- 3 Şubat 2009
- 10.239
- 18.166
- 823
- 45
- Konu Sahibi Zorzamanlarimdayalnizim
-
Buyuk lokma ye buyuk konusmaEvet ben çevremde eşinden dayak yiyenleri gördüğümde yada burdan okuduğumda ben asla katlanmam çeker giderim ne olursa olsun diyordum.. ama olmuyormuş bende gidemiyormuşum. Bunu söylemek bana ne kadar koysada ne kadar acı çeksemde evet gidemedim.. yeni değil bir kaç zaman öncesinde bana 2 seneyi aşkın evliliğimde bir kez bile küfür etmeyen eşimden SEBEPSİZ SAÇMA birsey yüzünden haksız yere öyle bir dayak yedim ki. Heryerım kıpkırmızı oldu gidecektim evet ama beni öylr şeylerle tehdit ettiki.. dünyamla (bebegimle) tehdit etti. Alir kacirir ve gostermezdi asla birdaha yapamaz demeyin asla tahmin edemeyeceginiz biri yapar kacirir ve bir daha asla gostermezdi eminim. O yuzden gidemedim.....
Cocugumu alip cikmaya calistigimda ise bicak cekmisti eger ki durmasaydim gercekten belkide televizyona haberim cikacakti..... o dayagin aksami basim zonkluyordu resmen siddetin etkisinden ve hep kustum hic boyle olmamistim.. siddet izinin fotograflarini cekmistim herkese gostercektim ki telefonu kirmaya kalkti ve sildi
O kadar sindiremiyorum ki o kadar bastiramiyorum ki ve hic mi hic kimseye anlatamiyorum....
Siz siz olun siddet karsisinda benim gibi susup pusmayin benim gibi bir sebebiniz olmadigi taktirde...
Sadece icimi dokmek istedim..
Ozur dilerim herkesten kotu bir ornek olduysam.
bana 2 seneyi aşkın evliliğimde bir kez bile küfür etmeyen eşimde
Aynen, ben de onu dedim, hatta başka şeylerle de birleşince konuya inanmadığımı yazdım.Bu adam birden mi dayakci, cocuk kacirmaya meyilli, bicak ceken telefon parcalayan biri oldu.
Evet ben çevremde eşinden dayak yiyenleri gördüğümde yada burdan okuduğumda ben asla katlanmam çeker giderim ne olursa olsun diyordum.. ama olmuyormuş bende gidemiyormuşum. Bunu söylemek bana ne kadar koysada ne kadar acı çeksemde evet gidemedim.. yeni değil bir kaç zaman öncesinde bana 2 seneyi aşkın evliliğimde bir kez bile küfür etmeyen eşimden SEBEPSİZ SAÇMA birsey yüzünden haksız yere öyle bir dayak yedim ki. Heryerım kıpkırmızı oldu gidecektim evet ama beni öylr şeylerle tehdit ettiki.. dünyamla (bebegimle) tehdit etti. Alir kacirir ve gostermezdi asla birdaha yapamaz demeyin asla tahmin edemeyeceginiz biri yapar kacirir ve bir daha asla gostermezdi eminim. O yuzden gidemedim.....
Cocugumu alip cikmaya calistigimda ise bicak cekmisti eger ki durmasaydim gercekten belkide televizyona haberim cikacakti..... o dayagin aksami basim zonkluyordu resmen siddetin etkisinden ve hep kustum hic boyle olmamistim.. siddet izinin fotograflarini cekmistim herkese gostercektim ki telefonu kirmaya kalkti ve sildi
O kadar sindiremiyorum ki o kadar bastiramiyorum ki ve hic mi hic kimseye anlatamiyorum....
Siz siz olun siddet karsisinda benim gibi susup pusmayin benim gibi bir sebebiniz olmadigi taktirde...
Olayın ertesi günü gidip darp raporu alıp şikayetçi olmadığınız için korkup sustuğunuz için tehditlerine boyun eğdiğiniz için ne olacak biliyormusunuz?Evet ben çevremde eşinden dayak yiyenleri gördüğümde yada burdan okuduğumda ben asla katlanmam çeker giderim ne olursa olsun diyordum.. ama olmuyormuş bende gidemiyormuşum. Bunu söylemek bana ne kadar koysada ne kadar acı çeksemde evet gidemedim.. yeni değil bir kaç zaman öncesinde bana 2 seneyi aşkın evliliğimde bir kez bile küfür etmeyen eşimden SEBEPSİZ SAÇMA birsey yüzünden haksız yere öyle bir dayak yedim ki. Heryerım kıpkırmızı oldu gidecektim evet ama beni öylr şeylerle tehdit ettiki.. dünyamla (bebegimle) tehdit etti. Alir kacirir ve gostermezdi asla birdaha yapamaz demeyin asla tahmin edemeyeceginiz biri yapar kacirir ve bir daha asla gostermezdi eminim. O yuzden gidemedim.....
Sizinki düzeldi mi düzelmedi mi, onu atlamışsınız sanırım.
+1Ya bırakın Allah aşkına! Ne yapalım bravo mu diyelim?
Bebeğiyle tehdit etmişmiş. Havlayan it ısırmaz, bu kadar ezik olmayın. İsteseydiniz eninde sonunda terk ederdiniz. Şartları olgunlaştırmak için beklemeniz gerekse de terk ederdiniz sonunda.
İki gündür dayak yedim ama sustum ama böyle sebebim vardı çünkü şöyle olmuştu tarzı başlıklar görmek can sıkıcı olmaya başladı.
Normalleştirmeyin, kabullenilebilir kılmayın gençlerimize bu ezikliği aşılamayın.Öfffff
Valla bi polisi aramana bi darp raporuna bakardi bi daha cok alirdi o cocugu oEvet ben çevremde eşinden dayak yiyenleri gördüğümde yada burdan okuduğumda ben asla katlanmam çeker giderim ne olursa olsun diyordum.. ama olmuyormuş bende gidemiyormuşum. Bunu söylemek bana ne kadar koysada ne kadar acı çeksemde evet gidemedim.. yeni değil bir kaç zaman öncesinde bana 2 seneyi aşkın evliliğimde bir kez bile küfür etmeyen eşimden SEBEPSİZ SAÇMA birsey yüzünden haksız yere öyle bir dayak yedim ki. Heryerım kıpkırmızı oldu gidecektim evet ama beni öylr şeylerle tehdit ettiki.. dünyamla (bebegimle) tehdit etti. Alir kacirir ve gostermezdi asla birdaha yapamaz demeyin asla tahmin edemeyeceginiz biri yapar kacirir ve bir daha asla gostermezdi eminim. O yuzden gidemedim.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?