- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
- Konu Sahibi Merifettah
-
Neden gelmiyor ki davalara?Bana siddermt uyguladi ben evden ayrildim hic arayip sormadi ben de dönmedim ayri ev tuttum o sekilde bitti dava da acmadik 1,5 sene kadar. Sonra o acti dava. Toplamda iki sene boyunca hic görüsmedik davaya kadar
Konu sahibi noldu dava bitti mi?
Nasılsınız?
nasil gecti
Nasılsınız?
nasil gecti
Tam 10.30 da dua ettim size, kalbiniz taş kesilsin o adama karşı diye inşallah iyisinizdir
Son durum nedir
Tam 10.30 da dua ettim size, kalbiniz taş kesilsin o adama karşı diye inşallah iyisinizdir
Merhaba arkadaşlar, dava 1 saat geçilmeli oldu, yarım saat oldu çıkalı, Allahım şükürler olsun içime öyle bir yüreğime soğukluk verdi ki bişey hissetmedim, dimdik durdum, Bi arkadaşı ile gelmişti bende Bi arkadaşımla gittim, mahkeme salonundan ilk o çıktı peşine ben çıktım, o kadar çirkin bir insanmış koridorda arkadaşına, çabuk çabuk gidelim verilmiş sadakamız varmış Allah kurtardı dedi, arkadaşım tam ona bişey diyecekti ben elimle sus dedim ve bende herkes kendine yakışanı yapar dedim, ne kadar saygısız bir insanmış, Allahım şükürler olsun, bugün en hayırlı cuma oldu benim için, hepinize sonsuz teşekkürler, bana 10. 30 da tam dua eden kişi Allah sizden razı olsun,Konu sahibi noldu dava bitti mi?
Geçmiş olsun canım artık olmuş bitmiştir Allah ikiniz için de hayırlısını versinMerhaba arkadaşlar,
Büyük gün geldi çattı, yarın sabah 10.30 mahkemem var ve anlaşmalı olarak boşanıyoruz, çok stresliyim, nikah zamanı bu kadar stres yapmamıştım, günler sonra onu ilk defa karşımda göreceğim, tavrı nasıl olacak, ailesi ile mi gelecek, umursamaz mı davranacak diye düşünüyorum, yani beni üzer ama belli etmemek için elimden geleni yapacağım, ben mahkemeye yakın dostumla (nikah şahidim aynı zamanda) onunla gideceğim, ailemin gelip yüz göz yada muhatap olmasını istemiyorum, nasıl olacak bilmediğim için, ben ağırlığımla başım dik Bi şekilde girip, aynı şekilde çıkacağım, bana güç için hepinizden dua istiyorum,.,, Allah razı olsun....
Merhaba arkadaşlar, dava 1 saat geçilmeli oldu, yarım saat oldu çıkalı, Allahım şükürler olsun içime öyle bir yüreğime soğukluk verdi ki bişey hissetmedim, dimdik durdum, Bi arkadaşı ile gelmişti bende Bi arkadaşımla gittim, mahkeme salonundan ilk o çıktı peşine ben çıktım, o kadar çirkin bir insanmış koridorda arkadaşına, çabuk çabuk gidelim verilmiş sadakamız varmış Allah kurtardı dedi, arkadaşım tam ona bişey diyecekti ben elimle sus dedim ve bende herkes kendine yakışanı yapar dedim, ne kadar saygısız bir insanmış, Allahım şükürler olsun, bugün en hayırlı cuma oldu benim için, hepinize sonsuz teşekkürler, bana 10. 30 da tam dua eden kişi Allah sizden razı olsun,
Amin canım hepimizden inşallah.O söylediği şey ne kadar da basit bir insan olduğunu gösteriyor.İyi ki de bu adamdan çocuk filan yapmadın (yok gibi geldi).Güya son dakikada bile üzmeye çalışmış ama daha beter düşürdü kendini haberi yok. Evlenmek için yanlış kişiyi secmissin olsun zararın neresinden dönsen kardır.Bir arkadaş ayrıldığı kişi için şunu söylemişti:Bir kumar oynadım kaybettim hepsi bu..sen de öyle söyle.Ben kendim için öyle söylüyorum.Gecmis gitmiş olsun.Allah yolunu açık etsin.Bundan sonraki hayatın yaşadıklarının mükafati olsun.Merhaba arkadaşlar, dava 1 saat geçilmeli oldu, yarım saat oldu çıkalı, Allahım şükürler olsun içime öyle bir yüreğime soğukluk verdi ki bişey hissetmedim, dimdik durdum, Bi arkadaşı ile gelmişti bende Bi arkadaşımla gittim, mahkeme salonundan ilk o çıktı peşine ben çıktım, o kadar çirkin bir insanmış koridorda arkadaşına, çabuk çabuk gidelim verilmiş sadakamız varmış Allah kurtardı dedi, arkadaşım tam ona bişey diyecekti ben elimle sus dedim ve bende herkes kendine yakışanı yapar dedim, ne kadar saygısız bir insanmış, Allahım şükürler olsun, bugün en hayırlı cuma oldu benim için, hepinize sonsuz teşekkürler, bana 10. 30 da tam dua eden kişi Allah sizden razı olsun,
Yani şu ciddi ve olgun bir insanın tavrı olabilir mi?koridorda arkadaşına, çabuk çabuk gidelim verilmiş sadakamız varmış Allah kurtardı dedi,
canım benim. Bundan sonrası çok çok güzel olsun senin için.Merhaba arkadaşlar, dava 1 saat geçilmeli oldu, yarım saat oldu çıkalı, Allahım şükürler olsun içime öyle bir yüreğime soğukluk verdi ki bişey hissetmedim, dimdik durdum, Bi arkadaşı ile gelmişti bende Bi arkadaşımla gittim, mahkeme salonundan ilk o çıktı peşine ben çıktım, o kadar çirkin bir insanmış koridorda arkadaşına, çabuk çabuk gidelim verilmiş sadakamız varmış Allah kurtardı dedi, arkadaşım tam ona bişey diyecekti ben elimle sus dedim ve bende herkes kendine yakışanı yapar dedim, ne kadar saygısız bir insanmış, Allahım şükürler olsun, bugün en hayırlı cuma oldu benim için, hepinize sonsuz teşekkürler, bana 10. 30 da tam dua eden kişi Allah sizden razı olsun,
Yeni hayatında mutluluklarMerhaba arkadaşlar, dava 1 saat geçilmeli oldu, yarım saat oldu çıkalı, Allahım şükürler olsun içime öyle bir yüreğime soğukluk verdi ki bişey hissetmedim, dimdik durdum, Bi arkadaşı ile gelmişti bende Bi arkadaşımla gittim, mahkeme salonundan ilk o çıktı peşine ben çıktım, o kadar çirkin bir insanmış koridorda arkadaşına, çabuk çabuk gidelim verilmiş sadakamız varmış Allah kurtardı dedi, arkadaşım tam ona bişey diyecekti ben elimle sus dedim ve bende herkes kendine yakışanı yapar dedim, ne kadar saygısız bir insanmış, Allahım şükürler olsun, bugün en hayırlı cuma oldu benim için, hepinize sonsuz teşekkürler, bana 10. 30 da tam dua eden kişi Allah sizden razı olsun,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?