Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

Gözün aydın hayırlı olsun canım. . Allah tüm güzel günlerini göstersin inş. Heyecanlandim şimdi ayşe de beşinci ayina girdi bir hafta önce

Gecmis olsun cnm.Tatil günlerinde arayı kapatırsın artık.

sağol voltajcım. gözün aydın annen geliyormuş. çok sevindim senin için. 1.5 sene uzun bi zaman. Rabbim bi daha o kadar ayrı bırakmasın inşallah. kardeşinle görüşememene de çok üzüldüm canım yaa kardeşlik ne demek bilmeyen insanmış kocası demek ki. Rabbim ıslah etsin..

voltaj gözün aydın canım.
heyecanın yazdığın msjdan bile anlaşılıyor.
görüşemediğiniz günlerin acısını çıkarın
hasret giderin.

dmt çok geçmiş olsun canım.
allah beterinden korusun

benim yerimde başkası olsa çoktan boşanırdı dmtçim.

kızlar ben bugün tetanoz aşısının 3. dozunu yaptırdım.
kolum şişti, halsiz gibiyim ateşimde var gibi
sütten geçip oğluma yan etkisi olur mu?

Dertsiz sen yazınca aklıma geldi,tamamen unutmuştum benim aşımda 26 hazirandaydı. Nehirin aşısı için gittiğimizde sorarım artık.
Akşama iftara misafirim var benim de eşimin akrabaları gelecekler, dünden yaptım el oyalayıcı şeyleri.
Birazdan da annem gelecek, o prensese bakarken ben de diğer şeyleri tamamlarım.

Ya şu faceteki gruba beni de dahil edin, merak ediyorum hepinizin bebişleri. Hanipekse faceden yazdım ama bakamadı herhalde yoğunsa. Kim ilgileniyorsa burdan bana mesaj atabilirseniz, adımı soyadımı söylerim eklersiniz

geçmiş olsun canım
onların geleceğini düşünerek çalışmak zorundayız

gözünaydın canımm.ne heyecanlıdır bu iki gün.allahım kimseyi anasından babasından ayrı koymasın.onlarsız hiçbişeyin tadı tam değil.kolay gele ..

gözünaydın annesi darısı bizim miniklerimize inşallah.kaşınmaya başladı damaklarına elimi sürtüyor ama daha var sanırım çıkmasına.

geçmiş olsun. çalışmayan annelerdenim canım ben ama benimde gelecek kaygım var sen de geleceğini garanti altına almak için çabalıyosun üzme kendini

geşmiş olsun canım bebeğine bi zararı olmaz emzirmeye devam et.koluna soğuk uygulama yapabilirsin.eğer ateşin seni sarsacak kadar çıkarsa bekleme bi parol iç duşa gir toparlanırsın canım.yorma dinlen istirahat et.

gözün aydın voltaj içinin kıpırtısını sanırım herkes hissetti. "kokumuzda gitsin ona" beni de duygulandırdı kardeş başka bişey

Selamun aleykum kızlar
Dün malesef korunmasız ilişki oldu çok tırsıyorum
Ben sadece anne sütü veriyorum ve hiç adet olmadım doğumdan sonra
hamile kalma ihtimalim nedir bilgisi olan varmı
Öküz kocam bide diyoki ne güzel işte beraber büyürler gerizekalı ya off inşallah hamile değilimdir

Bunu kimse bilemez en gec 2-3hafta sonra belli olur:) biz korundugumuz halde tirsiyorum cunki bu ay adet olmadim
..benimkide hemen ikincisi gelsin arkadan diyor onlar icin hava hos:)

Bunu kimse bilemez en gec 2-3hafta sonra belli olur:) biz korundugumuz halde tirsiyorum cunki bu ay adet olmadim
..benimkide hemen ikincisi gelsin arkadan diyor onlar icin hava hos:)

Bide diyoki fazla gitmedi töbe töbe
Ben doğumdan sonra adet olmadm adet olmadan yumurtada olmaz diye kendimi avutuyorum inşallah öyle olur
Daha ne ruhum toparlandı ne bedenim
Kolaymı çocuk bakmak dun sabah beşten akşama kadar durmadı sıpa
Zaten sahur falan derken 4.5 a kadar ayaktayız dun bi kaç saat bak dedim çocuğa
uykusuz kalmşta beyfendi nsl dayanıyosun diyo
Yaa dedm kolay öyle beraber büyüsünlr demek

sağol canım. dudağı şişmiş baya yaramazın koşturmaktan bastığı yeri görmüyor ki.
senin sabrının mükafatı çok büyük olacak dertsizcim emin ol.
günü gelecek eşin kul köle olacak ben o hataları nasıl yapmışım sana diyecek.
sen bunca zaman zaten sabretmişsin bundan sonra bebeğin için iki kat sabredeceksin
Allah yardımcın olsun.

geçmiş olsun canım
onların geleceğini düşünerek çalışmak zorundayız

sağol canım çok haklısın her şey onların geleceği için. bakmayın ben ne kadar özensem de bırakamam işimi
yılların emeği var alışkanlığı var. bizim de tek tesellimiz yanında olduğumuz her an daha fazla sevgi daha fazla şefkat vermek

geçmiş olsun. çalışmayan annelerdenim canım ben ama benimde gelecek kaygım var sen de geleceğini garanti altına almak için çabalıyosun üzme kendini

çok sağol canım biliyorum ne sizin işiniz kolay ne bizim. sadece oğlum ağlayınca yanında olamadığıma üzüldüğümden öyle söylüyorum.

mrb annişler nasılsınızz o kadar yogunum kii girip cıkıyorum yazamıyorum bilee nasılsınızz bebişler nqasılllarr
biz iyiliyiz günlerim o kadar yorucu geciyorkii ayakda uyuyorum resmen kolay deil 3 cocukla ilgileniyorum ha bide adam varr burası buz gibbi resmen donuyoruzz cocuklarla kat kat giydiriyorum üşümesinler diyee
kızlar bizim sepet beşigimiz vardı oglanlardan kalmaa halil erenide büyütüp atmkdı niyetiim ama olmadıı diyeri içine girince kırıldı bi yeri
salnmıyo
bana hangi beşigi önerirsinizz park yatakm ı yoksa o mobilya beşiklerimi önerirsiniz hangisinden memnusunuzz alırken eye dikkat ediyimm puff noktaları ne bide kazıklanmama için ne kadar para ödemem lazım fiyaat agırlıgı ne kadar oluyoo
şimdiden tşk ettim

onlara bakmadıkları için bir anlık zevk gibi geliyor çocuk yapmak.yapabileceğin kadar değil bakabileceğin kadar yapmak lazım.ama şu düşüncesiz kocalarla ne mümkün.inşallah bi şey olmz canım haber ver test yapınca merak ettim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…