Hanımlar merhaba
Bir önceki konumdan bilirsiniz. 7 gün boyunca kayınvalidemlerdeyiz. O yüzden arefe günü ve bugün öğleden sonra benim köyüme gittik günübirlik. Ama eşimle hep tartışma yaşıyoruz bu bayramlarda. O benim köyüme biraz gönülsüz gidiyor. Daha gitmeden diyorum 1 gün atıyorum bizim köyde oluruz diye. Of Pof tamam konuşuruz bilmem ne diyor. Sabah bana hazırlanın dedi. Bende hazırlandım geç oldu çocukla anca çocuk uyudu falan derken. Sonra dediki annem Enes e (benim oğlum) tatlı yapacak az bekle. Bende dedim geç oldu saat kaç oldu 1 saate yakın yolda gidecek. Ben sana demedim mi erkenden hazırlan diye tartışmaya başladık. Baya bağırdık birbirimize. O sıradada görümcem sesiniz duyuluyor sessiz bağrışın dedi içeri girdi bende ona patladım
senin yüzünden oluyor dedim . Benle ne ilgisi var diyerek bağırmaya başladı. Sabah acele acele süpürge yapıyordun bana inat gibi dedim. ( elinde bez 3 gündür temizlik yapıyor evde put gibiyiz ) tamam haksızım ama sinir etti o hareketi evde sürekli bi toplanma halindeyiz. Neyse tam çıkıyordu söylendi ben g.. zekalı dedim
bi sinir ağzımdan çıktı .. pişmanım . Sonra Ortalık karıştı. Ben arabayı aldım oğlumu bindirdim gidecektim ta evime. Hadi dedim kaynanamların hatrına sus. Geri döndüm. Eve kayınvalidemler geldi.Eşim babamı aradı . Olayın bi kısmını anlattı. Sonra kayınvalidelere anlattı. huzursuzluk çıkardı diye. Neyse ben özür diledim kvdem özrün kabul değil dedi.
Sonra bizim köye geçtik.
Şimdi ben kendimi nasıl Affettrbilirim.
Başıma ağrılar giriyor.
*görümcem baya ağladı sen beni kabul edemedin vs diye. Bende öyle olmasa ben seni her gün yemeğe çağırmam dedim. Görmcemle altlı üstlyz o bekar
Baştan anlaşmıyor eşim hep böyle oluyor her bayram.