- Konu Sahibi Merifettah
-
Şayet içinizde pişman olsun istegi varsa ve pişman olması hoşunuza gidecek ise asla ama asla hiçbir şekilde diyolaga girmeyin,yok sayın.Genelde gururlarina çok dokunur bu kaale alınmama hâli..Pişman olur mu bilmem ama egosunu baya dokunur..Ben hem mahkemede böyle konulup arkasından böyle mesaj atmazdım, hem Allah kurtardı deyip hemde mesaj atmazdım, Allah kurtardı ya yoluma bakarım umursamam, benden hiç bir tepki göremediği için kafasına takıyorn
Evet arkadaşlar daha bir gün geçmeden x eş kişisi pişman olmaya başladı bence kanımca size ne düşünüyorsunuz, bunu yazmış, sana en büyük kötülüğü yapan ben değil sağında ki ve solındakilerdi (ailemi kastediyor) kendine YAZIK ettin.. Tabi cevap vermedim benim için artık o bir el....
Ben her zamanki gibi sade ama çıktım makyajımı da doğal olarak yaptım o kot ve spor ile geldiSormayi unuttum nasil gittiniz mahkemeye güzel giyindiniz mi? O nasildi?
Konu dününmüş nasıl geçti geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar,
Büyük gün geldi çattı, yarın sabah 10.30 mahkemem var ve anlaşmalı olarak boşanıyoruz, çok stresliyim, nikah zamanı bu kadar stres yapmamıştım, günler sonra onu ilk defa karşımda göreceğim, tavrı nasıl olacak, ailesi ile mi gelecek, umursamaz mı davranacak diye düşünüyorum, yani beni üzer ama belli etmemek için elimden geleni yapacağım, ben mahkemeye yakın dostumla (nikah şahidim aynı zamanda) onunla gideceğim, ailemin gelip yüz göz yada muhatap olmasını istemiyorum, nasıl olacak bilmediğim için, ben ağırlığımla başım dik Bi şekilde girip, aynı şekilde çıkacağım, bana güç için hepinizden dua istiyorum,.,, Allah razı olsun....
Teşekkür ederim çok hızlı oldu Bi anda bitti tam olarak anlamadım ama iyi olduKonu dününmüş nasıl geçti geçmiş olsun
Zaten sinir etmek için yapmıştır. Hangi aklı başında insan böyle hareket ederMahkeme çıkışı yanınıza gelip helalleşip ayrılmak var,birde ergen gibi tahrik edip cahil cahil konuşmak var.Yüreğiniz soğusun, arkasından üzülünecek biri değilmiş...
Hakkinda hayirlisi olsun insallah.Merhaba arkadaşlar,
Büyük gün geldi çattı, yarın sabah 10.30 mahkemem var ve anlaşmalı olarak boşanıyoruz, çok stresliyim, nikah zamanı bu kadar stres yapmamıştım, günler sonra onu ilk defa karşımda göreceğim, tavrı nasıl olacak, ailesi ile mi gelecek, umursamaz mı davranacak diye düşünüyorum, yani beni üzer ama belli etmemek için elimden geleni yapacağım, ben mahkemeye yakın dostumla (nikah şahidim aynı zamanda) onunla gideceğim, ailemin gelip yüz göz yada muhatap olmasını istemiyorum, nasıl olacak bilmediğim için, ben ağırlığımla başım dik Bi şekilde girip, aynı şekilde çıkacağım, bana güç için hepinizden dua istiyorum,.,, Allah razı olsun....
Bisey sorcam size ,benim de crs günü duruşmam vardı bahsetmiştim size ,önümüzdeki duruşma artık son oalcak karar çıkacak artık dedi,ama adlı tatile girilecek 20 temmuzda dedi benimki de 16 temmuza ertelendi, adlı tatilden sonra mi karar netleşiyor yani ,boşandı yazisini o zaman mi alıyoruz?Sizin nasıl oldu ,olacak yani?Gördü, dedi ya mahkemeden sonra yüksek sesle verilmiş aadakamız varmış Allah kurtardı diye, bence normal değil
Evet banada dediler eğer perşembe günü dilekçe vermezsek adli tatilden sonraya kalıyor ve eylüle kadar boşanmamış gözükecekmişizBisey sorcam size ,benim de crs günü duruşmam vardı bahsetmiştim size ,önümüzdeki duruşma artık son oalcak karar çıkacak artık dedi,ama adlı tatile girilecek 20 temmuzda dedi benimki de 16 temmuza ertelendi, adlı tatilden sonra mi karar netleşiyor yani ,boşandı yazisini o zaman mi alıyoruz?Sizin nasıl oldu ,olacak yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?