Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

canım geçmiş olsun inşallah kulak enfeksiyonu değildir. anne sütü falan damlatıyorlarmış kulağa ne kadar doğru olur bilmiyorum.

molfix alıcaksan canım 46'lık ve 68'lik paketleri var. 46lık olanı ben başka markette gördüm 68 olanı almış oldum elimde kalıcak galiba. çünkü o da sızdırdı hemde çok az bişey yapmasına rağmen.

Son düzenleme:
Biz molfix kullaniyoruz. Prima kizimin poposunu tahris etmisti. Sivilce benzeri seyler cikmisti gobeginde. Disina tasmamasi icin ben bezi elime alinca uclarindan bikac defa cekistiriyorum ki bacak arasi lastik kisimlar acilsin. Bi de arkasini icine kiviriyorum. On tarafini da disina, cirt cirtlar gobusu acitmasin diye.

Oyy gecmis olsun bacım.dun cok cok üzüldüm kayuma ya hele cvpta gelmedi ya dedim dr a mi gittiler.insallah olmaz tekrar.

aksam ben çok erken yattım çok kötüydüm ya kulaklarım boğazım.vefali kocamın yardımlarını görmeye tahammül edemedim artık yattım.kendi çorbamı kendim yapıp yedikten sonra yanımda hastalanmasın.bacaklarim bile dermansiz titriyordu.değil yemek ekmek almayı son dk bırakmış.dogal olarak kalmamış.o kadar yogun ki,yogunluktan görmüyor bizi.ben tek basıma neye ne kadar dayanip yetersem, o kadar!

Günaydın herkeseee:))))kızlar bugün tartıldım 55 kiloyuuuuumm:))))57 ile hamile kalmıştım:))))))

hayırlı sabahlar güzeller

:)maşallah sana ne güzel valla ben o rakamları görebilcekmiyim acep ?

Kizlaaar freshin soft diye klasik bi islak mendil markası vardı ya.. Yeni doğan islak mendili çıkarmış 2 aydır kullanıyorum sıfır pisik... Önce uni baby kullanıyordum bi kaç kez pisik yaptı.. Bu saflastirilmis şu ve pamuktan olusuyomus tesadüfen keşfettim tavsiye ederim kokusuz.. İyi reklam yaptım ama 2 aydır pisik kremi kullanmıyorum

Darisi bana insallah :) ben 14 kilo verdim hala 8 kilo fazlam var.

canım napıyosunuzda böyle zayıflamaya başladınız.hareket koşturma dersen iş ev bebek derken fazlasıyla var gitmiyo yinede:)

canım ya senin bebiş kaç kg? 2 numara biraz küçük değil mi?
biz 3 numara kullanıyoruz ama hala 2 paket açılmamış var mecbur bitene kadar 4e geçemiyorum :)
yok cnm ya tam oluyo bizee en son kıyafetlerle 5.800 ne öyle bişeydi sanırımm gecen evde var sandıgım bezi bitmiştii bizde abinin 3 yaşında 4+ kullanıyo onu taktık cok büük geldi
aaa niye öle dedinki ama şimdi sen yaaa???PP
kızz hiç konuşmadınn sustun durdunnn
Günaydın herkeseee:))))kızlar bugün tartıldım 55 kiloyuuuuumm:))))57 ile hamile kalmıştım:))))))
günaydıınn oo hadi yine iyisinn bende 57le hamile kaldım şimdi desen 64 olmuşum ne yazık ki ben kiloyu cok seviyorum bana yakışıyo herkes öyle diyooşu göbekde olmiyadı ya ne olcaktıı
gecmiş olsun cnm ya zor evde 3 tane cocukda olunca allah yardımcın olsun

Evet cnm Bende hep bundan kullanıyorum.hatta kutu icinde olandan alıyor esim.4 tane çıkıyor.

Üstünde leylek bebeği taşıyor ,
Benim Kizim ilk gördü;
"Aaa kağga bebeği kaçırıyoor"

Büyüklere de yine freshin mendix var.onu kullanıyorum gayet güzel.babalari bazen niveanin kini alıyor.cok kötü geliyor.kokusu,dokusu...

Masallah allah bagislasin...cnm hz.allah ol dedikten sonra neyaparsak yapalim olur..

saol cnm allah razı olsunöyle cok büyük konuştum ben 2 tane yeter 3 istemiyorum falan filan sonrra baktım ki 3 geliyoo
ha bu arada kızlar sordum ama kimse cvp vermedi nisan anaların facede gurubu var mıı

bende hobbinikini öneriyim kızlar tesaduffen gördünn yüzde 98 saf su ve pamuk cok hoşuma gittii ne kadar varsa hepsini doldurdum sepete hemide tanesi 1 liraydıı nasıll

hayırlı sabahlar güzeller

:)maşallah sana ne güzel valla ben o rakamları görebilcekmiyim acep ?

Darisi bana insallah :) ben 14 kilo verdim hala 8 kilo fazlam var.

canım napıyosunuzda böyle zayıflamaya başladınız.hareket koşturma dersen iş ev bebek derken fazlasıyla var gitmiyo yinede:)

nurten akşam net açık ben minnoşla uğraştım yoksa muhabbetim iyidir övünmek gibi olmasın:)))))

kilo konusunda da kızlar bilmiyorum nası gitti ama gitti zayıflayamıcam diye endişeleniyodum hamileyken 21 kilom gitti.ama zaten fazlalığım var 5-6kilo kadar daha bodurum ben:))) ve göbeğim de hala duruyor zayıfladım ama(

Son düzenleme:

kızlar bebeğim çok huysuz olunca size katılamıyorum pek... arada okuyorum yazdıklarınızı... benim moralim çok bozuk bebeğimin poposu çatlamış hiç kabız olmuyordu hergün kaka yapıyordu ama ıkınıyordu büyük bi sesle gazını çıkarıp kakasını basınçla yapıyordu... 2 günönce fark ettim önce varmıydı bilmiyorum... çocuk doktoru yok burda genel cerrah da anestol verdi... bakalım nasıl olcak bunun hakkında bilgisi olan yaşayan varmı? başka ne yapılır? ne sürülür? çabuk iyileşirmi? bu arada zeytinyağ da sürüyorum... bebeğime mama vermiyorum sadece beni emiyor?? kakası dünden beri katılaştı... nie böle oldu bilmiyorum

37 günlükken biz yaşadık canım ya. kızım da aynen söylediğin gibi yapıyodu kakasını. çok ağladığı için acile gitmiştik. çocuk cerrahı nöbetçiymiş. bize de anestol ve prednol-a diye bi krem verdi. ikisini birbirine karştırıp poposunun içine sürdük günde 3 defa, 1 ay. ama baya içine. serçe parmağının tırnağının yarısı girecek şekilde demişti doktor. bir de 1 ay boyunca oturma banyosu yaptırın bu çok önemli dedi. biz 20 gün yaptık düzeldi. şuan iyi çok şükür. sen de ihmal etme. ılık suya 15 dk günde iki defa oturtuyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…