Büyük sınava az kaldı ama..

peki geçen seneye göre ygs başarı sıralaman yükseldimi?Veya çevrende düşüren varmı?

Canım ben geçen sene de 355 puan almıştım ygs'den,140bin küsurdu sıralamam bu sene de 355 aldım ve sıralamam 80binlerde.
Önemli olan puan değil sıralama bu sınav gerçekten zordu,ama herkese zordu yani senin puanın normal.
Geçen sene ygs'den çok düşük bi puan alan arkadaşım lys'de yükseltip psikoloji kazandı,imkansız değil bu sene de başarabilirsin.

şimdiden öyle düşünme olumlu düşünmeye çalış sonuçta bu sene olacak diye bir şey yok seneye olur sağlığından daha önemli değil ya...

tşk ederim ama ben bu sene gitmesem bile yüksek bi puan alıp kalmam gerekiyor.En azından azar işitmemek için böyle oluncada kendimi baskı altında hissediyorum

Tşk ederim cnm ya moralim çok düzeldi şimdi inanınki .. sıralaman güzelmiş mühendislik düşünüyorsan tüm dallar gelir sana.

Kızlar Allah hepinizden razı olsun..moralimi düzelttiniz..

Tm'yim ben,psikoloji,pdr,sosyoloji ya da felsefe okucam,psikolojiye puanım yeter mi bilmiorum ama elimden geleni yapıcam lys'de.
Sen ea sınavlarına gircek misin?
25 Hazirandakine yani?

Tm'yim ben,psikoloji,pdr,sosyoloji ya da felsefe okucam,psikolojiye puanım yeter mi bilmiorum ama elimden geleni yapıcam lys'de.
Sen ea sınavlarına gircek misin?
25 Hazirandakine yani?

evet ben onada gircem bize lys edebiyatta çalıştırdılar çok kızardım niye çalıştırıyolar diye ama iyiki inatla çalıştırmışlar..en azından tm puanım bile yüksek gelirse belki annem daha az kızar diye düşünüyorum.(biraz trajı komik ama)senin sıralamnada düşük değil elinden geleni yapıyorsan umarım gelir

Son düzenleme:

Umarım canım...
Başarılar şimdiden.

daha ilk senenmiş canım bu sene olmazsa seneye girer kazanırsın sen yeter ki kendine güven moralini yüksek tut
aileni de anlıyorum her insan çocuğu başarılıysa iyi bir beklenti içine girer onlarda hayal kırıklığı yaşadılar ama yinede senin üstüne gelmemeleri sana destek olmaları gerek diye düşünüyorum
her zaman için allahtan hayırlısını istemeli insan
sana başarılar diliyorum canım

tşk edrim.lys de elimdn gelenin en iyisini yapmaya çalışcam ,dediğiniz gibi hayırlısı..

evet evet kimse bilemezzz
bende beklediğimden düşük aldım 318 napalım kader yerleşiriz inşallah istediğimiz yerlere.senin sıralaman kaç canım

niye kalasın ki ya bence tıp diye sartlandırma ne kadar iyi bölümler var

canım tıp diye şartlandıran ben değilimki annembenim hayallerimde çocukluğumdan beri öğretmenlik var..ama annemle konuşmak o kadar zorki.bende düşük alınca arkadaşlarım gibi anneme sarılıp ağlamak isterdim ama o gün ben ağlarken bana söylediğini aynen yazıyım'''bu kızı gördükçe sinirlerim oynuyo benim yaa'''

Bende aynı yaştayım canım seninle.Aileler bu konuda çok baskı yapıyorlar.Bende 340 civarı bir puan aldım.Beklediğimin altındaydı elbette.LYS'de elimden geleni yapacağım elbette.Ama onların bekledikleri gibi Hukuk vs. olmayacak.Annenin böyle davranışlar sergilemesi çok üzücü.Hemde sen ağlarken (
Daha ilk senemiz,birşey bitmiş değil ki seneye hazırlanırsın,heyecanını da yenmiş olursun o zamana kadar daha iyi bir puan alırsın.Bana da kesin bir dille bir sene daha masraf yapamayacaklarını söylediler.Bu sene tercih yapmak zorundayım (

tabiki canım ya hiçbişey bitmiş değil,ama seninkiler ne güzel en azından bu sene göndreceklerini söylemişler,,ben heralde 2.senemdede tıp gelmesin annem 3.seneyi bekle dertabi burnumdanda gelir

tabiki canım ya hiçbişey bitmiş değil,ama seninkiler ne güzel en azından bu sene göndreceklerini söylemişler,,ben heralde 2.senemdede tıp gelmesin annem 3.seneyi bekle dertabi burnumdanda gelir
öylede,zaten bende bir sene daha aynı stresi yaşamak istemiyorum.Ama şöyle birşey var birde hayatın boyunca istemediğin bir mesleği yapmak var.Bence tıpı sende gerçekten istiyorsan bir sene daha hazırlan istediğin mesleği yap.Annene de aldırma,fazla muhattap olmamaya bak gir odaya dersini çalış.Ben öyle yapıyorum annem değilde babam öyle sürekli laf söylüyor,hakaret ediyor.Bende kulaklığı takıp giriyorum odaya kimseyi duymuyorum.

Ben pdr yada psikoloji istiyorumda 127binlerdeyim ygs'de çok zor yani.(

canım ya ben tıp istemiyorumkii,sorunda orda zaten..tm ci değilim,pdr puanlarını felan bilmiyorum ama lys'de durumun iyiyse zor değil arkadaşım,çünkü çevremdeki herkese ygs'den sonra çalışmayı bıraktı benim okulda 20 kişilk sınıfta 2-3 kişi çalışıyordu,tm ci bi arkadaşım var onlardada kimse çalışmıyo derdi

işte aile baskısıyla meslek seçmek çok kötü (
banada Hukuk konusunda baskı yapmışlardı da şimdi bıraktılar neyseki.
Evet benim gibi herkes YGSden sonra saldı.Ben sadece son 3 haftadır çalışıyorum adam gibi.Fena değil LYS'm ama geometri ve coğrafyayla sorunum var.Bizim dershanedeki eşit ağırlıkçılar bayağı çalışıyorlar.Korkuyorum o yüzden.Zaten hedeflerimi değiştirdim artık.Israr etmeyeceğim Pdr konusunda 470 civarı bi puanla alıyor. ://

umarım hayırlısı olur canım,başarılar sana da şimdiden.Ailen anlar inşallah hayatın boyunca onların istediği değil,kendi istediğin mesleği yapman gerektiğini

olabilir bu tür şeyler canım sıkma canını kolay değilki kimse bilemez o stresi... kitapçıklar verilmeye başladığında boğazım nasıl düğümlendi anlatamam kalbm sıkıştı mı uçtu mu anlamadım bile çok tuhaf oldum yarım saat sınavın başlamasını beklemek zaten ölüm gibi bişeydi kalp atışlarımızı vücudumun her yerinde hissettim sanki her noktamda kalp atıyordu ağlamak istedim ama ağlayamadım çok doldum derin bir nefes aldım başlayın dediler başladım neyseki düzeldim matematikte telaşlandım planladığımdan daha çok vaktm geçmişti ve boşlarım fazlaydı bakmadığım sorular vrdı ama sağlık olsn elimden geldiğince.. benm sınıf arkadaşım sınavın sonlarına doğru baygınlık geçirmiş o kadar öğrenciyle yarışıyoruz kolay bir şey mi yani? 12 senenin ağırlığıyla giriyoruz o sınava... ben özelde burslu hukuk istiyordum ama büyük ihtimal lysden korkmuyorum zaten ygs de kötü gelmedi ama istediğim mükemmelikte de gelmedi istanbul hukuk veya Kadir has Yönetim Bilişim olmazsa girmem hiç bir yere...
gerçekten hayat bu değmez kimsenin beklentilerine göre yaşama ne derler diyerek kendini üzme... tıp kazanmak istiyorsun hedefin bu dimi buna odaklan bu sene olmamış bu hiç olamayacak demek değil dimi o zaman topla kendini sakın salma bu sene yapacağın her birikim seneye mutlaka yanında olacaktır.. deneyiminde olmuş olacak daha çok birikiminde... bunları düşünerek motive ol.. şimdiden başarılar çok öptüm seni.. her şeyde biraz kader var sanırım bazen cok sorgulamamak gerek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…