37 günlükken biz yaşadık canım ya. kızım da aynen söylediğin gibi yapıyodu kakasını. çok ağladığı için acile gitmiştik. çocuk cerrahı nöbetçiymiş. bize de anestol ve prednol-a diye bi krem verdi. ikisini birbirine karştırıp poposunun içine sürdük günde 3 defa, 1 ay. ama baya içine. serçe parmağının tırnağının yarısı girecek şekilde demişti doktor. bir de 1 ay boyunca oturma banyosu yaptırın bu çok önemli dedi. biz 20 gün yaptık düzeldi. şuan iyi çok şükür. sen de ihmal etme. ılık suya 15 dk günde iki defa oturtuyosun.
canım yaa okadar içine nasıl sürcem ki çok ağlıyo bazen ben de korkuyorum dokunmaktan... doktor hiç öle bişey demedi banyo falan ama mecbur yapmam gerekeni yapcam... oturma banyosu nasıl olcak canım? onun faydası ne oluyor ki??
Bugun test yaptim negatif cikti allahim korkusu bile yetti bana aslinda dikkat ettik ama nebilim icime kurt dusmustu fakat niye adet olmadim?; (
öyle cnm ya korkusu bile yetti yaa benim gibi iki haftada bi adet olsann bişecik olmazz
bu nasıl bişedr yaoglumda süt 6 ay korudu bunda emziriyorum hiç korumadı ya hemn hemn iki haftada bi adet oluyorum ben hastayım mı acaba
kızlar bebeğim çok huysuz olunca size katılamıyorum pek... arada okuyorum yazdıklarınızı... benim moralim çok bozuk bebeğimin poposu çatlamış hiç kabız olmuyordu hergün kaka yapıyordu ama ıkınıyordu büyük bi sesle gazını çıkarıp kakasını basınçla yapıyordu... 2 günönce fark ettim önce varmıydı bilmiyorum... çocuk doktoru yok burdagenel cerrah da anestol verdi... bakalım nasıl olcak bunun hakkında bilgisi olan yaşayan varmı? başka ne yapılır? ne sürülür? çabuk iyileşirmi? bu arada zeytinyağ da sürüyorum... bebeğime mama vermiyorum sadece beni emiyor?? kakası dünden beri katılaştı... nie böle oldu bilmiyorum
evet var 2013 nisan bebeklerinin güzeller güzeli annelerikızlar nisan annelerin face gurubu var mı
bende test yapıcam sonunda bir kere adet oldum bi daha olmadım korunsada korkuyor insanBugun test yaptim negatif cikti allahim korkusu bile yetti bana aslinda dikkat ettik ama nebilim icime kurt dusmustu fakat niye adet olmadim?; (
Kızlar ya evi pis tozlu olan var mı? yetişemiyorum Betül sürekli kucak istiyor fasulyeyi kestim şimdi nasıl pişireceğimi düşünüyorum kara kara..
Merhaba herkese
gece çınar ağliyordu, ilk basta bakmadim kalkmadan besigini salladim yavas yavas, sonra sesi degisti. Kalktim bir de ne goreyim yuzustu donmus cirpiniyor. Betim benzim atti, ciglik atmamla cinari tutup sirt ustu cevirmem bir oldu, resmen savurdum bebegimi can haliyle. Esim panikle kalkti ve lambayi acti. Emin misin ruya gormeyesin dedi. Cok kotu oldum cok. Bir bucuk saattir uyuyor ben de basinda bekliyorum.
ay ne biliyim yaa bi türlü düzene girmiyor en cokda adamın sinirine gidiyo ben rahatım tabiiiKiz allah korusun ne hastasi:) demek senin hormonlarda bi ayri calisiyor hehe..darisi basima:) sen 3.bebise nasil hamike kaldin?
Merhaba herkese
gece çınar ağliyordu, ilk basta bakmadim kalkmadan besigini salladim yavas yavas, sonra sesi degisti. Kalktim bir de ne goreyim yuzustu donmus cirpiniyor. Betim benzim atti, ciglik atmamla cinari tutup sirt ustu cevirmem bir oldu, resmen savurdum bebegimi can haliyle. Esim panikle kalkti ve lambayi acti. Emin misin ruya gormeyesin dedi. Cok kotu oldum cok. Bir bucuk saattir uyuyor ben de basinda bekliyorum.
evet var 2013 nisan bebeklerinin güzeller güzeli anneleri
aa gördüüüm istek yolladım benide alınn grubaaa nollluurrr merak ediyorum erenleriiii
bende test yapıcam sonunda bir kere adet oldum bi daha olmadım korunsada korkuyor insan
yap yap için rahat eder en azındannn canımmmmm
ben eskiden çooook temiz biriydim hatta doğumdan bir gün önce bile tüm halıları kaldırdım camları sildim koltukları çektim vs vs. hatta komşular zorla mı doğurmaya çalışıyosun demişlerdi ( ben geç doğum yapanlardanım) doğum yaptım Allah ım ev darma duman toparlayamıyorum oğlum huysuz babannesi ayakta sallamaya alıştırdı bırakamıyorum ayağımdan sandım bu hep böyle olacak, bir süre sonra gece 1 de falan temizlik yapıyodum ancak o zaman fırsatım oluyordu sonra düzen oturttum çok şükür bir gün yapmasam bir gün muhakkak yapıyorum eskisi gibi titiz değilim ama iyiyim
O gurubu gördüm benevet var 2013 nisan bebeklerinin güzeller güzeli anneleri
bende test yapıcam sonunda bir kere adet oldum bi daha olmadım korunsada korkuyor insan
ben eskiden çooook temiz biriydim hatta doğumdan bir gün önce bile tüm halıları kaldırdım camları sildim koltukları çektim vs vs. hatta komşular zorla mı doğurmaya çalışıyosun demişlerdi ( ben geç doğum yapanlardanım) doğum yaptım Allah ım ev darma duman toparlayamıyorum oğlum huysuz babannesi ayakta sallamaya alıştırdı bırakamıyorum ayağımdan sandım bu hep böyle olacak, bir süre sonra gece 1 de falan temizlik yapıyodum ancak o zaman fırsatım oluyordu sonra düzen oturttum çok şükür bir gün yapmasam bir gün muhakkak yapıyorum eskisi gibi titiz değilim ama iyiyim
Çok gecmis olsun sezercigeMerhaba herkese
Merhaba herkese
evet var 2013 nisan bebeklerinin güzeller güzeli anneleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?