Giriş tarihi: Apr 2010
yardımm!! Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
selam arkadaşlar sizinle bişi paylaşmak istıyorum,lütfen aklınıza fikrinize ihtiyacım var,bundan bi kaç ay önce annemle tatile gittik,orada biriyle tanıştık hoş bi çocuk,anladım tavırlarından bana bişiler hissettiğini,bu kişi otelde çalışan biri tabii,otelle alakalı bi kaç bişiler soruyorduk,neysee fazla uzatmadan konuya giriyim biz döndük tabi aradan,döndemeden o kişini kartını aldık verdi daha doğrusu baya annem benle ilgilendi samimi ydik.ben döndükten sonra otelde rezerve için aramak zorunda kaldım onu neyse o bana ben ona derken bu telefonlaşmaa ben gelıyorum dedi görüşelim dedi bende yok falan dedikten sonra tamam dedim.geldi görüştük özel hayatından konu açıldı arkadaşının olup olmadığını sordum bana sölemedi:)bi ara telinden bişi gösterirken kendi adıyla bı kızın adını gördüm tabi bunun boşluk anına geldi hemen adı nı falan kapatmaya çaliştı ben bozuldum ama o an bişi sormadım ilerleyen zamanda sordum kimdi o dedim,işte annemin adı falan filan derken dayanamadı söledi 4 yıllık bi ilşkisi varmiş o kızda ondan uzaktaymiş bana fotoğrafını bile gösterdii ay ne uyuz bi durum

ben şok oldum ama belli etmedim...işte kalktım sonra ben eve geldikten sonra msj attı yolumuz bi yerde kesişir belki falan dedi..kısacası mesajlaşıyorum kız arkadaşşını da sevdiğini söledi benide sevdiğini söledi.yaaa bu ne yapmaya çalşıyor sizceee?????? ne yapmalıyımmm bi yolll gösterin?
maleseff böle geri zihniyetsiz bi toplumda yaşıyoruzzz erkek herşeyi her haltı yiyecek ama kadınn dendi mi elini erkek eli değmeyecek,hahay,bazen yazılarda okuyoruz ya gidip dikim işlemleri falan yapıyorlarrr helal olsun dıyorum kızlara erkeklere bölesi mustahaktırrr bence....arkadaşıının da inşallah hep böle devam eder,ben erkeklere güvenmıyorumm güvenmem de,onların timsayh gözyaşlarını bileee,o yüzden kurnaz olmayı tercih ederdim...
bilmıyorum ama söylememeliydi diyorum ben yine ısrarla nedense,evlendiken sonra bu kuzen kim demyecek mi,bununla yüzyüze glmeyecek mi,ya bilmıyorum bi yanım iyi oldu diyor bi yanım kötü dıyor,dediğim gibi artık teknolaji var bu işler için,ilerdeki benimde korkum başına kalkmaması,kuzenle heleki yüzyüze gelmemesi daha güzel olur umarım...kıyamam arkadaşının o göz yaşlarına bilmıyorum ama ben çok etkilendimmmm....dua etsin bolcaaana eminim güzel günler onun olacak...
canım inşallah sonuna kadar böle giderr,hepimiz inançlı insanlarınız bunun devamı olmamaiş sonuçtaa sadece kötü bi olay yaşamiş sadece ,,,karşısındaki insan dürüste gelince malesef erkeklerin içinden çok azı dürüt çıııkıyor yada çıkmıyor,bilmıyorum ama ben çok şeyler yaşadım ve vardığım kanıı erkeklere inanmamam ve güvenmemem girdikleri post yalan post eminim bunaa.. ben tavıta arıcılığıyla biriyle tanıştım bundan geçen sene aysuncum çocuk ilk başta oturaklı hoş bi beyfendi gibi geldi gözüme,dürüst merhametli Allah inancı var,neyse biz 1 2 ay görüşmeye devam ettik,ama dürüst yani yalan yok vay be diyorum ben iiçimdenn,kesin bundan bişi çıkar diye beklıyorum ama devam yani neyse:)))biz görüşmeye devam ederken ailelerde tanıştı falan söz tarihleri alınacak aradan 4 5 ay falan geçti,bi konu açıldı ev meselesiydi tartıştık bununlaa sonradan halam gitmiş bununla konuşmaya ne dese beğenirsin annesinin ablasının ağzında hep benim sözlerim hatta ve hatta tüm yazığım mailleri ailesine gösteriyormuş bu iğrenç yaratık ahahahahha:)))) benim telefonla konuşmamı kadar maiilere mi kadar babasına anasına anlatmiş,evt çok dürüst dıyordum çok iyi dıyordumm ne çıktı fosssssssssssssssss!bu sebepten ben inanmıyorum inş.sevinki bu inancımı kırarda sonuna kadar böle olur.
GerÇektenn sevıyorum dıyor dıyorrr:))))))))) bende dalga amaÇlı ee benle gÖrÜŞÜyorsun dedım ee senıde sevıyorum dıyorrr,onun nıyetı benı elde etmek sanırım heyecan aramak yaŞamak,ıŞın kÖtÜ yanı hoŞlanıyordum da ıyı oldu sevgılısını sÖlemesı
sağol burcucum çok haklısınnn,çok rahatlattın sen ve buradaki arkadaşlar sağolsunlarr...içimde ona karşı bişiler varsa bile şu saatten sonraa artık nefrete kapladıı:)
ŞUNU DıYıM AZ BıRAZ YÜZ VERSEYDıM ŞU KIZ ARKADAŞ OLAYINI HıÇE SAYSAYDIM KıMBıLıR NELER OLURDU,,,
duygucum aslında sizin konuşmalarınız biraz toparladı beni,hem durumun farkındayım bende hoşlanma söz konusu idi...kesinlikle üzülen ben olurdum bu durumda,geçen gün saydım bunaa ne yapmaya çalşıyorsun dedim,hem sevıyorum dıyorsun kız arkadaşını hemde yazıyorsun bana dedim,tamam üzülme sen ben başka bişi istemıyorum diyorrr...ne kadar garip bi durum değil mi:)kime inanıcam güvenicem bilmıyorum aslında yaşadıklarımın yanında böle saçma şeyler ufak kalıyor..sadece bu durumda objectif olamadım ne yapmaya çaliştığını yada samimi olduğunu anlayamadım da başvurdum size:)
ARKADAŞIM GALıBA SENıN CANIN SIKILIYOR...BURADA MACERA ARIYORSUN.AMA BıZı ALET EDıYORSUN.DAHA DÜN ÜYE OLMUŞSUN SıTEYE.50 YE YAKIN DERıN MANALI MSJCADIARZUBENCE ıNSANLARINVAKTıNı ÇALMA.MSJLARINDAN Bı KOLAJ YAPTIM YORUMU ARKADAŞLARA BIRAKIYORUM...:jeyyar: