biz nişanlımla ünide tanıştık 4 senenin sonunda nişanlandık.ilk defa ayrı şehirlerdeyiz.çok zor oluyor tabi haliyle...şubattan beri net dışında göremiyorum onu.çok özlüyorum.
ama bi derdim var ki anlatılmaz.eski sevgilim...eski sevgilimle ciddi bir ilişkim oldu nişanlanmadım ama öyle gibiydi biilmeyen yoktu ve o bizim akrabamız...ailemin yanına geldiğimden beri onu görüyorum her yerde beni unutmadıgını pişma oldugunu söylüyormuş.yüzümü bile ona göstermek istemiyorum.ama kendime çok kızıyorum aldatıyomusum gibi geliyor ban...o da kafamı karıstırmak istiyor sürekli beni sevdiğini sölüyor.çok kötü hissediyorum.bu durumu hiç kimseye anlatamıyorum.kendime bile.düşününce vicdan azabı çekiyorum...korkuyorum kendime soru sormaktan.ben nişanlımı sevmekten vazmıgeçiyorum yoksa...eski sevgilim neden aklımda??bunca yıl olmayan adamın yüzü gözümün önünde...of gitmiyor...
ben onu çok sevdim ilk aşkımdı...aslında ona karsı hep zayıf oldum ve nişanlımla çııkmaya başlayalı ilk kez bu yıl eski sevgilimi gördüm.benimle konusmak istiyor.konuşmalı mıyım??korkuyorum...
benim kafamın karısıklıgı ona dönsem mi die değil ki?bunu hiçççççç istemem isteseydim beni daha öncede aramıştı ben nişanlımla yeni çıkıyorsdum.açmadım telefonlarını sonunda no mu değiştirdim.
benim bu kadara karısma sorunum nişanlım buraya gelirse napcam...hep karsımda hep yanımızda ne dicem tanıyor resimlerini görmüştü biliyor onu nişanlım.
ve ben konusmayıda sunun için istiyorum beni rahatsız etmesin die...
arkadaşlar tüm yorumlarınızı içtenlikle ve samimiyetle okdum..sizinde aynı duygularla yazdıgınıza inanıyorum ve teşekkür ediyorum...
dünkü konuya gelince ben halen hiç uyumadım.bu konuyu çözmeden uyumayacaktım çünkü.bugün anneme olanları anlattım.ve nişanlıma da.annem olaya el koydu ve kökünden çözdü valla.nişanlımda üzüldü olanlara ee biraz kızdı tabi ama bana inanıyor onu ne kadar sevdiğimi de biliyor.benim kafam felan karışık değilmiş arkadaşlar sadece vicdan azabı çekiyor muşum? nişanlıma olanları anlattıgım an hiçbir sıkıntı kafa karışıklığı felan kalmadı
benim bu hayatta öyle saçma sapan ilişkilerim olmadı çok şükür.eski sevgilimde ESKİ.zaten ben bunu çok iyi biliyorum.ama dün içimde bir sıkıntı bir karmaşa korktum bazılarınızın söyledikleri yoksa doğru mu diye.ama aslaaaaaaa...
ben aşkımı değil aldatmak ona durumu anlatmadığım için bu kadar üzülüyormuşum... en son yarım saat önce konuştuk ve aşkımda olayı anladı sağolsun bana kıyamaz...
bu saçma durumda kendiliğinden çözülmüş oldu.(annemin katkısını görmeliydiniz süperdi)
bunca saat sonra dürüstçe yatağıma gidiyorum ve gözlerimi yumcam vicdanm rahat ...Allahıma şükürler olsun...
sizlere bu saçma durumda bana yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkür ederim..öpüyorum sizi artık uyumalıyım
HA BİDE AŞKIMI ÇOK SEVİYORUM
arkadaşlar tüm yorumlarınızı içtenlikle ve samimiyetle okdum..sizinde aynı duygularla yazdıgınıza inanıyorum ve teşekkür ediyorum...
dünkü konuya gelince ben halen hiç uyumadım.bu konuyu çözmeden uyumayacaktım çünkü.bugün anneme olanları anlattım.ve nişanlıma da.annem olaya el koydu ve kökünden çözdü valla.nişanlımda üzüldü olanlara ee biraz kızdı tabi ama bana inanıyor onu ne kadar sevdiğimi de biliyor.benim kafam felan karışık değilmiş arkadaşlar sadece vicdan azabı çekiyor muşum? nişanlıma olanları anlattıgım an hiçbir sıkıntı kafa karışıklığı felan kalmadı
benim bu hayatta öyle saçma sapan ilişkilerim olmadı çok şükür.eski sevgilimde ESKİ.zaten ben bunu çok iyi biliyorum.ama dün içimde bir sıkıntı bir karmaşa korktum bazılarınızın söyledikleri yoksa doğru mu diye.ama aslaaaaaaa...
ben aşkımı değil aldatmak ona durumu anlatmadığım için bu kadar üzülüyormuşum... en son yarım saat önce konuştuk ve aşkımda olayı anladı sağolsun bana kıyamaz...
bu saçma durumda kendiliğinden çözülmüş oldu.(annemin katkısını görmeliydiniz süperdi)
bunca saat sonra dürüstçe yatağıma gidiyorum ve gözlerimi yumcam vicdanm rahat ...Allahıma şükürler olsun...
sizlere bu saçma durumda bana yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkür ederim..öpüyorum sizi artık uyumalıyım
HA BİDE AŞKIMI ÇOK SEVİYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?