büyük kafa

Kelebeka1

Papatyalar ölmez bayim , papatyalari öldürürler
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
860
333
123
Suratim cok büyük suratım cok uzun allahım piskolojım cok bozuk erkek kafasından bile büyük kafam suratım

Son düzenleme:
kafam cok büyük suratım cok uzun allahım piskolojım cok bozuk erkek kafasından bile büyük kafam suratım

canım isyan etme. Herkesin kusuru var. kusurlarımızla yaşamayı öğrenmeliyiz. çok şükür elin ayağın tutuyor. bide bir şeyi fazla kafaya takınca gözümüzde daha çok büyüyor. inan hepimizin farklı farklı kusuru var

ya bi erkek arkasımla yanyana foto cekirdim ki onun suratıda genis ama benim yanımda minicik kalmıs keşke estetikle düzeltilebilen bişe olsa vicudum cılız kafam kocaman

Benimde kiloma göre kafam büyük ve yuvarlark hatta tombiş yüzüm
Napalım, herkesi farklı yaratmış Allah
Saçını filan modelli kestir

ya bi erkek arkasımla yanyana foto cekirdim ki onun suratıda genis ama benim yanımda minicik kalmıs keşke estetikle düzeltilebilen bişe olsa vicudum cılız kafam kocaman

sen şimdi buna taktın ya olduğundan büyük görürsün her zaman. yukardaki arkadaş demiş mesela makyajla saç şekliyle küçük gösterebilirsin. ama şunu unutma kafaya taktığın için psikolojik hep olduğundan büyük görüceksin. belkide dedğin gibi büyük durmuyordur ama bir kere kafaya taktığın için hep büyük görüceksin canım düşünmemeye çalış

vücudun cılız ama kafan büyükseee kilo almaya calış canım . hem belkide fotogrAF CEKİLDİĞİn arkadşının kafası cok küçüktürr bide öyle düşün :):):)

hepimizin kusurları var cnm kendinle barışık ol kafana takma bu konuyu. boyunmu kısa topuklu giyeceksin ,dudagınmı ince makyaj hilesi yapacaksın, kafan büyükse de ona göre sacını yapacaksın mesela. sacın cok dikkat cekici ve gür görünmeliki yüzün daha ufak dursun.benimde burnum kusurlu ama barışık olmaya calışıyorum kusurlarını bile sevecekkkksinnnnnnn bu dünyada :)

gerçi şimdi baktım da türkan şoray meryem üzerl bunlarında kafaları kocaman :)

Kilon-boyun nasıl ?
Kafan büyük,omuzların darsa,omuzlarını geniş gösterecek giysiler giyebilirsin.
Saç kesiminle fark yaratabilirsin.
Ayrıca dikkati çekecek kadar büyük kolyeler,büyük çanta ve büyük desenli bluzlar öneririm.
Büyük kolye önerdim ama küpelerin her zaman küçük olsun.

168 boy 57 kil omuzlarım cok geniş

işte resim jkljkoljkljljhlkjljkl

Eklentiler

• $1231689_10151822053044738_2069091778_n.webp
    15 KB · Görüntüleme: 311
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu mudur büyük kafa uzun çene ???

Çıtı pıtı bir kızsın.Söylediklerimi geri aldım,birşeye ihtiyacın yok.Saçların da gayet güzel.

kafam cok büyük suratım cok uzun allahım piskolojım cok bozuk erkek kafasından bile büyük kafam suratım

büyütmeyin
fiziksel sorunlarınızı psikolojik boyutlara getirmeyin
bunlar dahada vahimleştiriyor
bence sen takmazsan kimse takılmaz
ama sen bu konudaki hassasiyetini belli ediyorsaN
bu diğer insanların da dikkatini çeker
şöyle düşün yavrum
bu zeka ya ancak bu büyüklükte bir kafa gerekiyormuş

işte resim jkljkoljkljljhlkjljkl

şimdi gördüm resmini

de get cadaloz seni

bu mu koca kafa
bende asena tarzı
bir at surat hayal etmiştim
maşallah ya
nelere takılıyor artık gençler
eee tabi
yokki başka dert sıkıntı

olmasında zaten

168 boy 57 kil omuzlarım cok geniş

Kızım evladım , ne diyon yaw? Boyun kilon ideal, eklediğin resme de bakılınca kafan da büyük falan değil.

Çok boş kaldın galiba. İnsan öyle kendi bir tarafına taktımı, baka baka inandırıyor düşündüğüne. Belliki senle resim çektiren çocuğun suratı küçükmüş, ne diye kıyaslıyon, boş yere kendine üzüyorsun. Sende bir orantısızlık yok.

.

Ciddi bir sağlık sorunun olsaydı inan bunu düşünmek dahi aklına gelmezdi…

Eklediğin resim hiç senin gibi demiyor ama şükürsüzlük yaptığın
Kafan hiç de büyük falan değil
Gayet de güzel görünüyorsun, boşa üzüntü seninki

canım bence bunu takma,Mila Kunis'i duymuşsundur mesela o kadının da çok büyük bir kafası var ve son 2 senedir dünyanın yaşayan en seksi kadını seçiliyor ki kadın gerçekten de bir kadında gördüğüm en büyük kafaya sahip kaldı ki seninki hiç büyük gelmedi bana ama öyle farz etsek dahi Mila Kunis örneğinde olduğu gibi bu senin güzel olmana engel değil;güzelliği belli kalıpların arasına sıkıştırmak yanlış bence kimi kadın kepçe kulak olur güzel olur kimi kadın iri burunlu olur güzel olur umarım yardımcı olabilmişimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…