sizin nişanlını seviyorsun lafı bile beni gülümsetmeye yetti..:))
Bak arkadaşım belli ki nişanlına yeterince sevgi beslemiyorsun.
Olabilir herkes leyla-mecnun gibi evlenecek değil huzurlu bir hayat yaşarsın o da yeter.
Amma senin bu "off offf " diyerek içinden çıkmadığın duygular şeytani anlatabiliyor muyum ?
Aşk değil başka duygular seni ona iten o !
Buna dur demek de senin elinde,onunla görüşmek istemen rahatsız etmesin diye değil.
Bir kez olsun kendince bir bahaneyle görüşmek için,insansın yargılanacak birşey yok.
Yaşın da genç sanırım sık dişini kendini kontrol et,kendini eve kapat ne yaparsan yap görüşme.
Yüzüğümü göstermiyorum cümlesi herşeyi anlatıyor,inan bütün duygularını koyuyor ortaya.
Sabret sadık ol kendine yakışanı yap.
yüzüğümü değiş yüzümü bile göstermek istemiyorum yazdım.aksine yüzüğümü imkanom olsada gözünün içine soksam...
hahahacanim benim ya,hersey belli yani degilmi ?
kuzucuklar bu konu kapanmistir,dagilalim tek sira halinde
Benim yatma vaktim gelmiş
Neremle okuduysam
Pardon ...
ağlıyorum.ben nişanlımı çok seviyorum ya...of ya o salak benim ne kadar önceden üzüldüğümü billiyor beni yıpratmaktan zevk alıyor ya konusup ağzıma geleni sölemek istiyorum...
dönmek istemiyorum zaten ama işte beni eski duygularımla vurmaya çalışıyor nişanlandıgını duydugumda yıkıldım diyor.seni çok özledim diyor o böyle konusunca kendimden nefret ediyorum nişanlımı seviyorum...
ilk gördüğümde eski sevgilimi eve gelince ağladım.çünkü ben çok acılar cektim cok zor günlerim oldu nişanlımda tanıgıdır bu günlerimin.ama ayrılık sebebimizin aslında bir başkasını fesatlıgından oldugunu öğrendim.ama ben artık sevmiyorum.
benim kafamın karısıklıgı ona dönsem mi die değil ki?bunu hiçççççç istemem isteseydim beni daha öncede aramıştı ben nişanlımla yeni çıkıyorsdum.açmadım telefonlarını sonunda no mu değiştirdim.
benim bu kadara karısma sorunum nişanlım buraya gelirse napcam...hep karsımda hep yanımızda ne dicem tanıyor resimlerini görmüştü biliyor onu nişanlım.
ve ben konusmayıda sunun için istiyorum beni rahatsız etmesin die...
biz nişanlımla ünide tanıştık 4 senenin sonunda nişanlandık.ilk defa ayrı şehirlerdeyiz.çok zor oluyor tabi haliyle...şubattan beri net dışında göremiyorum onu.çok özlüyorum.
ama bi derdim var ki anlatılmaz.eski sevgilim...eski sevgilimle ciddi bir ilişkim oldu nişanlanmadım ama öyle gibiydi biilmeyen yoktu ve o bizim akrabamız...ailemin yanına geldiğimden beri onu görüyorum her yerde beni unutmadıgını pişma oldugunu söylüyormuş.yüzümü bile ona göstermek istemiyorum.ama kendime çok kızıyorum aldatıyomusum gibi geliyor ban...o da kafamı karıstırmak istiyor sürekli beni sevdiğini sölüyor.çok kötü hissediyorum.bu durumu hiç kimseye anlatamıyorum.kendime bile.düşününce vicdan azabı çekiyorum...korkuyorum kendime soru sormaktan.ben nişanlımı sevmekten vazmıgeçiyorum yoksa...eski sevgilim neden aklımda??bunca yıl olmayan adamın yüzü gözümün önünde...of gitmiyor...
ben onu çok sevdim ilk aşkımdı...aslında ona karsı hep zayıf oldum ve nişanlımla çııkmaya başlayalı ilk kez bu yıl eski sevgilimi gördüm.benimle konusmak istiyor.konuşmalı mıyım??korkuyorum...
canım siz hangi vastaylal bu konuşmayı yaptınız hanı kouşmamıştınız?yanlış mı anlamışım?
kendini kandırma lütfen onu görmek için bahane üretme
senı rahatsız etmesini istemiyorsan eğitimde bir kavram vardır görmezden gelme diye
organızmanın yapmaktan vazgeçmesini istediğin bir davranışını görmezden gelerek bundan vazgeçirebilirsin
al sana bilimsel açıklaması
onun için senı rahatsız ederse nişanlına söylersin açık açık böyle bır durum var dersin en fazla onun harıcinde birşey yapman senın masumluğunu bitirir.
Ne demek konusmali miyim ? Ne diye konusacaksin eski sevgilinle ? Surekli beni sevdigini soyluyor derken nasil yani ? Yuzunemi soyluyor. Annene babana neden anlatmiyorsun bunu? Nisanli bir bayan neden eski sevgiliyle konusmali miyim sorusunu sorarki kendisine
bakın o benim akrabam ve ben konusmuyorum görüşmüyorum ama o hep karsımda zaten yakaldıgı ilk fırsatta bana bişler söylüyor ben kaçıyorum.bende diyorum ki benimle konustugu bi anda dönüp yeter artık diye çıkışsam mı yoksa kaçmaya devam mı?galiba ben anlatamıyorum ya çok kötü hissediyorum bir türlü anlatamıyorum...
tamam anladım :)
yeter artık deyıp bır guzel ağzının payını vermelisin ve mümkünse 3. bir şahsın da yanınızda olması daha ıyı olur bence
ben arada hiç bir iletişim yok sandım ve evınıze gelip gittiğini veya akraba vasıtasıyla karşılaştığınızı bılmıyordum onun için görmezden gel dedim ama artık sert bır ağız payını çoktan haketmiş...
sen kaçtıkça o senden bırşeyler beklıyordur...
anlatamıyorum.kendime bile.düşününce vicdan azabı çekiyorum...korkuyorum kendime soru sormaktan.ben nişanlımı sevmekten vazmıgeçiyorum yoksa...eski sevgilim neden aklımda??bunca yıl olmayan adamın yüzü gözümün önünde...of gitmiyor...
ben onu çok sevdim ilk aşkımdı...aslında ona karsı hep zayıf oldum ve nişanlımla çııkmaya başlayalı ilk kez bu yıl eski sevgilimi gördüm.benimle konusmak istiyor.konuşmalı mıyım??korkuyorum...
evet hemde cok sey bekliyor bugun ben masadan kalktım o oturuyordu dayımın oğlu askere gitcez bizdelerdi baktım arkamdan işte ben büyük hatalar yaptım çok pişmanım diyor.dayımın oğluda anlamadı ne hatası felan dedi.geçiştirdi sonra o da.1 saat sonra felan ben mutfaktaydım yanıma geldi ben cıkmak istedim mutfaktan kolumu tutmaya çalıştı bağırırım dedim.bana seni hala seviyorum istersen öldür dedi...ayyy sinirlerim bozuldu....of yaa....çok utanıyorum aldatıyprum sankiiiii..ben böyle birsi olamam ya asla aldatmam sevdiğimi seviyorum ben nişanlımı Allahım beni bunla mı sınıyor...
biz nişanlımla ünide tanıştık 4 senenin sonunda nişanlandık.ilk defa ayrı şehirlerdeyiz.çok zor oluyor tabi haliyle...şubattan beri net dışında göremiyorum onu.çok özlüyorum.
ama bi derdim var ki anlatılmaz.eski sevgilim...eski sevgilimle ciddi bir ilişkim oldu nişanlanmadım ama öyle gibiydi biilmeyen yoktu ve o bizim akrabamız...ailemin yanına geldiğimden beri onu görüyorum her yerde beni unutmadıgını pişma oldugunu söylüyormuş.QUOTE]
evet hemde cok sey bekliyor bugun ben masadan kalktım o oturuyordu dayımın oğlu askere gitcez bizdelerdi baktım arkamdan işte ben büyük hatalar yaptım çok pişmanım diyor.dayımın oğluda anlamadı ne hatası felan dedi.geçiştirdi sonra o da.1 saat sonra felan ben mutfaktaydım yanıma geldi ben cıkmak istedim mutfaktan kolumu tutmaya çalıştı bağırırım dedim.bana seni hala seviyorum istersen öldür dedi...ayyy sinirlerim bozuldu....of yaa....çok utanıyorum aldatıyprum sankiiiii..ben böyle birsi olamam ya asla aldatmam sevdiğimi seviyorum ben nişanlımı Allahım beni bunla mı sınıyor...
ya canım
herkes biliyorsa aynı ortamda nasıl yanlız bırakabiliyolar sizi
ay allahım
sizde sanki sevilmekten hoşlandınız etrafınızda dolaşılmasından hoşlandınız gibi bi izlenim bıraktınız bende
hem herkes biliyo diyosunuz aileniz nasıl izin veriyo rahatça sizn etrafınızda dolaşmasına ne kadar akraba bile olsa
dolaşamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?