Büyük bir problem yoksa ama mutsuzsanız gider misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Neden basit olduğunu düşündü ki?
Mesleğe bağlı olmuyor o işler ya.
Ben çok da seviyorum aslında ama sanki ben itiyorum gibime geliyor, uzatmaları oynuyorum gibi
Off gerçekten onun ne diyeceğine bağlı bu hafta

Ben adım atmaya hazırım ama susamaz artık her şey yolundaymış gibi davranamaz, değil çünkü
Tutsun elimden tamam gel şöyle yapalım çözelim edelim desin ben varım...
Eğer ona görede varsa bir problem bunun farkındaysa bir ihtimal der yani siz daha iyi tanırsınız onu problemlere karşı genel tavrı nasıldır üzerini kapatırmı konuşmaya çalışırmı sessizmı kalır pesmi eder bla blaa... belkide farkında olmadan özleminizi büyüttünüz içinizde hep başka yerlerde düşünmekten farkında olmadan kuruntular oluşturdunuz ruh halinizle alâkalı olabilir yani ay toparlayamadım

Yok anladım güzel anlattınız bence
Özlem zaten hep var
Söylediklerimi dikkate alıyor, ufak değişimler var
Ben konuşurum o dinler sessiz sessiz ama farkına da varır
O yüzden umutsuz vaka değil aslında
Belki bugüne kadar söylemediğim hata bu hissettiklerimi
Hep kendimce gurur yaptım belli etmicem bu kadar üzüldüğümü dedim
Belki bilse daha iyi...

Yapısı bu olabilir mi?
Bir planım yok. Ben bu evlilikten sıkıldım bitsin demek çocuğumuza haksızlık, bencillik gb geliyor. Birikip birikip büyük patlamayı bekliyorum. Ayrıl barış bana göre değil. Kafamda net olan ayrılık aslında. Ama oncesinde bir tekrardan anksiyete tedavisi göreyim diyorum. Belki evliliğimize bir faydası olur :))) Hicbir sey tek taraflı degil. Yoğunluğu bitsin bakalım. Ağzında o var simdi.

Farkina varıyorsa güzel inşallah düzeltmek için adımda atar.. bakalım ben ne yapıcam spontan konuşayım diyorum ama olsun tıkanmamak için konuşma hazırlamam lazım akşama

Yapısı ketum zaten hep öyleydi
Ben de iş oralara varmadan manevra mı yapsam demekteyim çünkü evlilik muhabbeti geçiyordu bir süredir
Hayır düşündüm salak salak mutlu oluyordum evleneceğiz diye de
Evlensek ne değişecek, önceden emin olmazsam yine aynı şeyler yaşanacak bir de bu kez arada resmi bağ olacak gitmesi daha zor
Siz kafaya koymuşsunuz da cesaret lazım bence size de
Bu yoğunluğu bitince de çok dayanırsınız gibime gelmiyor
Ama gönül tabii ki düzelmelerinden yana iş oralara varmamasından yana

Farkina varıyorsa güzel inşallah düzeltmek için adımda atar.. bakalım ben ne yapıcam spontan konuşayım diyorum ama olsun tıkanmamak için konuşma hazırlamam lazım akşama

Hayırdır sana noldu?
Ben o konuşmaları çok hazırladım canım, çok planlı programlı konuşmalar
Gururumdan ödün vermeyeyim, coolluğu bozmayayım ama lafı da söyleyeyim vs
Artık taktik maktik yok
İçimden ne gelirse
Yine belirledim tabii hislerimi ama planlamak bir işe yaramıyor
Aksine karşındaki bilmiyor içindekileri sen tutup tutup patlıyorsun

Neden mutsuz olduğunu bir tek ben mi anlamadım.
Öylesine diyorsan sıkılmış olabilirsin tabii ki ayrıl zaten sürmez adam da farkeder o senden önce ayrılır.

Neden mutsuz olduğunu bir tek ben mi anlamadım.
Öylesine diyorsan sıkılmış olabilirsin tabii ki ayrıl zaten sürmez adam da farkeder o senden önce ayrılır.

İlgisini sevgisini hissetmiyorum
Gidiyor 1 hafta 10 gün yurtdışında yok
Önceden hissederdim ama aramız cıvıl cıvıldı

Aynen öyle aman huzurumuz kaçmasın aman tatsızlık çıkmasın derken biriktirdiklerin öyle olmadık zamanda patlıyorki sonuçlar daha yıkıcı oluyor.. bizimkisi "kıskançlıkkk"

Şu anda eşimde babasını goruyorum. Sanki onu taklit etmeye calisiyor. 5 senelik evliyiz, cocuktan once boyle degildi. Babasi hep sehir disinda calismis, her gittigi yerde sevgilileri olmus ama dondugunde hanimini hep ona hizmat ederken evde bulmus. Her seyi der yapar ama esimin annesi hep susmus, evde durmus. Benden onu bekliyor gb geldi. Fark ettigim an zaten "Ben anan degilim, onun gb olmami bekleme" dedim net bir sekilde. Aile mevzulari da yipratti biraz. Ama bizim iliskimizde ilk o kendini cekti, ben de o bana nasil davraniyorsa oyle davranmaya basladim.

Aynen öyle aman huzurumuz kaçmasın aman tatsızlık çıkmasın derken biriktirdiklerin öyle olmadık zamanda patlıyorki sonuçlar daha yıkıcı oluyor.. bizimkisi "kıskançlıkkk"

Ben senin yerinde olsam açık açık söylerim
Bunu bağıra çağıra yapmana gerek yok ki
Bunu yapıyorsun hoşlanmıyorum demek zor mu
Onu da demeyecek miyiz ya
Onlar mutlu olsun diye kendini mi kısıtlayacaksın
Ben susa susa böyle patladım işte

Yok popüler bir meslek diye belirttim. Kızlarımızın doktorlara zaafı vardır aslında. Ya sohbet edemiyorum, beni anlamıyor. Hayata sabit bir çerçeveden bakıyor ve bundan başka düşünceleri kabul etmiyor vs gibi düşünceleri oldu. Mutsuz hissetti esasen. Biz mutlu olmak için birliktelik kurarız. Eğer o ilişki mutlu etmiyorsa bize yük olur.

Sıkılmışsınız işte ortada bi problem yok. Erkekleri eleştiriyoruz ya dengesizler çabuk sıkılıyorlar o kadar emek veriyoruz sonuç hüsran diye ama demek ki cinsiyetle alakası yok yapı meselesi. Şahsen ben ortada hiçbir şey yokken sevdiğim birinden ayrılmam dönemlik bir durumdur düzelir diye düşünürüm

Kaç yıllık evliydiniz ? Bitirmemek için elinizden gelen her şeyi yaptığınızı düşünüyor musunuz?
İlgisizlik çok geniş bi kavramdır mesela benim eşim de nerdeyse hiç iltifat etmez ben çok zorlarsam bişey çıkar ağzından o da güzelim hayatım çiçeğim gibi şeyler tek kelimelik ama düşünceli olduğunu düşünüyorum çünkü sabah ben uyanmiyim diye akşamdan kıyafetlerini başka odaya götürür , göreve giderken arabanın deposunu Fuller bana bildiği şeyleri öğretmeye çalışır benim eşimin ilgi anlayışı da bu ama benim ilgi anlayışım farklı hoş şeyler duymak istiyorum bana sık sık sarilsin istiyorum vs vs
Sevdiğimiz şeylerde çok farklı ama ahlaki değerlerimiz örtüşüyor . Yani sevdigimiz şeyleri akraba arkadaş onlarla yaparız ama ahlak ve ideolojik yapı uymuyorsa aynı evde yaşanmaz. Açıkçası ben sadece tek başına sevgim bitti ayrılalım cümlesini kesinlikle doğru bulmuyorum bunun nedenleri vardır eğer geçerli neden yoksa bu bı süreçtir yani evlilik boyunca herkesin heyecanı sevgisi sürekli artış göstermez bazen azalır bazen artar . Hatta bazen sadece saygıyla devam eder . Elbette bu sadece sizin verebileceginiz bi karar umarım bu süreçte en doğru kararı verirsiniz

İlgisini sevgisini hissetmiyorum
Gidiyor 1 hafta 10 gün yurtdışında yok
Önceden hissederdim ama aramız cıvıl cıvıldı
Sevgi/ilgi mi azalıyor yoksa özlemekten mi sıkıldın?
Olabilir yani uzak ilişki yürütmek kolay değil.

Yok konu diyememek değil ki gayet tabi diyorum amaa evet haklısın dediği halde değişen bir şey yok problem bu

Giderim gittim de zaten konuma bakabilirsiniz bana rahat battı yazan bile oldu konumda ama ben buradaki kadınların çoğuna mutlu olmanın gerçekten her şeyden değerli olduğunu anlatamadım boşanmak bir şeyi bitirmek için illa kavga dövüş aldatma gerekmez iki insan mutlu olmak için bir araya gelir bir insanın mutsuzluğu yukarıda saydığım bütün sebeplerden daha kötü inanın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…