- Konu Sahibi Foreverxxalone
-
degisik bir hamilelik belirtisi
Yeni sevgili bulmadım ondan önceydi burada bahsettiğim. Sevmekten vazgeçemedim napıyım ? Neyse bu konuda bir fikrin var mı ? Ne yapmalıyım ?
degisik bir hamilelik belirtisi
ımmmmm olayın üstünden 3ay geçmişş
3ayda ne ara ayrıldın diğerinden
ne ara başka sevgili buldun
ne ara bağlandın
ve yine ne ara ayrıldın
Aynen dediğin gibi benimde kafam karisti bu hesapta
Tabi ki haklısın ama bilmiyorum sanki seviyormuş gibi geliyor bazen her an seviyorum dicekmiş gibi olduğunda hemen içine kapanıyor bişeler engel oluyormuş gibi hissetiriyor çoğu zaman bana belki askerlik yüzünden yada aileler ama genede sevgiliykende bir çok engel çıkmıştı ve aşmıştık şimdi ise sadece yalnızlık istiyorum diyor herşeyden herkesten yaşamaktan vazgeçmiş gibi bu biraz garip ulaşmaya çalışıyorum. Tabularını yıkmaya ama bunu nasıl yapıcamı bilmiyorum :/
gece gece beni güldürdünüz allahta sizi güldürsün :)
konunun nerye acıldıgına bakmamıs okumustum yorumlardan asa ınerken sızın yazınız ılgımı cekınce cok güldüm...
arkadasım senın ıcın de tavsiyem ayrılık kararı alan sevgilinden uzak durman.hayırlısı böyleymiş diyip yoluna bakman gerekli.evet kolaydı sanki ayrılınca vazgecmek değil elbette ama hiç bir yara ilk günki kadar acı vermez yaranız ileşicek ve sızınız hafifleyecek emin olun sürekli onun peşinden koşup neden niçin diye sorgulamanın yersiz olduğunu düşünüyorum geriye kalan sevignizi ve gurrurunuzu alın bosverın artık.hayat onsuzda yasanır emin olun insan oglu herseye dayanır sonucta ıstemıyorsa ıstemıyordur diretmenin sorgulamanın üzerine düşmenin size daha acı vereceğini düşünüyorum.
hayat hızlı akıyor biz yerimizde sayıyoruz ne yapalım canımm.
biz bi tanesiyle başa zor çıkıyoruz valla bravo arkadaşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?