Büyük gün geldi, yarın boşanıyorım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet öyle yapacağım
Boşanma sonrası uzeleceksiniz ama aslında bir yandan artık geri dönüş yok biliceksiniz ve içiniz daha da rahatlicak bende sizin gibiydim ve boşanma sonra daha da rahatladım sanki şuan herşey önünde daha net geleceğe dair planlar yapabiliyorum. Zaten sizde ev tutacakmisiniz falan filan derken bir bakmışsınız unutmusunuz

Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşAllah umarım Rabbim hayır kapıları açsın size

Sakin olun. Beş dakika sürecek bir duruşma zaten. Salona izleyici alınmıyor şuan, duruşma saatiniz gelene kadar koridorda farklı bir yerde bekleyin görmek stres yapacaksa. Yeni hayatınızda mutluluklar dilerim.

Zor sürecler canim rabbim gönül ferahliğı versin. Insallah bundan sonraki hayatında daha güzel şeyler yaşarsın

Ben hassas ve duygusal biriyim.cok taş gibi duramam.duygularımi zor gizlerim.ama yine de orada sogukkanli durmak icin elimden geleni yaptim.cok garip bir duygu.emeklerle bir sey kuruyorsun bir odaya giriyorsun ve orada hersey son buluyor.yaninizda biriyle giderseniz daha güçlü hissedersiniz.ben sonrasinda cok kötüydum.

Evet şimdiden düşünüyorum bunları, yakın Bi dostum ile gideceğim

Bir arkadasimla giderim belki

Benim de 2,5 yaşında bir kızım var kendinizi nasıl hazırlarsanız öyle hissedersiniz. Ben hep kurtulduğuma dua ettim. Hatta eski eşim gözümün içine baktığı halde hiç pas vermedim.
çokta mutluyum. Evlendiğime pişmanım evet ama boşanmak başıma gelen en güzel şeydi

Çok sağolun çok teşekkür ederim
Ben de 3 duruşmaya girdim,dün 3.oldu ,benim avukat bi sonraki duruşmada bitiyor artık dahası yok.diyince ,evet bunu istemiyormuydun, bi an önce boşanmak degilmiydi amacın diyorum ,sonra kendimi bi garip hissediyorum,bitiyor yani diye dünden beri çok garibim,dün günüm adliyede geçti, gelmemişti, kardeşimle gittim, her gittiğimde garip geliyor ,rüyadaymışım gibi ,sonrasında ışe gittim,çalıştım,hayat çok garip,16,17 gün sonra tamamen bitecek artık, karar duruşması olacak.Sizi çok iyi anlıyorum.

Ayni seyi bende yasadim mahkemeden önceki gün uyuyamadim kimle gelcek falan diye. Tek gelmisti ben de sadece avukatimla gittim. Iki senedir hic görmemistim onu iletisimde kurmamistik. Mahkeme günü icinde kalanlari da söyledi güya aptal. Giyindim süslendim (abartili degil) en rahat halimi takindim basim dik ciktim önüne. 10 dakika sürdü bosandik. Hayatim boyunca unutamayacagim günlerden malesef..

Yaşamadım bilmiyorum ama Allah yardımcınız olsun.Bence de dimdik durun.Belki beklediginiz gibi sizi üzmeye çalışmaz.Genelde beklentinin tersi cıkıyor.

Iki yıl boyunca neden hiç görmemiştiniz,ben de 9 aydır görmüyorum sadce 5 ay önce ilk duruşmada gördüm, ne iletişim,ne yüz yüze gelme hiç bisey yok ,ki dün gelmemişti ,bi öncekine de gelmemişti,ama artık bitiyor önümüzdeki ay

Bana siddermt uyguladi ben evden ayrildim hic arayip sormadi ben de dönmedim ayri ev tuttum o sekilde bitti dava da acmadik 1,5 sene kadar. Sonra o acti dava. Toplamda iki sene boyunca hic görüsmedik davaya kadar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…