- 25 Eylül 2011
- 7.586
- 11.495
- 498
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
Şuan ailemin bulunduğu şehirdeyim ve yarın kayinvalidemlerin yanına gidiyorum bulunduklari sehir bize 4 saat uzaklikta
..daha evvelki komumu okuyabilirsiniz.
1 yildir kayinpeder ile küsüz..bi süru olay oldu..torununu görmeye bile gelmediler..
Ve ben esimjn hatru ve daha evvel yasadigimiz iyi gunlerin hatrina ve kizima haksizlik yapmak istemedigimden ben onlara gidiyorum ve yarin ilk defa kizimi yani torunlarini gorecekler..
Bu karari cok zor aldim..simdi ise strese girdim beni neler bekliyor bilmiyorum...ama esim cok mutlu oldu attigim adimdan.gözünde buyudum yine.
Ailemde destekliyor ama bi tuhafim suan..
Yasattiklarini unutmadim.ama aradaki buzu kirmak icin buyuk bi adim benimkisi..
Diger konumu okuyan yorum yaparsa daha cok sevinirim.suan vaktim olmadigi icin detayli yazamadim.
Bu arada kizim 9 aylik oldu..
Herseyin hayilisi insallah pisman olmam
..daha evvelki komumu okuyabilirsiniz.
1 yildir kayinpeder ile küsüz..bi süru olay oldu..torununu görmeye bile gelmediler..
Ve ben esimjn hatru ve daha evvel yasadigimiz iyi gunlerin hatrina ve kizima haksizlik yapmak istemedigimden ben onlara gidiyorum ve yarin ilk defa kizimi yani torunlarini gorecekler..
Bu karari cok zor aldim..simdi ise strese girdim beni neler bekliyor bilmiyorum...ama esim cok mutlu oldu attigim adimdan.gözünde buyudum yine.
Ailemde destekliyor ama bi tuhafim suan..
Yasattiklarini unutmadim.ama aradaki buzu kirmak icin buyuk bi adim benimkisi..
Diger konumu okuyan yorum yaparsa daha cok sevinirim.suan vaktim olmadigi icin detayli yazamadim.
Bu arada kizim 9 aylik oldu..
Herseyin hayilisi insallah pisman olmam
Son düzenleme: