Büyük hata

Ay cok uzuldum gorumceye
7 gundur kvnizin evinde kalmaniz onun sucu degil ki. Zavalli 3 gundur de misafir pisligi temizliyormus kimbilir ev ne hale geldi bir haftadir.
Hakaret bile etmissiniz,sizin anneniz olsa size gerizekali diyeni affeder mi? Ayip.
Boyle bayram ziyareti yapacaginiza hic yapmayin,gidin kendi koyunuzde oturun

Kendinizi affettireceğiniz hiç bi durum yok kimse kimseden daha haksız değil ,içerikte.
Dik durun haklıymış gibi davranın ,olay olmamış gibi surat asmadan ama mesafeli davranın oturup olayı konuşmaya özür dilemeye felan çalışmayın .

Ne münasebet gelmiş size ders veriyor sessiz olun felan ne alaka ,hakaretiniz hoş olmamış ama müdahelesinde de vi sinsilik sezinledim okurken .Size de zateb içgüdüsel bi rahatsızlık vermiş .Boşverin gitsin .Zamana bırakın .Suçlu gibi davranmayın .

Sıçlu gibi davranmayın çünkü bu kadar agresif hale getiren eşiniz ,bayram günü ailemi görücem her sene olay yaratıyor oğlunuz sizin suçunuz değil bunaldım ,aikeme hasret kaldım günlerdir buradayım 1 gün gidip gelicez gitmeyelim diye her türlü sorun var ,size patladım sizde oğlunuzu kardeşinizi bu konuda uyar mıyorsunuz kırgınım diyin ,
Bende ana baba evladıyım benimde bekleyenim var diye ajitasyona girin yoksa çok uzar bu konu

Bence esiniz ve siz hatalisiniz. Her sefer ailenize gitmemek icin of pof yapıyorsa siz neden orda 1 hafta kalıyorsunuz? Esinize patlayacaginiz yerde olan görümceye olmus.Ve görümce haklıydı: bayram günü barış çağrıs kavga yapmak nedir. Baş problem esiniz. Görümcenizin gönlünü bir hediye alıp tekrar samimi özür dileyerek alin derim

Bu ne ya 7 gün paşamizin ailesiyle kalın ama sizin aileye gidince surat asıp huzursuzluk çıkarsın.Bu erkekler ve aileleri kendilerini ne saniyorlarsa.Neyse..

Burada ki tek suçlu eşinizken görümcenize gerizekalı diyerek tüm suçu üstlenmişsiniz maalesef. Zaman geçtikçe belki aranız normal seviyeye gelir ama şuan bir şey yapilmaz gibi

Öğleye kadar hazırlanamayan siz,
Annem tatlı yapacak az bekle deyince bağrışan siz,
Görümce sessiz olun deyince atarlanan siz.

Arada manasız şekilde çocuk gibi kızını babasına şikayet eden bir koca da var. Adı geçmişken sorayım. Sizin ailenize gitmek neden bu kadar zor geliyor adama? Önceden yaşanmış bir gerginlik vs mi var?

En anlam veremediğim görümcenin temizlik yapması sizi niye strese soktu? Ben oturayım sen yap gelin dememiş, kalkmış kız kendi yapmış işte daha ne?

Bayram gunu bu ne gerginlik... olayin tek kabahatlisi siz degilsiniz elbette. Bir ortaginiz varsa o da esiniz. Asla gorumce degil.

Gorumcen neden hoşlanırsa hediye çiçek veya yiyecek, güzel bir paket yaptır. Bir an yanlışlıkla oldu de. Karşındaki insan anlayışlı ise yumuşar zaten.

Bayram günü,büyüklerin evinde bağrış,
çağrış kavga etmek de neyin,nesi?
Ben olsam ben de uyarırım,sessiz olun diye.
Görümce resmen kimvurduya gitmiş.
Kavgaya zemin hazırlayan kocanız,ateşi harlayan siz,lafı işiten külkedisi görümce.
Alın bir hediye,özür dileyin,umarım affeder.
Bundan sonra tepkilerinizde daha ölçülü olursunuz.

Kimin köyüne ne zaman gidilecek?
Gidince ne kadar kalınacak?
Bunları da yola çıkmadan,evinizde planlayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…