büyük bir derdim var??

sekher1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2012
144
0
46
Ankara
biz nişanlımla ünide tanıştık 4 senenin sonunda nişanlandık.ilk defa ayrı şehirlerdeyiz.çok zor oluyor tabi haliyle...şubattan beri net dışında göremiyorum onu.çok özlüyorum.

ama bi derdim var ki anlatılmaz.eski sevgilim...eski sevgilimle ciddi bir ilişkim oldu nişanlanmadım ama öyle gibiydi biilmeyen yoktu ve o bizim akrabamız...ailemin yanına geldiğimden beri onu görüyorum her yerde beni unutmadıgını pişma oldugunu söylüyormuş.yüzümü bile ona göstermek istemiyorum.ama kendime çok kızıyorum aldatıyomusum gibi geliyor ban...o da kafamı karıstırmak istiyor sürekli beni sevdiğini sölüyor.çok kötü hissediyorum.bu durumu hiç kimseye anlatamıyorum.kendime bile.düşününce vicdan azabı çekiyorum...korkuyorum kendime soru sormaktan.ben nişanlımı sevmekten vazmıgeçiyorum yoksa...eski sevgilim neden aklımda??bunca yıl olmayan adamın yüzü gözümün önünde...of gitmiyor...

ben onu çok sevdim ilk aşkımdı...aslında ona karsı hep zayıf oldum ve nişanlımla çııkmaya başlayalı ilk kez bu yıl eski sevgilimi gördüm.benimle konusmak istiyor.konuşmalı mıyım??korkuyorum...

4 senenin sonunda hala eski arkadaşını görünce içinde bir şeyler kıpırdıyorsa bir düşün derim.

Fakat ben olsaydım eskiye dönmezdim...

Şimdi bir yorum yazacağım sonra bir kaç aşk böcüğü bana sen hiç aşık olmadın mı falan diye nutuk çekecek.
Ben banlanacağım falan fişman...
Görüşme eski sevgilinle ayıptır günahtır namustur ahlaktır sadakattir kadınlık onurudur görüşme.
Görüşme !

Merhaba, Ben yeni üyeyim. Fakat şöye nacizane bir önerim olacak. Hiçbir şekilde konuşmayın eski sevgilinizle, çünkü belli ki sizin aklınızı bulandırmaya çalışıyor. Erkeklerin bir egosu vardır, eğer ayrıldıkları sevgilisi başkasıyla nişanlanmışsa,onu hemen nişanlısından ayrıp kendisine döndürmek ve daha sonrada terk etmek. Sakın konuşmayın. Allah sizin karşınıza güzel bir hayat çıkarmış.Eskisini kurcalamayın ve kurcalatmayın, yoksa ortada kalırsınız ve sadece SİZ üzülürsünüz. Nişanlınızı çok sevin ve hayatınızda sadece O olsun.Aksi taktirde canınız çok yanar. Erkeklere çok fazla güvenmeyin hele ki eski sevgilinizse!!!

4 senenin sonunda hala eski arkadaşını görünce içinde bir şeyler kıpırdıyorsa bir düşün derim.

Fakat ben olsaydım eskiye dönmezdim...

dönmek istemiyorum zaten ama işte beni eski duygularımla vurmaya çalışıyor nişanlandıgını duydugumda yıkıldım diyor.seni çok özledim diyor o böyle konusunca kendimden nefret ediyorum nişanlımı seviyorum...

ilk gördüğümde eski sevgilimi eve gelince ağladım.çünkü ben çok acılar cektim cok zor günlerim oldu nişanlımda tanıgıdır bu günlerimin.ama ayrılık sebebimizin aslında bir başkasını fesatlıgından oldugunu öğrendim.ama ben artık sevmiyorum.

kesinlikle görüşme...

şu anda zihnen de olsa nişanlını aldatıyorsun zaten acaba diyorsun?

ilk aşkı kimse unutmaz başkasıyla evlense bıle ama o ilk aşktır herkesin hayatında olmuştur ama kımse dönüpte onunla iletişime geçmek istememiştir...
sen emın mısın nişanlını sevdiğinden?

senın anlattığın gibi çok aşık olduğum bırı vardı şimdi başkasıyla bırlıkteyım ama 1 kez bıle acaba demedım ıyı kı bu oldu dedim..

sende de böyle olması gerekmez mi?

hem ne konuscak benle değil mi? ne konusabiliriz??bunu bana nişanlım yapsa ben onu affetmem..ama üstüme çok geliyor ya haziranda nişanlımın yanına gitcem bu dertten kurtulmak için...

ben acaba mı diyorum ki??of çok karısık kafam...ben nişanlımı cok seviyorum o işteyken dakika sayıyorum ne zaman cıkcak nete gircek die...

benim kafamın karısıklıgı ona dönsem mi die değil ki?bunu hiçççççç istemem isteseydim beni daha öncede aramıştı ben nişanlımla yeni çıkıyorsdum.açmadım telefonlarını sonunda no mu değiştirdim.

benim bu kadara karısma sorunum nişanlım buraya gelirse napcam...hep karsımda hep yanımızda ne dicem tanıyor resimlerini görmüştü biliyor onu nişanlım.

ve ben konusmayıda sunun için istiyorum beni rahatsız etmesin die...

gecmiste problemler cikmiski ayrilmissiniz
gecmis mazidir,gecmis gecmistir, gecmise donmek deliliktir
yazdiklarindan simdiki nisanlini cok sevdigini goruyorum,onu kaybetmekten korkuyosun,kendini ondan baskasiyla dusunmeyi bile ihanet sayiyosun
bence ask budur,her an elinden kacick korkusu..
eski sevglinle yasadigin sorunlari yinemi yasamak istiyorsun?

ben acaba mı diyorum ki??of çok karısık kafam...ben nişanlımı cok seviyorum o işteyken dakika sayıyorum ne zaman cıkcak nete gircek die...

bence eskıden yaşadıklarını hatırlamış olabılırsın bu yuzden bıraz heyecanlanmış olabılırsın sonuçta elde edilememiş sonu gelmemiş yarım kalmış diye düşündüğün bir ilişki...ama bu heyecan geçici.

oradan uzaklaşsan bence eskı halıne dönersin onun için bu duygular içindeyken hiç bir adım atma nişanlını düşün çok yazık olur

4 senesini verdiği evlenmek istediği kızın eski sevgilisiyle görüştüğünü duyması ya da aklından geçirdiğini bile bılmesı çok yıkıcı olur...

kısa ve öz birşey söyleyim ben de yapacağın tek şey nişanlını çok sevdiğini bir daha kesinlikle görüşmek istemediğini söylemek ve bunu laf olsun diye değil de ciddi anlamda yürekten söylemek olsun.

sizin nişanlını seviyorsun lafı bile beni gülümsetmeye yetti..:))

Sen onunla konuşursan yani eğer ona bu imkanı verirsen seni daha da çok rahatsız eder güzelim.. Bu sefer sanacak ki sen nişanlını sevmiyorsun falan filan. Hem nişanlın tanıyor diyorsun. Eğer eski sevgilinle görüşürsen ve o da nişanlına derse başına ne gelir biliyor musun? Sevdiğin adamı kaybedersin Allah korusun. Boşver sakın ha görüşme, aklını bulandırmaya çalışıyor. Nişanlına bu kötülüğü yapma ki o da sana yapmasın..

ve ben konusmayıda sunun için istiyorum beni rahatsız etmesin die...

Bak arkadaşım belli ki nişanlına yeterince sevgi beslemiyorsun.
Olabilir herkes leyla-mecnun gibi evlenecek değil huzurlu bir hayat yaşarsın o da yeter.
Amma senin bu "off offf " diyerek içinden çıkmadığın duygular şeytani anlatabiliyor muyum ?
Aşk değil başka duygular seni ona iten o !
Buna dur demek de senin elinde,onunla görüşmek istemen rahatsız etmesin diye değil.
Bir kez olsun kendince bir bahaneyle görüşmek için,insansın yargılanacak birşey yok.
Yaşın da genç sanırım sık dişini kendini kontrol et,kendini eve kapat ne yaparsan yap görüşme.
Yüzüğümü göstermiyorum cümlesi herşeyi anlatıyor,inan bütün duygularını koyuyor ortaya.
Sabret sadık ol kendine yakışanı yap.

Eski erkek arkadaşın adam olsa karşına çıkmazdı nişan var çünki. Sen bununla ileri derecede bişey yaşayıp nişanlını kafaladıysan bu tedirginlik yaratabilir kızma günümüzde moda normal böyle şeyler. Sen içinle hesaplaş aşk mı alışkanlık mı farklı durumlar olgularmı var kafanın karışmaması lazım normalde şuan zihnende nişanlını ayırmışsın sen içinden.

o benim aşkım onun üzülmesi hele ki benim onu aldattıgımı düşünmesi yıkıldıgım andır.

Seni çok ama çok iyi anlıyorum....Bak ne anlatıcam sana.

Biz de eşimle üniversitede 4 yıl beraberdik son 1 yılı bir barışık bir küs geçti.

Mezun olduk o başka yere ben başka yere atandım 15 günde bir yanıma gelirdi sonra ayrılma kararı aldık.

Ben başka biri ile görüşmeye başladım. Ama biliyordum beni ondan, onu benden başkası mutlu edemezdi.

2 yıl hiç görüşmedik. Ondan hiç haber de almadım. Bu 2 yıl içinde en son görüştügüm kişi ile evlenme kararı almıştık.
Bir gün bir ramazan bayramı gözlerime inanamadım. Telefondaki cevapsız çagrı ondandı. Çok düşündüm çokkkkk.
1 hafta boyunca aradı beni. en sonunda açtım havadan sudan konuştuk. Ama sesini duyar duymaz gözlerimden süzülen yaşlara engel olmadım.

Ben nişanlıyım arama beni bir daha dedim yorum yapmıcam ben sadece senden cevap beklicem dedi.
Hayatımda biri var dedim bitir o zaman dedi.

Ama içim içimi yiyordu, diğer insanı bir nevi kandırıyordum onunla görüşerek.
Görüştügüm insana da daha önce böyle biri oldugundan bahsetmiştim ve onu unutamam demiştim o da biliyordu aslında.
Neyse gel zaman git zaman şimdiki eşimle ara ara görüştük. ben artık kararımı vermiştim. Diğer arkadaşıma durumu söyleyecetim söyledim de.
Şaşırmadım dedi, seni mutlu edecek insan o, bana bakarken bile hiç sevgi dolu bakmadın ama ondan bahsederken gözlerin ışıldıyor dedi, medeni bir şekilde ayrıldık. O da şu an çok ünlü bir dişhekimi...

Ve ben hayatımın en dogru kararını verdim Allah'ıma çok şükür. Bana deger veren, beni seven, 8 yıllık evliliğe ragmen üniversitede nasılsak öyle olan hiç degişmeyen bir eşim, 2 de çocugumuz var.

Fakat her hikaye bizimki gibi sonlanmayabilir. Lütfen çok düşün çok...

konusmalimiyim diye dusunmen bile hata duygularindan emin degilsen neden nisanlandin diger cocukla

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…