büyük

Tatlım ne yapayım diye sormuşsun ama eminim sen bu yorumlara da kulak asmayacaksın.... Emin ol yazılanları dikkate al yoksa ileride çok başın ağrır...25 yaşındaki adamın senden iyi niyetli bir şeyler beklemesi üzgünüm ama çok inandırıcı gelmedi...

Adam da bildiğin Sübyancıymış yani
sende hala sevgilim diyorsun

10 yaş fark büyük değil
ama, sen 16 o 25, sana göre değil sana büyük.
sen 20li yaşlarda olsaydın sorun olmazdı.
sen çok küçüksün ama

yaş farkı, karşı tarafın yaşına göre değişir.

Annene babana bahset bu sevgilinden.

Ben ilişkilerde yaş farkını pek doğru bulmuyorum.. o 25 yaşında olgun,büyük ihtimalle işini eline almış birisi..Sen henüz 16 yaşında bir genç kızsın. Hayata bakış açınız çok farklı,düşünce yapınız çok farklı,beklentileriniz çok farklı. Kızlar genelde kendilerinden olgun erkekleri sever çünkü kendi yaşıtlarını çocuksu bulur ama inan bana herşeyi vaktiyle yaşaman en güzeli..Erken olgunlaşma! sakın bu hatayı yapma.

dikkat et niyeti kötü olabilir
senin iki katı yaşında birisi olarak yazıyorum bunu

Kızı suan resmen yarglyosunz.!
We bence bu yaptgnz cok ayp.
Görusnzu KİBAR bi dille bildrmenz daha hos olucktr.
Eger erkek arkadasi gercktn sewiyosa
icnde bi artniyet yoksa hersey olur bence.
Siz yorum yapanlara soruyorum szn
anneniz ile bbnz arasnda kc yas war ?!
Aşkn yasi yoktr bence
war dyenlerde bi zahmet 21.yuzyl kafasini yasasnlar
millat oncesnin dgl.
Tatlm sana gelnce egr mutlysan
uyma kmsexe
annen haric ama.
Umrm sewglnde artniyet yoktr
We mutlu olursnz..
Ben senin arkandaym.

Annemle babamın arasinda 10 yas var ve annem 20 babam 30da evlenmsler. O zmnla bu zmn birmi diye sormak istiyorum sana canim. 16 yasindaki birinin sevgilisi olma demiyorum olur ama en fazla 20 yasinda olur ya. 25 ne demek. 25 yasinda bi adam.16 yasinsa bi kizdan ne bekler. Adam 25 yasindaa cinsellik istese kiz ne yapacak? Simdi biz olumli elestri yapsak 2 ay sonra iliskiye girdik beni terketti diye yorumlar gelecek. Allah korusun boyle biseyin olmasini kesinlikle kimse istemez. Ama mutlu olmak coook zor.

Son düzenleme:
İs icne cinsellik girerse isn rengi dgsr.
Ama grmeye oglanin byerleri yermiki ucnda hapis war cnku.
Ay walla karmaşk bi durm.:2:

9 yaş olması bişey değil. Ama 16 yaş evlilik için de ciddi bişeyler düşünmek için de çok erken bir yaş.
Bence bu yaşlarının tadını çıkar. 25 yaşındaki bir erkek 16 yaşındaki bir kızla masum bir aşk için takılmaz bana göre
Dikkatli ol.

Ben de senin yaslarindayim ama dusundugum tek sey derslerim cunku zamaninda darbe yedim ciddi birsey yasamadim ama uzuldum gozyasi doktum erkekler icin, simdi derslerimi kurtardim, gozumu actim hedefim iyi bir universite...Seninde oyle olsun arkadasim burada yazilanlari dinlemeyecegini biliyorum cunku yasitlarimizin cogu boyle zaten kimse birsey yasamadan akli basina gelmiyor...Yazilanlari dikkate alirsan sen kazanirsin almazsan zamanla anlayacaksin zaten...Yorumlarin hepsini oku derim sana da baska bir tavsiyem yok...

Açıkçası 25 ve üstü bir yaşta olsaydınız olabilir derdim ama bir ilişki yaşamak ve ciddi düşünmek için çok küçük yaştasınız. Kaldı ki 25 yaşında biri hiç masum gelmedi bu ilişki umarım çok başın ağrımaz.

Seninki heves be güzelim bende senin tarzinbi donem yasadim ama zamanla ggeçiyor karsindaki insan sana gore çok olgun diyelim bi süreç gecirdiniz sen zaman zaman çocukça davranacaksin ki cocuksun o da soguyacak sana pismanligi kalacak..

Nasıl bi yardım bekliyosun
Kimlikteki doğum tarihlerinizle mi oynayacağız

En yakın arkadaşım 16 yaşında ve 26 yaşında biriyle çıkıyor şuan.ben onu o kadar uyardım ki dinlemedi ve şuan ayrılacak alıştıra alıştıra kendisinden soğutuyor..ya arkadaşım bak aynı yaştayız yapmayın etmeyin bizim yaşımız kaç böyle sevgili işleri falan ne oluyor yani anlamıyorum ben zamanı gelince olur.bak sen etkilenmiş olabilirsin sonuçta olgun birisi senden hoşlanmış ama eninde sonunda ayrılırsın ayrılacağını bildiğin birisiyle neden çıkasın ki sonra herkes arkadaşların sana kötüleyerek bakar.yazık etme kendine arkadaşım.

canim yasin cok kucuk daha..ask mi hevesmi onuda bilemiyorum kucuk kizlarin ogretmenlerine asik olmasi gibi..10 yas tabiki sorun deil ama sen 20/25 yaslarinda olsan tamam..dikkat et maalesef cok var boyle yasca kucuk kizlari kandirip kullanip atan..kendine dikkat et o cabuk unuturda sen allak pullak olursun

Daha çok küçüksün yahu, o çocuğun seninle konuşuyor olması senin beslediğin saf ve temiz duyguların aynısını sana hissettiğinden mi sanıyorsun? Kaç yaşında erkek? Emin ol onun gözünde daha çocuksun, 25 yaşındaki bir erkeğin 16 yaşındaki bir kızla konuşması aşktan, hoşlantıdan olaaamazzz..

13 ve 14 yaşında çocuklarım var bir an için bunu onların buraya yazdıkları aklıma geldi .her halde kahrımdan ölürdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…