ben ayrılamıyorum. benzer bi konu açtım bende ama benim yaptığım doğru mu bilmiyorum
erkekler ayrılıyor ama onu biliyorum. mutsuz ediyorsa kadın gözünün yaşına bakmıyorlar.
Aynı düsuncelerdeyim fakat gitmiyorum, gidemiyorum. Çabalamıyorum da. Çocukla zamanın nasıl geçtiğini anlamiyorum zaten.Evet.
İnanın aldatma, hakaret, şiddet öyle ciddi bir problem yok.
Ama hayal ettiğim aşk bu değildi.
Ne değişti diyorum?
Bir şey değişmedi ben aynıyım diyor hatta ona göre o daha sıcak
Belki değişmedi belki kendi kişiliği ortaya çıktı.
Kendimi ilgisiz, sevgisiz, değersiz hissediyorum bir süredir.
Evet farkındayım sürekli uzakta, sürekli o ülkede bu ülkede işi gereği bunu zaten kabullendim.
Ama başta böyle değildi sanki, çok iyi hissederdim ilgisini, sevgisini.
Bu aralar öyle değil...
6 gündür yataktayım, hiçbir şey yapmıyorum
Gözlerim şiştiği için yarı açılıyor
Sigarayı 2017de bıraktım
Sigara, kahve/şarap ile besleniyorum
Dönmesini bekliyorum ki o konuşmayı yapalım
O da fark etti, haftaya dönünce (bu hafta) konuşalım dedi
İlk kez bu kadar histerik tepkiler verdim
Şaşırdı, farkında değildi belki ona göre her şey yolundaydı
Ama benim içim acıyor, yorulmuş hissediyorum
Kaçmak, gitmek istiyorum
Unutmak istiyorum, o hiç olmamış gibi hissetmek, özgür hissetmek istiyorum
Böyle biri ayağıma zincir bağlamış gibi burada acı çekmek istemiyorum
O son konuşmayı yapacağım geldiğinde
Önce onu dinleyeceğim
Eğer bu kez güzel bi tepki alamazsam, açıklamazsa hiçbir şey yapmayıp çekip gideceğim
Artık çabalayacak gücüm kalmadı
Ama çok zor geliyor
10 sene sonra bulmuş, aşık olmuştum ben ona
Şimdi bir 10 yıl daha mı bekleyeceğim tekrar aşık olabilmek için
Görür görmez o doğru adam demiş, hissetmiştim
Çok emindim ama ilk kez içime şüphe girdi yanıldım mı acaba diye
Cesaret istiyorum
Ne yapmalıyım bilmiyorum
Bırakmak, vazgeçmek öyle zor ki
Ya özlersem, ya pişman olursam?
Ya o gerçekten doğru adamsa ve ben yıkıyorsam bir şeyleri?
Ya acele ediyorsam?
Kafamda tonlarca soru ama devam edemiyorum...
Her şeyi bu hafta onun iki dudağının arasından çıkanlar belirleyecek...
Aynılarını istiyorum.Hem de 4 dakika önce açmışsın.
Aynı anda açmışız.
Bu kadar olur.
Ben özgürlüğümü istiyorum geri
Tekrar rüzgar yüzüme vursun ve hiçbir sorumluluk hissetmeyeyim gönlüm ferah olsun istiyorum
O hissi çok özledim...
Ps. Şimdi baktım ama adam seni aldatmış canım ya ona rağmen de mi gidemezsin bundan?
Hem de 4 dakika önce açmışsın.
Aynı anda açmışız.
Bu kadar olur.
Ben özgürlüğümü istiyorum geri
Tekrar rüzgar yüzüme vursun ve hiçbir sorumluluk hissetmeyeyim gönlüm ferah olsun istiyorum
O hissi çok özledim...
Ayrılık sevgiliden mi eşten mi olacak?
Aynı düsuncelerdeyim fakat gitmiyorum, gidemiyorum. Çabalamıyorum da. Çocukla zamanın nasıl geçtiğini anlamiyorum zaten.
Aynılarını istiyorum.
Onu bunu bilmem ama ilişkinizi eni sonu bitireceksiniz galiba daha önceki konularınızı hatırlıyorum size göre yolunda gitmeyen bir şeyler var bu huzursuzluklada çok yürümez gibi bence. Yinede iyi düşünün
Sanki ayrılırsanız da pişman olacakmışsınız gibi görünüyor. Hislerinizden emin olmadan karar vermeyin.
ben çok konu açtım bilirsin belki aldatıldığımı bilmeden ayrıldık önce. çok mutsuzdum ben de ama koyamıyordum sebebini onun negatifliklerini düşünüp duruyordum gelecekte nası yapıcam diye bunaltıyordum kendimi.
ayrıldığımızda ilk hissettiğim koca bir nefes almak olmuştu. bütün o sorunlar yok oldu gitti kafamdan üstümden bi yük aldılar sanki.
üzüldüm de o dönemde üzülmedim değil ama o rahatlığı çok net hatırlıyorum benzetmek gibi olmasın ama sanki bi parça aldırmışsınız da iyi huylu mu kötü huylu mu sonucunu beklerken iyi huylu denmişsiniz gibi bir rahatlama.
bence biz kadınların sezgileri çok gelişmiş. eskiden küçümserdim sezgilerimi duygu ne ya diyerek. okudukça sezgilerin aslında beyinden kaynaklandığını çözdükçe beynime güvenmeye başladım. binlerce yıl atalarımı canlı tutmuşsa bu sezgiler benim de bugünüm için faydalıdır diyorum artık. bi insan hakkında negatif bir hissim varsa sebepsiz artık güveniyorum sezgilerime.
kadınlar birşeyleri hissediyor bence. ama bir bakışı bi tavrı bi ses tonu senin şu anki mutsuzluğuna sebep olan farkındalığı yarattı. şımarıklık değil bence bu farkındalık. gelecekteki sorunlara karşı bir öngörü
Velvette
eski ilişkilerim onlar. aldatıldığımı öğrenince bitiyor zaten. ama sürecim hep aynı benim de.
Ha ben yanlış anlamışım o zaman pardon kafam zaten ambale oldu
O hissi çok iyi hatırlıyorum sanki o hissi hissedecekmişim gibime geliyor yine
Üzülürüm evet ama en azından bu içimi tırmalayan kaygı, korku kaybolacak gibi
İşin ilginç yanı onun hakkında negatif bi hissim yok, çok iyi bi adam o, beni sevdiğini de hissediyorum
Ama ilişkinin gidişatı ve gelecek hakkında negatif hissim var
Eğer içgülerime güvenmem gerekirse ilk andan hissettiğim "doğru adam" olduğuydu
en en ilk gördüğünde ne hissettin?
benim ilk gördüğümde negatifti görüşüm sonra pozitif oldu.
Elle tutulur bir şey yoksa tüm sorumluluğu ona yıkmanız ne kadar doğru ama?Ben de bundan korkuyordum haftalardır bunun için çırpınıyorum
Ama çabamın sonuna geldim
Bu hafta her şeyi söyleyip gerçekten susacağım
Kıpırdayacak halim kalmadı
Ya bir şeyleri değiştir ya da bırak gideyim dicem
Elle tutulur bir şey yoksa tüm sorumluluğu ona yıkmanız ne kadar doğru ama?
Ben deprSevgili
Belki olabilecek çok daha uygun çok daha iyi bir şeyin önüne geçiyoruz bırakmayarak bu da dönüyor kafamda
Evet giderken gitmek zor ama bazen iyi ki bitmiş demiyor muyuz
Off bilmiyorum
Sevgili
Bizim ilgisizliğimiz karşılıklı. Yoğunluğu anlarım ama her canı sıkıldığında ben geç gelirim, yemegi yiyin demesi sinirlerimi bozuyor. Ben de dinlemiyorum, bir sey dediginde tersliyorum. Çözum oturup konusmakta. Konusmaya yanasmayan insanla cozum bulamam. Ne zaman konusmaya yanasirsa devam ya da tamam deriz. Simdi iki farkli seritte ilerleyen araba gbyiz. Birbirimizi goruyoruz ama duymuyoruz, sadece soyleniyoruz.
Belki olabilecek çok daha uygun çok daha iyi bir şeyin önüne geçiyoruz bırakmayarak bu da dönüyor kafamda
Evet giderken gitmek zor ama bazen iyi ki bitmiş demiyor muyuz
Off bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?