4 senenin sonunda hala eski arkadaşını görünce içinde bir şeyler kıpırdıyorsa bir düşün derim.
Fakat ben olsaydım eskiye dönmezdim...
Şimdi bir yorum yazacağım sonra bir kaç aşk böcüğü bana sen hiç aşık olmadın mı falan diye nutuk çekecek.
Ben banlanacağım falan fişman...
Görüşme eski sevgilinle ayıptır günahtır namustur ahlaktır sadakattir kadınlık onurudur görüşme.
Görüşme !
biz nişanlımla ünide tanıştık 4 senenin sonunda nişanlandık.ilk defa ayrı şehirlerdeyiz.çok zor oluyor tabi haliyle...şubattan beri net dışında göremiyorum onu.çok özlüyorum.
ama bi derdim var ki anlatılmaz.eski sevgilim...eski sevgilimle ciddi bir ilişkim oldu nişanlanmadım ama öyle gibiydi biilmeyen yoktu ve o bizim akrabamız...ailemin yanına geldiğimden beri onu görüyorum her yerde beni unutmadıgını pişma oldugunu söylüyormuş.yüzümü bile ona göstermek istemiyorum.ama kendime çok kızıyorum aldatıyomusum gibi geliyor ban...o da kafamı karıstırmak istiyor sürekli beni sevdiğini sölüyor.çok kötü hissediyorum.bu durumu hiç kimseye anlatamıyorum.kendime bile.düşününce vicdan azabı çekiyorum...korkuyorum kendime soru sormaktan.ben nişanlımı sevmekten vazmıgeçiyorum yoksa...eski sevgilim neden aklımda??bunca yıl olmayan adamın yüzü gözümün önünde...of gitmiyor...
ben onu çok sevdim ilk aşkımdı...aslında ona karsı hep zayıf oldum ve nişanlımla çııkmaya başlayalı ilk kez bu yıl eski sevgilimi gördüm.benimle konusmak istiyor.konuşmalı mıyım??korkuyorum...[/QUO
nişanlına yazık değil mi? onun yerine koysana bir kendini.
bence sen emin değilsin sevginden kafan karıştığına göre
iyice bir düşün ölç tart hangisi diye kalbinin ve aklının sesini dinle
nişanlınada haksızlık etme kararını ver kısa bir zaman içerisinde
hem bir kere eski sevgilin tam bir şer.....siz nişanlı bir kızın aklını çelmeye çalışıyor
sence bu erkeklik mi?
aklını başına devşir o adamdan hayır gelmez bence tabi.........
kesinlikle görüşme...
şu anda zihnen de olsa nişanlını aldatıyorsun zaten acaba diyorsun?
ilk aşkı kimse unutmaz başkasıyla evlense bıle ama o ilk aşktır herkesin hayatında olmuştur ama kımse dönüpte onunla iletişime geçmek istememiştir...
sen emın mısın nişanlını sevdiğinden?
senın anlattığın gibi çok aşık olduğum bırı vardı şimdi başkasıyla bırlıkteyım ama 1 kez bıle acaba demedım ıyı kı bu oldu dedim..
sende de böyle olması gerekmez mi?
ben acaba mı diyorum ki??of çok karısık kafam...ben nişanlımı cok seviyorum o işteyken dakika sayıyorum ne zaman cıkcak nete gircek die...
gecmiste problemler cikmiski ayrilmissiniz
gecmis mazidir,gecmis gecmistir, gecmise donmek deliliktir
yazdiklarindan simdiki nisanlini cok sevdigini goruyorum,onu kaybetmekten korkuyosun,kendini ondan baskasiyla dusunmeyi bile ihanet sayiyosun
bence ask budur,her an elinden kacick korkusu..
eski sevglinle yasadigin sorunlari yinemi yasamak istiyorsun?
ve ben konusmayıda sunun için istiyorum beni rahatsız etmesin die...
bence eskıden yaşadıklarını hatırlamış olabılırsın bu yuzden bıraz heyecanlanmış olabılırsın sonuçta elde edilememiş sonu gelmemiş yarım kalmış diye düşündüğün bir ilişki...ama bu heyecan geçici.
oradan uzaklaşsan bence eskı halıne dönersin onun için bu duygular içindeyken hiç bir adım atma nişanlını düşün çok yazık olur
4 senesini verdiği evlenmek istediği kızın eski sevgilisiyle görüştüğünü duyması ya da aklından geçirdiğini bile bılmesı çok yıkıcı olur...
dönmek istemiyorum zaten ama işte beni eski duygularımla vurmaya çalışıyor nişanlandıgını duydugumda yıkıldım diyor.seni çok özledim diyor o böyle konusunca kendimden nefret ediyorum nişanlımı seviyorum...
ilk gördüğümde eski sevgilimi eve gelince ağladım.çünkü ben çok acılar cektim cok zor günlerim oldu nişanlımda tanıgıdır bu günlerimin.ama ayrılık sebebimizin aslında bir başkasını fesatlıgından oldugunu öğrendim.ama ben artık sevmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?