Neden sevmediniz orayı, aslında kulağa güzel geliyor.Arkadaslar esim doktora yapmak icin amerika diye tutturmus. Ama ben gitmek istemiyorum.. 4 yil once amerikadaydik . 2 yil kaldik cocuk dogurdum ve geri donduk. Tekrardan gitmek istemiyorum. Sevmiyorum. Burada yasamak cocugumu burada buyutmek istiyorum. Isin icinden cikamiyorummm
Yasam hayat orada cok guzel. Ama uzak ta olmak gurbet beni cok yordu . Ben ailemin yaninda kalmak istiyorum. Oglumu kalabalik ortamda mutlu huzurlu yasamasini istiyorum.Neden sevmediniz orayı, aslında kulağa güzel geliyor.
Kesin arkadasim. Ben zaten erteledikce erteliyordum. Cikmazin icine girdim. Cikamiyorum.Dostum, daha once nereye gittiniz bilmiyorum ama belki bu sefer daha guzel , ya da size daha cok hitap eden bir cevrenin oldugu bir yere gidersiniz.
Ben sizi anliyorum. New York sehri ve California eyaleti disinda Amerika yasamak icin hic de cazip bir yer degil bana gore. Hayat monoton, insanlar cins ......neyse, lakin zaten cocuklarinizla ilgilenecekseniz orda da olsaniz, burda da olsaniz.
Kesin mi bu durum, esiniz kabul belgesi, burs vs aldi mi?
Kesin arkadasim. Ben zaten erteledikce erteliyordum. Cikmazin icine girdim. Cikamiyorum.
4 yil ben oglum ne yapar oralarda. Suan bile dusununce agliyorum.O macera dolu amerikaaaa,amerikaaaa 
Bence engel olmayin esinize,adam yapsin doktorasini. Gecici süre zaten
4 yil ben oglum ne yapar oralarda. Suan bile dusununce agliyorum.
Kesinlikle cok haklisiniz. Biz 2 sene kaldik. Cok gezdik her yeri gordum diyebilirim. Ama turkiye gibisi yok. Cok aile tanidim disari cikmayan bayanlar evde bunalimda olanlar. Ama gelin gorunki buraya gelince havalarindan gecilmez.Bence gitmeyin madem bu kadar büyük bir dert. Türkiye diye ağlayan, kendi kendini depresyona sokan insanlar tanıyorum ben de. Gereksiz eziyet. Yurtdışında yaşamak herkesin yapabileceği bişi değil zaten.
K
Kesinlikle cok haklisiniz. Biz 2 sene kaldik. Cok gezdik her yeri gordum diyebilirim. Ama turkiye gibisi yok. Cok aile tanidim disari cikmayan bayanlar evde bunalimda olanlar. Ama gelin gorunki buraya gelince havalarindan gecilmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?