büyük bir derdim var??

yüzüğümü değiş yüzümü bile göstermek istemiyorum yazdım.aksine yüzüğümü imkanom olsada gözünün içine soksam...

hahaha canim benim ya,hersey belli yani degilmi ?
kuzucuklar bu konu kapanmistir,dagilalim tek sira halinde

ağlıyorum.ben nişanlımı çok seviyorum ya...of ya o salak benim ne kadar önceden üzüldüğümü billiyor beni yıpratmaktan zevk alıyor ya konusup ağzıma geleni sölemek istiyorum...

Karşınıza çıkması, yüzünün gözünüzün önünden gitmemesi v.s hepsi duygu oyunları.

Biraz rahat bırakın kendinizi.. Evliliğinize odaklanın.

Asla asla görüşmeyin.

Bu konuda sizin azıcık bile kafanızın karıştığını hissetmesin eski olan o adam.

''Eğer bana bunu yapsaydı nişanlım ne hissederdim'' sorusunu sorarak atın her adımınızı.

Ha birde kendinize olan saygınızı korumak istiyorsanız uzak durun.

ağlıyorum.ben nişanlımı çok seviyorum ya...of ya o salak benim ne kadar önceden üzüldüğümü billiyor beni yıpratmaktan zevk alıyor ya konusup ağzıma geleni sölemek istiyorum...

beni daha rahatsiz etmesin diyemi konusmak bulusmak istiyosun?
peki,faceden yada mesajla defol git bsimdan ben seni istemiyorum de,agzina geleni say
ama bunu arayip yada bulusup yapma sakin sakin haa,,sevgilinin gorebilicegi bi sekilde yap yani mesjla
sonrada englle bitsin is
bunu sonradan sevgiline goster
oyle bi guvenini kazanirsinki

ama canim bak ben senin nisanlini sevdigi dusundugum icin bunlari dedim,eger eski sevgilin icin bi hislerin varsa simdiki nisanlini birak,sanada yazik onada yazik onu uzmuyum diye evlenmek istersen en buyuk hatayi yaparsin.inanki simdi ayrilmak evlendikten sonra ayrilmaktan daha az aci vericek nisanlina

canım siz hangi vastaylal bu konuşmayı yaptınız hanı kouşmamıştınız?yanlış mı anlamışım?

kendini kandırma lütfen onu görmek için bahane üretme

senı rahatsız etmesini istemiyorsan eğitimde bir kavram vardır görmezden gelme diye

organızmanın yapmaktan vazgeçmesini istediğin bir davranışını görmezden gelerek bundan vazgeçirebilirsin

al sana bilimsel açıklaması
onun için senı rahatsız ederse nişanlına söylersin açık açık böyle bır durum var dersin en fazla onun harıcinde birşey yapman senın masumluğunu bitirir.

Ne demek konusmali miyim ? Ne diye konusacaksin eski sevgilinle ? Surekli beni sevdigini soyluyor derken nasil yani ? Yuzunemi soyluyor. Annene babana neden anlatmiyorsun bunu? Nisanli bir bayan neden eski sevgiliyle konusmali miyim sorusunu sorarki kendisine

bakın o benim akrabam ve ben konusmuyorum görüşmüyorum ama o hep karsımda zaten yakaldıgı ilk fırsatta bana bişler söylüyor ben kaçıyorum.bende diyorum ki benimle konustugu bi anda dönüp yeter artık diye çıkışsam mı yoksa kaçmaya devam mı?galiba ben anlatamıyorum ya çok kötü hissediyorum bir türlü anlatamıyorum...

anlatamam..çok utanırım kimseye söleyemem ama yakınımda ki bir kaç kişiye benim için bazı seyler sölemiş.evet yüzüme söylüyor biz çok yakın oturuyoruz gün boyu görüyorum 4 aydır..

tamam anladım :)

yeter artık deyıp bır guzel ağzının payını vermelisin ve mümkünse 3. bir şahsın da yanınızda olması daha ıyı olur bence

ben arada hiç bir iletişim yok sandım ve evınıze gelip gittiğini veya akraba vasıtasıyla karşılaştığınızı bılmıyordum onun için görmezden gel dedim ama artık sert bır ağız payını çoktan haketmiş...

sen kaçtıkça o senden bırşeyler beklıyordur...

evet hemde cok sey bekliyor bugun ben masadan kalktım o oturuyordu dayımın oğlu askere gitcez bizdelerdi baktım arkamdan işte ben büyük hatalar yaptım çok pişmanım diyor.dayımın oğluda anlamadı ne hatası felan dedi.geçiştirdi sonra o da.1 saat sonra felan ben mutfaktaydım yanıma geldi ben cıkmak istedim mutfaktan kolumu tutmaya çalıştı bağırırım dedim.bana seni hala seviyorum istersen öldür dedi...ayyy sinirlerim bozuldu....of yaa....çok utanıyorum aldatıyprum sankiiiii..ben böyle birsi olamam ya asla aldatmam sevdiğimi seviyorum ben nişanlımı Allahım beni bunla mı sınıyor...

unutmamışsınız demeki ilk sevgilinizi
ama ne olusa olsun siz nişanlanmışsınız
geri ye bakmayın bile
o kişiylede muhattap bile olmayın
konuşma girişiminde bile bulunmayın
kimsenin eline koz vermeyin
sizin bir ses tonunuzun titremesi onu dahada cesaretlendirir başlar sağda solda beni unutmamış nişanlı ama beni seviyo demelere

ona bi ayar çekılmelı kı yerını bılsın.. Aşkından ölse bıle,artık nışanlı olan eskı sevgilisinin bahsini bile etmemelı..

Valla nişanlı kıza bunu yapan başka şeylerde yapar evlenmesin diye.
Allah korusun benim aklıma çok çirkin şeyler geldi.
Ailene söyle bir an önce

ben aşkın var olduğuna inanmıyorum. aşk erkekler tarafından kadınları kullanmak için kullanılan bir histir. nişanlınızla mutluysanız görüşmeye bile gerek yok bence. aşkmış sevgiymiş, eski güzel günlermiş hepsi boş. bir insana en büyük ceza onu kaale almayıp yok saymaktır.

Sakın eski sevgilinle falan görüşeyim deme,saçmalama evet yaptığın nişanlına büyük bir haksızlık olur ve bana göre de ister 3 dakika otur ister 2 ister hiç bir şey konuşma aldatmadır bu!He bir de nişanlandınız ya kıymete binmişsiniz dir "eski" sevdiğinizle..Amacı ne bilmiyorum onun yaptığı da günah bence.Hani olur da Allah korusun bir gaflette bulunup ta geri dönerseniz şayet bu sefer de o sizi istemeyecktir.Bir de ben niye bu kadar sinirlendim biliyor musun?Aynı şeyi ben de yaşadım çünkü.Senin yapmayı düşündüğün şeyi birileri bana yaptı.Aklıma geldikçe yediremem ve hala da içim acır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…