Büyük gün geldi, yarın boşanıyorım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şayet içinizde pişman olsun istegi varsa ve pişman olması hoşunuza gidecek ise asla ama asla hiçbir şekilde diyolaga girmeyin,yok sayın.Genelde gururlarina çok dokunur bu kaale alınmama hâli..Pişman olur mu bilmem ama egosunu baya dokunur..

O embesil daha coooook pisman olacak cok. Ama var ya, zamab gectikce, sen onsuz olmaya iyice alistikca onun ne kadar kalitesiz bir insan oldugunu her gün yeniden anlayacaksin.

Konu dününmüş nasıl geçti geçmiş olsun

Öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun.
Bu adam sizi en küçük kavgada küçük düşürüyor, ayrılmak istiyor, şehirden ve evden gönderiyordu.

Babanızı arayıp gelin kızınızı alın diye sizi rencide ediyor, sizi ailesine kötüleyip sizin mutsuzluğunuzla mutlu olan görümce, kayınvalide ve kayınpeder yaratıyordu.

Lütfen bunları hatırlayın ve ESKİ eşinizin pişmanlığı sizi yanıltmasın. Çünkü barışırsanız, yeniden evlenirseniz bu sorunlar katlanarak büyüyecek, bir de çocuk olursa hayatınızı zehirli sarmaşık gibş sarıp çürütecek bu adam.

Anladığım kadarıyla genç ve güzel bir hemşiresiniz, hayat karşısınıza daha geçimli ve düzgün insanlar çıkaracaktır.

Ayrıca eski eşiniz siz tepkisiz kaldıkça en geç birkaç hafta içinde başka kadınlarla yan yana fotoğraf paylaşacak ve sosyal medya üzerinden sizi üzmeye kalkışacaktır. Bu tuzağa düşmeyin, sosyal medyasına bakmayın. Bırakın o da başka bir kadının hayatını mahvetsin. Huylu huyundan vazgeçmez. İlk evliliğini batıran erkeğin, ikinci evliliğinde mutlu olduğu hiç görülmemiştir.

Hakkinda hayirlisi olsun insallah.

Gördü, dedi ya mahkemeden sonra yüksek sesle verilmiş aadakamız varmış Allah kurtardı diye, bence normal değil
Bisey sorcam size ,benim de crs günü duruşmam vardı bahsetmiştim size ,önümüzdeki duruşma artık son oalcak karar çıkacak artık dedi,ama adlı tatile girilecek 20 temmuzda dedi benimki de 16 temmuza ertelendi, adlı tatilden sonra mi karar netleşiyor yani ,boşandı yazisini o zaman mi alıyoruz?Sizin nasıl oldu ,olacak yani?

Evet banada dediler eğer perşembe günü dilekçe vermezsek adli tatilden sonraya kalıyor ve eylüle kadar boşanmamış gözükecekmişiz

O karaktersizin adını bile anmayin artık, yeniden mesaj atarsa asla cevap vermeyin, yok farzedin..engellemenize bile gerek yok, yazsın dursun. Ama kesinlikle cevap vermeyin. Özellikle ortak tanidiklarin yaninda adini bile anmayin. Sizden haber ucuracaklar olur dikkat edin. Çok güçlü olun. Elaleme göstermek icin de degil, kendiniz için. Verilmis sadakasi varmismis, iyiki de bunu söylemiş, iyiki de o mesajı atmış. Neden kurtulduğunuzu, Allah size tekrar tekrar gösteriyor işte üzülmeyin diye.. Bu adamla devam etseydiniz; ruhsal yada fiziksel hastalıklar kacinilmaz olurdu. Hayatınızı kurtardiniz, tebrik ediyorum... Şuan uzuluyorsunuz, inanın hepsi geçecek.. Bir süre sonra, gerçekten, içinizden gelerek şükredeceksiniz... Yeni hayatinizda değerinizi bilen insanlarla karşılaşmanizi, bu günleri hatirlamayacaginiz kadar mutlu bir hayat geçirmenizi diliyorum❤❤

Umarım dilekceyi vermissinizdir ve resmi bosanma için eylülü beklemek zorunda kalmazsınız. Çünkü bu adam belliki hem suclu hem güçlü arsizlardan. Mesaj atıp kafanızı bulandirmaya çalışacak. Sizi sevdiğinden pismanligindan değil tamamen senin onu terk etmis olmani kendine yediremediginden. Kovsamda dovsemde beni birakamaz diyen egosu yıkıldı bunu yediremiyor. Şu an o mesajla sana kendini suçlu hissettirmeye çalışıyor lütfen düşme bu tuzağa. Omzundaki yükü attın şimdi yeniden doğrulma zamanı..

Anlaşamadığı biriyle ayrıldıktan sonra tekrar barışmış, sonra çok daha büyük olaylarla ikinci kez ayrılmış biri olarak, mesajlara aldanmamanızı, insanların değişmeyeceğini, sorunların çözülmeyeceğini sadece katlanarak büyüyeceğini hatırlatıyorum. Eğer tekrar barışma gibi bir ihtimal belirirse Bir daha barışmayın. Olan sadece yıllarınıza olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…