büyük

Yas onemli dgl diyorumda.. ilerde zor olur.. o hayatini biraz ilerlemis bir insan. Gormus gezmis suanda agirlasmis durumda.. sen daha baslicaksin onun gectigi yolarda..

yok artık! kusura bakma tepkim için ama daha 16 yaşındasın be gülüm , o abin yaşında sana değil tepkim ona 16 yaşında bir çocuğa farklı bakmak sağlıklı gelmiyor bana sen olsan atıyorum 27 o olsa 35 anlarım ama sen daha küçüksün ,küçükler sevemez mi sever ama karşındakinin buna onay vermesi doğru değil kusura bakma

sen 25, o 35 olsaydı olabilirdi ama daha çocuksun sen ya 16 yaşında 25 yaşındaki adamla ne işin var?
bu küçük kızların büyük erkek takıntısını anlamıyorum

Henüz 16 Yaşındasın kendinden 10 yaş birisiyle arkadaşlık etmek için yaşın küçük henüz,sen 25 yada 27 yaşında olsan tamam derim 10 yaş normaldır ama 16 yaş için çok büyük bir sorun senin öncelikli hedeflerin derslerin olmalı illaki arkadaşın olacaksa kendi yaş grubun olmalı aslında senin bir suçun yok suçu olan 25 yaşındaki bir adamın kendinden yaşça küçük ve henüz reşit olmamış bir çocukla arkadaşlık etmesi.

kendi yaşıtlarınla takılman senin için daha iyi olur canım. şimdilik bunu anlaman zor ama inan bende senin geçtiğin yollardan geçtim.
sen daha yeni çoçukluktan çıktın, o yaştaki erkeklerin düşüncesi farklı olabiliyor..
erkek arkadaşın sağlıklı düşünebiliyor olsaydı daha çocuk denilecek yaşta bir kızla beraber olmazdı.

Son düzenleme:
16 yaşındaki bir kızın tek düşündüğü şey; seneye girecek olduğu üniversite sınavı olmalı.

Kendi yaşıtlarında ya da en fazla kendinden bir kaç yaş büyük arkadaşlıklar edinmelisin.
Sen daha çocuksun istediğin kadar büyüdüğünü düşün, kendini olgun hisset ama çocuksun.
Bugün aşık olursun, yarın evlenmeye kalkarsın, ailen vermez evden kaçarsın vb... bir hiç uğruna hayatını mahvedersin

Ben 20 o 30 falan bekliyordum.. daha 16misin???? baslamadan inceldigi yerden kopart mesafeyi bak sana abla olarak tavsiyem.. yoksa ilerde cok uzulursun. 16sin daha karsina ne erkekler cikicak. Gitmisin 25 yasina adama gonul koymusun. Olurmu..
O insan evlenecek bir yasa gelmis.. sen ise daha okul vs hem ergenlik cagindasin daha.. birak bak uzuluceksin.. aklini basina al bak yanlis yoldasin..

sen 25, o 35 olsaydı olabilirdi ama daha çocuksun sen ya 16 yaşında 25 yaşındaki adamla ne işin var?
bu küçük kızların büyük erkek takıntısını anlamıyorum

Aynen! Ya hadi kız daha 16, kimlik bulma çabasında yaşı gereği.Ama 25 yaşındaki herife ne denir yaa. Kızın yaşını bile bile yuh yani. Olmuşsun 25,geçmişsin askerlik yaşını.Utan utan. Buna içimden geçen yorumları yazmayı çok isterdim ancak kk'ne görüntü kirliliği yaşatmak istemiyorum !

Rabbim ıslah etsin inşallah!!!

25 yasinda.. k. Bakma ama adamin akli olsaydi 16 yasinda kiza goz dikmezdi.. akli olmayanla isin olmasin!! Dusun senn abin olsa 25 yasinda 16 yasinda kizla konusuo. Tuafiniza gitmezmiydi ??

Bende 16 yaşındayım çevremde de görüşenler vardı kendinden büyüklerle ama sonları kötü oldu şuan çok pişmanlar.Biraz mantıklı düşündüğünde 25 yaşındaki adam neden kendi yaşıtında bir çok kızla görüşmek yerine senle görüşsünki?Derslerini düşünmelisin seneye sınava gireceksin o çocuk seni engelliyor eğer seni biraz düşünseydi yani gerçekten sevseydi sana zarar vermemek için kendini çeker giderdi. Bence hemen ilişiğini kes yoksa ilerde sana bela olur arkadaşım

Hani desen ki ben 25,28 yaşındayım tamam diyeceğim,baş göz üstü
16 yaş nedir canım ya nedir?
Bende 2 sene önce o yaşta idim,20 ve üstü yaşındakilere abii diyordum yahu
Gerçi hala 25 yaşındaki birine abi diyorum oda ayrı
Ne yap biliyor musun gel sen beni dinle.
Şimdi yukarda çarpı işareti varya sayfayı kapatan ona bas,sonra da tıpış tıpış odana git,al kitabını aç ve ders çalış
Sevgiliden daha fazla huzur veriyor inan

10 yaş sorun değil deeeee..
yaşın 16 olması gerçekten vahim...

ah canım benim bi 4 -5 sene sonra aklın başına gelecek ve ben ne yaptım diyeceksin 10 yaş çok değil tabiki ama senin yaşın çok küçük tatlım sen masum saf temiz duygular hissediyorsundur eminim ama karşı taraf öyle değil emin oll okulunu oku liseyi bitir üniversiteyi kazan karşına daha çook kişi çıkacak zaten , pişman olacağın şeyler yapma insan bir sene sonra bile ben önceden ne yapmışım diye kendine şaşırıyor inanki . Burdaki ablaların senden büyük ve tecrübe sahibi insanlar lütfen onları dinle kendini bu yaptığın hatadan kurtar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…