Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

Benim beyaz elbiseyle fotografim var ondan dedim profil fotoma da koymustum mevlutte ama yanimdaki besik degol salincakti ondan o olmama ihtimalim de var (

Hususi açtım becel reklamı izledim neye benziyorum diye hehehe :) bi ara bade işçilde oynamış ama sen beni orta yaş grubu oynayanlaramı yoksa bade işçiler yaşı standardına uygun gördün bilemedim ya laaaa :)

bende eşimin faceden giriyorum. Girip dün istek yolladım gruba katılmak için ama şimdi grubu göremiyorum

Giderek kabak tadi vermeye basladi bi ust level ne merak ediyorum cekemiycem hep sakin kalmaya calistim basindan beri de atislar tutuslar falan....cekemiycem

kızlar geçmişler olsun

gel sayfaya tanışalım dostummm

görüp katılanlarda var

Hayallerinizi yıkarım
Hopp o benim damat asilmayiniz lussen.
bir itirafda sana hep sen hangisisin diye merakla baktım...tek tek çok merak ediyordum seni
haha aynen ilk gruba katıldığımda voltajı aramıştım, adını biliyorum o isimde biri yok
Ben ismini de bilmiyorum ama ben de hep voltaji arasim ama bikac kisi daha vardi bulamiyom
Ben üye değilim.benim esim face işine karsı
Bende onun yerinde olsam actirmam
Bende voltaji fakir gariban sanmistim ama kodomaniye cikti
Suna bak hele😒
Biz çok zenginik kızlar.😌
Benim beyaz elbiseyle fotografim var ondan dedim profil fotoma da koymustum mevlutte ama yanimdaki besik degol salincakti ondan o olmama ihtimalim de var (
Zaaaa
Bence sendin o.
Yok Kiz hani yüzünde dertsiz tasasiz cool bir ifade varya ondan dedim:)

Kızlar bu arada mezosun narin fındığı hala hasta.
Duzelemedi kuzucuk
Dualarınızı esirgemeyin melekten...

neysa hayrıma herkes kim kimdir ögrenecekk bende merk ediyorum hepnizi grubun yöneticisi kimm

Selam kızlar ben geldim...

sistem hata verdi bacılara bakayım dedim.
Ben işe başladım...Oğluşuma benim evimde kv bakıyor.
Allah razı olsun beni utandırdı.El bebek gül bebek ilgileniyor.
Biz eve gidincede hemen kendi evine gidiyor.
Yemeğe kal desemde kalmıyor.Kocişle konuşmuşlarda yoruluyorum demiş,dinlenmeye eve kaçıyor:)

Oğluşu görseniz babannesine benziyor.
Beyaz ten maviş gözler.
Bende diyorum huyuu suyu ben diye:)

22 temmuzda 4. ayımıza bitirdik.
Agucuklara başladık.Bacaklarımız kollarımız hiç durmuyor sürekli hareket halindeyiz.
Şimdi bir huyu var bacaklarınıdan destek alıp poposunu kaldırıp ilerliyor:)
Bir anlık dalgınlıga gelmiyor.

Gece güzdüz uyku ayrımımız zaten son iki aydır vardı artık iyice düzene girdi...

Bende haftada 3 gün evdeyim 4 gün işteyim...

Şimdi bayram nedeniyle 10 gün evde olucam...

Şunu fark ettim işe başlayınca oğluma ayırdığım zaman daha kaliteli olmaya başladı.
bütün ilgim onda oluyor...

Evdeyken ister istemez temizlikdi,ütüydü yemekdi yorgun düşünüyordum...

İş yerindede terfi aldım..Maaşımada yansıdı..
Çok ciddi yoğunluk olsada mutluyum...
9 gibi işe gelip 5:30 gibi çıkıyorum.6.30 da oğluşuma kavuşmuş oluyorum...

Bendeki durumlar böyle kızlar...

Ve buda benimm bıdışım biricik oğluşum arasım :)

anladıgım kadarıyla karışık bi durumm başkalrıda var eger makbulsee bu grubu kurann sayın voltaj hanımm size sesleniyorumm duyun beni ütfeennnnn sen facede ac grubuu büyüdüm büyüm anne oldum diye grubu gizli yaparsın kimseciklerde görmez kim var kim yok ne konuşulduu falan faceside olmayan arkadşlar olmadı cocuklarının adına acsınlarr kimseyide eklemzlerr nasıll fikirr

Allahim cok tatli masallah...pamuk gibi:) allah nazarlardan saklasin...kvyede masallah insallah boyle devam gider:)

MErak ediyoruz seni gizli gizli izlemek olmaz şekerim

Allahim cok tatli masallah...pamuk gibi:) allah nazarlardan saklasin...kvyede masallah insallah boyle devam gider:)

İnşallah canım ya...

Bakarım bakmam diye çok muhabbet döndü.
Bende o zaman taşınıyoruz dedim,evde bakdık.
Sonda kv ye herkes rest çekdi..Arasada dayanamadı bakıcam dedi.
iyikide dedi.Şimdi hepimiz huzurluyuz.
2 yıla yakındır kv yi tanıyorum ilk defa bu kadar gülerken görüyorum.
Gece aklına bişi gelse arıyo sölüyo.Tertemiz bakıyo.
Sonuçda tecrübeli daha bilinçli...Bizim bakımımızada laf etmiyo.
Evimin düzeninede karışmıyor.Yemek temizlik filan yaptırmıyorum zaten.
Çok şükür.İyiki böyle bir karar verdik.Mukafatını hem oğlumda hem işimde gördüm.
Dua alıyoruz demek ki.Kocişde çok gururlu daha mutlu.
Aileme karşı ezik kalmışdı çünkü.Allahıma şükürler olsun...

Hepimizin aklı rahat etsin.Bebişlerimizde sağlıkla büyüsün inşallah.

Benimde facem yok....

Ne gurubu yaptınız bakimm hııı?

Biliyorum cnm hep okuyordum teyzesi bakcak belki fln diyordun..guzel olmus icin rahatsa problem yok...allah agzinizin tadini bozmasin...aras kvne iyi geliyor demekki:)

maşşallah aras bey e
ne güzel canım her işi oturtmuşsunuz rayına.benim 29 gün yıllık iznim 20 günde tek hekim raporum var halen.heyet raporlarına başlıcam.benim işe başlamam 5 ayı bulacak inş.başlayınca ne yaparım nasıl dayanırım bilemiyorum.24 saat nöbette olacağım mesai istemiyorum her gün ayrı kalmaktansa 24 saat ayrı kalır 3 günüm yanında gecer.şimdilik böyle düşünüyorum allah bi şekilde yardım eder inş

Biliyorum cnm hep okuyordum teyzesi bakcak belki fln diyordun..guzel olmus icin rahatsa problem yok...allah agzinizin tadini bozmasin...aras kvne iyi geliyor demekki:)

Sanırım :)

Bizim haberimiz yok görümcemin yanındayken arasın teldeki küçük bir resmini çıkarıp baş ucuna koymuş:)
Onada benziyor ya çok mutlu oluyor yorumlar geldikçe...
Allahım hayırlısını nasip etti çok şükür...

Çalışan anne için gözünün arkada kalması zor...

Kocişim işden çıkmama bile karar vermişdi.
Evet geçinirdik ama arasa ne kadar rahat bir gelecek hazırlayabilirdik tartışılır.
Kiradayız sonuçda...

Şimdi araba düşünüyoruz sonrada kısmetse ev.

Ben kiraya alışık değilim,aras da kendi evinde büyüsün...
allahım nasip etsin inşallah...

Teşekkür ederiz teyzesi...
3 gün yanında olman şahane olur...
5 aya kadar iyice büyümüş olucak zaten bıdışın...

Kıyamam,allahım hepimize huzur nasip etsin,dayanma gücü versin inşallah.
Geleceklerini düşündüğündede olması gereken bu diyorsun zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…