Kardeşim kendisine mantı açan, doktor bir erkeği basit olduğunu düşündüğü için terk etti. Tabi başka sorunlar da vardı illa ki ama çok büyük şeyler değildi. Mutsuzum, sohbet edemiyorum evde oturup onunla manti açarak hayat nasıl geçsin diye bıraktı. Yani bırakılıyor. Mutsuzsan olmaz o iş. Ben de görünürde hiçbir sorun olmayan bir ilişkiyi bitirmiştim bir zamanlar. Pişman olmadım. Şimdi anlıyorum ki yeterince sevmemisim.
Eğer ona görede varsa bir problem bunun farkındaysa bir ihtimal der yani siz daha iyi tanırsınız onu problemlere karşı genel tavrı nasıldır üzerini kapatırmı konuşmaya çalışırmı sessizmı kalır pesmi eder bla blaa... belkide farkında olmadan özleminizi büyüttünüz içinizde hep başka yerlerde düşünmekten farkında olmadan kuruntular oluşturdunuz ruh halinizle alâkalı olabilir yani ay toparlayamadımBen adım atmaya hazırım ama susamaz artık her şey yolundaymış gibi davranamaz, değil çünkü
Tutsun elimden tamam gel şöyle yapalım çözelim edelim desin ben varım...
Eğer ona görede varsa bir problem bunun farkındaysa bir ihtimal der yani siz daha iyi tanırsınız onu problemlere karşı genel tavrı nasıldır üzerini kapatırmı konuşmaya çalışırmı sessizmı kalır pesmi eder bla blaa... belkide farkında olmadan özleminizi büyüttünüz içinizde hep başka yerlerde düşünmekten farkında olmadan kuruntular oluşturdunuz ruh halinizle alâkalı olabilir yani ay toparlayamadım
Yapısı bu olabilir mi?M MutluHuzurluBereketli Ben konuşuyorum o da dinliyor
Hakkını yemeyeyim kendi çapında deniyor bir şeyler aslında hepten görmezden gelmiyor ama değişim çok büyük değil açıkçası
Bence bir kadın artık uğraşmadığında, sustuğunda bitiyor, siz de kesmişsiniz gibi duruyor onu
Ne yapacaksınız ki, planınız ne bu adamla?
Farkina varıyorsa güzel inşallah düzeltmek için adımda atar.. bakalım ben ne yapıcam spontan konuşayım diyorum ama olsun tıkanmamak için konuşma hazırlamam lazım akşamaYok anladım güzel anlattınız bence
Özlem zaten hep var
Söylediklerimi dikkate alıyor, ufak değişimler var
Ben konuşurum o dinler sessiz sessiz ama farkına da varır
O yüzden umutsuz vaka değil aslında
Belki bugüne kadar söylemediğim hata bu hissettiklerimi
Hep kendimce gurur yaptım belli etmicem bu kadar üzüldüğümü dedim
Belki bilse daha iyi...
Yapısı bu olabilir mi?
Bir planım yok. Ben bu evlilikten sıkıldım bitsin demek çocuğumuza haksızlık, bencillik gb geliyor. Birikip birikip büyük patlamayı bekliyorum. Ayrıl barış bana göre değil. Kafamda net olan ayrılık aslında. Ama oncesinde bir tekrardan anksiyete tedavisi göreyim diyorum. Belki evliliğimize bir faydası olur :))) Hicbir sey tek taraflı degil. Yoğunluğu bitsin bakalım. Ağzında o var simdi.
Farkina varıyorsa güzel inşallah düzeltmek için adımda atar.. bakalım ben ne yapıcam spontan konuşayım diyorum ama olsun tıkanmamak için konuşma hazırlamam lazım akşama
Neden mutsuz olduğunu bir tek ben mi anlamadım.
Öylesine diyorsan sıkılmış olabilirsin tabii ki ayrıl zaten sürmez adam da farkeder o senden önce ayrılır.
Aynen öyle aman huzurumuz kaçmasın aman tatsızlık çıkmasın derken biriktirdiklerin öyle olmadık zamanda patlıyorki sonuçlar daha yıkıcı oluyor.. bizimkisi "kıskançlıkkk"Hayırdır sana noldu?
Ben o konuşmaları çok hazırladım canım, çok planlı programlı konuşmalar
Gururumdan ödün vermeyeyim, coolluğu bozmayayım ama lafı da söyleyeyim vs
Artık taktik maktik yok
İçimden ne gelirse
Yine belirledim tabii hislerimi ama planlamak bir işe yaramıyor
Aksine karşındaki bilmiyor içindekileri sen tutup tutup patlıyorsun
Şu anda eşimde babasını goruyorum. Sanki onu taklit etmeye calisiyor. 5 senelik evliyiz, cocuktan once boyle degildi. Babasi hep sehir disinda calismis, her gittigi yerde sevgilileri olmus ama dondugunde hanimini hep ona hizmat ederken evde bulmus. Her seyi der yapar ama esimin annesi hep susmus, evde durmus. Benden onu bekliyor gb geldi. Fark ettigim an zaten "Ben anan degilim, onun gb olmami bekleme" dedim net bir sekilde. Aile mevzulari da yipratti biraz. Ama bizim iliskimizde ilk o kendini cekti, ben de o bana nasil davraniyorsa oyle davranmaya basladim.Yapısı ketum zaten hep öyleydi
Ben de iş oralara varmadan manevra mı yapsam demekteyim çünkü evlilik muhabbeti geçiyordu bir süredir
Hayır düşündüm salak salak mutlu oluyordum evleneceğiz diye de
Evlensek ne değişecek, önceden emin olmazsam yine aynı şeyler yaşanacak bir de bu kez arada resmi bağ olacak gitmesi daha zor
Siz kafaya koymuşsunuz da cesaret lazım bence size de
Bu yoğunluğu bitince de çok dayanırsınız gibime gelmiyor
Ama gönül tabii ki düzelmelerinden yana iş oralara varmamasından yana
Aynen öyle aman huzurumuz kaçmasın aman tatsızlık çıkmasın derken biriktirdiklerin öyle olmadık zamanda patlıyorki sonuçlar daha yıkıcı oluyor.. bizimkisi "kıskançlıkkk"
Yok popüler bir meslek diye belirttim. Kızlarımızın doktorlara zaafı vardır aslında. Ya sohbet edemiyorum, beni anlamıyor. Hayata sabit bir çerçeveden bakıyor ve bundan başka düşünceleri kabul etmiyor vs gibi düşünceleri oldu. Mutsuz hissetti esasen. Biz mutlu olmak için birliktelik kurarız. Eğer o ilişki mutlu etmiyorsa bize yük olur.Neden basit olduğunu düşündü ki?
Mesleğe bağlı olmuyor o işler ya.
Ben çok da seviyorum aslında ama sanki ben itiyorum gibime geliyor, uzatmaları oynuyorum gibi
Off gerçekten onun ne diyeceğine bağlı bu hafta
Kaç yıllık evliydiniz ? Bitirmemek için elinizden gelen her şeyi yaptığınızı düşünüyor musunuz?Evet.
İnanın aldatma, hakaret, şiddet öyle ciddi bir problem yok.
Ama hayal ettiğim aşk bu değildi.
Ne değişti diyorum?
Bir şey değişmedi ben aynıyım diyor hatta ona göre o daha sıcak
Belki değişmedi belki kendi kişiliği ortaya çıktı.
Kendimi ilgisiz, sevgisiz, değersiz hissediyorum bir süredir.
Evet farkındayım sürekli uzakta, sürekli o ülkede bu ülkede işi gereği bunu zaten kabullendim.
Ama başta böyle değildi sanki, çok iyi hissederdim ilgisini, sevgisini.
Bu aralar öyle değil...
6 gündür yataktayım, hiçbir şey yapmıyorum
Gözlerim şiştiği için yarı açılıyor
Sigarayı 2017de bıraktım
Sigara, kahve/şarap ile besleniyorum
Dönmesini bekliyorum ki o konuşmayı yapalım
Bugüne kadar hiç çaktırmadım, hep cool kadını oynadım
Belki de söylemek lazım artık
O da fark etti, haftaya dönünce (bu hafta) konuşalım dedi
İlk kez bu kadar histerik tepkiler verdim
Şaşırdı, farkında değildi belki ona göre her şey yolundaydı
Ama benim içim acıyor, yorulmuş hissediyorum
Kaçmak, gitmek istiyorum
Unutmak istiyorum, o hiç olmamış gibi hissetmek, özgür hissetmek istiyorum
Böyle biri ayağıma zincir bağlamış gibi burada acı çekmek istemiyorum
O son konuşmayı yapacağım geldiğinde
Önce onu dinleyeceğim
Eğer bu kez güzel bi tepki alamazsam, açıklamazsa hiçbir şey yapmayıp çekip gideceğim
Artık çabalayacak gücüm kalmadı
Ama çok zor geliyor
10 sene sonra bulmuş, aşık olmuştum ben ona
Şimdi bir 10 yıl daha mı bekleyeceğim tekrar aşık olabilmek için
Görür görmez o doğru adam demiş, hissetmiştim
Çok emindim ama ilk kez içime şüphe girdi yanıldım mı acaba diye
Cesaret istiyorum
Ne yapmalıyım bilmiyorum
Bırakmak, vazgeçmek öyle zor ki
Ya özlersem, ya pişman olursam?
Ya o gerçekten doğru adamsa ve ben yıkıyorsam bir şeyleri?
Ya acele ediyorsam?
Kafamda tonlarca soru ama devam edemiyorum...
Her şeyi bu hafta onun iki dudağının arasından çıkanlar belirleyecek...
Sevgi/ilgi mi azalıyor yoksa özlemekten mi sıkıldın?İlgisini sevgisini hissetmiyorum
Gidiyor 1 hafta 10 gün yurtdışında yok
Önceden hissederdim ama aramız cıvıl cıvıldı
Yok konu diyememek değil ki gayet tabi diyorum amaa evet haklısın dediği halde değişen bir şey yok problem buBen senin yerinde olsam açık açık söylerim
Bunu bağıra çağıra yapmana gerek yok ki
Bunu yapıyorsun hoşlanmıyorum demek zor mu
Onu da demeyecek miyiz ya
Onlar mutlu olsun diye kendini mi kısıtlayacaksın
Ben susa susa böyle patladım işte
Giderim gittim de zaten konuma bakabilirsiniz bana rahat battı yazan bile oldu konumda ama ben buradaki kadınların çoğuna mutlu olmanın gerçekten her şeyden değerli olduğunu anlatamadım boşanmak bir şeyi bitirmek için illa kavga dövüş aldatma gerekmez iki insan mutlu olmak için bir araya gelir bir insanın mutsuzluğu yukarıda saydığım bütün sebeplerden daha kötü inanınEvet.
İnanın aldatma, hakaret, şiddet öyle ciddi bir problem yok.
Ama hayal ettiğim aşk bu değildi.
Ne değişti diyorum?
Bir şey değişmedi ben aynıyım diyor hatta ona göre o daha sıcak
Belki değişmedi belki kendi kişiliği ortaya çıktı.
Kendimi ilgisiz, sevgisiz, değersiz hissediyorum bir süredir.
Evet farkındayım sürekli uzakta, sürekli o ülkede bu ülkede işi gereği bunu zaten kabullendim.
Ama başta böyle değildi sanki, çok iyi hissederdim ilgisini, sevgisini.
Bu aralar öyle değil...
6 gündür yataktayım, hiçbir şey yapmıyorum
Gözlerim şiştiği için yarı açılıyor
Sigarayı 2017de bıraktım
Sigara, kahve/şarap ile besleniyorum
Dönmesini bekliyorum ki o konuşmayı yapalım
Bugüne kadar hiç çaktırmadım, hep cool kadını oynadım
Belki de söylemek lazım artık
O da fark etti, haftaya dönünce (bu hafta) konuşalım dedi
İlk kez bu kadar histerik tepkiler verdim
Şaşırdı, farkında değildi belki ona göre her şey yolundaydı
Ama benim içim acıyor, yorulmuş hissediyorum
Kaçmak, gitmek istiyorum
Unutmak istiyorum, o hiç olmamış gibi hissetmek, özgür hissetmek istiyorum
Böyle biri ayağıma zincir bağlamış gibi burada acı çekmek istemiyorum
O son konuşmayı yapacağım geldiğinde
Önce onu dinleyeceğim
Eğer bu kez güzel bi tepki alamazsam, açıklamazsa hiçbir şey yapmayıp çekip gideceğim
Artık çabalayacak gücüm kalmadı
Ama çok zor geliyor
10 sene sonra bulmuş, aşık olmuştum ben ona
Şimdi bir 10 yıl daha mı bekleyeceğim tekrar aşık olabilmek için
Görür görmez o doğru adam demiş, hissetmiştim
Çok emindim ama ilk kez içime şüphe girdi yanıldım mı acaba diye
Cesaret istiyorum
Ne yapmalıyım bilmiyorum
Bırakmak, vazgeçmek öyle zor ki
Ya özlersem, ya pişman olursam?
Ya o gerçekten doğru adamsa ve ben yıkıyorsam bir şeyleri?
Ya acele ediyorsam?
Kafamda tonlarca soru ama devam edemiyorum...
Her şeyi bu hafta onun iki dudağının arasından çıkanlar belirleyecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?