- 14 Şubat 2012
- 6.205
- 8.823
- 448
Esim cocuga cok duskun. Zaten oglum icin gittigini soyluyor. Ya birlikte gidecegiz yada kalacagiz. Bakalim herseyin hayirlisi artikBence eşlerin birbirlerini dinlemesi lazım böyle büyük kararlarda, eniştem silikon vadisinde hayalindeki işte çalışma teklifi almıştı, ablam gitmek istemediği için gitmedi mesela.
Sizin durumunuzda 4 yıl boyunca kalıcakmış sadece, en kötü o gitsin, çocuğunuza nerede yaşamak istediğini sorun, burayı tercih ederse, çocuğunuzla birlikte burada kalın. Çocuğun erken yaşlarını, izole bir ortamda depresyonda bir anneyle geçirmektense, kalabalık bir ortamda babasını tatillerde görerek geçirmesi daha mantıklı bence.
Ben sevemedim amerikayi. Mastir icin gitmistim evliligin ilk yilinda o zaman hersey cok guzeldi. Yedik ictik gezdik. Ama simdi cocuk var. Buyuk bir sorumluluk var. Endiselerim korkularim var.benim de böyle bir durumum olduğu için işler ciddiye binince söyledim erkek arkadaşıma, amerikada yaşamayı kabul etmese ayrılırdım. sizin aranızda öncesinde konuşulmadı mı hiç.. bu arada şuan amerikadayım, ve döneyim diye sabırsızlanıyorum. gerçi ben yalnızım, sizin eşiniz ve çocuğunuz var. bilemedim, burada hayat standartları çok daha yüksek, insanlar daha saygılı, görgülü ama aileden uzak işte. sizin tek derdiniz çocuğunuz ise bence onun açısından daha iyi bile olur. erken yaşta ingilizceyi öğrenir, burada arkadaş edinir ve en önemlisi eğitim burada çok daha iyi.
Arkadaslar esim doktora yapmak icin amerika diye tutturmus. Ama ben gitmek istemiyorum.. 4 yil once amerikadaydik . 2 yil kaldik cocuk dogurdum ve geri donduk. Tekrardan gitmek istemiyorum. Sevmiyorum. Burada yasamak cocugumu burada buyutmek istiyorum. Isin icinden cikamiyorummm
Ben sevemedim amerikayi. Mastir icin gitmistim evliligin ilk yilinda o zaman hersey cok guzeldi. Yedik ictik gezdik. Ama simdi cocuk var. Buyuk bir sorumluluk var. Endiselerim korkularim var.
Seni çok iyi anlıyorum canım biz suamda amerikadayız ve bende senin gibi sevmiyorum buraları 2 yıl oldu geleli ama olmuyo işte bence sen eşini ikna etmeye bak Türkiye'de çok ıyı unıversıteler var doktora yapabilecegi aklını çel mutlaka ama gelirsende beklerim California'da yım :)Arkadaslar esim doktora yapmak icin amerika diye tutturmus. Ama ben gitmek istemiyorum.. 4 yil once amerikadaydik . 2 yil kaldik cocuk dogurdum ve geri donduk. Tekrardan gitmek istemiyorum. Sevmiyorum. Burada yasamak cocugumu burada buyutmek istiyorum. Isin icinden cikamiyorummm
Seni çok iyi anlıyorum canım biz suamda amerikadayız ve bende senin gibi sevmiyorum buraları 2 yıl oldu geleli ama olmuyo işte bence sen eşini ikna etmeye bak Türkiye'de çok ıyı unıversıteler var doktora yapabilecegi aklını çel mutlaka ama gelirsende beklerim California'da yım :)Arkadaslar esim doktora yapmak icin amerika diye tutturmus. Ama ben gitmek istemiyorum.. 4 yil once amerikadaydik . 2 yil kaldik cocuk dogurdum ve geri donduk. Tekrardan gitmek istemiyorum. Sevmiyorum. Burada yasamak cocugumu burada buyutmek istiyorum. Isin icinden cikamiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?