Büyüdüm Büyüdüm Bende Anne Oldum

İlk konu kv :)) kizlar sizin de kv ler cocuk sizin tarafa benzedigi halde israrla ogluna benzedigini soyluyor mu ve bunu hastalik derecesine getiriyor mu :)) su benzetme mevzusundan tiksindim yeminle

aynen öyle çok komik oluyo gerçekden..benim ilk oğlum sarışınbiçok yönü bana benziyooo ee tabi babasındanda bişeyler almış çocuk amaaaa nerdeee bana benzeten yokk.. 2.oğlumda tam tersi esmer nasıl bişeyse buda babasına benziyormuşşş :)

bende biğün dedimki sarısın doğurdum babasına benzettiniz esmer doğurdum babasına benzettiniz.... anlamadım gittiiii

bencede adet olunca verirsin canım benim baya bi geçti bir ayı geçince bile 1 kg farketmişti.
ay inşallah canım.

ben hamilelik öncesinden de zayıfım şu an ama adet olmadım daha, ara ara kahverengi akıntım oluyor nedendir bilmiyorum ama dr da gitmedim cnm
bünye meselesi demekki :26:

benimde umutlarımı tükettin canım.
ama tek fark var benim göbeğim yok 5. günden itibaren korse giydim.
inşallah veririz mezocum.

Yeni gordum hayirli ugurlu olsun, bende herkes nerde diyordum burdaymissinIz sevindim
Sizleri gordugume, basindan beri sohbetlerinize pek katilamamis olsamda sizleri okumakta zevkli inanin.

Selamlaaarr

beni hatırlayan vaarmı??

burada tanıdık birileri mi varmış?

Bebişlerle anneleri ne yapıyomuş bakayım?

kvmler geliyormuş.
bu akşamda gelebilirlermiş yarında
off çok sinirliyim patlamak üzereyim
eşimle kedi köpek gibiyiz
bi de onları nasıl çekicem bilmiyorum

uzun bir süre giremem(bayramdan sonra gidecekler)
kendinize ve bebeklerinize iyi bakın arkadaşlar.

allah sabır versin canım.aman zırt pırt bu nedir ya ben rahatsız oldum sanki bana geliyorlar.şimdiden hayırlı bayramlar canım

sabırlar dilerim canım...
bizde bayramdan sonra eşimin memleketine gideceğiz şimdiden beynimde şimşekler çakıyor, ben orada nasıl vakit geçireceğim..
bide bebeğin üstüne çok düşüyorlar, benim alıştırmaya çalıştığım ne varsa onlara ters..

Selamlaaarr

beni hatırlayan vaarmı??

Nemucum ben seni hatırlıyorum. En bulantili günlerimde verdigin Çorba tarifini de :))

ay inşallah canım.

bünye meselesi demekki :26:

benimde umutlarımı tükettin canım.
ama tek fark var benim göbeğim yok 5. günden itibaren korse giydim.
inşallah veririz mezocum.

İnşallah canım..

Bu arada seninkiler geliyormuş Allah sabır versin

benim bayram gerginliğim sütüme mal olacak nerdeyse ( cok kurdum kendimi bu sefer bebek yuzunden

Selam millet,
Yarın sabah anneme gidiyoruz evimin temizliği bitti,3 valiz hazırladım bi büyük (eşim ve benim ) 2 orta boy (kızımın)hala bişey unuttummu diye düşünüyorum :) yuhh bana dimi :)istanbula en son Ocak ayında gitmiştim karnışım vardı şimdi kızım kollarımda gidicem :) bayramda Edirne'ye gidecez benim aile büyük büyüklerine italyada en son 8 haftalık hamileyken gitmiştim ayyy kızımla ilk bayramımız kendi ailemle ve sevdiklerimle geçireceğim için çok mutluyum :)

KV ye geçen hafta sonu gittiğimiz için atlattım Allah'a şükür bayramda huzur verir inş. İki tarafın ayrı gayrı yerlerde yaşıyor olması güzel bişey :)

Allah kolaylık versin. bebekle yatılı misafir zor. ama çok stres yapmamaya calış sonra sütünede yansır bebek huzursuzlaşır..

hamilelikten önceki kiloma döndüm diyen arkadaşlar adet oldunuz mu merak ediyorum?
Biraz var,henüz değil canım...
Bas belaların geliyormuş Allah tez zamanda basından eksik etsin...
Bende seni seviyorum ya😖n'olacak böyle 🌀
Yorgunum ama yapacağız inşallah .evim derin bir temizlik için yalvarıyor su an bana.90 m2 ,6 kisi...
Yemek,yatak,CAMASİRRR,UTUUUU...
Aynı gün adet olmuştuk sen gece ben öğlen ...12(sen)13 (ben)Temmuz idi.

Yeni gordum hayirli ugurlu olsun, bende herkes nerde diyordum burdaymissinIz sevindim
Sizleri gordugume, basindan beri sohbetlerinize pek katilamamis olsamda sizleri okumakta zevkli inanin.
Hosgeldin canım.
Selamlaaarr

beni hatırlayan vaarmı??

Bende unutmayan ve soranlardanim.
Seni periyi somewhere i...
Özellikle geldi mı gitmek bilmeyen (ayi gecmistir kesin)kb ve kv ni,yatamayisini Onların rahatlığını senin rahatsızlığını ,oğlunun Kiz oluşunu

Ben bugün ası yaptırdım kuzuma.ates yok ama huysuz.artik verdim bir fitil.
Boy kilo iyi şükür.
Ben 73 idim 69 a dusmusum.uzuldum ama kilo iyi oluyor bana.insallah 65 ten aşağı inmem.Göbeğim var biraz öyle ahim sahim birsey de değil.zaten dümdüz olamaz artık ancak düz olur .

Hafızana yazdığını hafizeana olarak okuyan ben yorgunlukta rekor kırıyorum gözlerim ve gözlüklerim ise isyan ediyor sanırım :)

Oyle de yazmış olabilirim diye geri dönüp okudum :)) çünkü kizim rekora koşuyor tam on saattir mücadele devam yorgun düştük

Kayip balik nemuuu hosgeldin sefalar getirdin :)
Mezosum yazisirken ablam geldi mutfaga yapistim simdi gec oldu diye de yazmak istemedim kuzum.
Ben hala 73 ile eski kilomdan 11 kilo fazlayim her ne kadar sen dogum yaptigina emin misin diye iltifat edenler olsa da gobek ortada döt ortada diyorum.:/
Bu topikte ya da diger topikte bebegiyle denize giren var mi diye sorulmus ben girdim bogazina kadar babam soktu biraz gezdirdi cikardik ama bizim soktugumuz deniz koydu ve kimse yoktu dibi goruncek kadar temiZdi ruzgar yoktu hemen teknede sicak suyla da dus aldirdik yatirdik. Cok sevdi :) seneye insallah uzun uzun girer cinar abisi gibi. Doktorum 6 ay yasak dedi kiz cocuklarinda 1 yas . Sebebi idrar yolu enfeksiyonu. Ben girdigimiz denizi anlatinca uzun sure tutma sonra da dus aldir demisti. Ya ben mayis dogumluyim haziranda denize sokmuslar beni denizde buyumusum temiz olsun sicak olsun bence sorun olmaz 5dakikadan.

bir kaçağımız daha gelmiş. limonlu parfe hoşgeldin canım nasılsın, kızın nasıl?

voltaj o kadar çok girmeyen var ki topiğe
katinam, sedagg, naz, sernil, secilce, aaumut, amanamazon.....
bir de bir zamanlar lais vardı hatırlarsanız
kızamıkçık çıkmıştı, çok merak ediyorum onu bebeği sağlıklı mı diye

laterne de girmiyor uzun zamandır özel msj attım ama cvp yazmadı.
görüşen var mı?

kızlar dün akşam gelmediler çok şükür bir gece daha bana kaldı.
iftara yakın başka misafirim geldi.
eşimin arkadaşı memleketine gidiyormuş
oğlumu görmek için yarım saatliğine uğradılar
oruçluymuşlar ama ailemiz iftara bekliyor dediler kalmadılar.

ama bugün kaçışım yok kvler geliyor birazdan yemek hazırlığına başlıcam.

Hoşbulduk dertsizciğim :)
Herkese merhaba kızlar..

Biz de herşey yolunda çok şükür, bütün yazılanları okuyamadım, şöyle bir göz gezdirdim.

Nehircik kesin olarak ne bana ne de babasına benziyor, gözleri kayınvalideme benzedi gri-lacivert gibi (değişmezse tabi)
Uzun boylu ve normal kiloda, çok güzel emiyor ama hala günde bir kere de mama veriyorum. Genel olarak uslu ve geceleri uyuyan bir bebek (maşallah diyelim) :) sesli gülmelere yeni yeni başladı bizimkisi, bayılıyorum onu güldürmeye

Kv'ye gelince benimki doğuma gelemedi, hayvancılık yapıyorlar tam yaylaya çıkma zamanlarıydı. Benden bir gün önce bir tane inekleri doğurdu hatta :)
Düğünden sonra bir kere biz gittik artvine bir kere de onlar geldi, yani 2 yılda 2 kere görüştük sadece,o sebepten bizim bir sıkıntımız olmadı henüz :) Bayramdan sonra kendi annem,babam,kardeşim ve biz karadeniz turu yaparak ziyaretlerine gideceğiz. Bizim kız yayla havası alacak, inşallah hastalanmadan geri getirebiliriz minnoşu.

67 kilo ile hamile kalmıştım, 73 üm şu an, takıldım kaldım. 67den geçtim 70 olsam yetecek bana, eski kotlarıma giriyorum ama sıkıyolar, rahat edemiyorum. Regl olmadım daha, olunca biraz daha mı kilo veriliyomuş?

Esas derdim ise göğüslerim kızlar, bu emzirme sütyenleri ile berbat gözüküyolar, giydiğim hiçbişey yakışmıyor ve tabiki benimde saçlarım dökülüyor, her yerden saç topluyorum.

Son düzenleme:
Hafizana bir kez daha şapka çıkarıyorum voltaj. . Maşallah

Bak bende takintidir o,Tarihleri asla unutmam.yalniz lise de tarih dersini ite kaka gecerdim.fizik kimya bile 4-5 iken tarihim 3 u hic gormediyaşadığım tarihi unutmuyorum demekki.
Hafızana yazdığını hafizeana olarak okuyan ben yorgunlukta rekor kırıyorum gözlerim ve gözlüklerim ise isyan ediyor sanırım :)
Yüzünde hic bir belirti yoktur yorgunluktan şimdi yeme bizi becelci

Parte,komşum wellllllcome
Normal sutyen kullanabilirsin aslında çok sıkmayan çok destek vermeyen...

slm canım hoşgeldin.ne güzel az ve öz görüşüyorsun desene kv ile :)
bende 67 ile hamile kalmıştım 70,5-71 arası gidiyo bu ara gr inmiyorum.az ekmek ve pilavı keseyim diyorum bu seferde sütüm azalıyor sanki.bende vuruyorum yemeğin gözüne..
bende göğüslerden muzdaribim normalde 90 giyiyordum gebelikten önceki sütyenim thrump marka ona agraf mıydı adı uzatma kancası şeyi :) ondan takıp giyiyorum çok güzel toparlıyor kibar görünüyor.birde emzirme sütyeni olarak da reflection marka olandan memnunum diğerleri bi halta yaramıyor.. bildiğin yer çekimine yenik düşmüş gibi
doğumdan sonra doktor 3 ay gyneferona devam et bırakma demişti 1 ay kullandım sonra ilaç bitince unuttuk kaldıda kaldı sonuç şu an saçlarım akıyor diyebilirim.ama 1 aydır kullanıyorum işe yarayacak gibi.en azından umudum bu yönde.sen kullandın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…