- 24 Temmuz 2019
- 10
- 3
- 1
- 25
- Konu Sahibi sorucuksoranaptal
öncelikle herkese merhaba , ülke dışında yaşıyorum ve annemin şu sıralar aşırı sıkıntısı var ve onu daha fazla üzmek istemediğimden bir büyük görüşü almam lazımdı, akıl verirseniz çok sevinirim. geçen sene birileriyle konuşmaya başladım ve bu yıl çıkmaya başladık, ailesiyle ortamıyla herkesle tanıştırdı hatta annem ile bizi ne zaman tanıştıracaksın gibisinden şeyler sordu. ciddi gibiydi her şey. gözüm kör olmuştu resmen. bi gün birlikte olduk ve o haftanın sonunda kavga ettik ve beni başka bir kızla aldattı. bir kaç hafta sonda benimle tekrar buluşmak istediğini söyledi ,deli gözü biz tekrar buluştuk. anneme anlattım üzülme kızım falan vs. biz uzun bir süre konuşmadık ve şu son haftalarda benimle tekrar birlikte olmak istediğini beni gerçekten gereğinden fazla sevdiğini ve tekrar buluşup her şeyi anlatmak istediğinden bahsediyor . erkek milleti bu yazarken o kadar iyi yazıyor ki tekrar özlememek elimde olmuyor. zor koptum aylarca ağladım . arkadaş çevrem aşırı tepkili ama bir büyük görüşü almak istedim, yardımcı olursanız ablalarım büyüklerim çok sevinirim.