- Konu Sahibi FiltrekahvesevenKleopatra
Belki o da kendinden kisa kizlardan hoslaniyordur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır kendisi söyledi asla kısa kızlardan hoşlanmıyorum uzun kız seviyorum diye söyledi ..Belki o da kendinden kisa kizlardan hoslaniyordur
Bir kere çok çirkin yazmışsınızyani çocuğa da böyle yazıyorsan istemeyebilir
![]()
Arkadaşlar neden her konuda sürekli bir yaş muhabbeti dönüyor ..yaşım 30 O da aynı yaşta aynı yaştayızama lütfen yani yaş üzerinden ilerlemesin konu konuyu çarpıtmayalımDış gorunuse cok odaklisin yasin kac?
Saçmalama boyu 1.74 ve 51 kilo. Nasıl olurda bir erkek ondan hoşlanmaz ?????????Çok çılgınca bir fikir ama
Konuştukça sizden hoşlanmamış olabilir mi acaba?![]()
Evet ama tek paylCinsel anlamda mı bir şeyler yaşadınız?
Kızlar ben şöyle uzun boyluyim böyleyim diye hava atmak için yazmadım onu ...hoşlandığım çocukla ilgili vakti zamanında çok büyük konuşmuştum o yüzden yazdım ...hani boyumu yazmasan onun da boyunu yazmasam konumdan kim ne anladı acaba..Saçmalama boyu 1.74 ve 51 kilo. Nasıl olurda bir erkek ondan hoşlanmaz ?????????
Konunuzdan direkt çıkan anlam bu ama. Uzun boylu olmak bir insanı ayrıcalıklı kılmaz.Evet ama tek payl
Kızlar ben şöyle uzun boyluyim böyleyim diye hava atmak için yazmadım onu ...hoşlandığım çocukla ilgili vakti zamanında çok büyük konuşmuştum o yüzden yazdım ...hani boyumu yazmasan onun da boyunu yazmasam konumdan kim ne anladı acaba..
Hayatım tekrar yazmayı düşünmüyorum zaten... yani ben romantik bir ilişki yaşayabileceğim birini arıyorum... fuckbuddy aramıyorum..!! öyle canı çektikçe ararsa öyle bir şeyi de zaten asla kabul etmem ..!!olur öyle arada
başka mesaj da yazmayın
resmen kaçan kovalanır olmuş sizinki![]()
Bana da öyle geliyor... yani bu çocuk benle ayni boyda ama yüzü, gözleri, dişleri çok tatlış.. ve çok güçlü..Niyeyse uzun boylu kadinlarin ( 170.-1.75) eninde sonunda evlendiklari adamlar uzun olmuyor kendi boylarinda filan oluyor en iyi ihtimalle.Bilmiyorum cevremde bakiyorum hep oyle denk gelmiş oluyor.
Benim benden uzun tum arkadaslarimin kocasi kisa boylu mesela.Siz de sonuda bir kisa boyluya kalabilirsiniz
Bende de boy takinitisi var buarada kisa adam sevmem![]()
Bana da öyle geliyor... yani bu çocuk benle ayni boyda ama yüzü, gözleri, dişleri çok tatlış.. ve çok güçlü..ummadığın taş baş yararmış demiş eskiler.. Hiç bu kadar etkileneceğimi düşünmemiştim
Bir puro bazen sadece bir purodur. -FreudSelam şekerler.. direkt konuya gireyim .. ben 1 74 boyunda 51 kilo tipi düzgün gayet bakımlı bi kızım.. kendim uzun boylu olduğum için Şimdiye kadar hep uzun boylu erkeklerden hoşlandım.. Eski sevgililerim genelde uzun oluyordu.. uzun derken 1 85, 90 boylarında... ve geçmişte derdim ki asla kısa ve benle aynı boyda bi erkekle olamam.. hoşlanmamam bile.... Ama yaklaşık bir ay önce bir çocukla tanıştım benimle aynı boyda .. Yani yüzü dişleri gözleri falan gözleri aşırı tatlı yani,omuzları ,göğüsleri falan güzel ...spor yapıyor ...yani tanıştığımızda tatlı bir çocuk olduğunu düşündüm fakat kısa boylu olduğu için birazcık önyargılıydım. Fakat geçen gün görüştük birazcık böyle aramızda bir şeyler yaşadık ,görüşmemizden sonrabayağı bir hoşlandım ...ama gelin görün ki çocuk beni sallamıyor. Yani gün içinde hiç yazmıyor etmiyor falan .,..resmen olmam olmam dediğim birinin aramasını ,mesaj atmasını bekler oldum yani büyük konuşmamak gerekiyormuş gerçekten Allah adamı böyle yapıyor ...☹ Yani çocuk ilk tanıştığımız günlerde çok ilgiliydi gün içinde sürekli mesaj atıyordu.. fakat kısa boylu olduğu için ben çok umursamıyordum açıkçası biraz ters davranıyordum ... en son görüşmemizde de her şey çok güzeldi çok iyi vakit geçirdik.. hani ben otomatikmen artık sevgili de oluruz diye düşündüm çünkü iyi vakit geçirdik ve güzel paylaşımlarımız oldu ... neden böyle oldu anlamadım ya bu erkekler neden böylesanırım eski sevgilisini hala unutmamış aklında birileri var gibime geliyor... sormadım ama ... dün akşam görüşelim mi diye mesaj attım çok yorgunum yazmış bana ...!! bir erkek böyle istekli bir kızı reddetmesi bana garip geliyor ...
Maalesef böyle bir zihniyetleri var çoğunluğunun ...hepsinin değil ama bir çoğunun var..Daha sevgili olmadan olaylar netleşmeden aranızda güzel şeyler yaşamışsınız ,bir daha yaşamak isteyince sizi arar .
Herkesi iyi niyetli sanmayın ,üstelik erkekler o kadar fena ki sizin bu yakınlaşmanızo hemen benimle oldıysa herkesle olur diye değerlendiriyorlar
Baseni var mı? Sen erkeğin basenlisini sevmezsin, çok önemli bir kriterdi bu senin için![]()