heee..ben de atladım ya tanımadın diyeee:)))
ben kimseyi anlamadım yaaa beee...ben yokum face te.resim eklemedim foruma da başka bi arkadaştır.chosy sarı saçlı bebeğini eklemişti o da çok tatlıydı çınar da tam sevmelik sevimli sıpa:))))nisan bebeleri pek bi sevimli canımmmmm

hanipeks geçmiş olsun canım...
bende face grubuna baktım isimlerle çağrışım yapanları tahmin ettim ama
biri var ki allah esirgesin kendisini nazardan saklasın hep sormak istiyordum o kişiyi
yemin ederim bebek gibi o anne beyaz elbiseli ve beşiğin yanında poz vermiş gene diyorum her kimse
allah nazardan saklasın kendisini... sonra baktım göremedim resmini..

iki kere yazmışım bebeleri görünce heyecan yaptım hehe:))))

bir itirafda sana hep sen hangisisin diye merakla baktım...tek tek çok merak ediyordum seni

bebeci allah korumuş iyi ki düşmemiş artık dikkat..
dmt geçmiş olsun artık dönebiliyorlar bende çok korkuyorum yalnız bırakamıyorum
bende gruptan hanipeksi anladım ve demeti gördüm maşallah yavrularınıza

facedeki grupta 2 kişi ile 1 er ortak arkadaşımız var ama onlar burda var mı bilmiyorum?? ben çok kolay anlaşılıyorum zaten soyadım pempe... ama herkesi ben de merak ettim...

Meryem, Beyaz elbiseli guzel kadin benim iste bananeeeee

Fikrim geldi hanipeks , herkes nick ile birlikte mesaj atsin atmayina sor cvp yoksa sil. Cok tehlikeli arkadaslar burada herseyimizi yazdik merakli eltiler gorumcrler icin bir firsat .

Meryem, Beyaz elbiseli guzel kadin benim iste bananeeeee

Fikrim geldi hanipeks , herkes nick ile birlikte mesaj atsin atmayina sor cvp yoksa sil. Cok tehlikeli arkadaslar burada herseyimizi yazdik merakli eltiler gorumcrler icin bir firsat .

Ben ismini de bilmiyorum ama ben de hep voltaji arasim ama bikac kisi daha vardi bulamiyom

facedeki grupta 2 kişi ile 1 er ortak arkadaşımız var ama onlar burda var mı bilmiyorum?? ben çok kolay anlaşılıyorum zaten soyadım pempe... ama herkesi ben de merak ettim...

aslında gerilere gidip öğrenebilirsiniz kızlar çünkü hanipeks kimler olduğumuzu yazalım demişti şimdi kk da olmayanlarda var

Bakiyom o guzel baayan sen misin?:)bir ipucu aklima geldi ben senin guzel oldugunu tahmin etmistim zaten konusmalarindan :) ne alakaysa

aslında gerilere gidip öğrenebilirsiniz kızlar çünkü hanipeks kimler olduğumuzu yazalım demişti şimdi kk da olmayanlarda var
Valla artik adinizi soyadinizi suraya yazin bir gizliligi kalmadi.
Grup kapali gruptu o yuzden yazmistik simdi anlasildiki bir acik var. Susalim da daha fazla desifre olmayalim:))

bebeci gerçekten senmisin maşallah yaaaa...
benim face yok eşimin face kullanıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…