- 26 Mayıs 2020
- 805
- 1.852
- 113
- Konu Sahibi Merifettah
-
Evet öyle yapacağımSizin konularınız biliyorum ne kadar üzüldüğünüzude bence yarın dik durun makyaj yapın güzelce giyinin sizi yıkık bir sekikde görmek isteyen kişiye bunu göstermeyin
Kaybettim sandigin kurtuldugundur belki ?
Boşanma sonrası uzeleceksiniz ama aslında bir yandan artık geri dönüş yok biliceksiniz ve içiniz daha da rahatlicak bende sizin gibiydim ve boşanma sonra daha da rahatladım sanki şuan herşey önünde daha net geleceğe dair planlar yapabiliyorum. Zaten sizde ev tutacakmisiniz falan filan derken bir bakmışsınız unutmusunuzEvet öyle yapacağım
Merhaba arkadaşlar,
Büyük gün geldi çattı, yarın sabah 10.30 mahkemem var ve anlaşmalı olarak boşanıyoruz, çok stresliyim, nikah zamanı bu kadar stres yapmamıştım, günler sonra onu ilk defa karşımda göreceğim, tavrı nasıl olacak, ailesi ile mi gelecek, umursamaz mı davranacak diye düşünüyorum, yani beni üzer ama belli etmemek için elimden geleni yapacağım, ben mahkemeye yakın dostumla (nikah şahidim aynı zamanda) onunla gideceğim, ailemin gelip yüz göz yada muhatap olmasını istemiyorum, nasıl olacak bilmediğim için, ben ağırlığımla başım dik Bi şekilde girip, aynı şekilde çıkacağım, bana güç için hepinizden dua istiyorum,.,, Allah razı olsun....
[/
Sakin olun. Beş dakika sürecek bir duruşma zaten. Salona izleyici alınmıyor şuan, duruşma saatiniz gelene kadar koridorda farklı bir yerde bekleyin görmek stres yapacaksa. Yeni hayatınızda mutluluklar dilerim.Merhaba arkadaşlar,
Büyük gün geldi çattı, yarın sabah 10.30 mahkemem var ve anlaşmalı olarak boşanıyoruz, çok stresliyim, nikah zamanı bu kadar stres yapmamıştım, günler sonra onu ilk defa karşımda göreceğim, tavrı nasıl olacak, ailesi ile mi gelecek, umursamaz mı davranacak diye düşünüyorum, yani beni üzer ama belli etmemek için elimden geleni yapacağım, ben mahkemeye yakın dostumla (nikah şahidim aynı zamanda) onunla gideceğim, ailemin gelip yüz göz yada muhatap olmasını istemiyorum, nasıl olacak bilmediğim için, ben ağırlığımla başım dik Bi şekilde girip, aynı şekilde çıkacağım, bana güç için hepinizden dua istiyorum,.,, Allah razı olsun....
Merhaba arkadaşlar,
Ben hassas ve duygusal biriyim.cok taş gibi duramam.duygularımi zor gizlerim.ama yine de orada sogukkanli durmak icin elimden geleni yaptim.cok garip bir duygu.emeklerle bir sey kuruyorsun bir odaya giriyorsun ve orada hersey son buluyor.yaninizda biriyle giderseniz daha güçlü hissedersiniz.ben sonrasinda cok kötüydum.Yakında ben de bosanacagim,anlaşmaya ikna edersem..Ben de boşanma günü nasıl olur acsba diye düşünüyorum,hatta burda konu açmıştım.Kendimo iyi hissettirecek şeyler giyip kendisiyle orada göz göze gelmemeye gayret edeceğim.Cikista da sevdiğim biseyi yapacağım.
Evet şimdiden düşünüyorum bunları, yakın Bi dostum ile gideceğimBen hassas ve duygusal biriyim.cok taş gibi duramam.duygularımi zor gizlerim.ama yine de orada sogukkanli durmak icin elimden geleni yaptim.cok garip bir duygu.emeklerle bir sey kuruyorsun bir odaya giriyorsun ve orada hersey son buluyor.yaninizda biriyle giderseniz daha güçlü hissedersiniz.ben sonrasinda cok kötüydum.
Evinizden eşyalarınızı ne zaman alacaksanız? Tencere tabak, koltuk vs... hepsini o adama mı bırakacaksınızEvet şimdiden düşünüyorum bunları, yakın Bi dostum ile gideceğim
Haftaya almayı düşünüyorum, yatak odası bulaşık makinesi tencere tabak çeyizlsr falan işte, koltuk takımlarını o ödemişti,Evinizden eşyalarınızı ne zaman alacaksanız? Tencere tabak, koltuk vs... hepsini o adama mı bırakacaksınız
Hemen alın da kayınvalide gelip beğendiğini götürmesinHaftaya almayı düşünüyorum, yatak odası bulaşık makinesi tencere tabak çeyizlsr falan işte, koltuk takımlarını o ödemişti,
Bir arkadasimla giderim belkiBen hassas ve duygusal biriyim.cok taş gibi duramam.duygularımi zor gizlerim.ama yine de orada sogukkanli durmak icin elimden geleni yaptim.cok garip bir duygu.emeklerle bir sey kuruyorsun bir odaya giriyorsun ve orada hersey son buluyor.yaninizda biriyle giderseniz daha güçlü hissedersiniz.ben sonrasinda cok kötüydum.
Ben de 3 duruşmaya girdim,dün 3.oldu ,benim avukat bi sonraki duruşmada bitiyor artık dahası yok.diyince ,evet bunu istemiyormuydun, bi an önce boşanmak degilmiydi amacın diyorum ,sonra kendimi bi garip hissediyorum,bitiyor yani diye dünden beri çok garibim,dün günüm adliyede geçti, gelmemişti, kardeşimle gittim, her gittiğimde garip geliyor ,rüyadaymışım gibi ,sonrasında ışe gittim,çalıştım,hayat çok garip,16,17 gün sonra tamamen bitecek artık, karar duruşması olacak.Sizi çok iyi anlıyorum.Çok sağolun çok teşekkür ederim
Iki yıl boyunca neden hiç görmemiştiniz,ben de 9 aydır görmüyorum sadce 5 ay önce ilk duruşmada gördüm, ne iletişim,ne yüz yüze gelme hiç bisey yok ,ki dün gelmemişti ,bi öncekine de gelmemişti,ama artık bitiyor önümüzdeki ayAyni seyi bende yasadim mahkemeden önceki gün uyuyamadim kimle gelcek falan diye. Tek gelmisti ben de sadece avukatimla gittim. Iki senedir hic görmemistim onu iletisimde kurmamistik. Mahkeme günü icinde kalanlari da söyledi güya aptal. Giyindim süslendim (abartili degil) en rahat halimi takindim basim dik ciktim önüne. 10 dakika sürdü bosandik. Hayatim boyunca unutamayacagim günlerden malesef..
Bana siddermt uyguladi ben evden ayrildim hic arayip sormadi ben de dönmedim ayri ev tuttum o sekilde bitti dava da acmadik 1,5 sene kadar. Sonra o acti dava. Toplamda iki sene boyunca hic görüsmedik davaya kadarIki yıl boyunca neden hiç görmemiştiniz,ben de 9 aydır görmüyorum sadce 5 ay önce ilk duruşmada gördüm, ne iletişim,ne yüz yüze gelme hiç bisey yok ,ki dün gelmemişti ,bi öncekine de gelmemişti,ama artık bitiyor önümüzdeki ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?