- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
- Konu Sahibi Donusunboylemiolacakti
-
Aranızda ciddi bir yaş farkı yokmuş ki. Ha bir şey hissetmiyorsunuz dur o ayrı. Ama ben büyüğüm diye düşünüyorsanız bence yanlış düşünüyorsunuz.
Ben hoslandigindan emin olsam kesinlikle boyle bir laf söylemezdim nasil pismanim anlatamamAdamın sana karşı hoşlantısı var bence sende abla de kardeş de diyince ister istemez bozulmuştur *-*
Ne alakaVahşi kapitalizmin bildigimiz "işçi"yi "takım arkadaşı" yapması :)
Özgüvenin neden yerinde değil ki ? çok özel değilse merak ettim. seninde ona karşı hissin varsa hafiften belli et o zaman onun verdiği tepkilere göre anlarsın hoş zaten adam hoşlanmış bariz belliBen hoslandigindan emin olsam kesinlikle boyle bir laf söylemezdim nasil pismanim anlatamam
Ama kendime ozguvenim olmadigi icin bana karsi birsey hissedecegini dusunemedim abla dersede ortada bi yanlis anlasilma olmaz oda rahat olur falan diye dusunmustum
Özgüvenin neden yerinde değil ki ? çok özel değilse merak ettim. seninde ona karşı hissin varsa hafiften belli et o zaman onun verdiği tepkilere göre anlarsın hoş zaten adam hoşlanmış bariz belli
Sosyal medyada ekli ise konuşun en azından içinize su serpin kaybedecek neyiniz var ki ?Ya ozguven sıkıntısını bildim bileli yasarim ilkin benden hoslaniyor olabilir mi diye duaunmustum ama sonradan yoktur oyle birsey bana oyle gelmistir diye dusundum
Ona karsi hislerime gelince sahiden çok sevip deger verdigim biriydi ama fuygusal manada hicbirsey hissetmedim
Artik benim oyle bi imkanim yok cunku ben o is yerinden ayrildim telefonu falanda yok
Ya evvelim aendeki bu vijdanla napicaz.abla de demissin belki adm hic takilmadi,belki bozuldu,belki icinden kufretti bunlar ihtimaller.
Ya birde sana asigim benimle cikarmisin deswydi vijdan yapip kabulmu edecektin.takilma boyle seylere kalbi yuregi guzel arkadasim..
Ben sosyal medya kullanmiyorumSosyal medyada ekli ise konuşun en azından içinize su serpin kaybedecek neyiniz var ki ?
Benim duygularim mı
Şoyle soyleyeyim gercekten uzun zamandir kimsenin benim icin bu kadar degerli olmadigini biliyorum ama yinede yaş olarak benden küçük oldugu icin farkli bisey dusunemezdim
Ha soyle soyleyeyim yasi benden buyuk olsa ve gercekten duygulari benim dusundugum gibi olmus olsa bu konuda bana acilmis olsa gozum kapali evet diyebilecegim biriydi ama ne yazik ki olmayacak birseydi
Ya aslinda zaten ben onu duygularindan emin degildim olsam kesinlikle boyle bir cumle kullanipta onu uzmek istemezdim
Yorumlardada yazdim zaten bunu sırf o ortamda bir yais anlasilma olmadin ben gittikten sonra dedikodulari duyup onun basi agirmasin diye istedim
Ama onun iyiligini dusunurken kaş yapayim derken goz cikardim sanirim
Biraz abla kardeş meselesine fazla vurgu yapmışsınız, ama bir şey sezdiyseniz neticede, bir ilişki olma ihtimali aklınızdan geçmiyorsa elbette "samimiyetimi yanlış anlama" tavrına girmek de gerekiyor. Üzülebilir, kırılabilir, ama o üzülmesin diye de umut verecek haliniz yoktu neticede. Vicdan yapacak bir durum göremedim ben.Bilmiyorum tabiki banada oyle gelmis olabilir
Abartiyor olabilirim de ama icim sızlıyo resmen
Cidden ben ondan hic rahatsiz olmadim sadece ileride bi dedikidu olursa ben gidecegim o kalacak o duyup rahatsi olmasin diye boyle dusundum
Yani en azindan abla diye hitap ederse ilerde dedikoduya mahal verevek bir durum olmaz diye dusunmustum acaba hata mi ettim
A ben sandım ki, sizin duygunuz yok bu adama karşı. Mesele yaş mıydı? 1 yaş yüzünden mi bu kadar "biz kardeşiz, beraber olamayız" tavırlarına girdinizBenim duygularim mı
Şoyle soyleyeyim gercekten uzun zamandir kimsenin benim icin bu kadar degerli olmadigini biliyorum ama yinede yaş olarak benden küçük oldugu icin farkli bisey dusunemezdim
Ha soyle soyleyeyim yasi benden buyuk olsa ve gercekten duygulari benim dusundugum gibi olmus olsa bu konuda bana acilmis olsa gozum kapali evet diyebilecegim biriydi ama ne yazik ki olmayacak birseydi
Kesinlikle katılıyorum eşim benden iki yaş küçük ama fiziken ama beş ruhen onbeş yaş büyük gibidir.İyi de duyan 10 yaş sanır adam sadece 1 yaş küçük. Ona da benden küçük denmez zaten, yaşıtız denir.
Ay duyan da sen erkeksin o kadın sanacak.Ne dedikodusu olacakmış,olsa olsa gitti seninki filan derler.Erkeğe de hiç dokunmaz bu laflar.
1 yaş farkına fark bile denmez hakikaten.Abla demesini isteyince adam dumur olmuştur.
Bu kadar dert ettiğine göre sen de boş değilsin anlaşılan.
A ben sandım ki, sizin duygunuz yok bu adama karşı. Mesele yaş mıydı? 1 yaş yüzünden mi bu kadar "biz kardeşiz, beraber olamayız" tavırlarına girdiniz
Vicdan azabınızın nedeni tahmin ettiğim gibi ona olan duygularınız sanırım. Geçmiş olsun, keşke baştan konu açsaydınız. Bence aksine aynı iş yerinde ilişki sıkıntılı ama iş yerinden de ayrılacakmışsınız, ben baştan konu açsaydınız desteklerdim sizi belli edin hislerinizi diye.
Bundan sonra bu durumu bu noktadan, isteseniz de kurtarabilir misiniz, bilemiyorum ama 3-5 yaşı bile önemsemeyenler varken siz yaşanabilecek güzel bir ilişkiye 1 yaş yüzünden yazık etmiş olabilirsiniz, üzgünüm. Tabi güzel mi olurdu kötü mü, onu da yaşamadan bilemezdiniz.
Kesinlikle katılıyorum eşim benden iki yaş küçük ama fiziken ama beş ruhen onbeş yaş büyük gibidir.
Neden takıldınız bu kadar 1 yaşa
bir seneden ziyade ben karsi tarafta birsey olfugunu düşünmedim ki olur olmaz diye oncesine kadar hic düşünmemiştimaltı üstü 1 sene için mi olmaz diye düşünüyorsunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?