büyük gün davetiyemiz :)

adaderenim

Aşk artık 3 kişilik..
Kayıtlı Üye
27 Mart 2011
2.984
2
106

kızlar buda bizim düğün davetyemiz ve iç yazıları
uğur böcekli olmasını eşim istedi nazarlardan korusun die

bende ıcını kendım yazdırmak ıstmıstım ama olmadı esımın ablası secmısı davetyemı memleketler uzak oldugu ıcın(ama olsunn buanada sukurrrr

rabbım agzınızın tadını bosmasın cnm

önemli olan davetiyede yazan isimler canım üzülme

canım sectiğin davetiye, davetiye bakarken netten beğendiğim ilk davetiye idi sonra eşim çok süslü bu dedi değiştrdik benzer daha az süslü bi model seçmiştik .benimde bu uğur böceklide aklım kalmıştı ama eşimle ortak bi karar almamız lazımdı:)))) mutluluklar dilerim sana

harika tatlım çok güzellerr mutluluklarrr
çok teşekkürler canım
bizde eşimle bu ve sizin davetiyeniz arasında kaldık sonra o uğur böcekli olsun nazar degmesin dedi bnde peki dedim
sizede hayırlı olsun
çoooooooooooook güzel allah mesut etsin..

çooooooooooook teşekkür ederim amin

çok çok beğendim canımmm internetten mi sipariş verdiniz bende istiyorum denizlide görmedim ben bu davetiyeden

gala davetiyede bi türlü bulamadım webdavetiye diye bi yerde buldum güvenebilirsem ordan sipariş vereyim en iyisi

teşekkür ederim canım ilgilendiğin için mesajına cevap veremedim (mesaj sayım yeterli değil )

gala davetiyede bi türlü bulamadım webdavetiye diye bi yerde buldum güvenebilirsem ordan sipariş vereyim en iyisi

teşekkür ederim canım ilgilendiğin için mesajına cevap veremedim (mesaj sayım yeterli değil )

önemmli değil canım msjla yolladım sana bilgileri
nişandada burda yaptırdım çok memnun kaldım ben darısı sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…