canım geçmiş olsun inşallah kulak enfeksiyonu değildir. anne sütü falan damlatıyorlarmış kulağa ne kadar doğru olur bilmiyorum.Bende bez olarak prima aktif bebek olana gectim molfix denemek istiyordum numarasi yoktu. Premium sizdirmaya baslamisti birde bacaklarinda iz birakiyordu 4 numaradam 5 e gectim sıkiuor mu diye 5 de kocaman geldi sizdirdi hep. Bu aktif bebeden memnun kaldim kokusu agir geliyor ama hele kakayla birlesince bööoggkkkk
cnm 3 oglum varr en son süpriz bebekk oldu halil erenimm
kız idildeniz sohbetine doyum olmuyo haa
Oyy gecmis olsun bacım.dun cok cok üzüldüm kayuma yaVoltajim bacim tam sut sagacaktim kulaginakocam geldi enis uyandi iyi kalkinca sagmadim merak etmisin sana yazacaktim gec oldu diye cekindim burdan haber vermek icin girdim topige. kayuuucugun iyi cok sukur teyzesi uyuyor bu sefer ne yapacagimi bilemedim ama bir daha olirsa ne yapacagimi biliyorum sayende sagol bacim iyi ki varsin
Günaydın herkeseee:))))kızlar bugün tartıldım 55 kiloyuuuuumm:))))57 ile hamile kalmıştım:))))))
Günaydın herkeseee:))))kızlar bugün tartıldım 55 kiloyuuuuumm:))))57 ile hamile kalmıştım:))))))
Darisi bana insallah :) ben 14 kilo verdim hala 8 kilo fazlam var.
yok cnm ya tam oluyo bizee en son kıyafetlerle 5.800 ne öyle bişeydi sanırımm gecen evde var sandıgım bezi bitmiştii bizde abinin 3 yaşında 4+ kullanıyo onu taktık cok büük geldicanım ya senin bebiş kaç kg? 2 numara biraz küçük değil mi?
biz 3 numara kullanıyoruz ama hala 2 paket açılmamış var mecbur bitene kadar 4e geçemiyorum :)
kızz hiç konuşmadınn sustun durdunnnaaa niye öle dedinki ama şimdi sen yaaa???PP
günaydıınn oo hadi yine iyisinn bende 57le hamile kaldım şimdi desen 64 olmuşum ne yazık ki ben kiloyu cok seviyorum bana yakışıyo herkes öyle diyooGünaydın herkeseee:))))kızlar bugün tartıldım 55 kiloyuuuuumm:))))57 ile hamile kalmıştım:))))))
gecmiş olsun cnm ya zor evde 3 tane cocukda olunca allah yardımcın olsunOyy gecmis olsun bacım.dun cok cok üzüldüm kayuma yahele cvpta gelmedi ya dedim dr a mi gittiler.insallah olmaz tekrar.
aksam ben çok erken yattım çok kötüydüm ya kulaklarım boğazım.vefali kocamın yardımlarını görmeye tahammül edemedim artık yattım.kendi çorbamı kendim yapıp yedikten sonra yanımda hastalanmasın.bacaklarim bile dermansiz titriyordu.değil yemek ekmek almayı son dk bırakmış.dogal olarak kalmamış.o kadar yogun ki,yogunluktan görmüyor bizi.ben tek basıma neye ne kadar dayanip yetersem, o kadar!
Evet cnm Bende hep bundan kullanıyorum.hatta kutu icinde olandan alıyor esim.4 tane çıkıyor.Kizlaaar freshin soft diye klasik bi islak mendil markası vardı ya.. Yeni doğan islak mendili çıkarmış 2 aydır kullanıyorum sıfır pisik... Önce uni baby kullanıyordum bi kaç kez pisik yaptı.. Bu saflastirilmis şu ve pamuktan olusuyomus tesadüfen keşfettim tavsiye ederim kokusuz.. İyi reklam yaptımama 2 aydır pisik kremi kullanmıyorum
Masallah allah bagislasin...cnm hz.allah ol dedikten sonra neyaparsak yapalim olur..
Evet cnm Bende hep bundan kullanıyorum.hatta kutu icinde olandan alıyor esim.4 tane çıkıyor.
Üstünde leylek bebeği taşıyor ,
Benim Kizim ilk gördü;
"Aaa kağga bebeği kaçırıyoor"
Büyüklere de yine freshin mendix var.onu kullanıyorum gayet güzel.babalari bazen niveanin kini alıyor.cok kötü geliyor.kokusu,dokusu...
hayırlı sabahlar güzeller
:)maşallah sana ne güzel valla ben o rakamları görebilcekmiyim acep ?
Darisi bana insallah :) ben 14 kilo verdim hala 8 kilo fazlam var.
canım napıyosunuzda böyle zayıflamaya başladınız.hareket koşturma dersen iş ev bebek derken fazlasıyla var gitmiyo yinede:)
yok cnm ya tam oluyo bizee en son kıyafetlerle 5.800 ne öyle bişeydi sanırımm gecen evde var sandıgım bezi bitmiştii bizde abinin 3 yaşında 4+ kullanıyo onu taktık cok büük geldi
kızz hiç konuşmadınn sustun durdunnn
günaydıınn oo hadi yine iyisinn bende 57le hamile kaldım şimdi desen 64 olmuşum ne yazık ki ben kiloyu cok seviyorum bana yakışıyo herkes öyle diyooşu göbekde olmiyadı ya ne olcaktıı
gecmiş olsun cnm ya zor evde 3 tane cocukda olunca allah yardımcın olsun
canım napıyosunuzda böyle zayıflamaya başladınız.hareket koşturma dersen iş ev bebek derken fazlasıyla var gitmiyo yinede:)[/QUOTE
valla kendiliğinden gitti canım ya ben de anlamadım. ben hiç kilo alan biri değildim. gören acırdı o derece :) hamilelikte nasıl olduysa 22 kilo aldım. şimdi de yavaş yavaş gidiyo. ben uykusuzluk ve emzirmeden gittiğini düşünüyorum. çevremdekiler bu halimin iyi olduğunu söylüyo ama ben 4 kilo daha verirsem kendimi daha iyi hissedicem.
canım napıyosunuzda böyle zayıflamaya başladınız.hareket koşturma dersen iş ev bebek derken fazlasıyla var gitmiyo yinede:)[/QUOTE
valla kendiliğinden gitti canım ya ben de anlamadım. ben hiç kilo alan biri değildim. gören acırdı o derece :) hamilelikte nasıl olduysa 22 kilo aldım. şimdi de yavaş yavaş gidiyo. ben uykusuzluk ve emzirmeden gittiğini düşünüyorum. çevremdekiler bu halimin iyi olduğunu söylüyo ama ben 4 kilo daha verirsem kendimi daha iyi hissedicem.
bana da iyisin anne dediğin çok zayıf olmaz diyolar:)))ama ben de kendimi iyi hissetmiyorum şu an vücudum daha salık salık sıkılaşmam lazım.bende bişey yapmadım emzirmek ve uykusuzluk bence de etkili olan.çünkü tatlı falan yiyorum bol bol inşallah böle devam eder ideal kilolara ulaşırız.19 kilo almıştım ben de 21 kilo gitti şimdilik
bana da iyisin anne dediğin çok zayıf olmaz diyolar:)))ama ben de kendimi iyi hissetmiyorum şu an vücudum daha salık salık sıkılaşmam lazım.bende bişey yapmadım emzirmek ve uykusuzluk bence de etkili olan.çünkü tatlı falan yiyorum bol bol inşallah böle devam eder ideal kilolara ulaşırız.19 kilo almıştım ben de 21 kilo gitti şimdilik
Benim de sikilasmam lazim. Sporsuz olmayacak galiba. Bende de gobek var suan. Kilo verince catlaklarim cok fena oldu. Kirmizi kirmizi kalsa sanki daha iyiydi :S
kızlar bebeğim çok huysuz olunca size katılamıyorum pek... arada okuyorum yazdıklarınızı... benim moralim çok bozuk bebeğimin poposu çatlamış hiç kabız olmuyordu hergün kaka yapıyordu ama ıkınıyordu büyük bi sesle gazını çıkarıp kakasını basınçla yapıyordu... 2 günönce fark ettim önce varmıydı bilmiyorum... çocuk doktoru yok burdagenel cerrah da anestol verdi... bakalım nasıl olcak bunun hakkında bilgisi olan yaşayan varmı? başka ne yapılır? ne sürülür? çabuk iyileşirmi? bu arada zeytinyağ da sürüyorum... bebeğime mama vermiyorum sadece beni emiyor?? kakası dünden beri katılaştı... nie böle oldu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?