Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

Cook gecmis olsun bir yerinde birsey yok ya. Tekrarindan ve beterinden korusun cnm

çok çok geçmiş olsun cnm sana da allah korumuş meleğini.
ben artık eğer bırakıp gitmek zorundaysam yere çarşaf serip bırakıyorum yada oyun halısına koyuyorum çok dikkat etmek gerek artık

ucuz atlatmışsınız canım ya. allah korumuş.

dmtçim çok geçmiş olsun. artık daha çok dikkat etmemiz gerekiyor.

voltaj hafiyelik yapmışsın.
mesleğini de konuşturmuşsun.
bende baktım ama senin kadar bilemedim.

Kaza atlatan tum bebeklere gecmisler olsun allah korumus benim derdim de ayri bizim kiz2 hafta once bez degistirirken dondu bi sasirdi afalladi simdi mumkun degil donmuyo kendim dondurmeye calisiyorum kendini geri atiyo cunku yuzustu yatmaktan nefret ediyo basiyp cigligi o kadar agliyoki terden silsiklam oluyo herhalde ondandir dimi bi daha donmemesi?yani bi gec kalmislik yoktur?

canım benim oğlumda dönmüyor henüz. çok hareketli aslında bezini bile zor bağlıyorum tekmeleyip duruyor.eller kollar sürekli hareket halinde.ama yinede dönmüyor bazen kolları bacakları ağrıdığı için mi hareket ediyor diye bile düşünüyorum.

ben hanipeksi gördüm işinden ve bebeğin isminden çıkarabilirsin voltaj bi tek de onu anladım zaten ben:)))

Demekki zamani var ne biliyim anlamadim ya evet benim kiz da hic durmuyo aslinda ama yuzustune bi gicigi var cocugun ben hata ettim hic alistirmadim onu en kucukten

kızlar bişey sorucam.
faceteki gruba kkdaki konuştuğumuz kişiler mi katılıyor.
yoksa grubu görüp katılanlarda var mı?

Ay catliycam ben de facete cikartamadim kimseyi dogru durust bi hanipeks bi dmt o kadar:) herkes solese ya kim:)fatma kapsal kim mesela catliycam:)

ben hanipeksi gördüm işinden ve bebeğin isminden çıkarabilirsin voltaj bi tek de onu anladım zaten ben:)))

Hahah,Kiz dur hele.
Ben saka dedim.bebeciyle hergün konuşuyoruz zaten bir tek seyimizi görmedik
Hanipeksi biliyordum.
Albümünden gormuştum zaten
Ordada girip baktim cinara sipacik ya maşallah subhanallah

Birde senin ki mı denissahin mı dilem in mı foruma biri eklemişti resmini saçlı bir bebek onuda çok sevmiştim.oda tam bir sipacikti ya.Annesini hatırlamasam da

Çözemediğim az kisi kaldı

Kiz nurten ortalığı birsey sordun talan ettin

Amanııııııın ifşaaaaaa oldum voltajaaaa :)
Hiii ben seni becel reklamında oynayacak kadın olarak düşündüm.ne alaka hiç bilmiyorum ama o tip
•••
Genel yazida İsim vermeyelim kızlar
Dışardan gelende okuyor.Dost var düşman var.

Dertsiz bende emin olamadım bizim topicse sadece No problem de...

ay voltaj dışarıdan da olsun ya çooooookkkkkkk yakından tanıdığım biri var çünkü. kaynana muhabbetleri falan eyvah ki ne eyvahhhhh....

Bu arada herkese tesekkur ederim ucuz atlattik, artik iki yatikla kistiriyorum.Bebeci sana da cok gecmis olsun canim.Yere dusen bebegimize de gecmis olsun.Allahim esirgesin tum yavrucaklari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…