Gözün aydın hayırlı olsun canım. . Allah tüm güzel günlerini göstersin inş. Heyecanlandim şimdi ayşe de beşinci ayina girdi bir hafta önceslm kızlarsize müjde vermeye geldimmm ama kimsecikler yokkaan ilk dişini çıkardı çok zormuş ama çoçukların diş çıkartma süreci bir haftadır çok huysuz kaan uyumuyor-zorla emiyor ağlıyor inşallah sizlerin bebekleri bu kadar zorlamaz:26::26::26:
Gecmis olsun cnm.Tatil günlerinde arayı kapatırsın artık.
oğluşum kreşte minik bi kaza geçirmiş düşmüş dudağı patlamış. çok üzülüyorum yaa yanında olamadığım zaman.
annesine ihtiyacı varken başkalarından şefkat görüyor bebeğim. çalışmayan anneleri çok şanslı buluyorum bu aralar :)
KızlaRrrrrrrrr bu arada yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz veeee o gece anneciğim burada olacak.1.5 yıl sonra kavuşuyoruz
Yarın izinliymis esim için börek acacakmis bana sarma yapacakmış .....hic gerek yok burda yaparız dedim orda ablam ve kardesim de (kocasi denen ruh hastasi gitmesine izin vermis sozunde durursa)yardıma gidiyormuş onlar çok istemişler bizim kokumuzda gitsin ona diye❤❤❤çok duygulandim öyle deyince ya(
Kardesimi en son düğününde gördüm gecen hafta konustum birde...kuzum benim keske oda gelebilse ama son halinin resmini gönderecek .ona bile çok heyecanlaniyorum.
İcim kıpır kipirrrrrr bugün birde temizlik yapiyorum ki benim ev enkaz ,ancak aksama yetişirse...
slm kızlar
size müjde vermeye geldimmm ama kimsecikler yok
kaan ilk dişini çıkardı
çok zormuş ama çoçukların diş çıkartma süreci bir haftadır çok huysuz kaan uyumuyor-zorla emiyor ağlıyor
inşallah sizlerin bebekleri bu kadar zorlamaz:26::26::26:
oğluşum kreşte minik bi kaza geçirmiş düşmüş dudağı patlamış. çok üzülüyorum yaa yanında olamadığım zaman.
annesine ihtiyacı varken başkalarından şefkat görüyor bebeğim. çalışmayan anneleri çok şanslı buluyorum bu aralar :)
voltaj gözün aydın canım.
heyecanın yazdığın msjdan bile anlaşılıyor.
görüşemediğiniz günlerin acısını çıkarın
hasret giderin.
dmt çok geçmiş olsun canım.
allah beterinden korusun
benim yerimde başkası olsa çoktan boşanırdı dmtçim.
kızlar ben bugün tetanoz aşısının 3. dozunu yaptırdım.
kolum şişti, halsiz gibiyim ateşimde var gibi
sütten geçip oğluma yan etkisi olur mu?
KızlaRrrrrrrrr bu arada yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz veeee o gece anneciğim burada olacak.1.5 yıl sonra kavuşuyoruz
Yarın izinliymis esim için börek acacakmis bana sarma yapacakmış .....hic gerek yok burda yaparız dedim orda ablam ve kardesim de (kocasi denen ruh hastasi gitmesine izin vermis sozunde durursa)yardıma gidiyormuş onlar çok istemişler bizim kokumuzda gitsin ona diye❤❤❤çok duygulandim öyle deyince ya(
Kardesimi en son düğününde gördüm gecen hafta konustum birde...kuzum benim keske oda gelebilse ama son halinin resmini gönderecek .ona bile çok heyecanlaniyorum.
İcim kıpır kipirrrrrr bugün birde temizlik yapiyorum ki benim ev enkaz ,ancak aksama yetişirse...
Selamun aleykum kızlar
Dün malesef korunmasız ilişki oldu çok tırsıyorum
Ben sadece anne sütü veriyorum ve hiç adet olmadım doğumdan sonra
hamile kalma ihtimalim nedir bilgisi olan varmı
Öküz kocam bide diyoki ne güzel işte beraber büyürler gerizekalı ya off inşallah hamile değilimdir
Bunu kimse bilemez en gec 2-3hafta sonra belli olur:) biz korundugumuz halde tirsiyorum cunki bu ay adet olmadim
..benimkide hemen ikincisi gelsin arkadan diyor onlar icin hava hos:)
voltaj gözün aydın canım.
heyecanın yazdığın msjdan bile anlaşılıyor.
görüşemediğiniz günlerin acısını çıkarın
hasret giderin.
dmt çok geçmiş olsun canım.
allah beterinden korusun
benim yerimde başkası olsa çoktan boşanırdı dmtçim.
kızlar ben bugün tetanoz aşısının 3. dozunu yaptırdım.
kolum şişti, halsiz gibiyim ateşimde var gibi
sütten geçip oğluma yan etkisi olur mu?
geçmiş olsun canım
onların geleceğini düşünerek çalışmak zorundayız
geçmiş olsun. çalışmayan annelerdenim canım ben ama benimde gelecek kaygım var sen de geleceğini garanti altına almak için çabalıyosun üzme kendini
Bide diyoki fazla gitmedi töbe töbe
Ben doğumdan sonra adet olmadm adet olmadan yumurtada olmaz diye kendimi avutuyorum inşallah öyle olur
Daha ne ruhum toparlandı ne bedenim
Kolaymı çocuk bakmak dun sabah beşten akşama kadar durmadı sıpa
Zaten sahur falan derken 4.5 a kadar ayaktayız dun bi kaç saat bak dedim çocuğa
uykusuz kalmşta beyfendi nsl dayanıyosun diyo
Yaa dedm kolay öyle beraber büyüsünlr demek
bende ne bayram temizliği ne de seyahati var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?