Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evde tek kp ve kv yasiyor..rahat edecegimi dusunuyorum..gorumcelerin biri yurtdisinda biri sehir disinda digeride gelmez onca olanlardan sonra.
Kp ve kv dede sanirim iyi davranirlar..
Allah utandirmasin
Büyüklük sende kalsın. Yapmadığım şey için pişman olacağıma yaptığım şey için pişman olurum derim hep. En güzeli bir adım atmak. Kötü muamele görürsen de takma senden ne bi eksilir ne bi artar
Gardan beni almaya geldiler..kayinpeder geldi "senin icin geldik baba " dedim sarildi ve o konulari komple kapattik.hic konusmadik.
Ve cok iyiler cok sukur..geldigimden beri etrafimda donuyorlar.
Kızıma bayiliyorlar..
Nasil gecen yıl.o gale geldik diyorum demek olabiliyor.
İyiki gelmisim diyorum simdi..
Bende keyifliyim Korktugum gibi olmadı çok sükûr
Kızımın bir tanecik dedesi yazarak savaşı siz baslatmissiniz.Konunuzu okudum.Tamamen hakli bulmadim sizi.O insanlari dişlamissiniz.
Bundan sonra dışlamayın.
Dogru bir karar almissiniz hayirli olsun.
Gardan beni almaya geldiler..kayinpeder geldi "senin icin geldik baba " dedim sarildi ve o konulari komple kapattik.hic konusmadik.
Kızıma bayiliyorlar..
Bence gidiyorsaniz gecmisi tamamen kapatabilecekseniz gidin
Gecmidte ne yasandi bilmiyorum ama buyuk insanlarda oyle yapacaklardir
Eminim sizde oyle davraninki bosuna beyninizi gecmisle yormayin madem boyle bir karar aldiniz hersdyi unutup yeni bir sayfayla baslayin
Cok samimyete bence gerek yok ama mesafe her zaman iyidir herkes nerede duracagini bilir
Kızıma bayiliyorlar..