Merhaba bu benim açtığım ilk konu, çok heyecanlıyım :kedi:
Sizden ricam bilgi verirseniz büyük bir kabusa son vermiş olabilirsiniz :teytey:
Büyük göğüsler için genel olarak toparlıyıcı özellikte ve mümkünse babane işi olmayan bikini aramaktayım.
Tr,ye satış yapan online web siteleri veya istanbuldan alabıleceğim mağaza önerilerinizi bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler
ya sorma benim ölçüm85 sinir oluyorum,üstü büyük altı küçük modeller bakmak zorunda kalıyorum,kom ve ay yıldız a bakmak lazım güneşli de outlet leri var...ist lu olanlar için...
ben sürekli her aldığım kıyafeti terziye götürmek zorunda kalıyorum bikinileride yada altlar duruyor yenı alt almak zorunda kalıyorum tek.
çok mutsuzum
Yahu benim de derdim aynı. 90 numara, off! Gerçekten büyük göğüslerin dezavantajlarından biri de babanne işi bikinilere kalmak.
Ben bikini yerine mayo mu kullansak diyorum ama öyle de nasıl bronzlaşıcaz. Bizim pilates toplarına straplez de giydirilmiyor. Ben beğendiğim bikini ve mayo modellerini blog'umda paylaşmıştım. Yeni üye olduğumdan resim koyamıyorum. Kullanabileceğimizi düşündüğüm modellerin linkini vereyim: