Büyük soruna çözüm bulalım beraber!!!

duyarlı olmak lazım,toplumda bu tarz olaylar yaşanıyor ,doğrusu nedir nasıl dir diyerekten konuşulmkatan fayda var diye düşünuyoru,aldığım eğitim beni buna sevk edıyor,gidip kızlarınla ilgilensene,evinin işleri falan vardır boş durma ,Allah sevmezmiş boş durmayanı haa bu arada ben sana bişi kanıtlamak zorunda değilim ,bunu ne şekilde alırsan al beni ilgilendirmıyor ve seni engelliyorum anneeeeee hehehe:)

nasıl engelledin merak ettim,sana özelden msj atmak gibi bi derdim yok ki:ecrin_bebek:evet anneyim ben.kızlarım okulda.ve üzgünüm ki tam gün gidiyorlar...yani bütün gün buradayım.dün evimi de temizledim .yemeğim falan da var korkma...bakalım daha neler saçmalayacaksın...benim çıkardığım sonuç sen dikim işlemiyle ilgileniyorsun,ama açık açık soramıyorsun .2 msjndan biri teknoloji,dikim işlemi tknoloji ile değil tıp ile oluyor bilgine...burda bi sazan çıkar da diktirdim şöyle oldu böyle oldu anlatır diye bekliyosun.bildim mi?
lülülülülülü

apranaxx çok güzel cvp vermişsin tebrik ediyorum senikaydirigubbakcemile5

evet arkadaşım sağol,aklın yolu bir di, mi :lepi:saf var sanki karşısında...sanal manal ama aklımız var çok şükür...:roflol::roflol::roflol:

anneeeeee hehehe:)

mesajlarını hemen siliyorsun neden ? bu biiir;
sildiğin msjın bende alıntısı var herkes 3 msj önceye bakarsa görebilir..bu ikiiiiiiiiiiii.zemuszemus:icecream::teytey:

apranxx kardeşimm sen iyi misin işin gücün yok mu senin,nasıl ne şekilde konu yazacağimi sana mı soracağim ,ağzından çıkanı kulağin duysun seni bu isteden uzaklaştırırımm,terbiyene takıl,evlatlarınada bu şekilde eğitim verıyorsan vah hallerine ne bu hırssss neyin hırsı,buraya konu koyuluyorsa buradaki herkesi ciddye alandığının belirtisi ve benden büyük tecrübeli isanların akıllarını almak senin gibi havalılık yapmam,,lütfen rahatsızlık vermeyi bırakınnnn ,,,

apranxx kardeşimm sen iyi misin işin gücün yok mu senin,nasıl ne şekilde konu yazacağimi sana mı soracağim ,ağzından çıkanı kulağin duysun seni bu isteden uzaklaştırırımm,terbiyene takıl,evlatlarınada bu şekilde eğitim verıyorsan vah hallerine ne bu hırssss neyin hırsı,buraya konu koyuluyorsa buradaki herkesi ciddye alandığının belirtisi ve benden büyük tecrübeli isanların akıllarını almak senin gibi havalılık yapmam,,lütfen rahatsızlık vermeyi bırakınnnn ,,,

aklın yaşını ele veriyor zaten...uzaklaştır bakalım hadi görelim...şakkıdı

valla aynen dediğin gibi eğitim veriyorum kızlarıma...dikim falan bizi bozar.başına her ne geldiyse benimle paylaşmasını öğütlüyorum büyük kızıma...böyle benden gizli topiklere girip çaktırmadan döpiyes nasıl dikilir,fermuar nasıl sökülür araştıracağına önce bize söylesin beraber çözelim problemi ailecek...

ya kim terbiyesiz anlamadım apranaxx seni ciddiye alıp sana ne güzel cvp yazmış ve önceki konularınıda araştırmış sen ona hakaret ediyorsun ama olmuyo apranax sana kötü bi kelime kullanmamış sakin olup msjları dikkatlice oku bence kullandığın kelimeler hiç hoş değil eyvahedigeldismile

Öncelikle konu editlemenin yasak olduğu bilin ,
silinmesini istediğiniz konuları açmayın lütfen...

Back
X