sen kimin oldugunu dusunuyorsun ve tepkisi ne olduArkadaşlar şuan görüştüğüm kişiyle birazcık atışmıştık ve ben kırgındım ona. Sabah işyerime bir çiçek geldi ve ben onun beni mutlu etmek için gönderdiğini düşündüm. Not filan da yoktu üzerinde. Genelde çiçek çok nadir gönderir ve not yazmaz. Ben de çiçeğin fotoğrafıyla birlikte teşekkür ederim çok mutlu oldum diye gülücük kalp emojili bir cevap gönderdim. Ama çiçeği o göndermemiş ve şuan kendimi çok kötü hissediyorum. Bu durum sorun olur mu aramızda şimdi
Bu görüştüğüm kişiden önce benimle evlenmek isteyen birisi vardı. Çok ısrarcı birisi ama iki üç aydır sesi çıkmıyordu. O göndermiş
Bu şekilde söylesem inanır mı kiBaşka bayan çalışşan yok mu orada ?
Diyelim yok niye sorun olsun ki aranızda
Bende buraya çiçek gelince sen gönderdin diye mutlu olmuştum benim sandım meğer isimsiz çiçek arkadaşıma gelmiş.Oldu bitti..
İyi de senin ne suçun var? Çiçeği görünce ilk aklına gelen kişi o olmuş, buna sevinsin ve rekabet içinde olduğunu anlayıp azıcık değer bilsin işte.Arkadaşlar şuan görüştüğüm kişiyle birazcık atışmıştık ve ben kırgındım ona. Sabah işyerime bir çiçek geldi ve ben onun beni mutlu etmek için gönderdiğini düşündüm. Not filan da yoktu üzerinde. Genelde çiçek çok nadir gönderir ve not yazmaz. Ben de çiçeğin fotoğrafıyla birlikte teşekkür ederim çok mutlu oldum diye gülücük kalp emojili bir cevap gönderdim. Ama çiçeği o göndermemiş ve şuan kendimi çok kötü hissediyorum. Bu durum sorun olur mu aramızda şimdi
Yani güveni yokmu size ?Bu şekilde söylesem inanır mı ki
Çok uzamadı neyseki normal konuştuk. Bende hiç uzatmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?