Büyük Bir Hata Yapmışım Gibi Vicdan Azabı Hissediyorum

Donusunboylemiolacakti

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2016
4.513
4.201
53
Merhaba hanimlar gozlerinizide aklinizida yormadan hemen konuya girmek istiyorum

Kisa bir sureligine gecici bir isteydim ve yakin zamanda istwn ayrildim zaten girerkende cikacagim zaman belliydi

Kizlar iş yerinde bi (erkek)arkadasim vardi daha oncede ayni is yerinde kısa bir sure beraber olduk yani oncesindede cok iyi olmasada tanisıkliğımız var

Kizlar söz konusu bu arkadaşı gercekten cok seviyorum deger veriyorum ki verilen degeride sevgiyide gercekten hakeden biri hani bu insan icin melek gibidir degimini kullanmak yanlis olmaz o kadar iyi güvenilir biridir

Bir kac vakit önce niyeyse bana olan hareketlerinde yakinlik daha bi samimiyet ilgi gördüm(bi an acaba bana karsi birsey mi var diye dusunsemde özgüven problemi yasadigim için yok oyle sey bana oyle gelmistir olmaz diye dusundum)

Birde iste bir iki kere ben onun birimine ugradigimda yanlizdi oyle otururken falan takim arkadasi geldi 2 seferindede biz ysnlizken geldi buyrun oturun falan dediysemde yok benim isim vardi zaten siz oturun deyip gitti ve bu arkadasi söz konusu arkadasimi bizi basbasa gordukten sonra övmeye falan basladı

Neyse ben ortada bi yanlis anlasilma olmasin hatta söz konusu arkadasin belki hoslandigi biri vardir yada ondan hoslanan biri vardir yanlis anlasilmaya sebebiyet vermeyeyim kısmetini kapatmayayim diye (arkastan 1 yas kadar büyüğüm) bana evvel hanim diye hitap eder bende kendisine hanim diye hitap etmene gerek yok sonucta senden büyüğüm istersen abla diye hitap edebilirsin dedim

Bian bi duruldu sanki bi yüz ifadesi degisti falan bende rahat olabilirsin dedim bi kac kere yok sıkintı yok falan dedi hatta o ara asansordeydik ama o gidecegimiz kata gelmeden indi yine sizli bizli hanim diye hitap etti bende bi daha bisey demedim

Gecenlerde otururken falan daha dogrusu ben calisiyodum o esnada kalabalik oldugu icinde duyamiyordum bi arkadas sanirim beniyle onu yakistirmis ona biseyler soyluyodu falan yaslarimizi falan sordu evvel hamarat falan dedi o esnada hatta bisey olmaz dedigini duydum bu arkadasta onemli olan kisinin hissettigi yastir dedi

Bende uzak oldugum tum konusmalarida duymadigim icin bi yanlis anlasilma olmasin diye hic mevzuya girmedim yorum yapmadim ama sonrasinda arkadasin yanina ugramistim

Benim icin gercekten degeelisin kıymetlisin seni kardesim gibi goruyorum falan dedim normalde cok neseli sıcak bi yapisi oldugu icin duruldu mu hemen farkediliyo yine duruldugunu farkettim bi mahzunlasti sanki

Ayrilmadan öncede vedalasmaya gittigimde yalnizdi gozüme nedense o an öyle mahsun yalniz geldi ki sanki onu kırmışım incitmisim gibi hissettim halbuki ortada birsey yok benim hislerimle dusunmus oldugum birsey gibi ama gunlerdir onun o son hallwrini gordukten sonra vicdan azabim icimden bi turlu gitmedi sanki onu kırıp incitmisim sanki bana acilmista reddetmisim

Simdi bunun karsisinda ne cevap verirsiniz ne soylenir bilmiyorum belki benimkide gunah cikartmak istemek icime oturan hisleri paylasmak gibi bi duygu

Anlatip paylasmak istedim niyeyse

Sahiden kendimi cok kotu hissediyirum cunku

Benden 1 yaş büyük biri sen benim kardeşim gibisin dese, ne bileyim gülebilirim. Abla ne allasen evvel? Hoşlanmış belli ki, abla dedirtmek yerine keşke açıkça erkek arkadaşım var deseydin. Daha mantıklı olurdu.
sevdiğim kız bana abi deyince muhabbeti eskide kaldı.

Vahşi kapitalizmin bildigimiz "işçi"yi "takım arkadaşı" yapması :)

Soz konusu kisinin arkadasini diyorsaniz beraber ayni birimde calistiklari icin ifade etmek icin uygun kelime olarak onu buldum ama

Sizin tum konu icinde takildiginiz tek yer orasi olduysa birsey diyemeyecegim tabi

Sevdiğim kız bana kardeş diyince olmuş.
Bilmiyorum tabiki banada oyle gelmis olabilir

Abartiyor olabilirim de ama icim sızlıyo resmen

Cidden ben ondan hic rahatsiz olmadim sadece ileride bi dedikidu olursa ben gidecegim o kalacak o duyup rahatsi olmasin diye boyle dusundum

Yani en azindan abla diye hitap ederse ilerde dedikoduya mahal verevek bir durum olmaz diye dusunmustum acaba hata mi ettim

Bana abla de diyerek hislerini mi olcmeye calistin?

Yok ya kesinlikle oyle bi maksadim yoktu is ortami ortada bi yanlis anlasilma dedikodu falan olursa onun basi agirmasin yada ne bileyim kısmeti kapanmasin istedim herhalde

Çünkü ben gidecektim o kalacakti benim sebep olacagim bir sey yuzunden onun uzulmesi benide uzerdi gercekten benim icin cok kıymetli biriydi

Senin duyguların ne peki?
Değerli bir insan..
Eee? O kadar mı?
O kadarsa iyi yapmışsın.
Boşa ümitlenmesin..
Elbet bir gün kırılacaktı.

Ama yok gönlün varsa saçmalamışsın cidden.

Senin duyguların ne peki?
Değerli bir insan..
Eee? O kadar mı?
O kadarsa iyi yapmışsın.
Boşa ümitlenmesin..
Elbet bir gün kırılacaktı.

Ama yok gönlün varsa saçmalamışsın cidden.

Benim duygularim mı

Şoyle soyleyeyim gercekten uzun zamandir kimsenin benim icin bu kadar degerli olmadigini biliyorum ama yinede yaş olarak benden küçük oldugu icin farkli bisey dusunemezdim

Ha soyle soyleyeyim yasi benden buyuk olsa ve gercekten duygulari benim dusundugum gibi olmus olsa bu konuda bana acilmis olsa gozum kapali evet diyebilecegim biriydi ama ne yazik ki olmayacak birseydi

İyi de duyan 10 yaş sanır adam sadece 1 yaş küçük. Ona da benden küçük denmez zaten, yaşıtız denir.

Ya belkide ben oyle hissefiyirumdur onda birsey yoktur

Is yerindekiler tarafindan bi yanlis anlasilma olmasin ben gittikten sonra onun basi agrimasin uzulmesin istedim

Abla derse zaten insanlarin yanlis anlayacak birseyi olmaz diye dusundum ki gercekten onda birsey olduguna emin olsam boyle birseyi hayatta demezdim

Aranızda ciddi bir yaş farkı yokmuş ki. Ha bir şey hissetmiyorsunuz dur o ayrı. Ama ben büyüğüm diye düşünüyorsanız bence yanlış düşünüyorsunuz.

Senin bu kafayla işin zor

O sizin fikriniz, adam belli ki o sekilde dusunmuyor. Sizin de gonlunuz varsa yazik etmeyin derim.

Ya ben onun duygularindan eminde degilim ki
Bundan sonra belki arkadaslari zoyarete gidersem gorursem denk geliriz i kadar

Ama ya onu uzmussem diye cok kitu hissediyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…