• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyük korkum..

İşte tam da bu yüzden kalıcı bir çözüm en iyisi dedim. :) Söylediğiniz şey gene kaçmak oluyor. Hayatınızın herhangi bir döneminde doktora gitmeniz gerekebilir ama siz korkunuz yüzünden bunu gene erteleyebilirsiniz. Ama korkunuz ortadan kalkarsa gerektiği zaman tedavinizi ertelemeden olabilirsiniz. Muhtemelen çocukluğunuzdaki olumsuz deneyiminiz yüzünden hala bu korkuyu yaşıyor olmalısınızŞu anda böyle bir imkanınız olmasa da imkanınız olduğunda yardım almanız en doğrusu olacak. Çünkü her an yanınızda ilaç olmayabilir. Üstelik de ilaç almadan bunun üstesinden gelmek varken neden bpşuna ilaç alacaksınız ki? tabii ki karar gene sizin ama bunu bir düşünmenizi tavsiye ederim.

İmkanım olduğu anda gidicem terapiye.Bu fobi hayatımı etkiliyo çünkü kurtulmam gerek.Teşekkür ederim yardımın için :54:
 
bende 5 kere tüp bebek denedim ama kısmet değilmiş bebeğim olmadı iğnelerimi bazen kendim yapıyordum
tabi koldan ve göbekten olanları .....kalçadan eşim yapıyordu
4 ay önce genetik testler için kan verdik eşimin ödü kopuyor bir şırınga kan alınacak
''aşkım beni düşünsene'' diyorum tedavilerimde ki o kadar iğneyi düşünsene diyorum
o da sadece Allah yardımcın olsun ne diyeyim diyor :))
Allahım herkesin yardımcısı olsun sizde bir an önce kolaylıkla atlatırsınız inşallah ..:34:

Allahım inşallah sana sağlıklı bi bebek nasip eder en yakın zamanda...çok sağol amin :54:
 
İğne fobisi bende de var. Midemden rahatsızım ama kan falan alırlar diye korkumdan gitmiyorum doktora :18:

En son 4 sene önce gitmiştim. Hastanede ağlayıp baya bir rezil etmiştim kendimi :1:

Bende ağlıyorum hemde kaçıyorum :43:Seni çok iyi anlıyorum.Annemde kızıyo bana ne varmış onda benden 10 kere kan alsınlar diye anlamıyo işte :31:
 
Merhaba arkadaşlar, herkese sağlıklı günler dilerim.
Bugün doktora gittim bel boyun ağrılarım için. Tyoflex iğne verdi. çocukluğumdan sonra iğne yaptırmadım ve çok korkuyorum. Bu iğneden yaptıran varmı aranızda? çok acırmı? cevaplarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
 
Back
X