Cook gecmis olsun bir yerinde birsey yok ya. Tekrarindan ve beterinden korusun cnmcok geçmiş olsun canım iyi kurtarmışsınız. biz maalesef o kadar şanslı olamadık ve enes kanepeden düştü. pazar günü eşim koltuğun üstüne koymuştu. bi baktım ayaklar sarkıyor hemen aldım. 1-2 saat sonra mutfaktayken acı bir ağlama bi koştum babası almış kucağına noldu dedim koltuktan düştü. ee nasıl düştü?? yine koltuğun üstüne yatırıp yalnız bırakmış. zavallı kuzum çok ağladı Allahtan halı var koltuğun dibine kadar. artık beşiğinden başka yere bırakmamaya karar verdim ne yapacakları hiç belli değil.
Hanipeks gecmis olsun cinarimabenim bebe de kaza atlatti pazartesi gunu. Yatagimin ustune koyup yastiklarla cevirmistim ki yastiklarim kaz tuyu agirlar dusa girdim agladigini duydum sıkildi ondan agliyordur dedim hemen cikmaya calistim sonra aklima kuvete deterjan sıkip oyle cikarim dedim bir anlik gaflet ama icim rahat etmedi bir bakayim hemen dedim ciktm gordugum manzara yastik yere dusmus enisin kafasi yatagin ucunda sen nasil sirtustu 180 derece dondun nasol yastigi dusurdun bir sonraki cirpinis Allah korusun ki korudu cok sukur kafa ustu gitmisti cocuk nasil kucagima aldim bilemedim o da korka korka agliyordu sanki dusecegini anlamis gibi cok kizdim kendime ya deterjan sikmaya kalksaydim iyi halt yerdim . Kizlar siz siz olun bebisleri artik yuksek yerlere koymayin 5dkyi birak 5 sn bile onlar icin tehlike, bir anlik.
ucuz atlatmışsınız canım ya. allah korumuş.Hanipeks gecmis olsun cinarimabenim bebe de kaza atlatti pazartesi gunu. Yatagimin ustune koyup yastiklarla cevirmistim ki yastiklarim kaz tuyu agirlar dusa girdim agladigini duydum sıkildi ondan agliyordur dedim hemen cikmaya calistim sonra aklima kuvete deterjan sıkip oyle cikarim dedim bir anlik gaflet ama icim rahat etmedi bir bakayim hemen dedim ciktm gordugum manzara yastik yere dusmus enisin kafasi yatagin ucunda sen nasil sirtustu 180 derece dondun nasol yastigi dusurdun bir sonraki cirpinis Allah korusun ki korudu cok sukur kafa ustu gitmisti cocuk nasil kucagima aldim bilemedim o da korka korka agliyordu sanki dusecegini anlamis gibi cok kizdim kendime ya deterjan sikmaya kalksaydim iyi halt yerdim . Kizlar siz siz olun bebisleri artik yuksek yerlere koymayin 5dkyi birak 5 sn bile onlar icin tehlike, bir anlik.
dmtçim çok geçmiş olsun. artık daha çok dikkat etmemiz gerekiyor.cok geçmiş olsun canım iyi kurtarmışsınız. biz maalesef o kadar şanslı olamadık ve enes kanepeden düştü. pazar günü eşim koltuğun üstüne koymuştu. bi baktım ayaklar sarkıyor hemen aldım. 1-2 saat sonra mutfaktayken acı bir ağlama bi koştum babası almış kucağına noldu dedim koltuktan düştü. ee nasıl düştü?? yine koltuğun üstüne yatırıp yalnız bırakmış. zavallı kuzum çok ağladı Allahtan halı var koltuğun dibine kadar. artık beşiğinden başka yere bırakmamaya karar verdim ne yapacakları hiç belli değil.
voltaj hafiyelik yapmışsın.Yokum gizliden bakıyordum tek tek profil profil
Sen hankisin
Sen sen sen
Bilemedim valla seni.
Hee dur hele.
Hani senin kızın adı ayseydi leeeennnn
Zirt ,direkt Rana koymusun,copy paste.
Bu ara ofpufun koltuktan
Ofelyamin unutamadığım kızın sapkali halinden.
Zapzupu kızın adından ... daha var suan aklıma gelmiyor
Çok feci araştırmalar icerisindeyim tam chosy ile beraber yapmalıydım gizemli bilmeceli falan
Pempee senide bildim zor oldu ama bildim
Bebeciylen hanipeksi bilemedim tek
Dmt senide gördüm
Kaza atlatan tum bebeklere gecmisler olsun allah korumus benim derdim de ayri bizim kiz2 hafta once bez degistirirken dondu bi sasirdi afalladi simdi mumkun degil donmuyo kendim dondurmeye calisiyorum kendini geri atiyo cunku yuzustu yatmaktan nefret ediyo basiyp cigligi o kadar agliyoki terden silsiklam oluyo herhalde ondandir dimi bi daha donmemesi?yani bi gec kalmislik yoktur?
ben hanipeksi gördüm işinden ve bebeğin isminden çıkarabilirsin voltaj bi tek de onu anladım zaten ben:)))Yokum gizliden bakıyordum tek tek profil profil
Sen hankisin
Sen sen sen
Bilemedim valla seni.
Hee dur hele.
Hani senin kızın adı ayseydi leeeennnn
Zirt ,direkt Rana koymusun,copy paste.
Bu ara ofpufun koltuktan
Ofelyamin unutamadığım kızın sapkali halinden.
Zapzupu kızın adından ... daha var suan aklıma gelmiyor
Çok feci araştırmalar icerisindeyim tam chosy ile beraber yapmalıydım gizemli bilmeceli falan
Pempee senide bildim zor oldu ama bildim
Bebeciylen hanipeksi bilemedim tek
Dmt senide gördüm
canım benim oğlumda dönmüyor henüz. çok hareketli aslında bezini bile zor bağlıyorum tekmeleyip duruyor.eller kollar sürekli hareket halinde.ama yinede dönmüyor bazen kolları bacakları ağrıdığı için mi hareket ediyor diye bile düşünüyorum.
Amanııııııın ifşaaaaaa oldum voltajaaaa :)
ben hanipeksi gördüm işinden ve bebeğin isminden çıkarabilirsin voltaj bi tek de onu anladım zaten ben:)))
ben hanipeksi gördüm işinden ve bebeğin isminden çıkarabilirsin voltaj bi tek de onu anladım zaten ben:)))
E ben seni tanimadim ya
Hiii ben seni becel reklamında oynayacak kadın olarak düşündüm.ne alaka hiç bilmiyorum ama o tipAmanııııııın ifşaaaaaa oldum voltajaaaa :)
ay voltaj dışarıdan da olsun ya çooooookkkkkkk yakından tanıdığım biri var çünkü. kaynana muhabbetleri falan eyvah ki ne eyvahhhhh....Kiz nurten ortalığı birsey sordun talan ettin
Hiii ben seni becel reklamında oynayacak kadın olarak düşündüm.ne alaka hiç bilmiyorum ama o tip
•••
Genel yazida İsim vermeyelim kızlar
Dışardan gelende okuyor.Dost var düşman var.
Dertsiz bende emin olamadım bizim topicse sadece No problem de...
hanipeks tü tü tü maşallah size. çok tatlı çınar bey bayıldım bayıldım.Abooooo ne olmus buralar :))))
Yaaaaaaa ben de size bakmak istiyorum, gruba katilmasan da beni ekleeeeeeehanipeks tü tü tü maşallah size. çok tatlı çınar bey bayıldım bayıldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?