- 29 Eylül 2012
- 406
- 107
- 103
slm canım hoşgeldin.ne güzel az ve öz görüşüyorsun desene kv ile :)
bende 67 ile hamile kalmıştım 70,5-71 arası gidiyo bu ara gr inmiyorum.az ekmek ve pilavı keseyim diyorum bu seferde sütüm azalıyor sanki.bende vuruyorum yemeğin gözüne..
bende göğüslerden muzdaribim normalde 90 giyiyordum gebelikten önceki sütyenim thrump marka ona agraf mıydı adı uzatma kancası şeyi :) ondan takıp giyiyorum çok güzel toparlıyor kibar görünüyor.birde emzirme sütyeni olarak da reflection marka olandan memnunum diğerleri bi halta yaramıyor.. bildiğin yer çekimine yenik düşmüş gibi
doğumdan sonra doktor 3 ay gyneferona devam et bırakma demişti 1 ay kullandım sonra ilaç bitince unuttuk kaldıda kaldı sonuç şu an saçlarım akıyor diyebilirim.ama 1 aydır kullanıyorum işe yarayacak gibi.en azından umudum bu yönde.sen kullandın mı?
Biraz var,henüz değil canım...
Bas belaların geliyormuş Allah tez zamanda basından eksik etsin...
Bende seni seviyorum yan'olacak böyle 
Yorgunum ama yapacağız inşallah .evim derin bir temizlik için yalvarıyor su an bana.90 m2 ,6 kisi...
Yemek,yatak,CAMASİRRR,UTUUUU...
Aynı gün adet olmuştuk sen gece ben öğlen ...12(sen)13 (ben)Temmuz idi.
Hosgeldin canım.
Bende unutmayan ve soranlardanim.
Seni periyi somewhere i...
Özellikle geldi mı gitmek bilmeyen (ayi gecmistir kesin)kb ve kv ni,yatamayisini Onların rahatlığını senin rahatsızlığını ,oğlunun Kiz oluşunu
Ben bugün ası yaptırdım kuzuma.ates yok ama huysuz.artik verdim bir fitil.
Boy kilo iyi şükür.
Ben 73 idim 69 a dusmusum.uzuldum ama kilo iyi oluyor bana.insallah 65 ten aşağı inmem.Göbeğim var biraz öyle ahim sahim birsey de değil.zaten dümdüz olamaz artık ancak düz olur .
Kadir geceniz mubarek olsun ķizlar
Allahim herseyi gonlunuze gore versin,dualariniz kabul olsun ins.egomego en son telim esimde diye mesaj atti bende o yuzden ariyamiyorum.
Belki bilmiyordur kk yi zorda birakmiyim dedim.
dmt emre için hayırlı olsun canım çok iyi olmuş...
dertsiz allah kolaylıklar versin canım...
limonlıparfe hoşgelmişin...
umutege canım hayırlı olsun kaan'ın dişi......
merhaba arkadaşlar,
nasılsınız?
biliyor musunuz kvdeler cumartesi de gelmedi. bugüne bırakmışlar
çocuk oyuncağı gibi yaptılar.
geliyoruz gelmiyoruz
gulimier canım tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bak demiştin
bir an önce gelsinlerde gitsinler artık diyorum.
bugün başka misafirimde geliyor
hanipeks senin memleketten geliyorlar canım.
kvdeler ve onlarda kalıcak.
akıl edipte gençleri rahatsız etmeyelim
konuşacak şeyleriniz var biz gelmeyelim demiyorlar
arkadaşlar kalmak istemiyorlar ya bakalım artık.
umutege bizdede ilk gören hediye alır canım.
Çok zor olmuyor canım ya.Hoşbulduk voltajımmm
Çok ayrı kalmışım, çok özlemişim sizi be.
Emzirmek zor olmaz mı kıs normal sütyenle?
Tesekkur ederim canim.Eskisinden iyi ama hala acıyan yerleri var.bu kez daha geç iyileşiyor sanırım.Hosbuldukk canim, en son dikislerinden sikayetlerin vardi nasil oldun?
Oyyy...slm kızlar
size müjde vermeye geldimmm ama kimsecikler yok
kaan ilk dişini çıkardı
çok zormuş ama çoçukların diş çıkartma süreci bir haftadır çok huysuz kaan uyumuyor-zorla emiyor ağlıyor
inşallah sizlerin bebekleri bu kadar zorlamaz:26::26::26:
Gecmis olsun cnm.Tatil günlerinde arayı kapatırsın artık.oğluşum kreşte minik bi kaza geçirmiş düşmüş dudağı patlamış. çok üzülüyorum yaa yanında olamadığım zaman.
annesine ihtiyacı varken başkalarından şefkat görüyor bebeğim. çalışmayan anneleri çok şanslı buluyorum bu aralar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?