İlk konu kv :)) kizlar sizin de kv ler cocuk sizin tarafa benzedigi halde israrla ogluna benzedigini soyluyor mu ve bunu hastalik derecesine getiriyor mu :)) su benzetme mevzusundan tiksindim yeminle
ay inşallah canım.bencede adet olunca verirsin canım benim baya bi geçti bir ayı geçince bile 1 kg farketmişti.
bünye meselesi demekki :26:ben hamilelik öncesinden de zayıfım şu an ama adet olmadım daha, ara ara kahverengi akıntım oluyor nedendir bilmiyorum ama dr da gitmedim cnm
benimde umutlarımı tükettin canım.Ya ne zor olur oyle hamileyken kostur kostur.. Vicdan sahibi yoneticiler basımızdan eksik olmasın...
Uvvvv kız senin hızını bilmiyorum ama voltaj cok hızlı. Tirstim hafiften.. Ama ise yarar ev temizlemek icin. Bana yarın kadın gelecek. Pazartesi sizle baslarım :)) diyet gunünü sectim bak :)) ekle beni sekerim :))
Seviyom seni :)
Ya dmt yazdiklarini okuyunca yine yaram kanadi..oyle bir arada kaldım ki çalışıp çalısmamak konusunda. Şimdi tayinim eve cok yakın bir okula çıktı ama yine de bırakıp gidebilir miyim bilmiyorum. Gecen hastaneye giderken kız kardesime bıraktım dayanamadım geri dondüm. Bir yanım çalış diyor evde iyice bunalacagim biliyorum diğer yanım oyyyyy ciğerimi deliyo. Annem falan yada bildik biri olsa denerdim yine de..
Aslında dogrusu çalışmak gibi geliyo evde bütün gun bunalıp esime saracağım bunu şimdiden tahmin ediyorum. Eylül de okul açılıyor ben hala bilmiyorum ne etsem
Ben tüm umutlarımı adet olmaya bağlamıştım. Göbek inecek kilo gidecek diye. 17 kilo aldım hamileyken. Kırk çıktığında 11 kilo gitmişti. Ama o altı kilo sanırım sonsuza dek benimle bı gram oynamiyo ..dört ay bitti beşinci aya girdik aynı duruyo. Bir ay olmustur adet göreli..
kvmler geliyormuş.
bu akşamda gelebilirlermiş yarında
off çok sinirliyim patlamak üzereyim
eşimle kedi köpek gibiyiz
bi de onları nasıl çekicem bilmiyorum
uzun bir süre giremem(bayramdan sonra gidecekler)
kendinize ve bebeklerinize iyi bakın arkadaşlar.
kvmler geliyormuş.
Selamlaaarr
beni hatırlayan vaarmı??
burada tanıdık birileri mi varmış?
Bebişlerle anneleri ne yapıyomuş bakayım?
ay inşallah canım.
bünye meselesi demekki :26:
benimde umutlarımı tükettin canım.
ama tek fark var benim göbeğim yok 5. günden itibaren korse giydim.
inşallah veririz mezocum.
sabırlar dilerim canım...
bizde bayramdan sonra eşimin memleketine gideceğiz şimdiden beynimde şimşekler çakıyor, ben orada nasıl vakit geçireceğim..
bide bebeğin üstüne çok düşüyorlar, benim alıştırmaya çalıştığım ne varsa onlara ters..
kvmler geliyormuş.
Biraz var,henüz değil canım...hamilelikten önceki kiloma döndüm diyen arkadaşlar adet oldunuz mu merak ediyorum?
Bende seni seviyorum ya😖n'olacak böyle 🌀Uvvvv kız senin hızını bilmiyorum ama voltaj cok hızlı. Tirstim hafiften.. Ama ise yarar ev temizlemek icin. Bana yarın kadın gelecek. Pazartesi sizle baslarım :)) diyet gunünü sectim bak :)) ekle beni sekerim :))
Seviyom seni :)
Ya dmt yazdiklarini okuyunca yine yaram kanadi..oyle bir arada kaldım ki çalışıp çalısmamak konusunda. Şimdi tayinim eve cok yakın bir okula çıktı ama yine de bırakıp gidebilir miyim bilmiyorum. Gecen hastaneye giderken kız kardesime bıraktım dayanamadım geri dondüm. Bir yanım çalış diyor evde iyice bunalacagim biliyorum diğer yanım oyyyyy ciğerimi deliyo. Annem falan yada bildik biri olsa denerdim yine de..
Aslında dogrusu çalışmak gibi geliyo evde bütün gun bunalıp esime saracağım bunu şimdiden tahmin ediyorum. Eylül de okul açılıyor ben hala bilmiyorum ne etsem
Ben tüm umutlarımı adet olmaya bağlamıştım. Göbek inecek kilo gidecek diye. 17 kilo aldım hamileyken. Kırk çıktığında 11 kilo gitmişti. Ama o altı kilo sanırım sonsuza dek benimle bı gram oynamiyo ..dört ay bitti beşinci aya girdik aynı duruyo. Bir ay olmustur adet göreli..
Hosgeldin canım.Yeni gordum hayirli ugurlu olsun, bende herkes nerde diyordum burdaymissinIz sevindim
Sizleri gordugume, basindan beri sohbetlerinize pek katilamamis olsamda sizleri okumakta zevkli inanin.
Bende unutmayan ve soranlardanim.Selamlaaarr
beni hatırlayan vaarmı??
burada tanıdık birileri mi varmış?
Bebişlerle anneleri ne yapıyomuş bakayım?
Hafizana bir kez daha şapka çıkarıyorum voltaj. . Maşallah
Hafızana yazdığını hafizeana olarak okuyan ben yorgunlukta rekor kırıyorum gözlerim ve gözlüklerim ise isyan ediyor sanırım :)
Oyle de yazmış olabilirim diye geri dönüp okudum :)) çünkü kizim rekora koşuyor tam on saattir mücadele devam yorgun düştük
Hafizana bir kez daha şapka çıkarıyorum voltaj. . Maşallah
Yüzünde hic bir belirti yoktur yorgunluktan şimdi yeme bizi becelciHafızana yazdığını hafizeana olarak okuyan ben yorgunlukta rekor kırıyorum gözlerim ve gözlüklerim ise isyan ediyor sanırım :)
Hoşbulduk dertsizciğim :)
Herkese merhaba kızlar..
Biz de herşey yolunda çok şükür, bütün yazılanları okuyamadım, şöyle bir göz gezdirdim.
Nehircik kesin olarak ne bana ne de babasına benziyor, gözleri kayınvalideme benzedi gri-lacivert gibi (değişmezse tabi)
Uzun boylu ve normal kiloda, çok güzel emiyor ama hala günde bir kere de mama veriyorum. Genel olarak uslu ve geceleri uyuyan bir bebek (maşallah diyelim) :) sesli gülmelere yeni yeni başladı bizimkisi, bayılıyorum onu güldürmeye
Kv'ye gelince benimki doğuma gelemedi, hayvancılık yapıyorlar tam yaylaya çıkma zamanlarıydı. Benden bir gün önce bir tane inekleri doğurdu hatta :)
Düğünden sonra bir kere biz gittik artvine bir kere de onlar geldi, yani 2 yılda 2 kere görüştük sadece,o sebepten bizim bir sıkıntımız olmadı henüz :) Bayramdan sonra kendi annem,babam,kardeşim ve biz karadeniz turu yaparak ziyaretlerine gideceğiz. Bizim kız yayla havası alacak, inşallah hastalanmadan geri getirebiliriz minnoşu.
67 kilo ile hamile kalmıştım, 73 üm şu an, takıldım kaldım. 67den geçtim 70 olsam yetecek bana, eski kotlarıma giriyorum ama sıkıyolar, rahat edemiyorum. Regl olmadım daha, olunca biraz daha mı kilo veriliyomuş?
Esas derdim ise göğüslerim kızlar, bu emzirme sütyenleri ile berbat gözüküyolar, giydiğim hiçbişey yakışmıyor ve tabiki benimde saçlarım dökülüyor, her yerden saç topluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?