Büyük bir adım

Mesafenizi koruyarak iletişiminizi kurun. Size çok rahat bir şey söyleyemesinler ama çok soğuktu da demesinler. İnşallah her şey çok güzel geçer.
Evde tek kp ve kv yasiyor..rahat edecegimi dusunuyorum..gorumcelerin biri yurtdisinda biri sehir disinda digeride gelmez onca olanlardan sonra.
Kp ve kv dede sanirim iyi davranirlar..
Allah utandirmasin

Büyüklük sende kalsın. Yapmadığım şey için pişman olacağıma yaptığım şey için pişman olurum derim hep. En güzeli bir adım atmak. Kötü muamele görürsen de takma senden ne bi eksilir ne bi artar

Naptin ? Merak ettim seni. Ortam gergin değildir insallah ?
Gardan beni almaya geldiler..kayinpeder geldi "senin icin geldik baba " dedim sarildi ve o konulari komple kapattik.hic konusmadik.
Ve cok iyiler cok sukur..geldigimden beri etrafimda donuyorlar.
Kızıma bayiliyorlar..
Nasil gecen yıl.o gale geldik diyorum demek olabiliyor.
İyiki gelmisim diyorum simdi..
Bende keyifliyim Korktugum gibi olmadı çok sükûr

Kızımın bir tanecik dedesi yazarak savaşı siz baslatmissiniz.Konunuzu okudum.Tamamen hakli bulmadim sizi.O insanlari dişlamissiniz.
Bundan sonra dışlamayın.
Dogru bir karar almissiniz hayirli olsun.

Gardan beni almaya geldiler..kayinpeder geldi "senin icin geldik baba " dedim sarildi ve o konulari komple kapattik.hic konusmadik.
Kızıma bayiliyorlar..

Insallah bu saatden sonra tekrar böyle tatsizliklar yasanmaz. Iyi yapmissiniz gitmekle

Bence gidiyorsaniz gecmisi tamamen kapatabilecekseniz gidin
Gecmidte ne yasandi bilmiyorum ama buyuk insanlarda oyle yapacaklardir
Eminim sizde oyle davraninki bosuna beyninizi gecmisle yormayin madem boyle bir karar aldiniz hersdyi unutup yeni bir sayfayla baslayin
Cok samimyete bence gerek yok ama mesafe her zaman iyidir herkes nerede duracagini bilir

Kızıma bayiliyorlar..

Cok sevindim canim senin adina. Insallah bir daba bu tatsizliklar yasanmaz.

Back
X