Buyuk konusmamak gerekmis dayak yiyip oturdum

Buyuk lokma ye buyuk konusma

Ailenizin evinize gidemeyeceginizi düşünüyorsanız kadın sıgınma evlerine de gidebilirsiniz.

Çalışıyor musunuz? Bir yandan iş arayın ki ayrılık zamanı kendi düzeninizi daha rahat kurabilesiniz.

Evden çıkamam diyorsanız polisi arayın, onların eşliginde de çıkabilirsiniz. Mesela fotograflarınızı çekmekten daha hızlı bir çözüm olurdu siz ve bebeginiz için.

kadın dayak yemiş destek olunacagına neredeyse linç edeceksiniz
malesef herkesin şartları bir olmuyor
hatta okumuş kültürlü ve çalışan kadınlar da dayak yiyor hemde hiç az degil

Konu sahibi bir fırsatı ni bul ve boşan canım

Ya bırakın Allah aşkına! Ne yapalım bravo mu diyelim?
Bebeğiyle tehdit etmişmiş. Havlayan it ısırmaz, bu kadar ezik olmayın. İsteseydiniz eninde sonunda terk ederdiniz. Şartları olgunlaştırmak için beklemeniz gerekse de terk ederdiniz sonunda.
İki gündür dayak yedim ama sustum ama böyle sebebim vardı çünkü şöyle olmuştu tarzı başlıklar görmek can sıkıcı olmaya başladı.
Normalleştirmeyin, kabullenilebilir kılmayın gençlerimize bu ezikliği aşılamayın.Öfffff

Esim bir kere bana vurmaya kalkti elini kaldirdiginda elimle basimi savundum
ve gitti oturdu agladi

bi kadinin kendini savunamasi durumunda ya da eliyle bi yeriyle kendini koruma cabasinda en sevdiginiz hayat arkadasim dediginiz insanin icinde gram birsey oynamiyorsa o insandan hayir gelmez .

o gunden sonra birdaha bana hic vurmaya yeltenmedi
kizdiginda ki cok sinirlidir gider oraya buraya vurur bana elini kaldirmaz
darp raporu al
merak etme devletten de kaciramaz cocugu

O an gidememissindir
Anlarim
Ama insan bir darp raporu da mi alamaz be guzel kardesim? Yazik degil mi sana, hic mi kendine acimiyorsun? Cok uzuldum. Ama gidememene degil ,darp raporu alamamana

Hadi bir de olaya mantik cerçevesinde yaklaşalım . Artıları ve eksileri tartalim.

Eğer o adamla evli kalirsaniz yine dayak yiyeceksiniz. Sizin psikolojiniz bozulacak ve hep mutsuz olacaksiniz. Dünkü konuda da dedigim gibi cocugunuzun psikolojisi bozulacak . Hayatinda tamir edilemez yaralar olacak .

Diger olasilik ise o adamdan bosanmaniz. O zaman bir arkadas sizi oldurur demis . Mantikli yaklasalim dedim ya evet bu da bir olasilik . Ama cok kucuk bir olasilik. Kabul ediyorum Turkiye de bu gibi olaylar goruluyor ama bosanip da hayatina devam eden o kadar cok kisi var ki ...

Bosanip cocugunuzla yeni bir hayat kurdugunuzu dusunun . Guzel bir eviniz oldugunu , mutlu oldugunuzu dusunun . Hem bu gibi bir durumda devlet de sizin yaninizda . Cocugu kocaniza vermez asla.

Bence siz kendinizi sınırlıyorsunuz . Tek basima bu durumun altindan kalkamam diyorsunuz . Bilmedigim bir seyden ise bildigim kotuluk iyidir diyorsunuz.

Yasarken her gun mutsuz olmak mi , yoksa mutlu bir hayata yelken acmak mi ? Secim sizin ...

Kimse kimsenin hayatını sartlarını çecresini bilemez darp raporu alsaydınz diyorsunuz adam bıcak bile çekmis çıkartınmı o manyak o an... Kusmus kadın o halde bile gidememiş belliki

Olayın ertesi günü gidip darp raporu alıp şikayetçi olmadığınız için korkup sustuğunuz için tehditlerine boyun eğdiğiniz için ne olacak biliyormusunuz?
Bir daha ki sefere beni daga beter döv ve o çektiğin bıçağı gel bana sok demişsiniz resmen.
Tabi iş işten geçmiş inşaAllah daha beter bir durum yaşamazsınız.
Rabbim sizi ve evladınızı korusun o iğrenç eşinize de felç gelsin ölmesin ama sakat kalıp konuşamasın ama senin eline düşüp göz yaşları ile sana yalvarıp af dilesin inşaAllah inşaAllah inşaAllah....

Allahım ya cok uzuldum Anlamıyorum bazı kadınların sansı mı yok.. Yoksa kafasını mı kullanmıyor olmadık adamlara vararak.. Gercekten boyle adamlar ne bır kadını, ne bır yuvanın sıcaklıgını ne de bır evlat sahıbı olmayı hak edıyor..

kocanızla o gunden sonra seviştiyseniz bunların hepsi bahane sevişmiyosanız da o sizi boşar böylelikle istediğinizi elde etmiş olursunuz istediğiniz şey buysa

+1
dayak yedim şimdi süper evliliğim var sabretmek gerekmiş alt metinli çoğu

Valla bi polisi aramana bi darp raporuna bakardi bi daha cok alirdi o cocugu o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…